Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Με σέξι κορμάκι η Τάμτα σε επίδειξη μόδας

Άκρως αισθησιακή η εμφάνιση της τραγουδίστριας



 
 




Σε επίδειξη μόδας για την καλοκαιρινή σεζόν της Κύπριας σχεδιάστριας Stalo Elia τραγούδησε η αγαπημένη μας Τάμτα, η οποία ξεσήκωσε το κοινό με τη σέξι εμφάνισή της. 

Με ένα ολόσωμο ασημί κορμάκι αναστάτωσε κυριολεκτικά τους προσκεκλημένους, οι οποίοι έμειναν κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό...



Πηγή: Radar.gr
protothema.gr

Έτσι διατηρείται η Ελεονώρα Μελέτη

Αδυναμία στο surfing



 


Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν γίνει θέμα οι φωτογραφίες της με μαγιό και το πόσο γυμνασμένο και ζηλευτό είναι το κορμί της. Η Ελεονώρα Μελέτη αγαπά ιδιαιτέρως τη γυμναστική και τον τελευταίο καιρό η παρουσιάστρια δε χάνει ευκαιρία να βρίσκεται στο νερό και να ασχολείται σε εβδομαδιαία βάση με το αγαπημένο της άθλημα, το surfing.

Ο φωτογραφικός φακός του «OK» την εντόπισε στο Λαγονήσι κατά τη διάρκεια της προπόνησής της με τον καλό φίλο και προπονητή της.

Οι πληροφορίες λένε πως όσο περνά ο καιρός η παρουσιάστρια γίνεται ολοένα και καλύτερη στο συγκεκριμένο άθλημα.

Απέκτησε δικό της rock blog η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Νέα αρχή



 


Υπηρετώντας το ροκ ως είδος μουσικής αλλά και τρόπο ζωής, η τραγουδίστρια του συγκροτήματος «Mamacita on Fire» και ηθοποιός ενθουσιάστηκε στο άκουσμα της ιδέας να αποκτήσει την δική της μόνιμη στήλη στο rock web portal, «rockyourlife». 

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου εγκαινίασε την στήλη του blog της με μια δική της συνέντευξη που λέει τα πάντα γύρω από μεγάλη της αγάπη για το rock και την metal μουσική. 

Να θυμίσουμε πως η εκρηκτική ηθοποιός έδωσε πριν μέρες το βραβείο Ροκ Videoclip στα Mad Awards μαζί με τον Άλεξ Κάβδα στο συγκρότημα Melisses. protothema.gr

Valentina Zelyaeva: Από τη Ρωσία με αγάπη!

Φωτογράφηση στο Harper’s Bazaar



 
 



Η Valentina Zelyaeva γεννήθηκε πριν από 29 χρόνια στη Ρωσία. Ασχολήθηκε από μικρή με το μόντελινγκ και έχει ένα βιογραφικό που περιλαμβάνει συνεργασίες με μεγάλους οίκους μόδας και φωτογραφήσεις στα καλύτερα περιοδικά, μεταξύ αυτών και στο δικό μας «Vogue».

Οταν είχε συμβεί ο αποκλεισμός των πολύ αδύνατων μοντέλων από την εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο, η 29χρονη Ρωσίδα είχε βγει και υπερασπίστηκε τις κοπέλες: «Θεωρώ ότι γίνονται διακρίσεις. Είμαστε skinny αλλά αυτή είναι η δουλειά μας. Υπάρχουν πολλοί υπέρβαροι που εργάζονται σε γραφεία αλλά δεν λέμε αυτή είναι χοντρή δεν μπορεί να εργαστεί σε γραφείο».

Η φωτογράφηση είναι από το αγγλικό περιοδικό «Harper’s Bazaar». 
protothema.gr

Δύο στους τρεις δεν απολαμβάνουν την πρώτη τους φορά στο σεξ!

Παγκόσμια έρευνα



 
 




«Έλλειμμα» σεξουαλικής ευχαρίστησης κατά την περιβόητη «πρώτη φορά» καταγράφεται για το 70% του παγκόσμιου πληθυσμού, των Ελλήνων συμπεριλαμβανομένων!

Στη χώρα μας, η απόλαυση είναι συνυφασμένη με την πρώτη ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή μόνο για το 31% των Ελλήνων, με τους άνδρες ωστόσο να βγαίνουν κερδισμένοι συγκρινόμενοι με τις γυναίκες (ο βαθμός ικανοποίησης μεταξύ ανδρών και γυναικών είναι 47% και 16% αντίστοιχα).

Σύμφωνα με τους ειδικούς που εκπόνησαν την παγκόσμια έρευνα –για λογαριασμό  γνωστής εταιρίας προφυλακτικών- η έλλειψη σεξουαλικής απόλαυσης συσχετίζεται με την έλλειψη βασικής σεξουαλικής εκπαίδευσης. Σε ό,τι αφορά τη σεξουαλική εκμάθηση, οι άνθρωποι εξέλαβαν το μεγαλύτερο μέρος των πληροφοριών τους εκτός σχολείου, διαπιστώνουν οι ερευνητές –κι αυτό ως φαίνεται έχει το… τίμημά του στο σεξ.

Ως βασικές πηγές σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης και πληροφόρησης παγκοσμίως αναφέρονται  οι συμμαθητές ή φίλοι (42%), τα βιβλία (41%) και το Διαδίκτυο (35%).

Στην Ελλάδα, παρότι τα επίπεδα σεξουαλικής εκπαίδευσης έχουν σταθερή αυξητική πορεία, ακόμη και σήμερα, ένας στους τρεις Έλληνες δηλώνει πως δεν έλαβε ποτέ καμία μορφή σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης.

Το «κεφάλαιο» σεξ για τους Έλληνες ανοίγει με τη βοήθεια φίλων και συμμαθητών (ποσοστό  67%)  ενώ μόνο το 7% δηλώνει πως έχει λάβει αντίστοιχη διαπαιδαγώγηση από κάποιο εκπαιδευτικό φορέα. Ανάλογη είναι η εικόνα για τους γείτονες Ιταλούς (60% μαθαίνει από φίλους τα πάντα για το σεξ) και οι Τσέχοι (59%).

Μάλιστα, η χώρα μας διεκδικεί και μια θέση στο παγκόσμιο βάθρο σε ό,τι αφορά γενικώς την έλλειψη σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, μαζί με την Ιταλία (55%), την Πορτογαλία (44%). Το θετικό είναι πάντως ότι παρά την έλλειψη διαπαιδαγώγησης το 83% των νέων έως 25 ετών στην Ελλάδα δήλωσε πως χρησιμοποιεί προφυλακτικό σε μόνιμη βάση για την αποφυγή κυρίως πιθανής εγκυμοσύνης (48%) και των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων (29%)..protothema.gr