Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Η σέξι επιστροφή της Jessica Biel

Φωτογράφηση για το «GQ»



 



Εχει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα στο Χόλιγουντ αλλά τελευταία έχει σταματήσει να το δείχνει. Ο λόγος για την Jessica Biel, η οποία φωτογραφήθηκε πρόσφατα στο ιταλικό αντρικό περιοδικό «GQ» και ελπίζουμε να μην είναι-λόγω γάμου-η τελευταία φορά.

Η 30χρονη ηθοποιός αρραβωνιάστηκε πριν από ένα μήνα τον Justin Timberlake μετά από πέντε χρόνια σχέση, με πολλούς χωρισμούς και πολλές επανασυνδέσεις. Το ζευγάρι διοργάνωσε πάρτι αρραβώνων σε σπίτι φίλης του στο Λος Αντζελες και μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι Ellen DeGeneres, Amy Adams, Lance Bass, JC Chasez and Timbaland και φυσικά οι γονείς τους.
protothema.gr

Τι θεές έχει η Βραζιλία.....δεν λέγεται!



Την λένε Shirley και είναι από την Βραζιλία. Πρόκειται για μια πραγματική θεά με το κορμί που διαθέτει. Σούπερ καυτό και αψεγάδιαστο και ιδιαίτερα αποκαλυπτικό φυσικά. Στην χώρα της Λατινικής Αμερικής, διαθέτουν πολλά τέτοια κορμιά. Βέβαια αυτό εδώ είναι από τα κορυφαία που έχουμε δει και μπορείτε να το παρακολουθήσετε στις παρακάτω φωτογραφίες.










Τζούλια, είναι παντρεμένος αλλά τον θέλω πολύ

Να ετοιμάζεσαι για αποχώρηση...



 
 




Τζούλια, γεια σου. Ονομάζομαι Σοφία και είμαι 32 χρόνων. Πριν από λίγους μήνες γνώρισα τον Στέφανο -αλλάζω το όνομα για ευνόητους λόγους-, ο οποίος είναι στα 42 και παντρεμένος. Αυτό είναι και το μεγάλο μου πρόβλημα και δεν ξέρω τι να κάνω. Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί του και, απ’ ό,τι μου δείχνει, το ίδιο είναι και αυτός. Αλλά δυστυχώς έχει τρία παιδιά και μια γυναίκα με την οποία -όπως μου λέει- δεν είναι πια ερωτευμένος μαζί της αλλά την αγαπά. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μου έχει πει ότι θα τη χωρίσει και δεν βλέπω να το κάνει. Τι γίνεται εδώ που τον θέλω πολύ;
Σοφία, Αθήνα

Και εσύ, βρε παιδί μου, στα 32 σου βρήκες έναν παντρεμένο και με ένα τσούρμο παιδιά; Μα, θα μου πεις ότι η καρδιά δεν ελέγχεται. Κάνεις λάθος. Ελέγχεται και παραελέγχεται. Δεν είσαι 20 - αν και αυτό φαίνεται ότι το ξεχνάς.
Αν ήσουν χαλαρή και δεν ήθελες τίποτα περισσότερο από μια περιπέτεια, θα το καταλάβαινα. Αλλά εσύ τώρα θες να χωρίσει και να προχωρήσει το ζήτημα.

Επειδή είσαι φρέσκια στο θέμα «τα έχω με παντρεμένο», θα σου πω μερικά αρνητικά που θα τα δεις στο μέλλον - μη μου πεις ότι δεν θα τα δεις. Ολοι τα βλέπουν.

Θα τον βλέπεις μόνο όταν μπορεί εκείνος. Θα κάνεις γιορτές μόνη σου. Θα κοιμάσαι τα βράδια μόνη σου. Θα κάνετε σεξ και θα του τηλεφωνεί η σύζυγος και πάει το σεξ. Ακόμα και αν δεν νιώθεις ενοχές, στο μέλλον θα νιώσεις (τρία παιδιά είναι αυτά). Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να προσπεράσεις κάποιον που είναι μόνος του και με τον οποίο ίσως είχατε μέλλον. Θα σε τρελάνει στα θα και θα: ότι θα χωρίσει, ότι θα χωρίσει και ότι θα χωρίσει. Και το χειρότερο, θα είσαι η δεύτερη (πού είναι ο εγωισμός σου;).

Από την άλλη, βέβαια, πάντα υπάρχει η πιθανότητα να χωρίσει και να είστε μαζί. Αλλά αυτό γίνεται σπάνια. Πού να ξεβολεύεται τώρα που έχει όλα τα κομφόρ και μπορεί και το παίζει και εραστής;

Γι’ αυτό ζήσε αυτό που ζεις, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού σου να ετοιμάζεσαι για αποχώρηση.     .protothema.gr

Τζούλια, να κάνω σεξ στη θάλασσα;

Εμπειρία και προβληματισμός



 
 




Τζούλια γεια σου. Με λένε Αθηνά, είμαι 26 χρόνων, και θέλω να σε ρωτήσω κάτι τώρα που αρχίσαμε να κάνουμε μπάνια στη θάλασσα. Εχω εδώ και μερικούς μήνες σχέση με τον Γιώργο, ο οποίος σε λίγες μέρες κλείνει τα 24. Περνάμε καλά και έχουμε κανονίσει να πάμε μαζί διακοπές στην Κέρκυρα. Είχα αρκετές σχέσεις μέχρι τώρα αλλά ποτέ δεν πήγαμε μαζί διακοπές και έτσι είναι η πρώτη φορά. Εχω ακούσει ότι είναι επικίνδυνο να κάνεις σεξ στη θάλασσα. Ότι μπορείς να κολλήσεις κάτι και τα σχετικά. Επειδή, όπως καταλαβαίνεις, μπορεί να προκύψει κάτι τέτοιο θέλω να μου πεις τι ξέρεις για αυτό.
Αθηνά, Γιάννενα

Γεια σου Αθηνά, καλό καλοκαίρι, καλές διακοπές και τα σχετικά. Πολλοί προβληματίζονται για αυτό, γιατί, όπως και να το κάνεις, είναι ωραία εμπειρία. Η άμμος όμως δεν είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει και υπάρχουν κίνδυνοι αν κάτσεις ελεύθερη, ωραία και… γυμνή. Πρώτα από όλα ο κίνδυνος μόλυνσης. Σχεδόν όλες οι παραλίας έχουν βακτήρια που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές λοιμώξεις. Βάλτε καμιά μεγάλη πετσέτα καλύτερα. Μετά υπάρχει η πιθανότητα να μπει κάποιο πετραδάκι στου συντρόφου σου το επίμαχο σημείο και να πληγωθείς την ώρα του σεξ. Και αντί για ουρλιαχτά ηδονής θα έχεις ουρλιαχτά πόνου. Για αυτό προσοχή στις στάσεις. Και τέλος το πιο βασικό. Προσοχή στους ανώμαλους. Κυκλοφορούν παντού και έχουν πολλαπλασιαστεί. Το να στην πέφτει ανώμαλος στην παραλία δεν είναι σενάριο ταινίας αλλά πραγματικότητα. Προσοχή, και καλές διακοπές, με ή χωρίς σεξ στην παραλία..protothema.gr

Τζίνα Αλιμόνου: «Δε θα άλλαζα κάτι από το παρελθόν μου»

Ανοιχτή στην παρουσίαση ενός τηλεοπτικού show



 



«Η οικονομική ασφάλεια που μου παρέχει ο σύντροφός μου, δεν αποτελεί λόγο για να παραμελήσω την καριέρα μου», λέει σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Celebrity» η Τζίνα Αλιμόνου - Βαρδινογιάννη και εξηγεί: «Από την πρώτη μέρα που εργάστηκα έως σήμερα, έδωσα στον εαυτό μου έναν χρόνο επαγγελματικής διακοπής κι αυτό λόγω εγκυμοσύνης. Εξάλλου, πιστεύω πως όλοι οι άνθρωποι πρέπει να είναι οικονομικά ανεξάρτητοι».

Τι λέει, όμως, η σύζυγος του Παύλου Βαρδινογιάννη σε μια ενδεχόμενη πρόταση παρουσίασης ενός τηλεοπτικού show; «Γιατί όχι; Αν το concept είναι ενδιαφέρον και πιστεύω ότι μπορώ να το υποστηρίξω, ναι. Δεν το έχω κάνει έως τώρα».

Όσο για το παρελθόν της, όταν δούλευε σαν μοντέλο; «Δε θα άλλαζα κάτι από το παρελθόν μου, αλλά ούτε και απ' το παρόν μου», λέει.protothema.gr

Εγχώρια τραγουδίστρια μας άφησε με το στόμα ανοιχτό... Μιλάμε για ΤΟ κορμί!



Με ένα brazilian που άφηνε ακάλυπτα τα οπίσθιά της, η...

Αμαρυλλίς, αφήνοντας στην άκρη τις οποιες υποχρεώσεις της, και χαλάρωσε κάνοντας τα μπανάκια, αλλά και ξετρελαίνοντας τον αντρικό πληθυσμό με τα ζουμερά οπίσθια και τους γραμμωμένους κοιλιακούς της!
Εγχώρια τραγουδίστρια μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.... Μιλάμε για ΤΟ κορμί... Εγχώρια τραγουδίστρια μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.... Μιλάμε για ΤΟ κορμί... Εγχώρια τραγουδίστρια μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.... Μιλάμε για ΤΟ κορμί...

Κορμιά θανατηφόρα, μόνο με μπικίνι

Θερμοκρασία στο κόκκινο…



 
 




Η θερμοκρασία έχει ανέβει για τα καλά και οι σταρ αυτού του πλανήτη φόρεσαν τα καυτά τους μπικίνι και ξεχύθηκαν στις παραλίες. Μικροσκοπικά μαγιό καλύπτουν μόνο τα επίμαχα σημεία και κοσμούν τα καλλίγραμμα κορμιά των κυριών που παλεύουν όλο το χειμώνα για να τα χτίσουν.

1.    Selena Gomez




2.    Adriana Lima




3.    Vanessa Hudgens




4.    Irina Shayk




5.    Paris Hilton




6.    Victoria Silvstedt




7.    Rihanna




8.    Nicki Minaj




9.    Maria Menounos




10.    Candice Swanepoel




11.    Sara Yasmina Chafak




12.    Behati Prinsloo




13.    LeAnn Rimes




14.    Doutzen Kroes




15.    Olivia Palermo




16.    Ashley Hart


.protothema.gr

Δ. Βανδή: Το ερωτικό κομμάτι με τον Ντέμη κρατιέται με... το σεξ!

Η τραγουδίστρια μίλησε για όλους και για όλα στην Τατιάνα Στεφανίδου



 



Για όλους και για όλα μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και το «Μίλα» η Δέσποινα Βανδή. Για την οικονομική κρίση, την καριέρα της, τα παιδιά της και φυσικά για τη σχέση της με τον Ντέμη Νικολαΐδη…

Μιλώντας για την οικονομική κρίση, η Δέσποινα δεν έκρυψε ότι -όπως όλοι- έτσι κι εκείνη ζορίζεται: «Στη γενιά που μεγάλωσα εγώ, που ήμουν παιδί από πολύ χαμηλή τάξη, ντρεπόμουν που δεν είχα αυτά που είχαν οι άλλοι. Ζοριζόμαστε όλοι και το ομολογούμε απελευθερωμένα πια και έχουμε μια άλλη ψυχολογία», είπε και πρόσθεσε: «Οφείλουμε όλοι να αλλάξουμε κάποια δεδομένα. Εγώ και ο Ντέμης δύο άνθρωποι που ξεκινήσαμε από πολύ χαμηλά, μπορούμε να ζήσουμε και με πολύ λιγότερα. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε την υγεία μας και αγάπη, τα παιδιά μας να είναι καλά και να έχουμε δρόμο να βαδίζουμε».

Για την επιτυχημένη της καριέρα στο τραγούδι, ανέφερε: «Είχα την ευλογία να κάνω κάτι που με κάνει πολύ ευτυχισμένη. Δεν είναι κάτι καταναγκαστικό, είναι κάτι που με γεμίζει και όλο αυτό έφερε επιτυχία, χρήματα και αγάπη από τον κόσμο».

Μάλιστα, αποκάλυψε το λόγο που δεν έχει βαφτίσει τον πεντάχρονο γιο της, Γιώργο. «Επειδή η Μελίνα έκλαιγε πολύ όταν τη βαφτίσαμε, το πέρασα πολύ τραυματικά. Το ένα έφερε το άλλο και, τελικά, είπαμε να γίνει σε μια ηλικία που να καταλαβαίνει και να του πούμε ότι πρέπει να κάνουμε ένα μυστήριο».

Όσο για τη σχέση της με τον σύζυγό της και πώς διατηρεί την ερωτική της ζωή με τον Ντέμη Νικολαΐδη ζωντανή έπειτα από τόσα χρόνια που είναι μαζί, η Δέσποινα απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια… «με το σεξ, με τι άλλο;»..protothema.gr

Αγενής και σνομπ η Kate Winslet!

Απογοητεύτηκαν οι φαν της



 


Μια η κόντρα με την Celine Dion, μια η απαξίωση για τον ρόλο της στον Τιτανικό. Η Kate Winslet τώρα τελευταία έχει ανοίξει πολλά μέτωπα καθώς όπως φαίνεται το αληθινό της πρόσωπο δεν είναι αυτό που βγάζει στη μεγάλη οθόνη. Σύμφωνα με φανατική θαυμάστρια που ζει σε μία μικρή πόλη της Μασαχουσέτης η ηθοποιός ήταν αγενής και σνόμπαρε όσους περίμεναν να την χαιρετήσουν.

Η Shanna Swan, η οποία μίλησε στη Star είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η Winslet σνόμπαρε επιδεικτικά και αρνήθηκε να χαιρετίσει όσους την περίμεναν.

«Η Kate ήταν τόσο αγενής και δεν μίλησε σε κανέναν από εμάς. Απογοητεύτηκα. Μας κοίταξε απαξιωτικά παρόλο που γνώριζε ότι την περιμέναμε για ώρες. Πολύ άσχημο εκ μέρους της» και συνέχισε: «Περισσότερα από 100 άτομα περίμεναν να βγει μέσα από τη μαύρη Κάντιλακ και να χαιρετήσει. Εκείνη ούτε που γύρισε να μας κοιτάξει. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να είναι τόσο αγενής».

Η Shanna μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη και ήταν όπως λέει μία από τις μεγαλύτερες θαυμάστριες της ηθοποιού.protothema.gr

Αυτή είναι θέα που βγάζει μάτια!



Πςςςςςς… Αυτή είναι θέα που βγάζει μάτια!!!
Τα καλύτερα τα βλέπουν οι γυναίκες αλλά ευτυχώς κάτι τέτοια τα μοιράζονται μαζί μας… Η θέα από τις φωτογραφίες που έχουν βγάλει είναι απολαυστική! Πάντα τέτοια!