Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Ο τζίρος του σεξ στην Ελλάδα


Παρά τα μεγάλα και σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ο τζίρος του σεξ στην Ελλάδα τα πάει ακόμα μια χαρά.

Ο τζίρος του σεξ στην Ελλάδα

Οι Έλληνες πολίτες καταβάλλουν 2 δις ευρώ για υπηρεσίες cybersex, ερωτικά βοηθήματα, ροζ τηλέφωνα αλλά και συνοδούς!!!
Παγκοσμίως ο τζίρος της διαδικτυακής πορνογραφίας ξεπερνάει τα 120 δις ευρώ ενώ αστρονομικά είναι και τα ποσά που σπαταλούν οι χρήστες του ίντερνετ για γνωριμίες από τον κυβερνοχώρο, καθώς ο τζίρος είναι περίπου 2δις ευρώ.
Οι αισθησιακές ταινίες κάνουν τζίρο 20 δις ευρώ, οι υπηρεσίες συνοδών 11 δις ευρώ, τα πορνογραφικά περιοδικά 7,5 δις, ενώ τα ροζ τηλέφωνα περίπου 4,5 δις ευρώ.
Επίσης αξίζει να σημειωθεί, ότι οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν για τις σεξουαλικές τους διαθέσεις να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο παρά να αγοράζουν ταινίες αλλά και σεξουαλικά βοηθήματα και αυτό μάλλον λόγω της ανωνυμίας που εξασφαλίζει ο κυβερνοχώρος...newsbomb.gr

Σε κοινή θέα και πάλι το στήθος της Η Kate Moss φοράει μόνο ένα πέπλο

Η Kate Moss απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι έχει αυτό το κάτι, ποζάροντας ημίγυμνη για το τελευταίο τεύχος του περιοδικού LOVE.

Στην τελευταία ενδιαφέρουσα φωτογράφησή της, η 38χρονη Kate φόρεσε μόνο ένα λευκό πέπλο Prada, άφησε ακάλυπτο το στήθος της και πόζαρε στον φακό με σέξι βλέμμα.

Ένα πανάκριβο λευκόχρυσο κολιέ 18 καρατίων με διαμάντια κοσμεί το λαιμό της στη φωτογράφηση αυτή που έγινε στο Houghton Hall, στην κατοικία Norfolk του 18ου αιώνα του Sir Robert Walpole.

Το εκπληκτικό αποτέλεσμα φέρει την υπογραφή του διάσημου φωτογράφου Tim Walker, ενώ το στυλ που υιοθέτησε η Moss, οφείλεται στην Katie Grand.


protothema.gr

Νέα αισθησιακή φωτογράφιση Σέξι και καλοκαιρινή η Nina Agdal

Η ξανθιά καλλονή Nina Agdal επέστρεψε μέσα από μια σέξι φωτογράφιση για γνωστή εταιρεία μαγιό.

Μπορεί το καλοκαίρι να έχει τελειώσει αλλά ο καυτός «άγγελος» της Victoria’s Secret μας δείχνει ξανά το γυμνασμένο κορμί της μέσα από τα μικροσκοπικά και πολύχρωμα μπικίνι που φοράει.

Η 19χρονη Nina κατάγεται από τη Δανία και θεωρείται ανερχόμενη δύναμη στον χώρο του μόντελινγκ.

Η Agdal κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να συμπεριληφθεί στη λίστα των «αγγέλων» της Victoria’s Secret, ενώ πρόσφατα αντικατέστησε τη Gisele ως πρόσωπο της «Calzedonia».

protothema.gr

Τι κορμί! Τα… ανοίγματα της Elisabetta Canalis

Η Elisabetta Canalis είναι αναμφισβήτητα μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα με αξιοζήλευτο κορμί! 

Και μπορεί στην Ελλάδα ο καιρός τις τελευταίες ημέρες να είναι συννεφιασμένος, εκεί όμως όπου βρίσκεται η Canalis μπορεί να χαιρεται τον ήλιο, τα μπάνια και τη θάλασσα. Δεν παραλείπει, μάλιστα, να ανεβάσει και φωτογραφία από τις χαλαρές στιγμές της στο λογαριασμό της Instagram, φωτογραφία που καταφέρνει να αναστατώσει…

Party Girls Nicole Scherzinger - Tulisa Contostavlos: Ανάβουν φωτιές

 
Όταν το πρώην μέλος του συγκροτήματος Pussycat Dolls αποφασίζει να πάει σε ένα γενέθλιο party και δη μασκέ τότε δίνει όλο τον καλό της εαυτό βάζοντας φωτιά με την εκρηκτική της εμφάνιση. 

Η τραγουδίστρια και κριτής του X-Factor ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους που έδωσαν το «παρών» στο γενέθλιο party που διοργάνωσε ο Rylan Clark στο club Mahiki στο Λονδίνο. 

Η 34 χρόνη Nicole έφτασε στο χώρο της εκδήλωσης με μια εμφάνιση που κέντρισε το ενδιαφέρον, τόσο των καλεσμένων, όσο και των φωτογράφων. 

Φορώντας μόνο ένα εφαρμοστό κατακόκκινο κορμάκι από Pvc και διχτυωτό καλσόν η Nicole πόζαρε όλο χάρη για τους φωτογράφους που εκείνη την ώρα έδειχναν να τα έχουν χάσει. 

Δίπλα στην τραγουδίστρια και η ελληνικής καταγωγής Tulisa Contostavlos που έκανε λίγο πιο «συντηρητική» εμφάνιση επιλέγοντας να ντυθεί καμαριέρα. 

Ωστόσο τα παιχνίδια των δύο κοριτσιών μπροστά στο φωτογραφικό φακό έκανε την θερμοκρασία να ανέβει στα ύψη με τις δύο γυναίκες να αναδεικνύονται ως τα πιο άτακτα και sexy κορίτσια του party.



 

 

 protothema.gr

Σχεδιάζουν εσώρουχα Penelope και Monica Cruz: Η μια πιο όμορφη από την άλλη

Είναι πανέμορφες, δημοφιλείς και αγαπημένες των αντρών. Και είναι αδερφές. Ο λόγος για τις αδερφές Cruz, Penelope και Monica, οι οποίες πρόκειται να σχεδιάσουν σειρά εσωρούχων για την εταιρεία εσωρούχων του Joe Corre, ο οποίος είναι γιος της Vivienne Westwood. 

Η σειρά θα λέγεται L’Agent και τα εσώρουχα θα πωλούνται σε προσιτές τιμές. Η 35χρονη Monica είναι ηθοποιός, χορεύτρια και αγαπημένη των Ισπανών αντρών.

protothema.gr

Μας δείχνει τα προσόντα της σε μια αισθησιακή φωτογράφηση Η Paula Labaredas μας υποδέχεται ημίγυμνη στο σπίτι της

Η πορτογαλικής καταγωγής καλλονή, Paula Labaredas, ποζάρει στο σπίτι της και μας δείχνει τα προσόντα της σε μια άκρως αισθησιακή φωτογράφηση.

Η Paula εργάζεται ως μοντέλο και ηθοποιός στην Αμερική και έχει γίνει γνωστή από τη συμμετοχή στις ταινίες «Bachelor Party 2», «Showgirl» και «The Critic».

Η Paula γεννήθηκε σε ένα μικρό χωρίο της Πορτογαλίας αλλά όταν ήταν μόλις δύο ετών, οι γονείς της μετανάστευσαν στην Αμερική με την ελπίδα για μια καλύτερη ζωή.

Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια η Paula, καθώς μεγάλωνε οι γονείς της ήταν πολύ αυστηροί μαζί της και εκείνη ένιωθε να «πνίγεται». 

Η Labaredas όμως είχε μεγάλα όνειρα για τον εαυτό της και στην τρυφερή ηλικία των 16 ετών άρχισε να δουλεύει ως σερβιτόρα για να μαζέψει λεφτά και να καταφέρει να πάει σε κάποιο κολλέγιο.

Η Paula κατάφερε να σπουδάσει αλλά τελικά την «κέρδισε» η υποκριτική και η σέξι εμφάνισή της την βοήθησε να πετύχει αρκετούς από τους στόχους της…

 

 http://www.protothema.gr/life-style/Hollywood/article/?aid=232416