Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Toma Barkova: Ρωσική υπερδύναμη

Φωτογραφήθηκε για το δέκατο editorial του «Bambi Magazine»



 
 
Για το δέκατο editorial του περιοδικού «Bambi Magazine» φωτογραφήθηκε η καλλονή Toma Barkova, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά ότι τα όμορφα κορίτσια έρχονται από τη Ρωσία.

To concept της φωτογράφησης έρχεται από τη δεκαετία του 40 και οι ασπρόμαυρες λήψεις βοηθούν το όλο σκηνικό.

Η Barkova γεννήθηκε στις 7 Ιουλίου 1993 και, αν και μικρή, έχει συνεργασίες με γνωστούς οίκους μόδας, όπως Paul Smith, Jil Sander, Vivienne Westwood και Vera Wang.
.protothema.gr

Topless στη νέα της διαφήμιση η Candice Swanepoel

Ξανθιά αμαρτία



 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Δε λέει να σταματήσει να ξεσηκώνει τους θαυμαστές της η Candice Swanepoel! Η 23χρονη ξανθιά καλλονή από τη Νότιο Αφρική, τρέχει από τη μία φωτογράφηση στην άλλη, απολαμβάνοντας την κάθε της δουλειά.

«Φορώντας» την πιο ερωτική της διάθεση και το πιο σέξι της χαμόγελο, ο άγγελος της Victoria’s Secret ανέδειξε και πάλι το απίστευτο κορμί του, ποζάροντας topless για τη διαφήμιση των jeans «Colcci».<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/pWlh8A1yxfc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>.protothema.gr

Κι άλλες σέξι πόζες με μαγιό από την Candice Swanepoel

Επίγειος... «άγγελος»



 

 
Ξανθά πλούσια μαλλιά, γαλάζια μάτια και ένα κορμί… σωστός πειρασμός! Ο λόγος για την Candice Swanepoel, τον 23χρονο «άγγελο» της Victoria’s Secret που το τελευταίο διάστημα δε σταματά να τροφοδοτεί τα περιοδικά με σέξι της φωτογραφήσεις.

Με φόντο τα γαλαζοπράσινα νερά του St. Barts, το διάσημο μοντέλο ποζάρει με μαγιό και «ανεβάζει» τη θερμοκρασία στα ύψη!

Και μπορεί δημοσιεύματα πριν λίγο καιρό την ήθελαν να πάσχει από ανορεξία, η ξανθιά καλλονή φαίνεται να είναι στα καλύτερά της!

Δείτε παρακάτω...
protothema.gr

Erin McNaught: «Στο σπίτι κυκλοφορώ γυμνή»

Φωτογράφηση στο «Zoo Weekly»



 
Η Erin McNaught γεννήθηκε πριν από 30 χρόνια στην Αυστραλία και ασχολείται με το μόντελινγκ και την τηλεόραση. Το 2006 ανακηρύχτηκε Μις Αυστραλία και εκπροσώπησε τη χώρα της σε διεθνή διαγωνισμό.

Λίγο καιρό μετά τη στέψη τα φώτα της δημοσιότητας στράφηκαν πάνω της όταν το αντρικό περιοδικό «Zoo Weekly» δημοσίευσε φωτογραφίες που είχε βγάλει δύο χρόνια πριν γυμνόστηθη.

Η McNaught, η οποία ακούει ακούει χιπ χοπ φανατικά, οδηγεί ένα Toyota Yaris και έχει 6 τατουάζ, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «Maxim» και δήλωσε ότι στο σπίτι της δεν φοράει ρούχα.

«Στο σπίτι περιφέρομαι γυμνή. Ποιος δεν το κάνει αυτό; Είναι φυσικό γιατί έτσι γεννηθήκαμε».
protothema.gr

To πιο «καυτό» κορμί του Hollywood το 'χει... η Jennifer Nicole Lee

Αναμφισβήτητα



 
  Απολαμβάνει να ξεσηκώνει τους θαυμαστές της και το καλογυμνασμένο της κορμί τη βοηθά πολύ σε αυτό!

Διαθέτοντας σώμα που δύσκολα περνά απαρατήρητο, η Jennifer Nicole Lee φόρεσε και πάλι ένα από τα πολλά μικροσκοπικά της μπικίνι και απόλαυσε τις βουτιές σε πισίνα ξενοδοχείου στο Λος Άντζελες.

Έχοντας χάσει πολλά κιλά μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, η 36χρονη γυμνάστρια άρχισε να ασχολείται με τη γυμναστική και τη συγγραφή βιβλίων fitness, και σήμερα έχει καταφέρει να διαθέτει το πιο «καυτό» κορμί του Hollywood.

Δείτε παρακάτω...
.protothema.gr

Να γιατί η Georgia Salpa είναι η πέμπτη πιο σέξι γυναίκα του κόσμου!

Mια «καυτή» Ελληνίδα



 
 
Ανάμεσα σε όχι μία, ούτε δύο, αλλά σε εκατό γυναίκες, η Ελληνίδα Georgia Salpa ανακηρύχθηκε ως η πέμπτη πιο σέξι γυναίκα του κόσμου!

Η μελαχρινή καλλονή, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο βρετανικό «Celebrity Big Brother», βρέθηκε στην Ισπανία όπου και γιόρτασε τα 27α γενέθλια της.

Ο φακός την απαθανάτισε στο Nikki Beach Club της Marbella και η εμφάνισή της με μαγιό τράβηξε τα βλέμματα, αφού οι αναλογίες της «κόβουν» την ανάσα!

Φορώντας ένα μικροσκοπικό, λευκό μπικίνι, η Georgia κατάφερε να κάνει ολόκληρη την παραλία να την κοιτά.
protothema.gr

«Καυτές» πόζες στην παραλία από την Courtney Stodden

Ο ανήλικος πειρασμός «ξαναχτυπά»



 
 
Φορώντας ένα χρυσό, μικροσκοπικό μπικίνι, που αναδεικνύει τέλεια τις αναλογίες του κορμιού της, και με τα μαλλιά της κοτσιδάκια, η Courtney Stodden φωτογραφίζεται αλά Bo Derek και μας πηγαίνει στη δεκαετία του ’80, όταν η Αμερικανίδα ηθοποιός και τότε sex symbol έκανε μόδα τα κοτσιδάκια με χάντρες.

Η 17χρονη τηλεπερσόνα, λοιπόν, που είναι παντρεμένη με τον 51χρονο ηθοποιό, Doug Hutchison, πόζαρε σε παραλία της Καλιφόρνια μαγνητίζοντας τα βλέμματα.
protothema.gr