Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Vanessa Arias: Η «καυτή» πλευρά της μεξικάνικης τηλεόρασης

Τα μαύρα, μικροσκοπικά εσώρουχά της…



 

 
Μετά την γυμνή και απίστευτα σέξι φωτογράφηση της για το «Playboy», η σταρ της μεξικανικής τηλεόρασης Vanessa Arias, επέστρεψε… ημίγυμνη στις σελίδες του μεξικανικού περιοδικού «Extremo».

Η μελαχρινή και «καυτή» μεξικανή δείχνει ξανά στους θαυμαστές της τα «προσόντα» της μέσα από τα μαύρα, μικροσκοπικά εσώρουχά της.

Η Vanessa Arias έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές σαπουνόπερες στη χώρα της όπως το «Amigas y rivales».

Της αρέσει πολύ το σέρφινγκ και στον ελεύθερο της χρόνο εξασκεί το αγαπημένο της χόμπι.  Όταν όμως  δεν υποδύεται κάποιο ρόλο ή δεν παλεύει με τα κύματα, κάνει σέξι φωτογραφίσεις, που πάντα συζήτιουνται και κάνουν συχνά τον γύρο του κόσμου.
protothema.gr

Βίκυ Καγιά: Ο έρωτας, η κρίση στο γάμο της και η απιστία

Μίλησε για όλα στην Φαίη και τον Γιώργο

 
 
Τα φύλλα της καρδιάς της άνοιξε το μοντέλο - παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά «Πρωινό Mou», μιλώντας για όλα!

Η ίδια δεν δίστασε να αποκαλύψει και να παραδεχτεί πως εκείνη και ο Νίκος Κριθαριώτης αντιμετώπισαν κάποια στιγμή μια κρίση στη σχέση τους, που ευτυχώς κατάφεραν να ξεπεράσουν.

 «Έχει αλλάξει πάρα πολλά στάδια η σχέση μας. Περάσαμε σε μια φάση που μετακομίσαμε στο ίδιο σπίτι και ήμασταν συνέχεια μαζί. Στην αρχή δεν δούλεψε, αλλά τα καταφέραμε μετά από τρεις μήνες. (...) Δεν κάναμε παιδί με τον Νίκο, γιατί συνέβησαν στις οικογένειές μας κάποια άσχημα γεγονότα, όπως κάποιοι θάνατοι. Πέσαμε και οι δυο απότομα - σε σημείο που υπήρξαν κενά στη σχέση μας. (....) Την τελευταία στιγμή, κάτι “γυρνάει” στο μυαλό μας, τα βρίσκουμε και όλα καλά! Ποιος δεν περνάει κρίση;».

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στην απιστία.

«Δεν έχω απατήσει ποτέ στη ζωή μου. Είμαι ξεκάθαρη σε αυτά τα πράγματα. (...) Ναι, με έχουν απατήσει στο παρελθόν, δεν ντρέπομαι να το πω. Προφανώς βρήκε κάποια άλλη καλύτερη από μένα!»

Τελικά, και οι όμορφες - δίμετρες ξανθιές έχουν προβλήματα...protothema.gr

Πεντικιούρ στο σπίτι χωρίς έξοδα

Καιρός να καλομάθετε λίγο τον εαυτό σας



 

 
Εδώ και κάποιες μέρες ο υδράργυρος έχει ανέβει και πλέον αποχαιρετούμε σιγά-σιγά τα κλειστά παπούτσια. Εφόσον τα… «πατουσάκια» σας θα βγούνε έξω μετά από πολλούς μήνες σε καλσόν και κάλτσες είναι απαραίτητο να κάνετε ένα καλό πεντικιούρ.

Με την κρίση όμως και τις τιμές που επικρατούν στα ινστιτούτα αισθητικής, βρήκαμε έναν τρόπο για τέλεια άκρα και μηδέν έξοδα. home made pedicure γιατί όπως λέγαν και οι παλιοί αν θες κάτι να γίνει καλά..καντο μόνη σου!

Τι χρειάζεστε:

Μια λεκάνη
Shower gel
Χυμός λεμονιού
Γάλα
Ασετόν
Χοντρή ζάχαρη, χοντρό αλάτι, κουάκερ και μέλι
Ελαφρόπετρα
Ψαλιδάκι ή κόφτη
λίμα νυχιών (σκληρή)
ξυλάκια πεντικιούρ για τα πετσάκια
Βερνίκι νυχιών στο χρώμα που σας αρέσει.

Φτιάξτε το δικό σας scrub
Αναμείξτε 3-4 κουταλιές χοντρό αλάτι, λίγες σταγόνες λάδι και 3-4 κουταλιές χοντρή μαύρη ζάχαρη, με κουάκερ (μια χούφτα) και μια κουταλιά της σούπας μέλι. Αυτό είναι το φυσικό σας scrub (μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για το σώμα)

Πεντικιούρ
Αφαιρέστε τυχόν υπολείμματα από βερνίκι νυχιών. Κόψτε τα νύχια σας στο σχήμα που θέλετε με τον κόφτη ή το ψαλίδι (ο κόφτης είναι πιο εύχρηστος). Προτείνουμε τετράγωνο σχήμα για να μην έχετε προβλήματα με νύχια που εισχωρούν στο δέρμα στις άκρες. Με την λίμα «μαλακώστε» τις τετράγωνες άκρες.
Γεμίστε την λεκάνη με ζεστό νερό και βάλτε μέσα τα πόδια σας να μαλακώσουν. Όσο πιο σκληρά τόσο περισσότερο χρόνο για να μαλακώσουν. Μετά αρχίστε να τρίβετε με την ελαφρόπετρα στις περιοχές που έχουν σκληρύνει και έχουν κάλους κ.τ.λ.
Με τα εδικά ξυλάκια σπρώξτε τα πετσάκια αντί να τα κόψετε. Όσο τα κόβετε τόσο δυναμώνουν. Κόψτε μόνο πολύ σκληρά κομματάκια στις άκρες των νυχιών.
Χρησιμοποιήστε το scrub για να λειάνετε όλο το πόδι κάνοντας κυκλικές κινήσεις μασάζ. Ξεπλένετε και μετά σκουπίστε με μια καθαρή πετσέτα.
Τοποθετήστε τα πόδια σας ένα ένα σε μια σταθερή επιφάνεια και βάψτε τα στο χρώμα που επιθυμείτε. Ανατρέξτε στα αριστερά σας σε προηγούμενο μας άρθρο για τα φετινά hot χρώματα της σεζόν.

Maryna Linchuk: Η καλλονή με τα ατελείωτα πόδια!

Χιλιόμετρα στις πασαρέλες…



 
 
Η καλλονή με τα μακριά ξανθά μαλλιά και τα ατελείωτα πόδια είναι μόλις 25 ετών και έχει καταφέρει με αργά αλλά σταθερά βήματα να κάνει μια σούπερ καριέρα στο μόντελινγκ. Η Maryna Linchuk από τη Λευκορωσία ξεκίνησε την καριέρα της κάνοντας φωτογραφήσεις για την Vogue της Ιταλίας και της Πορτογαλίας.

Η πανέμορφη Maryna είναι ένα από τα βασικά πρόσωπα των αρωμάτων της ενώ το 2008 ήταν το πρόσωπο του αρώματος Miss Dior Cherie. Από τα 16 της έχει περπατήσει… χιλιόμετρα στις πασαρέλες ενώ έχει εργαστεί για τους οίκους Versace, Donna Karan, Dior, Gap, H&M, Kenneth Cole, Escada, Dolce & Gabbana και Max Mara.

Από το 2008 ως το 2011 είχε λάβει μέρος σε πολλά shows της Victoria's Secret ενώ τον τελευταίο χρόνο εκτός από τις φωτογραφήσεις που έχει κάνει για πολλές εταιρείες εσωρούχων συμμετείχε στα shows των Derek Lam, Givenchy, Gucci, Michael Kors, Prada και Christian Lacroix.

Η γαλλική Vogue την έχει συμπεριλάβει στη λίστα της με τα 30 κορυφαία μοντέλα του κόσμου. Η ίδια λέει πως είναι πανευτυχής που κάνει τη δουλειά που της αρέσει.
protothema.gr

Το… «alter ego» της Kim Kardashian!

Γνωρίστε την κολομβιανή Katherine Porto



 
«Δεν είμαι εγώ» φώναζε η Kim Kardashian όταν άλλη μια γυμνή φωτογραφία, στην οποία απεικονίζονταν η ίδια, σύμφωνα με πολλές αμερικανικές ιστοσελίδες, έκανε το γύρο του κόσμου.

Δυστυχώς για την διάσημη τηλεπερσόνα, το «καυτό» παρελθόν της, όπως το βίντεο-πορνό στο οποίο είχε πρωταγωνιστήσει, δεν την βοήθησε σε αυτή την περίπτωση. Οι ομοιότητες της κοπέλας της φωτογραφίας με την Kardashian ήταν πολλές, όπως για παράδειγμα τα πληθωρικά οπίσθιά της…

Τελικά, η δικαίωση μπορεί να άργησε αλλά ήρθε για την Kim όταν κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο το όνομα της πραγματικής κοπέλας η οποία απεικονίζεται στην εν λόγω φωτογραφία.

Η χυμώδης μελαχρινή ονομάζεται Katherine Porto και είναι διάσημη τηλεπερσόνα στην Κολομβία.

Οι σέξι πόζες που «αναστάτωσαν» την οικογένεια Kardashian ήταν τελικά από μια φωτογράφιση  για το περιοδικό SoHo, το 2009.
protothema.gr

Αχ αυτές οι Βραζιλιάνες

Στη Βραζιλία διεξήχθη την Κυριακή το γκραν πρι του πρωταθλήματος IndyCar. Νικητής αναδείχθηκε ο Αυστραλός πιλότος Γουίλ Πάουερ, όμως, την παράσταση έκλεψαν οι εντυπωσιακές Βραζιλιάνες  που συμμετείχαν στη διοργάνωση.