Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Κολάζει… μέχρι και Άγιο η Abbey Crouch!

Στο Dubai για άλλη μία φορά




Πώς να μην δώσεις σημασία σε ένα τέτοιο θεϊκό κορμί που χαίρεται τον ήλιο και παίρνει σέξι πόζες μέσα σε ένα μικροσκοπικό εμπριμέ μπικίνι;

Η σέξι Abbey Crouch προσπαθεί πάντα να στρέψει τα βλέμματα πάνω της και τις περισσότερες φορές το καταφέρνει!

Το 25χρονο μοντέλο, σύζυγος του ποδοσφαιριστή Peter Crouch, βρέθηκε για διακοπές στο Dubai και έκλεψε τις εντυπώσεις. Το κορμί της είναι αυτό που κόβει την ανάσα γιατί δεν μοιάζει καθόλου για κορμί μητέρας που γέννησε μόλις 9 μήνες πριν.




protothema.gr

Σίσσυ Χρηστίδου: Αν είχα 1 εκ. θα είχα και υπηρέτες!

Διαψεύδει τα δημοσιεύματα για την αγορά υπερπολυτελούς μεζονέτας




Τα πρόσφατα δημοσιεύματα θέλουν τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη να αγόρασαν -εν μέσω τέτοιας τόσο δύσκολης οικονομικής κατάστασης- μεζονέτα 240 τετραγωνικών και αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Θέλοντας, λοιπόν, να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, η παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα του Star, διαψεύδοντας όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί τελευταία.

«Το πιο αστείο που διάβασα ήταν το κόστος αυτού του σπιτιού που πραγματικά αν είχα τόσα λεφτά δε θα είχα πάρει διαμέρισμα, θα είχα πάει μία μονοκατοικία με κήπο και υπηρέτες. Το ποσό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση, είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα», τόνισε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο...protothema.gr

Η Ναταλία Γερμανού και οι σχέσεις χωρίς νόημα...

Τι άλλαξε τον τελευταίο χρόνο στη ζωή της;



Με καλεσμένο τον Φώτη Σεργουλόπουλο, η Ναταλία Γερμανού το πρωί της Κυριακής βρήκε την ευκαιρία να κάνει τη δική της εξομολόγηση σχετικά με το τι έχει αλλάξει τον τελευταίο χρόνο στην προσωπική της ζωή. Όταν, λοιπόν, η κουβέντα έφτασε στους φίλους, η παρουσιάστρια είπε: «Βαρέθηκα τις σχεσούλες που δεν έχουν νόημα» και συνέχισε: «Αυτό τον τελευταίο ένα χρόνο έχω κάνει τέτοιο ξεσκαρτάρισμα στη ζωή μου, έχω πετάξει, έχω βγάλει τόσο κόσμο από τη ζωή μου. Σαν να ήταν η ζωή μου μια μεγάλη ντουλάπα που είχε μέσα χιλιάδες άχρηστα ρούχα και πράγματα που δεν τα ήθελα».

Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Έφυγε τόση σκαρταδούρα -συγγνώμη επειδή μπορεί να μας βλέπει και κόσμος που έφυγε। Έφυγαν τόσοι άνθρωποι που δε φαντάζεστε. Ξαφνικά έμεινα με ελάχιστους, αλλά ξέρω ότι αυτοί οι ελάχιστοι που έμειναν θέλω πάρα πολύ να τους μιλάω καθημερινά, να τους έχω στη ζωή μου. Τους υπόλοιπους απλά δε θέλω... ήταν ανούσιες σχέσεις».
.protothema.gr

«Miss Γιαγιά 2012» στη Βραζιλία!

Οταν η ηλικία δεν έχει καμία σημασία


Απαραίτητη προϋπόθεση για να πάρει μέρος κάποια στα καλλιστεία «Miss Γιαγιά 2012» είναι να έχει γίνει γιαγιά και να είναι από τη Βραζιλία. Αυτό σκέφτηκαν οι διοργανωτές και δημιούργησαν καλλιστεία αποκλειστικά για γιαγιάδες. Και τι γιαγιάδες! Με κορμιά που κολάζουν.

Στα συγκεκριμένα καλλιστεία έλαβαν μέρος γυναίκες από 40 ετών και πάνω οι οποίες έκαναν μικρές παιδιά και απέκτησαν γρήγορα εγγόνια. Οι διαγωνιζόμενες διαθέτουν καλλίγραμμα, γυμνασμένα κορμιά και προσέχουν πολύ τη διατροφή τους και την εμφάνισή τους. Οι περισσότερες από αυτές έχουν στο παρελθόν ασχοληθεί με το χώρο της μόδας.







video platformvideo managementvideo solutionsvideo playerprotothema.gr

Το νέο «χτύπημα» της Katrina Bowden

Η σέξι ηθοποιός στο βρετανικό FHM


Για το περιοδικό FHM της Βρετανίας φωτογραφήθηκε η σέξι ηθοποιός και μοντέλο Katrina Bowden.

Η 23χρονη καλλονή από το Νιου Τζέρσεϊ, η οποία έγινε γνωστή από τον ρόλο της ως Cerie στην τηλεοπτική σειρά «30 Rock», αφήνει λίγα στη φαντασία με το μικροσκοπικό της φουστάκι, αν και η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό μας έχει συνηθίσει σε «πικάντικες» φωτογραφήσεις.

Για την ώρα μπορούμε να απολαύσουμε μόνο μια από τις φωτογραφίες της για το FHM, γεγονός που μας κάνει να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για το νέο της «χτύπημα»…

Σημειώνεται ότι η σέξι Katrina βρέθηκε την Κυριακή στο Λας Βέγκας μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, Benjamin Jorgensen, σε μια guest εμφάνιση της σε γνωστό κλαμπ της πόλης।

.protothema.gr

H Andressa Urach γυμνή στο Sexy Magazine


Είναι μια από τις πιο hot γυναίκες του πλανήτη, γεμάτη καμπύλες που δεν τις κρύβει από τους φωτογράφους, το ιδανικό κορμί για ελληνικές αγκαλιές... Η Βραζιλιάνα Andressa Urach στο Sexy Brazil μας κόβει την ανάσα...

Πατήστε πάνω στις φωτο για να τις δείτε στο φυσικό τους μέγεθος, και να τις δείτε όλες...

initial/loc476/294920285_21_123_476lo.jpg.inews.gr