Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Jennifer Lopez: Πιο καυτή δεν γίνεται!

Χάρμα ιδέσθαι στο «Dance Again»



Και όμως αυτή η γυναίκα είναι 42 ετών… Η Jennifer Lopez πιο σέξι από ποτέ στο νέο της τραγούδι «Dance Again» του οποίου το βίντεοκλιπ μόλις κυκλοφόρησε και κάνει θραύση στο διαδίκτυο.

Οι πρώτες φωτογραφίες είχαν διαρρεύσει στις 3 Απριλίου και η λατίνα σταρ μας είχε δώσει μια πρώτη γεύση για το τι θα βλέπαμε. Στο βίντεοκλιπ πρωταγωνιστεί με τον κατά 18 χρόνια μικρότερό της σύντροφο.

Ο γυμνασμένος Casper Smart χορεύει μαζί της αισθησιακά και ερωτικά και τα χέρια του καθόλη τη διάρκεια τοι κλιπ είναι πάνω στα οπίσθιά της.

H Jennifer μιλώντας για τον αγαπημένο της στο περιοδικό People είπε: «Ο Casper είναι αξιολάτρευτος. Το βλέπετε εξάλλου. Με έχει σαν πριγκίπισσα. Περνάμε τέλεια μαζί γιατί έχουμε χημεία. Δεν θα ήθελα όμως να πω περισσότερα γιατί είναι η προσωπική μου ζωή».

Δείτε φωτογραφίες και το νέο βίντεοκλιπ του «Dance Again»…protothema.gr

Πρωτοσέλιδο στην Τουρκία η Έλενα Ράπτη

Δίπλα δίπλα με τον τηλεοπτικό «Ezel»


Ο τουρκικός τύπος θέλει την Έλενα Ράπτη και τον «Ezel» να είναι μαζί

Ο τουρκικός τύπος θέλει την Έλενα Ράπτη και τον «Ezel» να είναι μαζί


Πρωτοσέλιδο στην Τουρκία έγινε η Έλενα Ράπτη και όχι για την προσφορά της στο δημόσιο βίο, αλλά για τον φημολογούμενο έρωτά της με τον τηλεοπτικό «Ezel» και κατά κόσμον, Κενάν Ιμιρζαλίογλου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Milliyet», η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έχει «κλέψει» την καρδιά του γοητευτικού Τούρκου ηθοποιού.

Δεν είναι, όμως, μόνο οι φήμες από την Τουρκία που θέλουν την Έλενα Ράπτη και τον Τούρκο πρωταγωνιστή να είναι ζευγάρι... πρόσφατα και στην Ελλάδα είχε ακουστεί το ίδιο ακριβώς με τη βουλευτή να αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε σχέση με τον Τούρκο ηθοποιό..protothema.gr

Το παράπονο της Νικολέττας Ράλλη στο Twitter

Τι δεν πρόλαβε να κάνει;




Τη θέση της Νικολέττας Ράλλη παίρνει μετά το Πάσχα η Ελεονώρα Μελέτη και η μελαχρινή παρουσιάστρια, παρά το γεγονός ότι έχει προσπαθήσει να κρύψει τη στενοχώρια της για τα «κόψιμο» της εκπομπής της, σήμερα με ένα μήνυμα στο Twitter εξέφρασε το παράπονό της.

Λόγω της απεργίας των τεχνικών, η Νικολέττα δεν κατάφερε να αποχαιρετήσει ζωντανά το τηλεοπτικό κοινό κι έτσι έγραψε: «Και όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν πρόλαβα να αποχαιρετήσω μέσα από την εκπομπή. Δεν ήταν η ώρα μας μάλλον ούτε γι' αυτό».protothema.gr

Καυτή ξανθιά εγχώρια σεξοβόμβα με αδυναμία στις ζαρτιέρες και όχι μόνο.. ξεγυμνώνεται για πάρτη σας!


Δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει δείξει μια πιο αποκαλυπτική πλευρά της...
Αυτή την φορά μαγεύει με τις αισθησιακές της πόζες, και το λάγνο βλέμμα της, μιας και το θεωρεί μεγάλο αφροδισιακό..! Απολαύστε την...
Αφροδίτη Λασκούδη στις πιο γυμνές της φωτογραφίες..
Καυτή ξανθιά εγχώρια σεξοβόμβα με αδυναμία στις ζαρτιέρες και όχι μόνο.. ξεγυμνώνεται για πάρτη σας! Καυτή ξανθιά εγχώρια σεξοβόμβα με αδυναμία στις ζαρτιέρες και όχι μόνο.. ξεγυμνώνεται για πάρτη σας! Καυτή ξανθιά εγχώρια σεξοβόμβα με αδυναμία στις ζαρτιέρες και όχι μόνο.. ξεγυμνώνεται για πάρτη σας! Καυτή ξανθιά εγχώρια σεξοβόμβα με αδυναμία στις ζαρτιέρες και όχι μόνο.. ξεγυμνώνεται για πάρτη σας! Καυτή ξανθιά εγχώρια σεξοβόμβα με αδυναμία στις ζαρτιέρες και όχι μόνο.. ξεγυμνώνεται για πάρτη σας! Καυτή ξανθιά εγχώρια σεξοβόμβα με αδυναμία στις ζαρτιέρες και όχι μόνο.. ξεγυμνώνεται για πάρτη σας! Καυτή ξανθιά εγχώρια σεξοβόμβα με αδυναμία στις ζαρτιέρες και όχι μόνο.. ξεγυμνώνεται για πάρτη σας! Καυτή ξανθιά εγχώρια σεξοβόμβα με αδυναμία στις ζαρτιέρες και όχι μόνο.. ξεγυμνώνεται για πάρτη σας! Καυτή ξανθιά εγχώρια σεξοβόμβα με αδυναμία στις ζαρτιέρες και όχι μόνο.. ξεγυμνώνεται για πάρτη σας! Καυτή ξανθιά εγχώρια σεξοβόμβα με αδυναμία στις ζαρτιέρες και όχι μόνο.. ξεγυμνώνεται για πάρτη σας! Καυτή ξανθιά εγχώρια σεξοβόμβα με αδυναμία στις ζαρτιέρες και όχι μόνο.. ξεγυμνώνεται για πάρτη σας! Καυτή ξανθιά εγχώρια σεξοβόμβα με αδυναμία στις ζαρτιέρες και όχι μόνο.. ξεγυμνώνεται για πάρτη σας! Καυτή ξανθιά εγχώρια σεξοβόμβα με αδυναμία στις ζαρτιέρες και όχι μόνο.. ξεγυμνώνεται για πάρτη σας! Καυτή ξανθιά εγχώρια σεξοβόμβα με αδυναμία στις ζαρτιέρες και όχι μόνο.. ξεγυμνώνεται για πάρτη σας! Καυτή ξανθιά εγχώρια σεξοβόμβα με αδυναμία στις ζαρτιέρες και όχι μόνο.. ξεγυμνώνεται για πάρτη σας! Καυτή ξανθιά εγχώρια σεξοβόμβα με αδυναμία στις ζαρτιέρες και όχι μόνο.. ξεγυμνώνεται για πάρτη σας! Καυτή ξανθιά εγχώρια σεξοβόμβα με αδυναμία στις ζαρτιέρες και όχι μόνο.. ξεγυμνώνεται για πάρτη σας! Καυτή ξανθιά εγχώρια σεξοβόμβα με αδυναμία στις ζαρτιέρες και όχι μόνο.. ξεγυμνώνεται για πάρτη σας! Καυτή ξανθιά εγχώρια σεξοβόμβα με αδυναμία στις ζαρτιέρες και όχι μόνο.. ξεγυμνώνεται για πάρτη σας! Καυτή ξανθιά εγχώρια σεξοβόμβα με αδυναμία στις ζαρτιέρες και όχι μόνο.. ξεγυμνώνεται για πάρτη σας! Καυτή ξανθιά εγχώρια σεξοβόμβα με αδυναμία στις ζαρτιέρες και όχι μόνο.. ξεγυμνώνεται για πάρτη σας! Καυτή ξανθιά εγχώρια σεξοβόμβα με αδυναμία στις ζαρτιέρες και όχι μόνο.. ξεγυμνώνεται για πάρτη σας! Καυτή ξανθιά εγχώρια σεξοβόμβα με αδυναμία στις ζαρτιέρες και όχι μόνο.. ξεγυμνώνεται για πάρτη σας! Καυτή ξανθιά εγχώρια σεξοβόμβα με αδυναμία στις ζαρτιέρες και όχι μόνο.. ξεγυμνώνεται για πάρτη σας! Καυτή ξανθιά εγχώρια σεξοβόμβα με αδυναμία στις ζαρτιέρες και όχι μόνο.. ξεγυμνώνεται για πάρτη σας!

Η Kate Upton ξέρει να «ανάβει» φωτιές!

Mε μικροσκοπικά μαγιό




Η Kate Upton, η οποία έγινε γνωστή για τις χυμώδεις της καμπύλες και το πληθωρικό της μπούστο, πόζαρε με καλοκαιρινή διάθεση και ενθουσίασε και πάλι τους θαυμαστές της.

Η 20χρονη ξανθιά καλλονή από την Αμερική αποφάσισε για μία ακόμη φορά να αποχωριστεί τα ρούχα της και να φωτογραφηθεί φορώντας τα σέξι μαγιό της εταιρείας «Beach Bunny», «ανάβοντας» φωτιές στον ανδρικό πληθυσμό.
protothema.gr

53 επώνυμες Ελληνίδες πόζαραν γυμνές!

Στο «Life & Style» που κυκλοφόρησε σήμερα


Πενήντα τρεις επώνυμες Ελληνίδες βγάζουν τα ρούχα τους και ποζάρουν στην φωτογραφική κάμερα προκειμένου να ενισχύσουν την καμπάνια για την εκστρατεία ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Οι εντυπωσιακές γυμνές φωτογραφίες της Ελεονώρας Μελέτη, της Κατερίνας Γκαγκάκη, της Νατάσσας Καλογρίδη, της Δήμητρας Ματσούκα, της Κάτιας Δανδουλάκη, της Φαίης Ξυλά και πολλών άλλων πρωταγωνιστούν στο τεύχος του περιοδικού «Life & Style» που κυκλοφόρησε, σήμερα.

«Την τελευταία στιγμή, πάντα κάνουμε κινήσεις πανικού। Για εμένα η πρόληψη είναι το παν σε όλα. Σε αυτές τις περιπτώσεις βάζω την Κάτια απέναντί μου. Οσες έχουν φύγει έφυγαν γιατί παράτησαν τα όπλα» είπε με νόημα η ηθοποιός η Κάτια Δανδουλάκη, ευαισθητοποιώντας την κοινή γνώμη.

.protothema.gr