Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Η Jennifer Aniston θα παντρευτεί στην Κρήτη!

Πιθανότατα το καλοκαίρι


Τουλάχιστον έτσι αναφέρουν τα τελευταία δημοσιεύματα στα περιοδικά του Hollywood!

Το περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρει ότι η Jennifer Aniston με τον Justin Theroux θα παντρευτούν αυτό το καλοκαίρι στην Κρήτη!

Αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι μετά τις υποχρεώσεις της ταινίας θα κάνουν μία αναγνωριστική επίσκεψη αστραπή στην χώρα καταγωγής της διάσημης ηθοποιού και μάλιστα στη Κρήτη, μιας και η όμορφη ηθοποιός έχει ρίζες από τα Χανιά.

Ο πατέρας της Aniston, Γιάννης Αναστασάκης, για την ακρίβεια γεννήθηκε στα Χανιά το 1933 και δύο χρόνια μετά, το 1935, η οικογένεια του αναγκάστηκε να μεταναστεύσει με προορισμό της ΗΠΑ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Yvonne Strahovski: Θηλυκός πειρασμός από την Αυστραλία

Γίνεται πιο σέξι;


Πρόκειται για μια από τις πιο «καυτές» παρουσίες της Αμερικής… Ο λόγος για την Yvonne Strahovski που γεννήθηκε στην Αυστραλία, όπου και έκανε τα πρώτα της βήματα ως ηθοποιός.

Πολύ γρήγορα μετακόμισε στις ΗΠΑ και ο ρόλος που απογείωσε την καριέρα της και την έκανε περιζήτητη ήταν αυτός ως Sarah Walker στην τηλεοπτική σειρά «Chuck». Έχει συμπεριληφθεί μάλιστα και στη λίστα του περιοδικού «FHM» με τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου.

Αυτή τη φορά, η 29χρονη ηθοποιός πόζαρε πιο σέξι από κάθε άλλη φορά για το «Μaxim» της Αυστραλίας। Φορώντας τα απολύτως απαραίτητα η Yvonne κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα με το καλλίγραμμο κορμί της και τις σέξι της πόζες.
https://lh3.googleusercontent.com/-JilCCGAihE4/T1CwqmYsOeI/AAAAAAAAmjA/a7cCEzGWkTM/s640/yvonne7.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-w3brNzdQegw/T1CwpPOKidI/AAAAAAAAmig/IE3EbgQmnA4/s640/yvonne1.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-0fq3Nn4Bk-o/T1CwpwZKHXI/AAAAAAAAmis/fD6QG85yxMg/s640/yvonne5.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-lWZeMX6roS8/T1CwqK1T_uI/AAAAAAAAmi4/C1Wns2e9EvE/s640/yvonne6.jpgprotothema.gr

Καυτή φωτογράφιση της Adriana Lima

Ο άγγελος της Victoria Secret


Εντυπωσιακή η νέα φωτογράφιση της Adriana Lima, του αγγέλου της γνωστής μάρκας εσωρούχων Victoria Secret, η οποία επιβεβαίωσε τον λόγο που θεωρείται ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στον κόσμο.
https://lh4.googleusercontent.com/-mb8a9AmTEm4/T1PMucljmoI/AAAAAAAAnJc/Vyxyne-YNqY/s640/Adriana-Lima-10.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-fiIo4E-ymBE/T1PMvXPt99I/AAAAAAAAnJk/znIkJuj1WoM/s640/Adriana-Lima-3.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-u1KpuXmC25A/T1PMxma38pI/AAAAAAAAnJ8/llLgbdKw8lQ/s640/Adriana-Lima-5.jpgprotothema.gr

Ο νέος έρωτας της Kim Kardashian

Σαουδάραβας δισεκατομμυριούχος



Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τις Ηνωμένες Πολιτείες η Kim Kardashian έχει ξελογιάσει ένα ζάμπλουτο Σαουδάραβα όταν βρέθηκε στο Ντουμπάι τον περασμένο Νοέμβρη। Ο δισεκατομμυριούχος πολιορκεί στενά την Kim Kardashian και σύμφωνα με τα αμερικανικά Μέσα η ίδια έχει απαντήσει ήδη σε αρκετές από τις τηλεφωνικές κλήσεις του.
protothema.gr

Βρεγμένη και topless η Eniko Mihalik

Μας έρχεται από την Ουγγαρία


Μπορεί στο σχολείο να μην άρεσε στα αγόρια εξαιτίας της αδύνατης σιλουέτας της, τώρα όμως η Eniko Mihalik είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα. Γεννημένη το Μάιο του 1987, η 25χρονη Ουγγαρέζα καλλονή ανακαλύφθηκε στα 15 της χρόνια από «κυνηγό» μοντέλων καθώς ψώνιζε σε πολυκατάστημα.

Κάπως έτσι ξεκίνησε η καριέρα της…Έχοντας ποζάρει στο φωτογραφικό φακό διάσημων φωτογράφων κι έχοντας περπατήσει στην πασαρέλα για τους πιο διάσημους σχεδιαστές, αυτή τη φορά το νεαρό μοντέλο πόζαρε για το περιοδικό «Numéro».

Βρεγμένη και ελαφρά ντυμένη η μελαχρινή καλλονή από την Ουγγαρία μαγνητίζει τα βλέμματα σε μια ιδιαίτερα αισθησιακή φωτογράφηση।
https://lh4.googleusercontent.com/-3yaYixEDV5Y/T1SuGaNCmGI/AAAAAAAAnRk/XnK90B9tIXQ/s452/qwe44.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-hNJ4oLwEarQ/T1SuFkJmQJI/AAAAAAAAnRc/z3B7U-t5Yhg/s600/eniko-mihalik-numero-4.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-hMhEooqfXkQ/T1SuGmoMFPI/AAAAAAAAnRo/t1zKKe-pxgU/s600/gg44555.jpg.protothema.gr

Λιάγκας - Αρναούτογλου: Η τηλεοπτική τους συνεργασία

Τι αποκάλυψε ο παρουσιαστής του «Πρωινού mou»;




Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Λιάγκας κάνει λόγο για τηλεοπτική συνεργασία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Σήμερα, λοιπόν, με αφορμή τη συνέντευξη του Γρηγόρη στο «Βράδυ» της Παρασκευής, ο παρουσιαστής του «Πρωινού mou», είπε: «Του εύχομαι να κάνει εκπομπή με τη Μαρία Μπεκατώρου και του εύχομαι να ξαναγυρίσει στο πρωινό, αφού το θέλει τόσο πολύ। Και θέλω να πω ότι ετοιμάζουμε κάτι πολύ καλό, κάτι πολύ δυνατό με τον Γρηγόρη μαζί, το οποίο θα το δείτε τις προσεχείς εβδομάδες στην τηλεόραση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες πληροφορίες.
protothema.gr

Β. Μπάρμπα: Πριν φύγω από τη ζωή θέλω να τα έχω κάνει όλα!

Η γνωστή ηθοποιός μιλάει για όλα



Η τηλεόραση, το σταριλίκι, το φλερτ από γυναίκες, το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου κι ενός ακόμη παιδιού... Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για όλα στην εφημερίδα «Espresso».

Ποιος είναι αλήθεια στην πραγματικότητα ο μύθος "Βάνα Μπάρμπα"; «Μύθος είναι αυτά που πιστεύουν οι άλλοι. Η πραγματικότητα είναι αυτό που βλέπουν οι περισσότεροι, αυτό που φαίνεται. Ένας άνθρωπος που αγωνίζεται, που δεν μπορεί να πει κάτι όταν δεν το πιστεύει, που δεν του αρέσει το μέτριο και που προσπαθεί να έχει αγάπη για όλον τον κόσμο».

Η τηλεόραση, σύμφωνα με την ίδια, προσφέρει στους ηθοποιούς μόνο χρήματα και δημοτικότητα. Υπάρχουν όμως «χρυσά χαρτιά» στην τηλεόραση; «Δεν υπάρχει τίποτα. Κανένας τους δεν αξίζει. Eκτός από ένα- δυο άτομα που ξεχωρίζουν, όλοι οι άλλοι είναι μια από τα ίδια. Το μόνο που αξίζει να υπάρχει είναι κάποια νέα παιδιά που έχουν ταλέντο, λάμψη κι έχουν και ήθος», δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα ενώ σχετικά με το αν θεωρεί τον εαυτό της σταρ, απάντησε: «Με την έννοια ότι σταρ είναι αυτός που λάμπει, δεν το γνωρίζω. Με την έννοια ότι σταρ είναι αυτός που η ζωή του άφορα πιο πολύ από τη δουλειά του, σαφώς και είμαι. Η ζωή μου ενδιαφέρει τον κόσμο περισσότερο απ’ ο,τιδήποτε και αν κάνω επαγγελματικά. Όταν η ζωή σου πουλάει περισσότερο από την ύπαρξή σου και ο,τιδήποτε άλλο, αυτό κουβαλάει ένα "σταριλίκι!"».

Την έχουν φλερτάρει γυναίκες; «Με αγάπησαν κιόλας, δεν με φλέρταραν μόνο, με αγάπησαν όσο και οι άνδρες! Πάντα το είχα αυτό στη ζωή μου, το βίωνα καθημερινά. Υπήρχαν κάποιες σχέσεις που με ακολουθούσαν για πολλά χρονιά, όχι λίγα, τις ευγνωμονώ και τις αγαπάω. Εγώ δεν είχα καταλάβει ότι η αγάπη τους δεν ήταν φιλική, αλλά βαθιά ερωτική...».

Θα έκανε έναν νέο γάμο; «Μπορεί। Δεν ξέρεις ποτέ. Αν και είμαι εναντίον του γάμου, φύσει και θέσει. Πριν φύγω από τη ζωή θέλω να τα έχω κάνει όλα», είπε η γνωστή ηθοποιός, ενώ για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμα παιδιού, ανέφερε: «Θα το ήθελα πολύ. Όσο μεγαλώνω έχω μια απίστευτη αγάπη στα παιδιά. Το όνειρό μου είναι, όταν μεγαλώσω κι άλλο, να αφοσιωθώ μόνο στα παιδιά, όπως στη Unicef. Είναι άδικο να έχω μόνο ένα παιδί, θα ήθελα να είχα δέκα. Αν σταθώ κάποια στιγμή καλά οικονομικά, θα ήθελα να υιοθετήσω δυο-τρία παιδιά. Είναι το όνειρο της ζωής μου αυτό»
protothema.gr

Η σέξι επιστροφή της Jennifer Love Hewitt

Θα υποδυθεί ένα call girl στην σειρά «The Client List»



Είχαμε καιρό να ακούσουμε νέα της Jennifer Love Hewitt, όμως η 33χρονη ηθοποιός αποφάσισε να κάνει μια δυναμική επιστροφή για να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της αλλά και για να προωθήσει τη νέα αμερικανική σειρά «The Client List» στην οποία θα πρωταγωνιστήσει.

Η Jennifer ποζάρει με τα εσώρουχά της σε μια αισθησιακή φωτογράφηση, αν και οι «κακές γλώσσες» στο Χόλιγουντ λένε πως θα έπρεπε να... ευγνωμονεί το photoshop για το όμορφο αποτέλεσμα.

Σημειώνεται ότι στην σειρά η Jennifer θα υποδυθεί ένα call girl!





.protothema.gr

Και η Olivia Munn γυμνή στο Διαδίκτυο;

"Είναι ψεύτικες" λέει το φιλικό περιβάλλον της ηθοποιού



Μετά τις Scarlett Johansson και Christina Hendricks και η διάσημη ηθοποιός Olivia Munn φέρεται να έχει πέσει θύμα χάκερ με αποτέλεσμα «καυτές» φωτογραφίες της να κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο του Διαδικτύου.

Σε κάποιες φωτογραφίες η Munn εμφανίζεται ολόγυμνη, ενώ σε άλλες την βλέπουμε με μαγιό και εσώρουχα.

Σύμφωνα πάντως με το φιλικό περιβάλλον της ηθοποιού, στις γύμνες φωτογραφίες δεν είναι η Munn.

Σημειώνεται ότι την Κυριακή, κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο ημίγυμνες φωτογραφίες της ηθοποιού των Mad Men, Christina Hendricks. Η Hendricks αρνήθηκε ότι είανι η ίδια στις εικόνες, ωστόσο, επιβεβαίωσε ότι πριν από λίγο καιρό άγνωστοι είχαν "χακάρει" το κινητό της τηλέφωνο.

















protothema.gr