Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Θα λιώσει τους πάγους! H Kate Upton με μπικίνι στους -35 βαθμούς Κελσίου

Η «καυτή» Kate Upton φωτογραφήθηκε στους -35 βαθμούς Κελσίου στην Ανταρκτική, φορώντας μόνο το… μπικίνι της!

Σύμφωνα με το δίκτυο ΤΜΖ, που παραθέτει αποκλειστικές φωτογραφίες πάνω σε ένα πλοίο, με την Kate να απολαμβάνει την... παγωμένη κρουαζιέρα!

Στα τέλη του Νοεμβρίου ξεκίνησε αυτό το «ταξίδι» από την Αργεντινή με προορισμό την Ανταρκτική. Μαζί της εκτός από τον καπετάνιο ταξίδεψε και μια ομάδα από το περιοδικό «Sports Illustrated», για λογαριασμό του οποίου έγινε και η… παγωμένη φωτογράφηση.

Πηγές του TMZ επισημαίνουν πως το πληθωρικό μοντέλο κατάφερε να μείνει με το μαγιό της στο κρύο μόνο για λίγα λεπτά, όσο απαιτούσε το κάθε κλικ του φωτογράφου, ενώ αμέσως μετά την κάλυπταν με μια ζεστή γούνα!



Σε ροζ, χριστουγεννιάτικη διάθεση Courtney Stodden: Η γυμνή Αγιοβασιλίτσα!

Έβαλε μόνο ένα ζευγάρι, ροζ σατέν γάντια και έναν σκούφο του Άγιου Βασίλη όχι κόκκινο, όμως... αλλά ροζ, και κάλυψε τα επίμαχα σημεία του κορμιού της με κουτιά με δώρα.

Μέσα σε ροζ, χριστουγεννιάτικη διάθεση η 17χρονη Courtney Stodden πόζαρε μπροστά από ένα επίσης ροζ χριστουγεννιάτικο δέντρο με πούπουλα αλλά και στο κρεβάτι κάνοντας στους θαυμαστές της το δώρο που σίγουρα… ονειρεύονταν.

Να υπενθυμίσουμε ότι η 17χρονη, που είναι γνωστή για τις προκλητικές και ανατρεπτικές της εμφανίσεις και φωτογραφήσεις, είναι παντρεμένη με τον 52χρονο ηθοποιό, Doug Hutchinson.


Oh, dear Santa… Η Irina Shayk κάνει τα φετινά Χριστούγεννα ακόμα πιο «καυτά»

Ο σύντροφός της, Cristiano Ronaldo, είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στον κόσμο και μάλλον για εκείνον δεν είναι κάτι τα υλικά αγαθά. Έτσι, η Irina Shayk αποφάσισε να του κάνει για τα φετινά Χριστούγεννα ένα πιο… προσωπικό και σέξι δώρο, δώρο που όμως πήραν και όλοι όσοι πάτησαν το play στο video που ακολουθεί!

Η 26χρονη καλλονή, με την πιο σέξι στολή Άη Βασίλη κάνει νάζια, φλερτάρει με το φακό της κάμερας, παίρνει τις πιο σέξι πόζες, παίζει, ενώ στο τέλος δίνει ένα ζουμερό φιλί στην κάμερα και ξεκουμπώνει το σουτιέν της, έχοντας ένα βλέμμα όλο υπονοούμενο…


Μαϊάμι Τόπλες στην παραλία η Claudia Galanti

Άλλη μια μέρα, άλλη μια βόλτα στις παραλίες του Μαϊάμι για την Claudia Galanti.

Αυτή τη φορά, καυτό μοντέλο από την Παραγουάη ήταν πιο αποκαλυπτικό από ποτέ αφού αποφάσισε να κάνει ηλιοθεραπεία τόπλες, γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τους παπαράτσι που είχαν σπεύσει στην περιοχή.

Η όμορφη Claudia η οποία είναι μητέρα ενός παιδιού διατηρεί την σιλουέτα της σε άριστη κατάσταση επειδή όπως λέει η ίδια προσέχει τη διατροφή της και κάνει  γυμναστική.



Απόλυτα καταστροφική ενδυματολογική επιλογή… Διασημότητες ντυμένες αλά … χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Μπορεί το κλίμα να είναι γιορτινό, όμως αυτό δε σημαίνει πως η επιλογή ενός φορέματος που παραπέμπει σε χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι η καλύτερη δυνατή.

Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε μια σειρά από  διασημότητες, να εμφανιστούν με δημιουργίες  που ναι μεν προκαλούν εντύπωση, ωστόσο περισσότερο τις έκανε  να μοιάζουν με στολισμό χριστουγεννιάτικου δέντρου, παρά τις κολάκευαν.

Madonna, Rihanna, Lady Gaga και Paris Hilton είναι μερικές από τις κυρίες που με σκοπό να τραβήξουν τα φλας επάνω τους, έκαναν καταστροφικές ενδυματικές επιλογές. Έτσι, η βασίλισσα της Pop σε παλαιότερη εμφάνισή της, αν και δεν ήταν Απόκριες, εμφανίστηκε φορώντας ένα καταπράσινο φόρεμα που πολλοί σχολίασαν πως ήταν σαν έλατο που το μόνο που έλειπε από επάνω του ήταν τα …φωτάκια. Η Lady Gaga, από την άλλη, που μάς έχει συνηθίσει σε περίεργες εμφανίσεις, φόρεσε μέχρι και …κορυφή στο κεφάλι της!

Δείτε τις  φωτογραφίες: