Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Σέξι εσώρουχα στο κορμί ενός «αγγέλου»!

Αχ, αυτή η Candice



 

 
Τρέχει και δε φτάνει αυτή την περίοδο η Candice Swanepoel! Ο ξανθός «άγγελος» δε σταματά να ποζάρει για τη Victoria’s Secret και να προκαλεί ταραχές με τις τέλειες αναλογίες του κορμιού τoυ.

Αφού, λοιπόν, η 23χρονη καλλονή από τη Νότιο Αφρική φωτογραφήθηκε με τα μαγιό της γνωστής εταιρείας αναστατώνοντας με τις σέξι της πόζες τα νησιά St. Barts, τώρα ποζάρει με εσώρουχα τραβώντας και πάλι την προσοχή μας.

Δείτε παρακάτω..
protothema.gr
.

Γυμνή η Rihanna στο Playboy;

Τα «πετάει» που τα «πετάει» το κορίτσι...

 
 
Με την τάση που έχει αυτό το κορίτσι να γδύνεται και να επιδεικνύει ενίοτε το αποτέλεσμα σε φωτό που ανεβάζει στο Twitter της, ήταν σίγουρο ότι δεν θα αργούσε να έρθει η πρόταση για μια γυμνή φωτογράφηση από τον πρωτομάστορα του είδους!

Ο αειθαλής εκδότης του Playboy, Χιου Χέφνερ, θέλοντας να ανεβάσει κατακόρυφα τις πωλήσεις του περιοδικού, πρότεινε στη σέξι Rhianna να φωτογραφηθεί ολόγυμνη.

Η πρόταση, αν γίνει δεκτή από την τραγουδίστρια, θα την κάνει πλουσιότερη κατά ένα εκατομμύριο δολάρια, αλλά μέχρι στιγμής ο εκδότης δεν έχει πάρει απάντηση.

Η Rihanna το σκέφτεται σοβαρά, αφού μπορεί η ίδια να μην έχει κανένα πρόβλημα με τη γυμνή της φωτογράφηση, θεωρεί όμως ότι μπορεί να υπάρξουν αντιδράσεις από οπαδούς της.

Μέχρι τώρα, πάντως, μόνο θετικά σχόλια έχει δεχτεί για τις δεκάδες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η ίδια, φορώντας ελάχιστα ή εντελώς γυμνή, προκαλώντας συνήθως σωρεία δημοσιευμάτων.

Οι τελευταίες της φωτογραφίες με αποκαλυπτική εμφάνιση τραβήχτηκαν στη Χαβάη, πριν από λίγους μήνες, κατά τη διάρκεια των χειμερινών της διακοπών.

Εκεί πόζαρε αμέριμνη στην παραλία, φορώντας ένα λευκό μπικίνι, ενώ, όταν βρέθηκε κάτω από έναν καταρράκτη, έβγαλε το πάνω μέρος του μαγιό της.

Κάποιοι πάντως νοσταλγούν ακόμα τις περιβόητες πρώτες ολόγυμνες πόζες της, μέσα σε ένα δωμάτιο και μάλλον αδημονούν για την περιβόητη γυμνή της φωτογράφηση στο διάσημο περιοδικό.

Το μόνο που μένει είναι να το ρισκάρει...  

Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Έχω υπάρξει ζευγάρι με ομοφυλόφιλο»

Η Μπέσυ Μάλφα τα λέει όλα!



 

 
Παντρεμένη με τον ηθοποιό Γεράσιμο Σκιαδαρέση, η Μπέσυ Μάλφα σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly» δε διστάζει να αποκαλύψει ότι στο παρελθόν έχει υπάρξει ζευγάρι με ομοφυλόφιλο.

«Έχω μεγαλώσει με ομοφυλόφιλους, λόγω της ιδιότητάς μου ως χορεύτρια, έχω υπάρξει και ζευγάρι με ομοφυλόφιλο. Οι κολλητοί μου είναι ομοφυλόφιλοι. Είναι πολύ ανοιχτά πνεύματα, γιατί σε αυτούς δεν υπάρχει ο ανταγωνισμός γυναίκας προς γυναίκα, ούτε η εξουσία του άνδρα πάνω στη γυναίκα», είπε η ίδια τονίζοντας πως οι Έλληνες δεν έχουν ξεπεράσει τα ταμπού τους.

«Οι Έλληνες δεν έχουν ξεπεράσει τα ταμπού τους. Και εγώ προσπάθησα να τα ξεπεράσω, η πραγματικότητα με τσάκισε. Ο μετανάστης αισθάνεται ότι τον έχουμε εκμεταλλευτεί και είναι πραγματικότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Camila Tavares: Νέο αίμα από τη Βραζιλία

Σέξι και σοκολατένια



 
 
Η Camila Tavares είναι ένα ανερχόμενο μοντέλο από τη Βραζιλία. Εχει ήδη φωτογραφηθεί για το αντρικό περιοδικό Maxim και την τελευταία της φωτογράφηση την έκανε για την τουρκική έκδοση του GQ.

Ονειρο της πανέμορφης Camila είναι μια μέρα να γίνει τοπ μόντελ και σύντομα να περπατήσει στα σόου της Victoria’s Secret.
protothema.gr

Carmen Electra: Το απόλυτο θηλυκό!

Μια ακόμη σέξι φωτογράφηση



 

 
Συνεχίζει να παραμένει περιζήτητη η Carmen Electra, η οποία δε σταματά ακόμη και στην ηλικία των 40 να ποζάρει φορώντας… ελάχιστα.

Έχοντας στο βιογραφικό της πλήθος γυμνών φωτογραφήσεων, η σέξι Carmen είπε να θυμηθεί και πάλι τα παλιά. Φόρεσε, λοιπόν, ένα σέξι, τιρκουάζ μαγιό και «αναστάτωσε» το Λος Άντζελες με το απίστευτο κορμί της.

Δείτε παρακάτω...
protothema.gr

Σε πρώτο πλάνο το πληθωρικό μπούστο της Imogen Thomas

Πάντα αποκαλυπτική



 

 
Μόνο ντροπαλό δεν το λες αυτό το κορίτσι! Ο λόγος για την Imogen Thomas που έκανε μια ακόμη αποκαλυπτική φωτογράφηση για λογαριασμό του ανδρικού περιοδικού «Nuts».

Η γνωστή τηλεπερσόνα είπε να τρελάνει -και πάλι- τους αναγνώστες του περιοδικού και φωτογραφήθηκε… με το πληθωρικό της μπούστο να είναι σε πρώτο πλάνο.

Ξεχνώντας τις αναστολές της και αφήνοντας πολύ λίγα στη φαντασία, η 28χρονη πληθωρική καλλονή από την Ουαλία πόζαρε όλο νόημα στο φωτογραφικό φακό προκαλώντας ταραχή στον ανδρικό πληθυσμό.
.protothema.gr