Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Clooney: "Πενηντάρισα. Ε και;"

Συνέντευξη στους βρετανικούς "Times"


Ειλικρινής, γοητευτικός και πενηντάρης... Ο λόγος για τον βραβευμένο με Oscar ηθοποιό, George Clooney, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στους βρετανικούς "Times". Μεταξύ άλλων μίλησε για την ηλικία του και για την καριέρα του.

Συγκεκριμένα παραδέχτηκε το "χάρισμα" που έχουν οι άντρες με την εξωτερική τους εμφάνιση και την ηλικία. «Οι άνδρες έχουμε την τρελή τύχη να μπορούμε να είμαστε φαλακροί, χοντροί, με ρυτίδες και γκρίζα μαλλιά και κανένας να μην μπορεί να πει όχι δεν μπορείς να είσαι πρωταγωνιστής. Γιατί επομένως ένας ηθοποιός να υποβληθεί σε αισθητική επέμβαση γύρω από τα μάτια. Γιατί να το κάνει αυτό το πρόσωπό του;».

Ο ηθοποιός είναι γνωστό πως δεν "μασά" τα λόγια του και είπε, «Ππενηντάρισα. Ε και; Σιγά το πράγμα. Αν και τα 50 με καθόρισαν κάπως. Πλέον είμαι αποδεκτός ως ηθοποιός χαρακτήρων. Πρέπει η εξωτερική εμφάνιση να συνάδει με την ηλικία σου. Δεν πρέπει να μπεμπεκίζεις. Δεν αποδίδει. Θα είσαι ο χαμένος, διαρκώς. Διαφορετικά θα σε προσπεράσει το κοινό που με κόπο κατάφερες να κάνεις να σε ακολουθεί. Αν είσαι ερωτευμένος με την εικόνα που είχες το 1998 θα απογοητευθείς με το πώς είσαι το 2012. Αυτό κι αν είναι ηλιθιότητα. Δεν πρέπει να θρηνείς γι’αυτό που κάποτε ήσουν. Απλώς να επανακαλύπτεις διαρκώς τον εαυτό σου, σε κάθε ηλικία του».
Μίλησε και για την καριέρα του, η οποία βρίσκεται στα καλύτερα της, μιας και το χρυσό αγαλματίδιο είναι πολύ κοντά, είπε «παίζω πολλά χρόνια στο σινεμά। Δεν μπορείς να είσαι διαρκώς μπροστά στις κάμερες. Ο Νιούμαν αποτραβήχτηκε. Ο Κάρι Γκραντ σταμάτησε. Ο Κλιντ Ιστγουντ ανέβασε ψηλά τον πήχη. Εξακολουθεί να κάνει ταινίες και να ενδιαφέρει. Δεν κουράστηκα, θέλω όμως να παίζω σε ταινίες με καλά σενάρια ή να δουλεύω με σκηνοθέτες για τους οποίους θα έδινα και την ζωή μου. Επειδή κάποιος ηθοποιός θεωρείται από τους περιζήτητους, πολλοί πιστεύουν ότι έχει στα πόδια του τα καλύτερα σενάρια για να διαλέξει. Δεν είναι όμως έτσι. Είναι πολύ δύσκολο να βρει ένα πρωτοκλασάτο σενάριο. Γι’αυτό εμείς (ο ίδιος με τους συνεργάτες του) γράφουμε τα δικά μας. Τουλάχιστον μπορούμε να δουλέψουμε πάνω σε θέματα που μας ενδιαφέρουν».
protothema.gr

Vanessa Martins: Καυτή Πορτογαλέζα στο «Maxim»

«Καίει» η 25χρονη ηθοποιός


Στον φωτογραφικό φακό του Carlos Ramos πόζαρε η ηθοποιός Vanessa Martins από την Πορτογαλία για το αντρικό περιοδικό της χώρας της, «Maxim».

Η Martins, η οποία γεννήθηκε πριν από 25 χρόνια στη Λισσαβόνα και έγινε γνωστή από επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές, εκτός από ηθοποιός εργάζεται και ως μοντέλο. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με τη σκηνοθεσία.
https://lh3.googleusercontent.com/-S_GQgdczog8/TzvyBJyrjNI/AAAAAAAAil0/l-lu712kYVA/s640/Vanessa-Martins-Maxim-Portugal-6.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-Lbjatt2yXU0/Tzvx-dc5k_I/AAAAAAAAilI/rbZLcx1tZiM/s640/Vanessa-Martins-Maxim-Portugal-1.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-jFzjD8ljnEU/Tzvx_QBJ5VI/AAAAAAAAilo/sYT05IqROJo/s640/Vanessa-Martins-Maxim-Portugal-3.jpg

https://lh5.googleusercontent.com/-BFk78WXGPVc/TzvyAWu0tqI/AAAAAAAAils/hwiWn73_oeg/s900/Vanessa-Martins-Maxim-Portugal-4.jpg

protothema.gr

Νικόλ Κοτόβος: Μιλά πρώτη φορά για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Πώς γνωρίστηκαν;




Για τη σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για το πώς γνωρίστηκαν, την τεράστια προβολή της σχέσης τους από τα ΜΜΕ και για το αν περίμενε να ζήσει ένα μεγάλο έρωτα στην Ελλάδα μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly» η Νικόλ Κοτόβος.

«Εντελώς τυχαία. Ήμουν με μια φίλη μου, τις πρώτες μέρες που είχα έρθει στην Ελλάδα. Το μαγαζί ακόμα χτιζόταν και είχαμε φτιάξει ένα χώρο που τον χρησιμοποιούσαμε για γραφείο. Τότε ερχόμουν κάθε μέρα και επέβλεπα τις ετοιμασίες. Κάποια στιγμή έπεσε ο ένας πάνω στον άλλον και γνωριστήκαμε. Χαθήκαμε για πολύ καιρό και μετά από μήνες ήρθε ξανά και μιλήσαμε. Αυτό ήταν», αποκάλυψε η Ελληνοαμερικανίδα επιχειρηματίας σχετικά με τον τρόπο γνωριμίας της με τον παρουσιαστή.

Στην ερώτηση για το αν περίμενε με το που έρθει Ελλάδα να ζήσει ένα μεγάλο έρωτα, απάντησε: «Θα ακούγομαι σαν εκείνον τώρα! Δεν μπορείς να περιγράψεις τα πράγματα με λέξεις και να τα καθορίσεις. Μια φίλη μου, ψυχολόγος, μου έμαθε κάτι καλό. Σε μία σχέση υπάρχουν 3 άνθρωποι: εσύ, εκείνος και η σχέση. Έτσι αν θέλεις η σχέση να επιτύχει, πρέπει να φροντίζεις και τα τρία. Πρέπει να ξέρεις πώς να φροντίζεις τον εαυτό σου και πώς να φροντίζεις τον άλλο, ώστε να φροντίσεις μετά και τους δύο μαζί. Όταν αγαπάς τον εαυτό σου, είσαι χαρούμενη και ισορροπημένη, θα πάρεις κάτι παρόμοιο».

Για την τεράστια προβολή της σχέσης της κι αν αυτό την τρόμαξε, η αγαπημένη του Γρηγόρη είπε: «Δε με τρόμαξε. Ήταν περίεργο. Μέχρι τότε είχα συνηθίσει να παρακολουθώ εγώ τις ζωές των άλλων. Το σοκαριστικό είναι ότι στην Ελλάδα γνωρίζουν όλοι για όλους. Στην Αμερική δεν ξέρεις με ποια είναι ο τάδε παραγωγός. Κανείς δεν ασχολείται με τα προσωπικά των άλλων».

Θα σκεφτόταν άραγε ποτέ μια τηλεοπτική πρόταση; «Δε θα έλεγα όχι γιατί δεν ξέρεις καμιά φορά πώς σου τα φέρνει η ζωή। Δούλεψα στην αμερικανική τηλεόραση για πολλά χρόνια και το ευχαριστήθηκα. Αυτή την στιγμή το μυαλό μου είναι αποκλειστικά σε αυτό που κάνω».
protothema.gr

Χρηστίδου - Μαραντίνης: Το τρυφερό φιλί στο στόμα

Ποιος είπε ότι χωρίζουν;



Με ένα τρυφερό φιλί στο στόμα το γνωστό ζευγάρι διέψευσε τις φήμες περί χωρισμού

Με ένα τρυφερό φιλί στο στόμα το γνωστό ζευγάρι διέψευσε τις φήμες περί χωρισμού


Έχοντας απαντήσει ουκ ολίγες φορές στις φήμες που θέλουν το γάμο της με τον Θοδωρή Μαραντίνη να περνάει κρίση, αυτή τη φορά η Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκε να διασκεδάζει στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο σύζυγός της.

Με ένα φιλί στο στόμα, το ζευγάρι διεύψευσε τις φήμες περί χωρισμού, ενώ όπως δήλωσε στο περιοδικό «ΟΚ» άτομο από το φιλικό τους περιβάλλον: «Όσα διαδίδονται είναι κακοήθειες। Δεν έχουν καμία βάση. Οι δυο τους ζουν ευτυχισμένοι μαζί και απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή τους έχει η ευτυχία του γιου τους Φίλιππου Ραφαήλ».
protothema.gr

Αρχηγός η πληθωρική Kate, ακολουθούν η Irina και οι άλλες!

Γαργαλιστικό ξεφύλλισμα…


Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το πιο must αντρικό περιοδικό «Sports Illustrated» έδωσε στη δημοσιότητα όλες τις καυτές φωτογραφίες του τεύχους του για το 2012। Και μπορεί το περιοδικό να επέλεξε για το εξώφυλλό του την πληθωρική Kate Upton, όμως και οι υπόλοιπες σελίδες του είναι το ίδιο ενδιαφέρουσες με την πρώτη. Για το δημοφιλές περιοδικό έχουν ποζάρει και άλλα τοπ μόντελς όπς η Irina Shayk και η Bar Refaeli.
https://lh4.googleusercontent.com/-hmQQ69K1kjY/TztFtpZS3zI/AAAAAAAAiaE/5Hmxlf3WUYI/s640/sports-illustrated-021412-12.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-gWIahaPfGVs/TztFttKyEzI/AAAAAAAAiZ8/0ol7mVOpMDg/s640/sports-illustrated-021412-11.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-D0-6xTzrggc/TztF3Mnz9HI/AAAAAAAAicE/VYFx3l3E9s0/s640/sports-illustrated-021412-8.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-4sCNeMeu4tg/TztFz2rFB0I/AAAAAAAAibc/meSo6vfw_UQ/s640/sports-illustrated-021412-6.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-SAjQXzhck0E/TztFzj9k_OI/AAAAAAAAibY/XMUe6riwPnI/s640/sports-illustrated-021412-5.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-fo1I_fjcoJ4/TztFyO9wFxI/AAAAAAAAibA/qp1MV-R2TbI/s640/sports-illustrated-021412-21.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-ddqp_DP4v4Y/TztFyemNjII/AAAAAAAAibU/A8K27MxtNBI/s640/sports-illustrated-021412-3.jpg

Η «καυτή» φωτογράφιση της Veena Malik που αναστάτωσε το Πακιστάν

Ο πατέρας της ζήτησε τη σύλληψή της



Πριν από λίγο καιρό, το διάσημο μοντέλο από το Πακιστάν και ηθοποιός του Bollywood, Veena Malik, είχε προκαλέσει την οργή των συμπολιτών της με την γυμνή φωτογράφηση της για το FHM της Ινδίας.

Μεγάλο σάλο προκάλεσε επίσης η αναγραφή των αρχικών της μυστικής υπηρεσίας του Πακιστάν «ISI» στο μπράτσο της. Μάλιστα, ο πατέρας της και πρώην στρατιωτικός Μαλίκ Μοχάμεντ Ασλάμ, ζήτησε τη σύλληψή της, δηλώνοντας πως την αποκήρυξε αφού «ντρόπιασε την οικογένεια, τη χώρα και το Ισλάμ».

Μετά τις έντονες αντιδράσεις μάλιστα, η Malik ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν πραγματικά γυμνή κατά την διάρκεια της φωτογράφησης καθώς φορούσε εσώρουχα.

Μάλιστα ο δικηγόρος είπε ότι η φωτογραφία είναι προϊόν φωτομοντάζ, ενώ υπέβαλε μήνυση κατά του περιοδικού ζητώντας 2 εκατ. δολάρια αποζημίωση για «ηθική βλάβη», ενώ ζήτησε να αποσυρθεί το τεύχος από την αγορά.
Από την πλευρά του, ο εκδότης του ινδικού «FHM», δήλωσε ότι ουδέποτε παραποιήθηκε η φωτογραφία της.

«Έχουμε video από τα γυρίσματα καθώς και τα e-mail που ανταλλάξαμε μεταξύ μας. Η Βίνα μάλιστα ήταν πολύ ενθουσιασμένη με τη φωτογράφηση», πρόσθεσε, ενώ αποκάλυψε ότι η ιδέα να γραφτούν τα αρχικά «ISI» ήταν δική του.





protothema.gr

Kate Upton vs Irina Shayk: Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου ποια είναι πιο όμορφη;

Σεξοβόμβες…


Kate Upton και Irina Shayk βρέθηκαν μαζί στο Λας Βέγκας και όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσαν ταραχή. Οι δύο κούκλες έδωσαν το παρών στο πάρτι του Sports Illustrated στο οποίο η ξανθιά σεξοβόβμα είναι εξώφυλλο. Στην περσινή έκδοση εξώφυλλο ήταν η καλλονή από τη Ρωσία.

Τόσο η Kate όσο και η Irina αποτελούν τα πιο περιζήτητα μοντέλα στον κόσμο και τους τελευταίους μήνες κάνουν διαρκώς φωτογραφήσεις για περιοδικά, εταιρείες εσωρούχων και μαγιό.

Πάντως η Kate φαίνεται να παίρνει τα σκήπτρα από την Irina χάρη στις πλούσιες καμπύλες που διαθέτει. Μάλιστα κυνηγός ταλέντων παραδέχτηκε πως η Kate Upton δεν είναι από τον τύπο μοντέλου που έχουμε συνηθίσει.

«Η Kate τρώει ότι θέλει. Δεν καταπιέζεται και δεν στερείται. Εχει όμως εκπληκτικό μεταβολισμό». Η ίδια στην… κατηγορία ότι τρώει ότι θέλει απάντησε: «Μου αρέσει το φαγητό και δεν το στερούμαι. Αλλά λιώνω καθημερινά στο γυμναστήριο για να φτιάξω το σώμα που έχω». Η αλήθεια είναι πάντως πως και οι καμπύλες κόποις κτώνται!
https://lh6.googleusercontent.com/-LWdgvX7LHLg/Tz3rg2nRiXI/AAAAAAAAi-s/oQ91EIFqmqs/s640/article-2102018-11C2CD3D000005DC-611_634x878.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-fObW4RqkiGI/Tz3re03t-2I/AAAAAAAAi98/2phr1z2uHIY/s535/article-2102018-11BE2A26000005DC-550_306x535.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-oR7KkGhEUTw/Tz3rg-7_aMI/AAAAAAAAi-U/d_bGvZaji3g/s417/article-2102018-11C1126C000005DC-800_306x435.jpg.protothema.gr

Noelia Rios: Να τι βγάζει η Αργεντινή!

Λατίνα… σούπερσταρ



H συμμετοχή της στο γνωστό reality «Big Brother» της άνοιξαν τις πύλες της αναγνώρισης. Η Noelia Rios είναι από την Αργεντινή και τους τελευταίους δύο μήνες δεν σταματά να κάνει καυτές φωτογραφήσεις εντός και εκτός συνόρων.

Μετά τις μπανάνες και τις καυτές πόζες η Noelia για να κρατά ζωντανό το ενδιαφέρον του αντρικού πληθυσμού τα πέταξε ξανά όλα και πόζαρε μόνο με την κιθάρα της και τα μικροσκοπικά της εσώρουχα.
https://lh6.googleusercontent.com/-Za6Lw3DP-ok/Tz3qdOfIFcI/AAAAAAAAi9Q/PUW3SZBYdgA/s640/noelia-rios-topless-brother-shoot-14.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-xPCE7cAJPMo/Tz3qcIqQAXI/AAAAAAAAi9A/ssp6GJNlCAk/s640/noelia-rios-topless-brother-shoot-13.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-mUrCKxJZkGo/Tz3qZzvb8iI/AAAAAAAAi84/KVzd6eQFCIY/s600/noelia-rios-H-Extremo-Argentina-1.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-QraAF9wx_3I/Tz3qZ9LXvmI/AAAAAAAAi8w/tYiqprxun_A/s600/noelia-rios-H-Extremo-Argentina-2.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-lOz4gPv_JPA/Tz3qZya3CCI/AAAAAAAAi80/8fhmSIbkwU4/s600/noelia-rios-H-Extremo-Argentina-4.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-8gihRvWNERo/Tz3qcMVigiI/AAAAAAAAi9g/FX8NfRwGXMA/s800/noelia-rios-H-Extremo-Argentina-5.jpgprotothema.gr