Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Πιο σέξι από ποτέ... Heidi Klum: Έκλεισε τα 40 και το γιόρτασε με ένα hat party

Τα 40 της χρόνια έκλεισε  το Σάββατο 1η Ιουνίου η καλλονή Heidi Klum, η οποία τα γιόρτασε διοργανώνοντας ένα πάρτι, στο οποίο όλοι φορούσαν καπέλα, hat party. 

H ίδια μάλιστα εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενθουσιασμένη για τη μέρα αυτή δηλώνοντας: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Οι φίλοι μου, διοργάνωσαν ένα υπέροχο πάρτι το οποίο εξελίσσεται σε hat party. Δεν βλέπω την ώρα να γίνει. Έχουμε τα πάντα, χάμπουργκερ, παγωτά, τηγανητές πατάτες, σοκoλάτες. Ο καθένας θα πρέπει να δείξει το καπέλο του. Έτσι όλοι οι φίλοι μου ήρθαν με τα πιο τρελά καπέλα. Καθόμαστε όλοι με τα καπέλα μας. Έχει πολύ πλάκα. Τα 40 είναι τα νέα 30. Δεν με νοιάζει καθόλου που μεγαλώνω. Είμαι πολύ χαρούμενη».

Η Heidi Klum γεννήθηκε την 1η Ιουνίου 1973 στη Δυτική Γερμανία και είναι μοντέλο, ηθοποιός, τηλεπαρουσιάστρια, businesswoman, σχεδιάστρια μόδας και τηλεοπτική παραγωγός. 

Έγινε γνωστή από τις φωτογραφήσεις της στο «Sports Illustrated Swimsuit Issue» και από τη συνεργασία της με τη Victoria’s Secret ως ο πρώτος «άγγελος» της εταιρείας από τη Γερμανία. 

Η Klum έχει παντρευτεί δυο φορές( Ric Pipino, Seal) και έχει 4 παιδιά. Εδώ και 10 περίπου μήνες διατηρεί σχέση με τον bodyguard της Martin Kristen.