Σάββατο 5 Μαΐου 2012

H Megan Fox... είναι πολύ μπροστά!

Πάντα σέξι



 

Της αρέσει να δοκιμάζει πράγματα και να επεκτείνει τους ορίζοντές της. Ο λόγος για την ηθοποιό Megan Fox, η οποία υπέγραψε συμβόλαιο με την εξειδικευμένη σε τεχνολογικά θέματα εταιρεία: «The Sharper Image».

Ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι και φορώντας ένα λευκό πουκάμισο και μαύρες κάλτσες, η 26χρονη ηθοποιός και μέλλουσα μαμά πόζαρε για τη νέα διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας και η αλήθεια είναι ότι ακόμη και έγκυος παραμένει σέξι! protothema.gr

Και πάλι μόνη η Έλενα Παπαβασιλείου;

Μα τι κάνει στους άνδρες;



H παρουσιάστρια και ο Πασχάλης Διαμαντίδης 
H παρουσιάστρια και ο Πασχάλης Διαμαντίδης

  Μπορεί πριν λίγες μέρες οι πρώτες φωτογραφίες της Έλενας Παπαβασιλείου και του Πασχάλη Διαμαντίδη να είδαν το φως της δημοσιότητας, ωστόσο φαίνεται πως το ζευγάρι χώρισε πριν καλά καλά ξεκινήσει τη σχέση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η σέξι παρουσιάστρια του Alpha όταν την ρωτούν δικοί της άνθρωποι αν έχει σχέση αυτή την περίοδο απαντά ότι είναι μόνη της!

Όσο για το λόγο που η Έλενα και ο γνωστός εφοπλιστής αποφάσισαν να μην προχωρήσει η σχέση τους; Σημαντικό ρόλο στην απόφασή τους αυτή -σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα- έπαιξε ότι πριν καλά καλά προλάβουν να ζήσουν τον έρωτά τους η σχέση τους είδε το φως της δημοσιότητας, κάτι που δεν άρεσε ούτε στον έναν ούτε στον άλλον.

Οι δυο τους, πάντως, είναι δυο καλοί φίλοι και διατηρούν άψογες σχέσεις, μιας και έχουν κοινούς γνωστούς και τυχαίνει μάλιστα να κυκλοφορούν στα ίδια στέκια.protothema.gr

Σμαράγδα Καρύδη: «Έφτασα στα πρόθυρα του γάμου»

Γιατί αναβάλλει συνεχώς το γάμο;



 

 
Για τους φόβους της, την προσωπική της ζωή και το γάμο που συνεχώς αναβάλλει μίλησε στο περιοδικό «Glow» η Σμαράγδα Καρύδη.

Ξεκαθαρίζοντας ότι προσπαθεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δε λέω τα πάντα, αλλά προσπαθώ να μην είμαι ψεύτικη. Αυτό που δείχνω θέλω να είμαι κιόλας, γιατί βαριέμαι να προσποιηθώ... Κάθε άνθρωπος ανάλογα με την αισθητική του αποφασίζει τι θέλει να υποδυθεί και πώς να πορευτεί. Και μετά γίνεται αυτό που διαλέγει να υποδυθεί».

Τι είναι αυτό που τη φοβίζει; «Φοβάμαι τη φάση της κατάθλιψης. Το ξεπερνάω δουλεύοντας -η δουλειά είναι το καλύτερο φάρμακο. Κι αν βαρεθείς τη δουλειά και σταματήσεις να βάζεις στόχους μπορεί να βουλιάξεις. Γιατί με τα χρόνια που περνάνε αυτό έρχεται και σε βρίσκει πιο συχνά απ’ ότι όταν είσαι 20», είπε.

Για το ενδεχόμενο του γάμου, είπε: «Εφόσον δεν έχω παντρευτεί μέχρι τώρα σημαίνει ότι δεν το ήθελα. Με αγάπησαν άντρες και είχα σχέσεις που θα μπορούσα να το πάω προς τα εκεί. Έφτασα στα πρόθυρα, αλλά ποτέ δεν το ήθελα. Και σε βάζει πολλές φορές ο περίγυρος να σκεφτείς “τώρα με μένα τι θα γίνει”, αλλά η ζωή είναι δικιά μου. Εγώ θα τη ζήσω. Μπορεί να αλλάξει αυτό, δεν έχω θέμα με το γάμο,  γιατί δεσμεύομαι και με φίλους και τις σχέσεις, είμαι πολύ σταθερή, αλλά η αίσθηση της μονιμότητας, ότι υπογράψαμε ένα χαρτί με φρικάρει. Άσε με μόνη μου και δε θα φύγω. Θα μου άρεσε να έχω άπλετο χρόνο μπροστά μου και να το αναβάλω διαρκώς. Για τα πάντα θα μου άρεσε αυτό, αλλά είναι πολύ συγκεκριμένος ο χρόνος που έχουμε. Η αναβολή είναι η καλύτερή μου φίλη».

Τέλος, για τη φάση που βρίσκεται τώρα δήλωσε: «Νιώθω ότι είμαι σ’ ένα σταυροδρόμι απολογισμού και του τι θα κάνω από εδώ και μπρος. Τις επιλογές εμείς τις φτιάχνουμε. Δεν ψάχνω για ευκαιρίες, ψάχνω εγώ να αποφασίσω τι θέλω να κάνω»..protothema.gr

Diora Baird: Να τι κορίτσια βγάζει το Μαϊάμι!

Πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιός



 
 
Γεννήθηκε στις 6 Απριλίου του 1983 στο Μαϊάμι και στα 17 της χρόνια μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να κυνηγήσει το όνειρό της.
Ο λόγος για τη Diora Baird, η οποία έχει κάνει πολλές δουλειές για να φτάσει εδώ που είναι σήμερα. Από πωλήτρια στα καταστήματα «Gap» το πρωί και κλόουν σε παιδικά πάρτι το βράδυ, η Diora κατάφερε να γίνει το πρόσωπο της «Guess ?» και να γεμίζει τις σελίδες των περιοδικών με τις σέξι της φωτογραφήσεις.
Μεγάλη χρονιά για αυτήν το 2005! Όχι μόνο ξάπλωσε στο κρεβάτι των «Wedding Crashers», αλλά πόζαρε και για το εξώφυλλο του «Playboy».
Σήμερα, η 29χρονη καλλονή αρχίζει σιγά να «χτίζει» την καριέρα της στην υποκριτική και οι φωτογραφήσεις συνεχίζουν να προκαλούν ταραχή. Πρόσφατα φωτογραφήθηκε topless για το περιοδικό «Treats Magazine». Δείτε παρακάτω…
.protothema.gr

Τι μας ετοιμάζει πάλι η Kate Upton;

Δε σταματά να αναστατώνει



 

 
Πολυφωτογραφημένη και ένα από τα ακριβοπληρωμένα μοντέλα! Ο λόγος για την Kate Upton που δε σταματά να δίνει χαρά στους θαυμαστές της. Πώς; Με τις αποκαλυπτικές της φωτογραφήσεις!

Και ενώ το τελευταίο διάστημα η 20χρονη ξανθιά δε σταματά να ποζάρει αναδεικνύοντας -μέσα από μαγιό και εσώρουχα- τις καμπύλες της, τώρα «ανέβασε» στο Twitter της μερικές φωτογραφίες από το νέο «χτύπημα» που μας ετοιμάζει.

Σε αναμονή, λοιπόν, της καινούργιας της φωτογράφησης!

Δείτε παρακάτω...





Οι «καυτές» βουτιές της Candice Swanepoel!

«Τάραξε» τα νερά της Καραϊβικής

 
 
Εδώ και λίγες ημέρες, η ξανθιά καλλονή από τη Νότιο Αφρική, Candice Swanepoel, βρίσκεται στα νησιά St. Barts στην Καραϊβική και δουλεύει σκληρά για τη νέα κολεξιόν με μαγιό της Victoria’s Secret.

Όπως είναι φυσικό, οι φωτογραφίες της Candice από τα παρασκήνια της φωτογράφησης κάνουν το γύρο του κόσμου, όμως την Πέμπτη, οι θαυμαστές της 23χρονης είχαν την ευκαιρία να την απολαύσουν σε πιο χαλαρές στιγμές.

Το πανέμορφο μοντέλο αποφάσισε να κάνει ένα διάλλειμα από τη δουλειά με μερικές βουτιές στα νερά της Καραϊβικής.

Ο φακός των παπαράτσι ήταν φυσικά εκεί για να απαθανατίσει την καλλονή της Victoria’s Secret και το καταπληκτικό κορμί της που τον τελευταίο καιρό την έχει κάνει περιζήτητη.

Μάλιστα την χρονιά που πέρασε, η Swanepoel ήταν στη δέκατη θέση της λίστας του Forbes με τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου.

Όσο για το πώς καταφέρνει να διατηρείται πάντα σε φόρμα; Η Candice είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της: «Προσπαθώ να γυμνάζομαι όσο περισσότερο μπορώ. Και επειδή μετά τη δουλειά είμαι πολύ κουρασμένη, συνήθως γυμνάζομαι νωρίς το πρωί. Αν είμαι σε διακοπές, γυμνάζομαι στη θάλασσα παίζοντας τένις και κολυμπώντας».
.protothema.gr

Christa Campbell: Η λευκή γαζέλα!

Αποκαλυπτική και σέξι



 
Μπορεί η Christa Campbell να μην μας λέει κάτι σαν όνομα αλλά με τέτοιο κορμί και τέτοια μάτια είναι δύσκολο να περάσει απαρατήρητη. Η 40χρονη είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και έχει λάβει μέρος σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και ταινίες.

Η Christa έκανε αποκαλυπτική φωτογράφηση για το αντρικό περιοδικό FHM και το τεύχος Μαΐου. Η ίδια μιλώντας στο περιοδικό είπε πως ελπίζει μια μέρα να της δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και σε ένα πιο μεγάλο ρόλο.
.protothema.gr

Οι σούπερ καμπύλες της Kari Nautique!

Πολύ καυτή



 
 
Και το όνομα αυτής Kari Nautique. Το μοντέλο του Playboy έκανε μια σούπερ αποκαλυπτική φωτογράφηση για το περιοδικό American Curves.

Το 23χρονο μοντέλο έχει ταλέντο στις φωτογραφήσεις για αντρικά περιοδικά καθώς έχει ποζάρει για τα: FHM, Salt Life Magazine και Raven Magazine.

Ονειρο της Kari είναι να ασχοληθεί πιο ενεργά με το μόντελινγκ αλλά και την ηθοποιία!

Δείτε φωτογραφίες από διάφορες δουλειές της Kari Nautique
protothema.gr