Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Rosie Huntington: Αυτό θα πει γυναίκα!

Σέξι στο «GQ»


Πρόκειται για ένα από τα πιο «καυτά» και περιζήτητα μοντέλα στον κόσμο! Κάθε της φωτογράφηση τρελαίνει τον ανδρικό πληθυσμό… αλλά και τον γυναικείο, αφού τα κάλλη της Rosie Huntington θα ήθελε να τα διαθέτει κάθε γυναίκα.

Αυτή τη φορά το διάσημο «αγγελούδι» της Victoria’s Secret φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «GQ» της Αυστραλίας και μίλησε για την επιθυμία που είχε από μικρό κοριτσάκι να φύγει από την επαρχία που ζούσε και να ζήσει στο Λονδίνο.

Όσο για τη συμμετοχή της στο «Transformers 3», η 24χρονη καλλονή λέει πως είναι έτοιμη για την κριτική, μιας και η δουλειά της είναι το μόντελινγκ και όχι η υποκριτική.







.protothema.gr

Το νέο παλάτι της Kim Kardashian

Μετακόμισε στους λόφους του Μπέβερλι Χιλς


Αν και όλοι στο Hollywood ψάχνουν να βρουν τι ακριβώς επαγγέλλεται το φαινόμενο που ονομάζεται Kim Kardashian, δηλαδή είναι ηθοποιός, μοντέλο ή απλά ένα celebrity; Ό,τι και να είναι η Kim ζει άνετα και αποφάσισε να μετακομίσει. Όχι πως το παλιό της σπίτι ήταν κανέναν φτωχικό, αλλά πρόσφατα ένας θαυμαστής της μπήκε κρυφά στην οικία της, με αποτέλεσμα να τρομάξει.

Μετακόμισε λοιπόν η σέξι Kardashian, στους λόφους του Μπέβερλι Χιλς, σε ένα πραγματικό παλάτι έκτασης 6.700 τετραγωνικών μέτρων και με ενοίκιο «μόλις» 40.000 το μήνα!

Η έπαυλη της έχει τέσσερις κρεβατοκάμαρες, έξι μπάνια, τεράστιο κήπο, εξωτερική πισίνα και αρχιτεκτονική επηρεασμένη από Ασία।
https://lh6.googleusercontent.com/-Z1YPneabm_8/T03vIs0WgYI/AAAAAAAAlzo/bIud_bspxXc/s640/spitikim3%2520-%2520Copy.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-YSJUfED5rqk/T03vKo-4UwI/AAAAAAAAl0U/z5KKYo04OLE/s640/spitikim6.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-2OrRQFax9iA/T03vLBAuEGI/AAAAAAAAl0Y/Y99lXjN-M-M/s640/spitikim7%2520-%2520Copy.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-sKygHZXsbn4/T03vNmeav_I/AAAAAAAAl1c/QmhzFsL-00w/s640/spitikim9%2520-%2520Copy.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-4wV1RAcJlOw/T03vOFiKfLI/AAAAAAAAl1U/fBqZ8Qy1BLs/s640/spitikim8%2520-%2520Copy.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-JD8L17n0ZUw/T03vHrjQURI/AAAAAAAAlzU/TTPg0xOidmY/s480/spitikim1%2520-%2520Copy.jpg.protothema.gr

George Clooney: Ας λένε ότι είμαι gay!

Απαντά για πρώτη φορά στις φήμες για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις



Μπορεί να έχει κάνει σχέση με τις ωραιότερες γυναίκες της διεθνούς showbiz, παρόλα αυτά ο George Clooney επιμένει να παραμένει εργένης. Όσο για τις φήμες; Δεν είναι λίγες οι φορές που διάφοροι καλοθελητές έχουν αφήσει υπονοούμενα για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του διάσημου ηθοποιού.

Σε συνέντευξή του, λοιπόν, στο gay περιοδικό: «The Advocate», ο 50χρονος γόης του Χόλιγουντ μίλησε για την προσωπική του ζωή και τις φήμες που τον θέλουν να μην είναι και τόσο… άντρας.

«Νομίζω πως θα ήταν πολύ αστείο να βγαίνω κάθε λίγο και λιγάκι και να διαψεύδω κάθε δημοσίευμα που με αφορά την προσωπική μου ζωή», είπε αρχικά ο George Clooney.

«Η προσωπική μου ζωή είναι προσωπική και είμαι πολύ ευτυχισμένος με αυτή. Ποιον αφορά δηλαδή αν είμαι gay; Θα πεθάνω και θα εξακολουθήσουν να λένε ότι είμαι gay! Δε δίνω δεκάρα για ό,τι και να λένε!», κατέληξε ο γοητευτικός ηθοποιός.
protothema.gr

Από ηθοποιός... παρουσιάστρια η Μαρία Λεκάκη

Επιστρέφει στην TV


H αλήθεια είναι πως έχουμε καιρό να τη δούμε στην τηλεόραση… Ο λόγος για την ηθοποιό, Μαρία Λεκάκη, την οποία γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο σίριαλ του Ant1: «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Μπορεί, λοιπόν, αυτό το διάστημα η μελαχρινή ηθοποιός να συνεχίζει τις παραστάσεις για τη «Σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κυρίας Νικολαΐδη» στο θέατρο «Χώρα», ωστόσο η Μαρία Λεκάκη ετοιμάζεται για το τηλεοπτικό της come back και όχι ως ηθοποιός… αλλά σαν παρουσιάστρια, αφού θα αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής της ET3 «Ταινίες για φίλημα».

Πρόκειται για μια εκπομπή αφιερωμένη στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, όπου θα υπάρχει και 25μελής ορχήστρα, ενώ η Λίνα Νικολακοπούλου θα επιμελείται τη μουσική της।
.protothema.gr

Έλενα Ράπτη: Δεν υπάρχει τίποτε ενδιαφέρον στην προσωπική μου ζωή

Έχει κλάψει για αρνητικές κριτικές;



Για τις φήμες που κυκλοφορούν γύρω από το όνομά της αλλά και πώς τις αντιμετωπίζει μίλησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly» η Έλενα Ράπτη. «Με πολλή υπομονή, μετά από 14 χρόνια στα κοινά έχω μάθει ότι λίγο πριν τις εκλογές επιλέγουν κάποιοι να διακινήσουν φήμες με σκοπό να πλήξουν την παρουσία μου στην πολιτική. Αυτό που είναι εντυπωσιακό είναι η κλιμάκωση της προσπάθειας και το θέμα της φημολογίας που επιλέγουν. Δεν αφορά στην εντιμότητα, την κοινωνική δράση, το έργο μου στη Βουλή, την προσπάθεια μου να βοηθήσω ανθρώπους που έχουν ανάγκη ή βέβαια την πραγματικότητα σχετικά με την προσωπική μου ζωή», απάντησε χαρακτηριστικά η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Και συνέχισε: «Όλα όσα φτάνουν στα αυτιά μου είναι μέρος μιας αρρωστημένης πολιτικής παραγωγής, στημένης από όσους έχουν συμφέρον. Πάντως είναι περίεργο ότι πάντα το βάρος της διαχείρησης μιας ψεύτικης φήμης πέφτει στην πλευρά της γυναίκας».

Γιατί αρνείται να μιλήσει για την προσωπική της ζωή; «Ο κόσμος έχει πολύ σοβαρά προβλήματα, είμαι βέβαιη πως το τελευταίο που τον απασχολεί είναι η προσωπική μου ζωή. Για να κλείσει ωστόσο το θέμα θα πω απλώς ότι δυστυχώς για όσους τους αρέσει να διακινούν σενάρια και "ροζ" φήμες δεν υπάρχει τίποτε ενδιαφέρον στην προσωπική μου ζωή», απάντησε η βουλευτής.

Όσο για το αν έχει κλάψει λόγω κάποιας αρνητικής κριτικής ή κάποιας φήμης, η Έλενα Ράπτη δε δίστασε να παραδεχθεί: «Ναι, για άθλιες φήμες, για χτυπήματα κάτω από τη μέση. Δεν είχα όμως ποτέ προβλήματα με την καλόπιστη κριτική. Την επιζητώ...».protothema.gr

Η συγκίνηση της Ελένης Μενεγάκη για το χαμό του Τσιβιλίκα

Συγκλονισμένη η παρουσιάστρια



Συγκλονισμένη από τον ξαφνικό χαμό του Βασίλη Τσιβιλίκα δήλωσε στη χθεσινή της εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη, η οποία μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ηθοποιό που την είχε βοηθήσει πολύ στα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση.

«Στο δικό μου μυαλό, ο Βασίλης Τσιβιλίκας είναι εδώ. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας τόσο νέος άνθρωπος, τόσο ζωντανός, τόσο ορεξάτος και τόσο κεφάτος δεν είναι πια μαζί μας. Το έχω ξαναπεί στο παρελθόν, αλλά θέλω να το ξαναπώ. Στα πρώτα μου τηλεοπτικά βήματα με είχε βοηθήσει πάρα πολύ. Ήταν πολλές οι φορές που με είχε σπρώξει μέσα στην εκπομπή να μπω, να ξεκινήσω, να μιλήσω. Ειδικά επί Πρωινού καφέ, τον είχα φιλοξενήσει πάρα πολλές φορές, ούτε θυμάμαι πόσες...», είπε η Ελένη με την έναρξη της χθεσινής της εκπομπής, ενώ λίγο μετά προβλήθηκε η τελευταία συνέντευξη του πρωταγωνιστή στην εκπομπή της παρουσιάστριας, η οποία τον φιλοξένησε τον Οκτώβριο του 2010.

Εκεί, προλογίζοντας τον καλεσμένο της, η παρουσιάστρια είχε πει χαρακτηριστικά: «Αμέτρητες φορές με είχε συνοδεύσει και με είχε βοηθήσει να ξεκινήσω την εκπομπή. Για την ακρίβεια με έβαζε χέρι χέρι. Ήταν τόσο γλυκός και πραγματικά έχω περάσει υπέροχες στιγμές με τον Βασίλη Τσιβιλίκα, που είναι σήμερα μαζί μας».

Ξανά στο χειρουργείο η Ειρήνη Μερκούρη

Νέα επέμβαση



Κι ενώ η Ειρήνη Μερκούρη ήταν σήμερα καλεσμένη στην «Πρωινή Μελέτη» όπου θα μιλούσε για την περιπέτεια της υγείας της, δυστυχώς δεν κατάφερε να εμφανιστεί μιας και μπήκε πάλι στο χειρουργείο, αφού σύμφωνα με τους γιατρούς έπρεπε να υποβληθεί σε νέα επέμβαση.

Η επέμβαση έγινε νωρίς το πρωί και σύμφωνα με τον φίλο της τραγουδίστριας, Γιάννη Τσαγκαράκη, ο οποίος μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη, όλα πήγαν καλά και πιθανόν την ερχόμενη Δευτέρα θα πάρει εξιτήριο.

Όλες αυτές τις μέρες στο πλευρό της Ειρήνης είναι οι κοντινοί της άνθρωποι, παρ’ όλ’ αυτά, ελάχιστοι ήταν οι άνθρωποι της showbiz που στάθηκαν δίπλα της, παρά το γεγονός ότι το πρόβλημα της υγείας της έχει γίνει γνωστό.

Εμείς να ευχηθούμε περαστικά..protothema.gr

Κατερίνα Καινούργιου: Η «εξομολόγηση» μέσω Facebook

Τα «τραγικά λάθη» και ο «χρόνος που δε γυρνά πίσω»




Για τα τραγικά λάθη, τις λάθος επιλογές, τις λάθος συμπεριφορές του παρελθόντος και το χρόνο που δε γυρνά πίσω μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου… και όλα αυτά όχι μέσω μιας νέας της συνέντευξης, αλλά μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook.

«Καλησπέρα παιδιά…. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τα υπέροχα μηνύματά σας… Θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας… Υπάρχουν στιγμές που κάνουμε τραγικά λάθη, λάθος επιλογές, λάθος συμπεριφορές, για τις οποίες μετανιώνουμε… Ο χρόνος πίσω δε γυρνά και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να γινόμαστε καλύτεροι μέσα από αυτές τις καταστάσεις και να μην επαναλαμβάνουμε τα λάθη μας. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, καταλαβαίνουμε και ποιοι είναι και οι πραγματικοί μας φίλοι, οι άνθρωποι που μας αγαπούν και μας στηρίζουν σε όλα! Και αυτοί δε μας χαϊδεύουν ΠΟΤΕ τα αυτιά. Μας λένε την αλήθεια, όσο κι αν πονά. Στη ζωή μου, λοιπόν, νιώθω πολύ τυχερή που έχω υπέροχους γονείς, αληθινούς φίλους και… καταπληκτικούς συνεργάτες. Και δεν θέλω τίποτα παραπάνω! Είμαι ευτυχισμένη! Φιλιά σε όλους!», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Alpha.

Όσο για το λόγο που την οδήγησε στην παραπάνω «εξομολόγηση»; Άγνωστος!
.protothema.gr

Ελένη Μενεγάκη: Έπαθα νευρικό κλονισμό όταν χώρισα!

Όσο περνάει ο καιρός «ανοίγεται» η παρουσιάστρια



Έχοντας πια περάσει αρκετός καιρός από τον χωρισμό της με τον Γιάννη Λάτσιο, η Ελένη Μενεγάκη δε διστάζει να αναφερθεί και δημόσια για το διαζύγιό της αλλά και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν έβλεπε τον εαυτό της «κρεμασμένο» στα περίπτερα.

Μιλώντας, λοιπόν, με τη χθεσινή της καλεσμένη της, Ντορέττα Παπαδημητρίου, για τις δύσκολες στιγμές μετά το διαζύγιό της με τον Κώστα Πηλαδάκη, η παρουσιάστρια θυμήθηκε το δικό της δύσκολο χωρισμό από τον Γιάννη Λάτσιο και με αφορμή τη συνέντευξη του Πέτρου Κωστόπουλου, είπε αρχικά: «Διάβασα αυτό που είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος ότι πέρασε κατάθλιψη και δεν μπορούσε να σηκωθεί από το κρεβάτι και του ήταν αδύνατον να κάνει πολύ βασικά πράγματα. Και θυμήθηκα ότι έχω περάσει αντίστοιχη φάση όταν χώρισα. Εγώ έλεγα ότι δεν μπορώ να περπατάω στο δρόμο και να κοιτάζω τον εαυτό μου να παίζει σε όλα τα περίπτερα. Δεν ήθελα να βλέπω τον εαυτό μου να παίζει παντού. Είχα πάθει νευρικό κλονισμό» και πρόσθεσε: «Δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι μου. Είχα το κεφάλι κάτω ή το γύρναγα από την άλλη πλευρά. Eίχα ταχυπαλμίες μόλις πλησίαζα ένα περίπτερο. Έλεγα “πάλι εγώ είμαι κρεμασμένη παντού, τι θα λένε πάλι”».protothema.gr

Η Imogen Thomas... όπως τη γέννησε η μαμά της!

Πιο «καυτή» δε γίνεται


Μπορεί να δηλώνει ντροπαλή, όταν όμως πρόκειται για φωτογράφηση η Imogen Thomas ξεχνά τις αναστολές της και τα βγάζει όλα!

Η γνωστή τηλεπερσόνα είπε να τρελάνει τους αναγνώστες του ανδρικού περιοδικού «Nuts» και φωτογραφήθηκε… αφήνοντας ελάχιστα στη φαντασία!

Κρύβοντας, άλλοτε με τα χέρια της και άλλοτε με ένα λευκό σεντόνι, τα επίμαχα σημεία η 28χρονη σεξοβόμβα από την Ουαλία δήλωσε πως είναι έτοιμη μετά το «Big Brother» να συμμετάσχει και στο «Dancing on ice».

Δείτε παρακάτω το εξώφυλλο και την «καυτή» φωτογράφηση για το «Nuts» Μαρτίου...


https://lh4.googleusercontent.com/-PU5Q0U73T2Q/T04026fOxoI/AAAAAAAAl5o/7DOMfBMxP_k/s640/imogen2.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-koZiTrKfS4Y/T0402V7MFgI/AAAAAAAAl5k/9p7O7fDx-8o/s640/imogen1.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-HJGaekdgink/T0401KdnGLI/AAAAAAAAl5I/K3vMYsgNiGc/s800/IMOGEN4.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-8-OmM5_bHa4/T04010japQI/AAAAAAAAl5M/ZEgLT-syDAQ/s640/imogen-thomas-covered-topless-feb-nuts-06.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-8f7iB0syIXw/T0402WeWRJI/AAAAAAAAl5c/M-s7ADmlCAU/s640/imogen-thomas-covered-topless-feb-nuts-08.jpgprotothema.gr

Emily Ratajokowski: Πολλά υποσχόμενη!

Φωτογράφηση για μαγιό



Η Emily Ratajokowski είναι το νέο και φρέσκο πρόσωπο της μόδας και της υποκριτικής. Μόλις 19 ετών η μελαχρινή καλλονή και έχει καταφέρει να κλείσει αρκετές δουλειές στο χώρο της μόδας αλλά και μικρούς ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές.

Στη φωτογράφηση που ακολουθεί η Emily είναι το βασικό πρόσωπο των μαγιό Freya. Το σίγουρο είναι ότι το νεαρό μοντέλο θα αρχίσει να απασχολεί πολύ γρήγορα τα περιοδικά μόδας.
https://lh4.googleusercontent.com/-9-DFmX16Uag/T08WPoaW6uI/AAAAAAAAmDA/ZsD9YKK0lqo/s800/Emily-Ratajkowski-Freya-swimwear-6.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-2fEn7yI7zmA/T08WOhX12zI/AAAAAAAAmCo/4XSE783ptWQ/s600/Emily-Ratajkowski-Freya-swimwear-4.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-jzAiYkCU9B4/T08WNyuEh_I/AAAAAAAAmCc/AcS50_2qbAk/s571/Emily-Ratajkowski-Freya-swimwear-1.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-FyHldGU-oPA/T08WN-ZK1qI/AAAAAAAAmCY/Mfp8qv_wdFs/s600/Emily-Ratajkowski-Freya-swimwear-2.jpgprotothema.gr

Gemma Merna: Ολες έχουμε κυτταρίτιδα!

Η ζουμερή Βρετανίδα παραδέχεται:


Η ζουμερή Gemma Merna φαίνεται πως έχει υπογράψει αποκλειστικό συμβόλαιο με το περιοδικό Nuts, γιατί που την χάνεις που τη βρίσκεις μέσα στις σελίδες του.

Η Βρετανίδα ηθοποιός και μοντέλο έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές την επιθυμία της να κάνει πικάντικες φωτογραφήσεις για αντρικά περιοδικά.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η 28χρονη Gemma είχε πει: «Όταν κοιτάζω το σώμα μου στον καθρέφτη λέω πως έχω δουλέψει πολύ για αυτό. Είμαι γυμνασμένη, προσέχω τη διατροφή μου αλλά παρολαυτά έχω κυτταρίτιδα. Ποια δεν έχει όμως;»
https://lh6.googleusercontent.com/-tsUQG-GM_NM/T08RCBmaHdI/AAAAAAAAmBo/b2wkeNLjRDQ/s600/gemma-merna-nuts-cov.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-XG5wDIWSZzI/T08RBw8yBCI/AAAAAAAAmBs/UiyRuGm8XMs/s600/gemma-merna-nuts-6.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-UUrFQfZsZTE/T08RAfI2TOI/AAAAAAAAmBQ/X4A9YfDFGHk/s600/gemma-merna-nuts-1.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-PnNnskQkVcA/T08RAgr4_lI/AAAAAAAAmBM/MRE8sfjmXjw/s600/gemma-merna-nuts-3.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-uyAymvdKi6Y/T08RBIZjg0I/AAAAAAAAmBY/QC-9qaORRVU/s600/gemma-merna-nuts-4.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-49Vrjww5AEo/T08RBd8qGkI/AAAAAAAAmBc/6wM-1I5F0kI/s600/gemma-merna-nuts-5.jpgprotothema.gr