Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Το πιο σέξι ημερολόγιο Το 2013 αναμένεται πολύ καυτό…

Κάνει το αντρικό κοινό κάθε χρόνο να αδημονεί για την κυκλοφορία του, αλλά και για την αλλαγή της χρονιάς, μιας και τότε θα μπορέσει να "κρεμάσει" στον τοίχο του το νέο ημερολόγιο του Sports Illustrated και να γεμίζει τους μήνες του με σέξι και «καυτές» γυναικείες παρουσίες.

Και το 2013 μας κάνει να σκεφτόμαστε ότι θα είναι η πιο σέξι χρονιά –αν κρίνει κανείς από τις υπάρξεις που το φωτογραφίζονται-, όπως η ξανθιά αγαπημένη σεξοβόμβα Kate Upton.

Irina Shayk, Alyssa Miller, Jessica Gomes, Genevieve Morton και Cintia Dicker είναι μόλις μερικά από τα ονόματα που φωτογραφίζονται μόνο το πιο σέξι μαγιό τους και ποζάρουν μπροστά από φωτογραφικό φακό για τα αντρικά μάτια και μόνο!

Το ημερολόγιο του Sports Illustrated για το 2013 είναι ήδη διαθέσιμο στο ίντερνετ, ενώ για όποιον θέλει να το προμηθευτεί από κατάστημα θα πρέπει να περιμένει μέχρι τον Νοέμβριο! Καλή χρονιά!


Φωτογράφηση στην ισπανική «Vogue» του Οκτωβρίου Bianca Balti: Μελαχρινή θεά από την Ιταλία

Στην ισπανική «Vogue» του Οκτωβρίου φιλοξενείται η καλλονή Bianca Balti, η οποία φοράει ρούχα από τη φθινοπωρινή collection των Dolce&Gabbana. 

Η 26χρονη Balti θεωρείται μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στην Ιταλία και έγινε γνωστή από τη συνεργασία της με τους Dolce&Gabbana. Σήμερα είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα εντός και εκτός Ιταλίας. 

Η Bianca έχει συνεργαστεί με τον οίκο Victoria’s Secret και έχει φωτογραφηθεί για τα μεγαλύτερα περιοδικά, μεταξύ αυτών και το «Playboy».


.protothema.gr

Προκαλεί ξανά Karl Lagerfeld: «Η μητέρα μου έλεγε ότι μοιάζω με γριά λεσβία»

Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στο προσκήνιο εξαιτίας κάποιας προκλητικής του δήλωσης, μιας και μας έχει συνηθίσει να μιλάει υποτιμητικά, ακόμα και για διάσημες όπως η Adele. Αυτή τη φορά όμως αποκάλυψε κάτι από τα παιδικά του χρόνια, κάνοντας ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση.

Ο λόγος για τον Karl Lagerfeld, ο οποίος σε νέα του συνέντευξή, αποκαλύπτει ότι για τον τρόπο του φταίει η μητέρα του από την οποία έμαθε να μη μασάει τα λόγια του!

Σε ηλικία μόλις 8 ετών, ο διάσημος σχεδιαστής δοκίμαζε καπέλα, όταν η μητέρα του τού είπε: «Δεν θα έπρεπε να φοράς καπέλα. Μοιάζεις με γριά λεσβία». 

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Chanel μίλησε για το περιστατικό στο ανδρικό περιοδικό «Μ», στο οποίο σχολίασε: «Λες τέτοια πράγματα στα παιδιά; Δεν ήταν πολύ αστεία;».

Εντυπωσιακά πλάνα Ali Landry: Δαμάζοντας… τα κύματα!

Μάχη με τη σανίδα του σερφ δίνει η Ali Germaine Landry. Η πρώην Miss USA, μοντέλο και ηθοποιός απολαμβάνει αυτές τις μέρες τις διακοπές της στη Χαβάη.

Η 39χρονη καλλονή φόρεσε το μικροσκοπικό της μπικίνι και με τη σανίδα του σερφ δάμασε τα κύματα. Η ίδια λέει πως της αρέσει να αθλείται γιατί έτσι διατηρείται σε φόρμα αλλά προτιμά κυρίως τα θαλάσσια σπορ.

Δείτε την εντυπωσιακή Ali να κάνει σερφ…

.protothema.gr