Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Ιδιοτροπίες… Στον φακό του «Mr. Ανοιξε τα πόδια σου»!

Ο διάσημος φωτογράφος μόδας Carlos Nunez έχει μια εμμονή. Θέλει τα μοντέλα του όταν στήνονται στο φακό να ποζάρουν με τα πόδια ανοιχτά. Μάλιστα όπως έχει πει ο ίδιος απαιτεί πέρα από τις άλλες πόζες και μια τέτοια φωτογραφία… Ετσι για ενθύμιο.

Ο Numez ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες και συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα πρακτορεία μοντέλων της Αμερικής. Είναι γνωστός στα περιοδικά και τα fashion shows με το παρατσούκλι ο «Mr. Ανοιξε τα πόδια σου»!
Μια μικρή γεύση από τα μοντέλα του ιδιόρρυθμου φωτογράφου φυσικά με τα πόδια ανοιχτά…

Πηγή: athensmagazine



Σύμφωνα με το «Esquire» Miranda Kerr: Η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο

Η πιο σέξι γυναίκα του  κόσμου ψηφίστηκε από το αντρικό  περιοδικό «Esquire» η Miranda Kerr, η οποία είναι από τα πιο φωτογραφημένα πρόσωπα της χρονιάς.

Η 29χρονη σύζυγος του Orlando Bloom γεννήθηκε στο Σίδνεϊ και μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη της Νέας Ουαλίας.

Κέρδισε τον πρώτο τίτλο ομορφιάς σε ηλικία 13 ετών και έκανε την πρώτη της επαγγελματική φωτογράφηση ένα χρόνο αργότερα. Επίσης κατάφερε να γίνει το πρώτο μοντέλο από την Αυστραλία που υπέγραψε συμβόλαιο με τη γνωστή εταιρία εσωρούχων Victoria's Secret. Αυτή τη στιγμή η Kerr είναι στην κορυφή της λίστας με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου.


Στο Esquire Κλεφτές… ματιές στη σέξι φωτογράφηση της Miranda Kerr

Η Miranda Kerr έβγαλε τα ρούχα της, ακόμα και τα εσώρουχά της και στήθηκε μπροστά από το φωτογραφικό φακό του David Slijper, για χάρη του εξωφύλλου του ανδρικού περιοδικού Esquire. 




Δείτε τι έγινε στο backstage της φωτογράφησης



Αισθησιακή δίπλα στα κορίτσια του θρυλικού γαλλικού καμπαρέ Η «καυτή» πρεμιέρα της Kelly Brook στο Crazy Horse!

Μας είχε προετοιμάσει εδώ και πολύ καιρό για την εμφάνισή της στο Crazy Horse με τις σέξι της αναρτήσεις στο Twitter.

Η αλήθεια είναι όμως πως η παρουσία της Kelly Brook δίπλα στα κορίτσια του θρυλικού γαλλικού καμπαρέ ήταν κάτι παραπάνω από «καυτή».

Όσοι βρέθηκαν στο South Bank στο Λονδίνο την Πέμπτη είχαν την τύχη να απολαύσουν την 32χρονη καλλονή από την Βρετανία ως Miss Bisou σε ένα από τα πιο γνωστά νούμερα του Crazy Horse, το «Lecon d' erotism».

Η συμμετοχή της Brook  θα διαρκέσει μέχρι και τις 8 Νοεμβρίου…



 



 
protothema.gr

Το ζει χωρίς επιφύλαξη Έτοιμος για γάμο δηλώνει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

Λίγο πριν την πρεμιέρα του στην «Ακτή Πειραιώς» μαζί με τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Σάκη Μπουλά, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε στην κάμερα του Star για τα επαγγελματικά του σχέδια, αλλά και για την προσωπική του ζωή. 
 
Ο τραγουδιστής παραδέχτηκε πως το επόμενο βήμα στη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια έχει ήδη γίνει: «Η συμβίωση έχει γίνει εδώ και καιρό. Ένα μεγάλο βήμα έχει γίνει στη ζωή μου, έχει πάρει άλλη τροπή και μας βρίσκεις και τους δύο πολύ ευτυχισμένους».

Ενώ δηλώνει και έτοιμος να ενωθεί μαζί της με τα ιερά δεσμά του γάμου: «Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το επόμενο βήμα. Τώρα τα υπόλοιπα, το πότε και οι λεπτομέρειες είναι δευτερεύουσας σημασίας».

Η άνεσή του και η ευκολία με την οποία μιλάει πλέον για την προσωπική του ζωή, είναι γιατί «Το ζω χωρίς καμία επιφύλαξη, χωρίς κανέναν δισταγμό και δεν έχω πρόβλημα πλέον να το πω», όπως δήλωσε ο ίδιος.

Αισθησιακές φωτογραφίες «Προβοκάτσια» από την 22χρονη Σάρα

Ένα πολύ δυνατό, αλλά και αποκαλυπτικό comeback έκανε το γνωστό μοντέλο Sarah Stephens που ποζάρει με τρόπο που αναστατώνει μπροστά στο φωτογραφικό φακό.
 
Δαντέλες, βισκόζ, διαφάνειες, μετάξι και ζαρτιέρες είναι αυτά με τα οποία επιλέγει να ντύσει το κορμί της η 22χρονη Sarah, που πολλοί –και όχι άδικα- αποκαλούν ιέρεια της πασαρέλας.
 
Η Αυστραλιανής καταγωγής καλλονή έχει περάσει και από τις πασαρέλες της Victoria's Secrets, όντας ένα από τα σέξι «αγγελάκια» της από τότε που ήταν μόλις 18.
 
Αυτή τη φορά, όμως, έντυσε το καλλίγραμμο κορμί της με τα εσώρουχα της εταιρείας Agent Provocateur που την επέλεξε για μούσα του για την καμπάνια του χειμώνα του 2013 και κέρδισε, όπως ήταν αναμενόμενο, τις εντυπώσεις!
 
Συγκρατήστε το όνομά της, γιατί φαίνεται ότι η Sarah θα μας απασχολήσει πολλές φορές στο μέλλον…


 

protothema.gr

Με αγάπη από τη Λετονία Η Sabine Jemeljanova σε προσκαλεί… σπίτι της

Το όνομά της είναι  Sabine Jemeljanova, κατάγεται από τη Λετονία και με αυτή της τη φωτογράφηση φροντίζει, ώστε να μην ξεχάσεις το όνομά της, όσο δύσκολο και αν είναι να το προφέρεις.

Την εντόπισαν μάνατζερ και την έβαλαν να ποζάρει στη γνωστή "Σελίδα 3" της εφημερίδας Sun, ακολούθησαν δεκάδες εξώφυλλα, γυμνά και ντυμένα, ενώ ήδη  έχει περάσει και από τη μεγάλη οθόνη με την ταινία "Strippers vs Werewolves".

Στο τελευταίο της «χτύπημα», η Sabine στήθηκε μπροστά στο φωτογραφικό φακό του βρετανικού περιοδικού Front και πόζαρε άκρως αισθησιακά, αλλά και αποκαλυπτικά.

Πριν, όμως, αρχίσουν να παίρνουν φωτιά τα φλας λόγω της παρουσίας της, η 22χρονη καλλονή φρόντισε να αφήσει πίσω της τα περισσότερα ρούχα της και δε διστάζει να εμφανιστεί ακόμα και τόπλες και να προβάλλει τα… ανοίγματά της. Ένιωσε, όπως φαίνεται, πολύ άνετα μέσα στο σπίτι που φωτογραφήθηκε, ενώ με τον τρόπο που κοιτάει την κάμερα είναι σα να φλερτάρει με κάθε αναγνώστη…



 

  protothema.gr