Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Σκανδαλιστικό… Το εξώφυλλο που απαγορεύτηκε σε 7 χώρες

Σάλο έχει ξεσηκώσει το βρετανικό περιοδικό μόδας «Dazed & Confused» καθώς το τεύχος Σεπτεμβρίου έχει κριθεί ακατάλληλο και έχει απαγορευθεί σε επτά χώρες, πριν καν κυκλοφορήσει. Αυτό που έχει σοκάρει όσους το έχουν δει είναι το εξώφυλλο στο οποίο φιγουράρει η ράπερ Azealia Banks «καπνίζοντας» ένα… προφυλακτικό. Το περιοδικό αρχικά ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι υπάρχουν πολλές αντιδράσεις για το εξώφυλλο και χθες έδωσε τη φωτογραφία στη δημοσιότητα, για να μπορεί έκαστος να εκφέρει άποψη και προσωπικά.

Αισθησιακές πόζες Cintia Dicker: Μια «καυτή» κοκκινομάλλα από την Βραζιλία

Τα κόκκινα μαλλιά της και η λευκή της επιδερμίδα της σίγουρα δεν θυμίζουν βραζιλιάνα.

Η αλήθεια είναι όμως ότι η Cintia Dicker κατάγεται από την ίδια πολιτεία που κατάγονται οι Gisele και η Ambrosio.

Η κοκκινομάλλα καλλονή φωτογραφήθηκε για τη νέα κολεξιόν της εταιρείας

Wildfox δείχνοντας μας τα «προσόντα» της και το καλλίγραμμο κορμί της.

Η Dicker γεννήθηκε από Γερμανούς γονείς στη Βραζιλία το 1986. Είναι ένα από τα αγαπημένα μοντέλα των σχεδιαστών και έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Gucci, Lanvin, Tommy Hilfiger και Dolce & Gabbana και Victoria's Secret.t

Αισθησιακές πόζες στα Κανάρια Νησιά Ariadne Artiles: Μια «καυτή» Ισπανίδα

Μία από τις ομορφότερες Ισπανίδες, η Ariadne Artiles, ποζάρει με τις νέες δημιουργίες γνωστής εταιρείας εσωρούχων στα Κανάρια Νησιά.

Αν και έχει ύψος μόλις 1,73, η 30χρονη καλλονή είναι περιζήτητη στην χώρα της και σχεδόν κάθε μήνα, το πρόσωπό της φιγουράρει σε γνωστά περιοδικά.

Τον τελευταίο καιρό μάλιστα, η Artiles κοσμεί όλο και πιο συχνά τα εξώφυλλα αντρικών περιοδικών, μεγαλώνοντας έτσι την λίστα των θαυμαστών της με τις αισθησιακές της πόζες.

Η Ariadne Artiles γεννήθηκε το 1982 στα Κανάρια Νησιά. Έχει συμμετάσχει σε καμπανιές γνωστών εταιρειών όπως των Abercrombie & Fitch, Anna Mora, Axe, Garnier, La Perla, Lodi, Nautica, Pepe Botella, και Puig Doria, ενώ έχει φωτογραφηθεί για περιοδικά όπως το Elle, το FHM, το Glamour, και το Woman.                   .protothema.gr

Με διάφανο μακιγιάζ Rosie Huntington: Αθεράπευτα σέξι!

Συνεχίζει τα απανωτά καυτά χτυπήματα… Ο λόγος για την εκθαμβωτική Rosie Huntington-Whiteley η οποία φωτογραφήθηκε για το Maxim της Πορτογαλίας. Το μοντέλο από τη Βρετανία πόζαρε στο φακό με μαύρα και λευκά εσώρουχα.

Το μακιγιάζ της ηθοποιού ήταν διάφανο και ελαφρύ ενώ ο φωτογράφος φρόντισε να φωτίσει τις γωνίες του προσώπου της.

Η αγαπημένη του Jason Statham είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι θα ήθελε να αποκτήσει ένα παιδί. Δείτε την όμορφη Rosie στην τελευταία της φωτογράφηση…       protothema.gr

Ακόμη το 'χει! Το φουτουριστικό «γυμνό» της Linda Evangelista

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του μόντελινγκ! Ο λόγος για τη  Linda Evangelista, η οποία μεσουράνησε στις πασαρέλες πριν από μερικές δεκαετίες και παρόλα αυτά ακόμη και σήμερα, στα 47 της χρόνια, καταφέρνει να «κλέβει» τις εντυπώσεις!

To 47χρονο μοντέλο, που κάποτε δήλωνε ότι δε σηκώνεται από το κρεβάτι με λιγότερα από 10 χιλιάδες δολάρια, πόζαρε για το περιοδικό «W» σε μία αρκετά διαφορετική και πρωτότυπη φωτογράφηση.

Υποδυόμενη μία νοικοκυρά η οποία ζει μια διπλή ζωή ως σούπερ ηρωίδα, η Linda ποζάρει στο φακό φορώντας μία φόρμα λάτεξ που τη δείχνει γυμνή, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι.

Δείτε την εντυπωσιακή φωτογράφηση του διάσημου μοντέλου