Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Η κόρη του διάσημου τραγουδιστή κολάζει! Και ο Chris De Burgh έπλασε την Rosanna

Η Rosanna Davison, η κόρη του τραγουδιστή και μουσικοσυνθέτη Chris De Burgh, έκανε μια άκρως «καυτή» φωτογράφηση για λογαριασμό του αντρικού περιοδικού Playboy με φόντο το εξωτικό νησί του Μαυρίκιου.

Η 27χρονη καλλονή και πρώην εστεμμένη Μις Κόσμος δε διστάζει να αποχωριστεί τα ρούχα και τα εσώρουχά της για τη γερμανική έκδοση του περιοδικού. Είναι μάλιστα η πρώτη γυναίκα Ιρλανδικής καταγωγής που κοσμεί το εξώφυλλο του συγκεκριμένου περιοδικού.

Ο μπαμπάς της, όταν γεννήθηκε η Rosanna το 1986, δεν μπορούσε να φανταστεί την πορεία που θα ακολουθούσε η κόρη του μερικά χρόνια μετά. Οι ημίγυμνες φωτογραφίες της και οι καμπύλες του κορμιού της, «ανεβάζουν» επικίνδυνα τη θερμοκρασία, ενώ το μικροσκοπικό κάτω μέρος του μαγιό που επιλέγει να φορέσει κάνει την εμφάνισή της ακόμα πιο… επικίνδυνη! Όπως δήλωσε και η ίδια, ήταν μια «καταπληκτική» εμπειρία – και ποιος δε συμφωνεί με αυτό αν κρίνει από το αποτέλεσμα;

protothema.gr

Στην παραλία του Μαϊάμι Η Claudia Romani ξαναχτυπά!

 
Το ένα καυτό χτύπημα μετά το άλλο. Ο λόγος για την Claudia Romani η οποία δεν χορταίνει τις παραλίες. Το μοντέλο- παρουσιάστρια από την Ιταλία φόρεσε ένα μαύρο μαγιό και έδειξε τα πλούσια κάλλη της. Το 30χρονο μοντέλο έχει δηλώσει ότι τρελαίνεται να κολυμπάει και να αλλάζει μαγιό και δεν χάνει λεπτό να μας το αποδεικνύει με τις σέξι φωτογραφήσεις της στην παραλία του Μαϊάμι Όσο για τις πλούσιες καμπύλες που έχει λέει πως τις λατρεύει και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να είναι skinny. «Η γυναίκα πρέπει να έχει καμπύλες για να αρέσει», λέει η όμορφη Claudia.


.protothema.gr

Γυναίκες, αλκοόλ και ένας τυχερός άντρας Πρωταγωνίστρια σε όργιο η Γεωργία Σάλπα!

Πρωταγωνίστρια σε όργιο φαίνεται ότι είναι η Ελληνοϊρλανδέζα Γεωργία Σάλπα! Στο video που κυκλοφορεί, κάπου ανάμεσα σε μοντέλα που μπαίνουν σε τζακούζι, πηγαίνουν στο κρεβάτι, καβαλούν μηχανικούς ταύρους ή χύνουν βότκα και σαμπάνια στα κορμιά τους, εμφανίζεται και εκείνη να κάθεται σε έναν δερμάτινο καναπέ, κρατώντας ένα μπουκάλι Armand De Brignac και δείχνοντας ακαταμάχητα σέξι.

Το αξιοπερίεργο -και απογοητευτικό ίσως για τον αντρικό πληθυσμό- είναι ότι η 27χρονη είναι η μοναδική από όλες τις αιθέριες υπάρξεις που έμεινε ντυμένη! Και όλα αυτά στο νέο videoclip για το κομμάτι «Last Night» των The Frontline, όπου ο τραγουδιστής Κλεμέντ Μάρφο ξυπνάει, προσπαθεί να θυμηθεί τι ακριβώς έγινε στο πάρτι του το προηγούμενο βράδι και του έρχονται στο μυαλό όλες αυτές οι εικόνες!




Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους Το στριπτίζ της Madonna για την Malala Yousafzai!

Τον πιο ακατάλληλο τρόπο επέλεξε η Madonna για να εκφράσει τον αποτροπιασμό της για την βάναυση απόπειρα δολοφονίας εναντίον της 14χρονης Πακιστανής Malala Yousafzai η οποία πυροβολήθηκε στο κεφάλι και στον ώμο από το καθεστώς των Ταλιμπάν.  

Η 54χρονη τραγουδίστρια μετά τα σχόλια για τον Ομπάμα ότι είναι μουσουλμάνος και τις αλλεπάλληλες «τσίτσιδες» εμφανίσεις της σε συναυλίες και event έκανε στριπτίζ επί σκηνής το οποίο αφιέρωσε στο άτυχο κορίτσι.

Η Madonna σε συναυλία της στο Λος Αντζελες έδειξε τα οπίσθιά της στο κοινό και εξέφρασε την συμπαράστασή της στην Malala.

«Το 14χρονο κορίτσι που πυροβολήθηκε εξ’ επαφής από τους Ταλιμπά με έκανε να κλάψω. Οι Ταλιμπάν απλά σταμάτησαν το λεωφορείο της και την πυροβόλησαν. Καταλαβαίνετε πόσο αηδιαστικό και παράλογο είναι όλο αυτό;».

Μάλιστα η τραγουδίστρια κάλεσε το κοινό της να προστατέψει τα δικαιώματα των γυναικών που υποφέρουν. Και δεν σταμάτησε εκεί. Αφού τραγούδησε για την Malala της αφιέρωσε και ένα στριπτίζ… Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. 


10 εξομολογήσεις… Τάδε έφη Tamara Ecclestone!

Το τοποθετήσεις εφ’ όλης της ύλης έκανε η κόρη του δισεκατομμυριούχου Bernie Ecclestone, Tamara. H χρυσή κληρονόμος μίλησε για τη ζωή της, τα προβλήματά της αλλά και τον… Mel Gibson.

H εκρηκτική Tamara εκτός από πολλές και πικάντικες φωτογραφήσεις κάνει και… εξομολογήσεις. Οι πιο σημαντικές από αυτές είναι οι εξής:

1. Ο κόσμος με βλέπει συχνά να ψωνίζω και νομίζει ότι αυτή είναι η καθημερινότητά μου. Αλλά στην ουσία δεν είναι έτσι. Δεν είμαι ένα χαζό πλουσιοκόριτσο. Εχω σπουδάσει και μιλάω 4 γλώσσες.

2. Ο κόσμος πιστεύει ότι επειδή είμαι πλούσια είμαι και κακομαθημένη. Οι γονείς μου όμως με έμαθαν να σέβομαι τα χρήματα.

3. Το να δω την πορνοταινία του πρώην φίλου μου ήταν μια από τις χειρότερες στιγμές της ζωής μου.

4. Ο Mel Gibson είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο σκραμπλ.

5. Εχω και εγώ θέματα με το σώμα όπως όλες οι γυναίκες του κόσμου.

6. Θα ήθελα κάποια μέρα να κάνω παιδιά αλλά δεν είναι ανάγκη να παντρευτώ.

7. Ο Τζορτζ Μπους είναι ένας από τους ανθρώπους που θα ήθελα να έχω δείπνο μαζί του.

8. Το twitter είναι η πιο αγαπημένη μου ασχολία στον κόσμο.

9. Λυπάμαι για πρίγκιπα Harry που πιάστηκε ‘γυμνός’ από τους φωτογράφους αλλά όταν είσαι διάσημος συμβαίνουν αυτά.

10. Δεν πήγα στο γάμο του πατέρα μου τον περασμένο Αύγουστο. Παρολαυτά θέλω να είναι ευτυχισμένος.

protothema.gr