Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Κανείς δεν μπορεί να της αντισταθεί; Ακαταμάχητη η Candice Swanepoel!

 
protothema.gr
Μπορεί τα βλέμματα όλων να είναι στραμμένα στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου, η Candice Swanepoel όμως βρήκε τον τρόπο να αποσπάσει για λίγο ή… και πολύ την προσοχή – και όχι άδικα!



Ο «άγγελος» της Victoria’s Secret είναι ό,τι πιο σέξι έχει «εξάγει» ποτέ η Νότια Αφρική και το επιβεβαιώνει σε κάθε νέα φωτογράφηση της. Ο φωτογραφικός φακός την αγαπά, αλλά και εκείνη του φέρεται ανάλογα: άλλοτε τον κοιτάει γλυκά, άλλοτε αθώα και κάποιες φορές λάγνα. Και όλα αυτά στο καλοκαιρινό τεύχος του περιοδικού «Muse», κάνοντας μας να την λατρέψουμε από την αρχή!


Δίνει συνέντευξη μετά από καιρό Κέλλυ Κελεκίδου: «Είμαι πιο αδύνατη από ποτέ»!

Η Κέλλυ Κελεκίδου, πιο αδύνατη από ποτέ, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» και μίλησε για τα κιλά που έχασε μετά την εγκυμοσύνη της και την αντιμετώπιση του συζύγου της, Νίκου Κουρκούλη.

«Έχασα αρκετά κιλά. Σίγουρα πάνω από τριανταπέντε. Είμαι πιο αδύνατη από ποτέ. Είμαι πενήντα ένα κιλά. Σκέψου ότι σε μια από τις πρώτες μου συνεργασίες που ήμουν εξήντα πέντε κιλά, ήρθε ο μαέστρος του μαγαζιού που θα εμφανιζόμουν και με ρώτησε: «Είσαι έγκυος»; Και του απάντησα «Ναι, είμαι τριών μηνών». Ο Νίκος Κουρκούλης, όμως, «δεν μου είπε ποτέ τίποτα».

Όσο για το εάν θα ήθελε δεύτερο παιδί, η ίδια δηλώνει ότι «αν είναι να έρθει, θα είναι ευπρόσδεκτο. Τώρα, αφού χάρηκα το παιδί μου, αισθάνομαι ότι ήρθε ο καιρός να δώσω προτεραιότητα στη δουλειά μου. Κυκλοφόρησε ήδη το πρώτο μου single με τίτλο “Κι όλο πίνω”».

Για το όσα είχαν ακουστεί για τη βάφτιση του γιου της, Θάνου, υποστήριξε πως «υπερπαραγωγή δεν ήταν σε καμία περίπτωση, γιατί ξοδέψαμε ελάχιστα. Επιλέξαμε τη Θεσσαλονίκη γιατί είχαμε γνωστούς που μπορούσαν το ίδιο πράγμα να το κοστολογήσουν διαφορετικά».

Φωτογράφηση στο «Rumours» Landiana Alexandra: Πόζες στην πισίνα

 

Για το περιοδικό «Rumours» της Ρουμανίας πόζαρε η καλλονή Landiana Alexandra, σε μια φωτογράφηση ιδιαίτερα καυτή από τον Stefan Dani.
Η Alexandra γεννήθηκε στη Ρουμανία, σπούδασε δημοσιογραφία αλλά την κέρδισε το μόντελινγκ. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη χώρα της και αγαπημένη των αντρικών περιοδικών για ευνόητους φυσικά λόγους.protothema.gr

Φωτογράφηση στο «Elle» Elsa Pataky: Η σέξι ηθοποιός από την Ισπανία

Η Elsa Pataky γεννήθηκε στις 18 Ιουλίου 1976 στη Μαδρίτη και είναι ηθοποιός και μοντέλο. Το πραγματικό της όνομα είναι Ελσα Λαφοέντε Μεδιάνου και παρόλο που μοιάζει να είναι ελληνικό, είναι στην πραγματικότητα ουγγρικό, λόγω της καταγωγής της μητέρας της. 

Σπούδασε δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο του Σαν Πάμπλο αλλά τα παράτησε όταν κέρδισε έναν ρόλο στην τηλεοπτική σειρά «Al Salir de Clase». Σήμερα η Pataky διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό και συμμετοχές σε γνωστές ταινίες, όπως «Μεσάνυχτα στο Παρίσι», «Μαχητές των Δρόμων» και άλλες. Η φωτογράφηση είναι από το γυναικείο περιοδικό «Elle» της Ισπανίας.     .protothema.gr

Θεϊκό κορμί H Miranda ανήκει σε όλους!

 

Για τον φωτογράφο Laurent Darmon πόζαρε ολόγυμνη η Miranda Kerr, η οποία τον τελευταίο καιρό πετάει όλο και περισσότερο συχνά τα ρούχα της. Η σύζυγος του ηθοποιού Orlando Bloom και σέξι άγγελος της Victoria’s Secret είναι αξιοθαύμαστη για το κορμί της καθώς ασκείται συστηματικά με personal trainer, τον Justin Gelband, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αυστηρός μαζί της. Το πρόγραμμά της περιλαμβάνει: 75 λεπτά με διάφορες ασκήσεις, 2 φορές την εβδομάδα τρέξιμο 5 χιλιομέτρων, βάρη, pilates και γιόγκα.            .protothema.gr