Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Η Gisele μόνο... με τα εσώρουχα!

Μια «καυτή» Βραζιλιάνα




Η εταιρεία εσωρούχων της Gisele αποκτά παγκόσμια εμβέλεια και επεκτείνεται. Μπορεί η έδρα της «Hope» να βρίσκεται στη Βραζιλία, αλλά πουλάει σε Λατινική Αμερική, Πορτογαλία, Ιαπωνία και Ισραήλ.

H Bραζιλιάνα καλλονή, λοιπόν, φόρεσε τα σέξι της εσώρουχα, σε μωβ, μπλε και κόκκινες αποχρώσεις, και πόζαρε στο φωτογραφικό φακό… όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Δείτε παρακάτω...








protothema.gr

Έγκυος για δεύτερη φορά η Adriana Lima

Θα αποκτήσει αδερφάκι η 3χρονη Valentina



Έγκυος στο δεύτερο παιδί της είναι η Βραζιλιάνα καλλονή και άγγελος της Victoria’s Secret, Adriana Lima. Η Lima και ο σύζυγός της, ο Σέρβος μπασκετμπολίστας Marko Jaric, έχουν ήδη μια κορούλα, τη Valentina, η οποία είναι 3 χρόνων.

Oσο για το κασέ του 30χρονου μοντέλου, αυτό είναι από τα υψηλότερα, καθώς η κυρία Lima φιγουράρει στην τρίτη θέση των πιο πλούσιων μοντέλων του κόσμου (με πρώτη την Gisele και δεύτερη την Kate Moss).

«Θύμα»... ρατσισμού η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η εμπειρία της στο Μαϊάμι



Αξέχαστο θα της μείνει της Σταματίνας Τσιμτσιλή το ταξίδι του μέλιτος στο Μαϊάμι. Και ο λόγος δεν είναι μόνο οι υπέροχες στιγμές με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, αλλά και ο οίκτος με τον οποίο την κοιτούσαν όταν έλεγε ότι κατάγεται από την Ελλάδα.

«Το καλοκαίρι που κάναμε το ταξίδι του γάμου μας στο εξωτερικό, όταν λέγαμε ότι είμαστε από την Ελλάδα, μας κοιτούσαν είτε με οίκτο, είτε με περιέργεια του τύπου: ''Έχετε λεφτά και ταξιδεύετε;''. Αυτό με στεναχώρησε και με πείραξε πάρα πολύ, γιατί νιώθω περήφανη που είμαι Ελληνίδα και ξέρω ότι αυτός ο λαός, όπως δημιούργησε τον πολιτισμό πριν από χιλιάδες χρόνια, έτσι μπορεί να δημιουργήσει ανά πάσα στιγμή πολύ όμορφα πράγματα», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια στο περιοδικό «Λοιπόν».

Όσο για το αν θα έφευγε από την Ελλάδα για να αναζητήσει μια καλύτερη ποιότητα ζωής, η Σταματίνα παραδέχεται πως θα το έκανε... «αν δεν ήμουν κατασταλαγμένη στην προσωπική μου ζω», ενώ τόνισε χαρακτηριστικά: «Θεωρώ ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό η γενιά μου και η προηγούμενη από τη δική μου να νιώθουν εγκλωβισμένες και να σκέφτονται τη λύση του εξωτερικού»।
protothema.gr

Η απάντηση της Ελ. Ελευθερίου στον Μουτσινά

«Στο stage μπορείς να είσαι ψωνάρα»



Μπορεί τα σχόλια για την εμφάνισή της στον ελληνικό τελικό της Eurovision να μην την ενοχλούν και να γελάει κάθε φορά που το... εσώρουχό της -το οποίο ουκ ολίγες φορές μας έδειξε ενώ ήταν στη σκηνή και διεκδικούσε το πολυπόθητο εισιτήριο για το Μπακού- γίνεται αντίκειμενο σχολιασμού, ωστόσο η Ελευθερία Ελευθερίου στενοχωριέται όταν ακούει σχόλια τα οποία αφορούν στο χαρακτήρα της.

Μιλώντας στην κάμερα του «Made in Star», η νεαρή τραγουδίστρια κλήθηκε να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά, σύμφωνα με τον οποίο η Ελευθερία βγάζει υπεροψία και σιγουριά όταν είναι στη σκηνή.

«Με στενοχωρούν τα σχόλια για το χαρακτήρα μου। Ο Νίκος Μουτσινάς είπε ότι φαίνομαι πολύ σίγουρη. Όταν είσαι πάνω στο stage πρέπει να έχεις μια σιγουριά γιατί μόνο έτσι θα κερδίσεις και πρέπει να νιώσεις καλά με τον εαυτό σου. Στο stage μπορείς να είσαι ψωνάρα», είπε η ίδια, δίνοντας έτσι την απάντησή της στον Νίκο.
protothema.gr

Σοκαρισμένη η Γωγώ Φαρμάκη

«Έφυγε» από τη ζωή ο γιατρός που της έσωσε τη ζωή


Συντετριμμένη από το χαμό του ανθρώπου που της έσωσε τη ζωή είναι η Γωγώ Φαρμάκη. Ο λόγος για τον γιατρό, Στάθη Τσοχανταρίδη, ο οποίος ήταν εκείνος που μετά τον πυροβολισμό της από τον Αγγλούπα, της έκανε τρία χειρουργεία σώζοντάς της τη ζωή.

«Είμαι πραγματικά στεναχωρημένη... τι να πω! Ο θεός ας αναπαύσει την ψυχή του! Κ. Τσοχανταρίδη σας ευχαριστώ πολύ για όλα!», έγραψε η ίδια η Γωγώ στη σελίδα της στο Facebook.

Γυμνός πειρασμός από τη Βρετανία

Natalie Loren


Τη λένε Natalie Loren και από τα 16 της χρόνια ασχολείται με το μόντελινγκ. Στην πορεία, όμως, την κέρδισε η υποκριτική κι έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στη δημοφιλή αμερικανική σειρά «Entourage».

Ωστόσο, το καλλίγραμμο κορμί της σε συνδυασμό με τις γωνίες του προσώπου της την έκαναν περιζήτητη στα ανδρικά περιοδικά। Έχοντας στο βιογραφικό της πολλές γυμνές φωτογραφήσεις, η μελαχρινή Βρετανίδα βγήκε από τα ρούχα της για το αγγλικό Playboy του Μαρτίου, κερδίζοντας την ανδρική προσοχή…


.protothema.gr