Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Σούπερ σέξι Natalia Vodianova: Κοίτα με στα παπούτσια!

Να την κοιτάξουμε στα παπούτσια θέλει στη νέα της φωτογράφηση η Natalia Vodianova… αλλά δε φαίνεται να το πετυχαίνει, μιας και οι τέλειες αναλογίες του κορμιού της σε συνδυασμό με το υπέροχο πρόσωπό της «κλέβουν» την παράσταση.

Η Ρωσίδα καλλονή πόζαρε στο φακό παρουσιάζοντας τα νέα σέξι της εταιρείας Stuart Weitzman για το χειμώνα  και παρά το γεγονός ότι είναι μητέρα τριών παιδιών δε διστάζει να φωτογραφηθεί φορώντας τα απολύτως απαραίτητα!

Η όμορφη Natalia πρόσφατα βρέθηκε στην τρίτη θέση της λίστας που δημοσίευσε το οικονομικό περιοδικό «Forbes» με τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο  .       protothema.gr

Σέξι πάνω στη σανίδα της Η Έρρικα Πρεζεράκου πιάνει το κουπί!

Εμφανίστηκε στην παραλία με το «καυτό» της μπικίνι και ανάγκασε πολλούς να κάνουν βουτιά για να δροστιστούν μετά από αυτό το θέαμα! Το καλοσχηματισμένο και γραμμωμένο κορμί της Έρρικας Πρεζεράκου είναι χάρμα οφθαλμού!

«Η αγάπη μου για τα θαλάσσια σπορ ξεκινάει από την παιδική μου ηλικία» δηλώνει σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «ΟΚ!». «Λόγω της δουλειάς του πατέρα μου, που ασχολείται με τα σκάφη αναψυχής, πηγαίναμε πολύ συχνά τα καλοκαίρια σε παραλίες της Μάνης, από όπου κατάγομαι, αλλά και στον Κάλαμο. Από πολύ μικρή έκανα ιστιοπλοΐα και windsurfing, ενώ αργότερα ασχολήθηκα με το barefoot και τις καταδύσεις». 

Πρόσφατα δε δίστασε να δοκιμάσει και paddle surfing, το νέο θαλάσσιο σπορ που μοιάζει με το κανό και έχουν λατρέψει πολλοί σταρ του Χόλιγουντ. Η Έρρικα δεν εγκατέλειψε τα σπορ, ούτε στις διακοπές της.

«Εννοείται ότι δεν περνάει μέρα που να μη γυμναστώ» τονίζει. «Συνήθως ξυπνούσαμε στις 6.30 το πρωί και πηγαίναμε στις παραλίες Σκουτάρι και Βαθύ για μπάνιο, αλλά και για θαλάσσια σπορ. Αν μας έβλεπε κάποιος όλους μαζί, θα νόμιζε ότι κάναμε παρέλαση».       .protothema.gr

Πως ξεπλένεται τέτοια ντροπή; Το… γυμνό εγκεφαλικό του Laurence Fishburne!

Είναι σίγουρο πως θέλει να ανοίξει η γη να τον καταπιεί. Ο λόγος για τον διάσημο ηθοποιό Laurence Fishburne ο οποίος θα νιώθει μεγάλη ντροπή μετά την απόφαση της κόρης του να γίνει πορνοστάρ.

Η 19χρονη Laurence Fishburne ξεκίνησε την καριέρα της με έναν ρόλο σε ταινία αυστηρώς ακατάλληλη για ανηλίκους.

Η κόρη του σταρ της σειράς «CSI Las Vegas» και της τριλογίας «Matrix» θα πρωταγωνιστήσει σε μία παραγωγή πορνό της εταιρείας Vivid Entertainment, που ειδικεύεται σε αυτού του είδους τις ταινίες.
 
Η Montana Fishburne δήλωσε στην ιστοσελίδα People.com: «Το να παίξω σε μια ερωτική ταινία για ενήλικες δεν είναι κάτι το σημαντικό για μένα. Είναι κάτι που πάντα ήθελα να κάνω. Πάντα αισθανόμουν άνετα με το σώμα μου και τη σεξουαλικότητά μου» και συνέχισε: «Δεν παίζω σε πορνό γιατί θέλω να γίνω ηθοποιός, αλλά γιατί θέλω να γίνω πορνοστάρ».           protothema.gr