Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Κολάζει (πάλι) η Candice Swanepoel!

Σε νέες σέξι πόζες με μαγιό



Ο φακός τη λατρεύει και όχι άδικα. Ο λόγος για την πανέμορφη Candice Swanepoel η οποία φωτογραφήθηκε με τα νέα μαγιό της Victoria’s Secret. Το τοπ μόντελ πόζαρε για τη γνωστή εταιρεία εσωρούχων με τα πιο πολύχρωμα μαγιό και ανέβασε για ακόμα μια φορά την αδρεναλίνη στα ύψη.

Η ίδια λέει πως περιμένει κάθε φορά πως και πως την φωτογράφηση για να βλέπει και να φοράει πρώτη τα… αγγελικά μαγιό και εσώρουχα।



.protothema.gr

Πρεμιέρα για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο»

Κυριακή βράδυ στον ΑΝΤ1



Πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 έκανε το βράδυ της Κυριακής το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», που επιστρέφει στις οθόνες ύστερα από τρεις σεζόν.

Μετά την αναβολή του «Dancing With The Stars» το σόου ταλέντων ανέλαβε τα σκήπτρα μιας από τις πιο δυνατές ζώνες του καναλιού.

Ο Χρήστος Φερεντίνος κλασική αξία στην παρουσίαση της εκπομπής και οι Βαγγέλης Περρής, Ευγενία Μανωλίδου και Χάρης Χριστόπουλος στην κριτική επιτροπή..protothema.gr

«Πυρετός το Σαββατόβραδο» στην ιταλική τηλεόραση με την Ρία!

Λάμπει το αστέρι της και εκτός συνόρων


«Ballando con te» (Χορεύοντας μαζί σου). Ένα ιδιαίτερα δημοφιλές talent show στην Ιταλία με πρωταγωνίστρια την δικιά μας Ρία Αντωνίου! Η εκρηκτική ξανθιά παρουσιάζει κάθε Σαββατόβραδο το νέο σόου χορού μαζί με τη Μίλι Καρλούσι και τον Πάολο Μπέλι.

Πρόκειται για το τηλεοπτικό ντεμπούτο της ως παρουσιάστρια στην ιταλική τηλεόραση και όπως όλα δείχνουν, μετά την κατάκτηση της τρίτης θέσης στον τελικό προηγούμενου σόου χορού «Ballando con le stele» το αστέρι του μοντέλου συνεχίζει να λάμπει εκτός συνόρων και να μας κάνει περήφανους στη γειτονική χώρα.

Οι διαγωνιζόμενοι δεν είναι διάσημοι όπως στο «Ballando con le stelle», αλλά καλούνται επίσης να διαγωνιστούν στο χορό.

Μια σούπερ σταρ ανατέλλει στην Ιταλία και είναι δικιά μας…

Καυτή και περιζήτητη… Carmen Electra: Γυμνή και υγρή στο Playboy!

Καυτή και περιζήτητη…



Είναι ακριβώς 40! Παραμένει όμως ένα από τα πιο περιζήτητα και καυτά μοντέλα. Ο λόγος για την CarmenElectra η οποία συνεχίζει να απασχολεί το διαδίκτυο με τις σέξι φωτογραφήσεις. Μια από τις φωτογραφήσεις που ανέσυραν τα site είναι αυτή όπου η Electra είχε ποζάρει εντελώς γυμνή για το Playboy.

H ίδια λέει πως απολαμβάνει το γεγονός ότι ακόμα και όταν δεν κάνει κάτι τα περιοδικά ασχολούνται μαζί της। «Μου αρέσει να βλέπω τις φωτογραφίες που είχα κάνει χρόνια πριν και χαίρομαι που δεν έχω αλλάξει και τόσο। Βλέπω το σώμα μου και παρόλο που μεγαλώνω διατηρούμαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση। Επιτρέπω στον εαυτό μου μικρές διατροφικές ατασθαλίες που και που αλλά γυμνάζομαι καθημερινά। Είναι το καλύτερο δώρο που μου κάνω!»

protothema.gr