Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Katya Sambuca: XXL προσόντα!

Φουλ στη σιλικόνη


Είναι παντελώς άγνωστη στο ευρύ κοινό αλλά με τέτοια προσόντα σίγουρα θα κάνει καριέρα. Ο λόγος για την καυτή Katya Sambuca η οποία αν και Ρωσίδα έδωσε τα ρέστα της στο αμερικάνικο περιοδικό XXL.

Το κατάξανθο μοντέλο δεν έχει κρύψει ότι έχει υποβληθεί σε επέμβαση μεγέθυνσης στήθους και το έκανε όπως λέει για να προωθήσει την καριέρα της στην υποκριτική και το τραγούδι.
https://lh3.googleusercontent.com/-ZsfQ_kQxqI4/TzVjsnZzCUI/AAAAAAAAhV8/gGitHfq2ZiU/s896/katya-sambuca-XXL-Russia-7.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-iR7gXa_OVtM/TzVjrCasaqI/AAAAAAAAhVg/aV_zN-81gJY/s600/katya-sambuca-XXL-Russia-2.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-rfjww_oQRec/TzVjs8sdQvI/AAAAAAAAhV4/uvGIEOEBXZs/s600/katya-sambuca-XXL-Russia-cov.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-oCJC25LR8to/TzVjrCme3qI/AAAAAAAAhVc/VNZo6CbMgOg/s600/katya-sambuca-XXL-Russia-1.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-pV-7XqrGwHA/TzVjrOLUSfI/AAAAAAAAhVk/QJcUcyWhaMk/s600/katya-sambuca-XXL-Russia-3.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-qA7eI4AwbQA/TzVjsNaF0tI/AAAAAAAAhVw/tcJx0HjBgPA/s600/katya-sambuca-XXL-Russia-6.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-vk_rMNMAWns/TzVjsCQZPkI/AAAAAAAAhVo/fHur6CkVNVU/s600/katya-sambuca-XXL-Russia-5.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-dLVhb9nx28U/TzVjsESEqUI/AAAAAAAAhV0/l7hOhnSkcMk/s600/katya-sambuca-XXL-Russia-4.jpgprotothema.gr

Η Δήμητρα Ματσούκα και η γυμνή σκηνή

«Είμαι περισσότερο παιδί του θεάτρου»



Η Δήμητρα Ματσούκα που αυτή την περίοδο κάνει πρόβες με παρτενέρ τον Στέλιο Μάινα και σκηνοθέτη τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη για το «Μια πορνογραφική σχέση» που θα ανέβει σε λίγες μέρες στο θέατρο Αθηνών, μίλησε στο περιοδικό «TV Zapping» για τη σκηνή όπου θα εμφανίζεται γυμνή και αποκαλύπτει μεταξύ άλλων ότι θέλει να παίξει στην τηλεόραση τη «Μαντάμ Σουσού».

«Το γυμνό το ζητάει το έργο και γίνεται με τεχνικό και διακριτικό τρόπο- δεν έχει τίποτα τολμηρό που θα σοκάρει… Το φέρνουν σιγά σιγά οι εξελίξεις του έργου... Δε μας αφορά να προκαλέσουμε και δε νομίζω ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν το νομίζω», λέει η ηθοποιός και στη συνέχεια αποκαλύπτει ότι συζητά θερμά με τον σεναριογράφο και πολύ καλό της φίλο Βαγγέλη Νάσση να παίξει τη «Μαντάμ Σουσού».

«Ήταν μια δική του ιδέα, με κέντρισε κι εμένα πολύ και το κουβεντιάζουμε μήπως προχωρήσει. Για την ώρα δεν έχουμε πάρει το πράσινο φως από κανάλι, αλλά ελπίζουμε έχοντας κάνει την πρότασή μας και περιμένουμε», είπε η ηθοποιός.

Μάλιστα η Δήμητρα δηλώνει: «Δεν ανήκω στην τηλεόραση… Τα τελευταία δέκα χρόνια έχω κάνει μόνο τρεις σειρές। Είμαι περισσότερο παιδί του θεάτρου ξέρεις…».
protothema.gr

Αυτό είναι το μωρό της Beyonce!

Οι πρώτες φωτογραφίες



Η εγκυμοσύνη της συζητήθηκε και αμφισβητήθηκε όσο καμία και λίγο καιρό μετά τη γέννηση της κορούλας της, η Beyonce ποζάρει γεμάτη χαρά κρατώντας στην αγκαλιά της την Blue Ivy.

Στις φωτογραφίες που αποφάσισαν να ποστάρουν στο blog που έφτιαξαν για την κορούλα τους, η 30χρονη star και ο σύζυγός της, Jay-Z , λάμπουν απο ευτυχία δείχνοντας για πρώτη φορά στους θαυμαστές τους τη μικρή τους πριγκίπισσα.

Δείτε παρακάτω...
https://lh5.googleusercontent.com/-MzT8D0MOvPA/TzYuAJBiu7I/AAAAAAAAhZI/8NxvRkKInOE/s634/babyblue4.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-Gwa4FISFw88/TzYt_g-QaGI/AAAAAAAAhZE/2Yghq2H1UhE/s640/babyblue3.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-0W35BaNh_Co/TzYt_gFCDaI/AAAAAAAAhY8/E3F43uzpKIM/s634/babyblue1.jpg.protothema.gr

Στην πιο τολμηρή της φωτογράφηση

Γυμνή για το άρωμά της η Jennifer Lopez

web only

11/02/2012 15:58

1

Αυτή είναι σίγουρα η πιο σέξι και τολμηρή φωτογράφηση της Jennifer Lopez! Η 42χρονη star πόζαρε γυμνή στο φωτογραφικό φακό για λογαριασμό του νέου της αρώματος, «Glowing», και όπως ήταν φυσικό «άναψε» φωτιές με την αποκαλυπτική της εμφάνιση.

Γυμνή και έχοντας καλύψει με τα χέρια της τα επίμαχα σημεία, η Λατίνα τραγουδίστρια φαίνεται πως είναι στα καλύτερά της.

Δείτε παρακάτω...



protothema.gr

Η Jennifer Nicole Lee… πέρα από το μπικίνι!

Η «καυτή» γυμνάστρια «ξαναχτύπησε»


Τι κι αν έχει δύο παιδιά ... η Jennifer Nicole Lee έχει σώμα που θα ζήλευαν ακόμη και 20άρες!

Η γνωστή γυμνάστρια, που άρχισε να ασχολείται με τη γυμναστική και τη συγγραφή βιβλίων fitness μετά την εντυπωσιακή απώλεια βάρους που κατάφερε μετά τη γέννηση του δεύτερου της παιδιού, ξέρει να προκαλεί σε κάθε της εμφάνιση, αφού το αψεγάδιαστο κορμί της δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Φορώντας, λοιπόν, μόνο τα απαραίτητα, η Jennifer Nicole Lee που παλαιότερα είχε στεφθεί «Miss Bikini Αμερική», «ανέβασε» τη θερμοκρασία με τη φωτογράφηση που έκανε για το καινούργιο της βιβλίο: «Beyond the Bikini».
https://lh4.googleusercontent.com/-Pet_eEFE7M8/TzZUmQNY-TI/AAAAAAAAhbg/Lg-Qa5HVuEw/s580/kk5.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-xZKNZq-iT7E/TzZUmI1neGI/AAAAAAAAhbU/VIGZqpJpfI8/s580/kk4.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-pGP6NOhf-xM/TzZUl2vtEJI/AAAAAAAAhbM/sIZKIWPSeHw/s580/kk3.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-cTf5mms4GV0/TzZUl3znV9I/AAAAAAAAhbQ/dwCq2_5_tYs/s580/kk2.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-JE2yxFLEI1g/TzZUlklQ-OI/AAAAAAAAhbI/06_tf4Dzh_c/s580/kk1.jpgprotothema.gr

Φωτό: Η Τζούλια Αλεξανδράτου στα 16 της ποζάρει και σοκάρει!

Ελένη Ματζουράνη: Η πιο sexy χορεύτρια της Αθήνας πάει Μαϊάμι

Την γνωρίσαμε πριν καιρό όταν αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Θέμο Αναστασιάδη. Οι μετοχές της ωστόσο στη νύχτα είναι πολλές και μεγάλες. Blue chip είναι το κορίτσι αυτό με το πιο παθιάρικο βαθύ κάθισμα. Ψηλαφίστηκε σε διαδικτυακό διαγωνισμό ως το πιο sexy κορίτσι-χορεύτρια της Αθήνας και όπως μαθαίνω ετοιμάζει τις βαλίτσες της για το Μαϊάμι. την πρωτεύουσα των Clubs όλης της ανατολικής Ακτής. είναι τεράστια η προοπτική για την μικροκαμωμένη Ελένη η οποία οφείλει ν΄απαντήσει στους ατζέντηδες της μέχρι τέλος του μήνα. Θα μας φύγει; Μακάρι…κατ εμέ πάντα!




gossip-tv.gr

Φωτό Ελένη Φουρεϊρα: Βγήκε στην πίστα χωρίς εσώρουχο. Δείτε το!!!!

Είναι μια από τις φωτογραφίες που ναι μεν χαρακτηρίζεται «αρχείου» αλλά έχει μεγάλη αξία. Η Ελένη Φουρεϊρα κάνει πόζες επί πίστας, παίζει με το μαλλί της, αναλώνεται σε βαθιά καθίσματα προκαλώντας ανατριχίλα στις γυναίκες και έναν κόμπο στον αντρικό πληθυσμό. Το κορίτσι ούσα νεαρά-όχι ότι τώρα γέρασε-και σε μια εποχή λιγότερο απαιτητική, βγαίνει στην πίστα με διάφανο κολάν. εννοείται πώς όταν έχεις το κορμί πατριώτη και βγαίνει με αυτό το ρούχο το εσώρουχο είναι περιττά. Όπως τα λόγια είναι περιττά την ώρα που οι άνθρωποι χωρίζουνε…Πάντως οφείλω να πω…πώς από κορμί πατριώτες έχει…Βαλκάνιο άτι…Καθαρόαιμο!



gossip-tv.gr