Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Στην Ταϊλανδή για χάρη του Gosling η Eva Mendes

Αναστάτωσε τους ντόπιους




Ως την Ταϊλανδή έφτασε η ερωτευμένη Eva Mendes για να βρεθεί στο πλευρό του συντρόφου της και διάσημου ηθοποιού, Ryan Gosling.

Ο Gosling γυρίζει αυτό το διάστημα στην Ταϊλανδή τη νέα του ταινία, «Only God Forgives» και όπως φαίνεται, η όμορφη Eva δεν ήθελε να τον αφήσει λεπτό μόνο του.

Την ώρα λοιπόν ου ο 31χρονος ηθοποιός δούλευε σκληρά, η Mendes βγήκε στους δρόμους της Μπανγκόκ και είδε τα αξιοθέατα της περιοχής, όπως και τις αγορές, αναστατώνοντας στο πέρασμα της τους ντόπιους.

Μάλιστα, κάποια στιγμή η Eva σταμάτησε για να αγοράσει έναν ανανά, ενώ έπιασε κουβέντα και με μερικούς πωλητές που την αναγνώρισαν.

Σημειώνεται ότι Mendes και Gosling είναι μαζί εδώ και πέντε μήνες και, όπως φαίνεται, η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο!







protothema.gr

Φαίη Σκορδά: «Χωρίζει» τηλεοπτικά με τον Γιώργο Λιάγκα;

Η γνωστή παρουσιάστρια για όλα!



Για τα πρώτα της γενέθλια με τον γιο της, την πρωινή ζώνη και αν θέλει να συνεχίσει να συνεχίσει και του χρόνου τηλεοπτικά με τον σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα, μίλησε στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» η Φαίη Σκορδά.

«Είναι μικρός ακόμη. Πιστεύω ότι του χρόνου θα καταλαβαίνει ακόμη καλύτερα. Όμως, την ημέρα των γενεθλίων μου, μου είπαν μαζί με τον μπαμπά του χρόνια πολλά. Αν και συνήθως ξυπνάω γύρω στις 07:30, η μέρα που γιόρταζα ξεκίνησε πολύ νωρίτερα, γύρω στις 05:30! Ο μικρός ήθελε να παίξουμε…», είπε η παρουσιάστρια του «Πρωινού mou» για τα πρώτα της γενέθλια με τον γιο της και στην ερώτηση αν ένα δεύτερο παιδί θα ήταν για εκείνη το καλύτερο δώρο, απάντησε: «Σαφώς και θα ήθελα, αλλά αυτό δεν το προγραμματίζεις. Μου αρέσουν πολύ τα παιδιά, τα αγαπάω, μακάρι να έρθει».

Σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον και αν θα συνεχίσει και του χρόνου μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα, η παρουσιάστρια απάντησε: «Ακόμη δεν το έχουμε συζητήσει επίσημα με το κανάλι. Από ανεπίσημες κουβέντες που έχουμε κάνει, για εμάς θα ήταν ιδανικά να είχαμε πλέον διαφορετική πορεία. Όμως, όπως όλοι ξέρουμε τελείωσαν οι εποχές που διαλέγαμε τι θα κάνουμε. Είναι πολυτέλεια πια να λες ότι θέλεις αυτό. Μπορεί να ακούγεται λίγο μίζερο, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Και πρέπει να δούμε γενικότερα με τι ακριβώς θα ασχοληθούμε, γιατί πίσω μας έχουμε ένα πολύ συγκεκριμένο περιβάλλον, συγγενών, γονιών, συνεργατών, που δεν μας επιτρέπει να αφήνουμε τα πράγματα στην τύχη τους. Τουλάχιστον εγώ με πολλή σεμνότητα κοιτάζω το μέλλον και με αισιοδοξία. Μακάρι να έχουμε δουλειά όλοι».

Σε όλους εκείνους που υποστηρίζουν ότι δε θα υπάρχει πρωινή ζώνη του χρόνου, η Φαίη απάντησε: «Επειδή είμαι αισιόδοξη θέλω να πιστεύω και ελπίζω να υπάρχει πρωινή ζώνη, όπως και πολλές ζώνες γενικότερα και να γίνονται και όσο το δυνατόν περισσότερα ζωντανά προγράμματα, έτσι ώστε να υπάρχει δουλειά για πολύ κόσμο. Αν ακυρωθεί άλλη μια ζώνη, πόσοι ακόμα θα μείνουν χωρίς δουλειά; Σαφώς θα γίνουν μειωμένα του χρόνου αυτά, αλλά ελπίζω και νομίζω ότι θα το παλέψουμε».

Μάλιστα η Φαίη κλήθηκε να σχολιάσει τις φήμες που θέλουν τη Σίσσυ Χρηστίδου να περνά κρίση στον γάμο της με τον Θοδωρή Μαραντίνη। «Μακάρι να είναι ευτυχισμένη και όλα τα ζευγάρια να είναι ευτυχισμένα. Και να είναι καλά. Από εκεί και πέρα και για άλλα ζευγάρια, δεν είναι και κακό να περνάς μια δύσκολη περίοδο. Επειδή, δηλαδή, δουλεύεις στην τηλεόραση δεν πρέπει να είναι πάντα όλα τέλεια στο σπίτι σου… δεν πρέπει να στενοχωριέται. Αυτό γράφτηκε, θα ξεχαστεί κάποια στιγμή. Είναι μια χαρά κι έχει έναν κούκλο γιο».
protothema.gr

Ελένη Φουρέιρα: Γιατί χώρισα!

«Με πόνεσε πολύ ο χωρισμός»



Για το χωρισμό της από τον Δημήτρη Γούτο, για το αν είναι έτοιμη να ερωτευτεί ξανά, για τις προκλητικές της εμφανίσεις της, αλλά και πώς καταφέρνει να διατηρείται σε άψογη φόρμα μίλησε στο περιοδικό «Down Town» η Ελέμνη Φουρέιρα.

Την πόνεσε ο χωρισμός; «Πολύ! Μα έζησα τόσα πράγματα με αυτόν τον άνθρωπο... Πώς θα μπορούσα να βγω αλώβητη από αυτή την ιστορία και να μην πονέσω; Παρ’ όλα αυτά, ένας χωρισμός δεν σημαίνει και κάτι στα ουσιαστικά συναισθήματα που έχεις αισθανθεί. Όταν έχεις αγαπήσει πολύ έναν άνθρωπο, δεν αλλάζει επειδή πάψατε να είστε μαζί. Άλλωστε, αυτά συμβαίνουν στη ζωή μας – είναι κάτι φυσιολογικό», απάντησε η γνωστή τραγουδίστρια, ενώ στην ερώτηση τι πιστεύει πως ήταν εκείνο που δεν πήγε καλά στη σχέση της με τον γνωστό επιχειρηματία, είπε: «Δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Ας πούμε ότι “έφταιξε” η δουλειά μου, η οποία είναι πολύ δύσκολη. Ως εκεί».

Νιώθει ευτυχισμένη και χαρούμενη, παρόλο που χώρισε; «Νιώθω καλά. Χώρισα πριν από έναν περίπου μήνα. Βγήκα από μια μεγάλη σχέση. Όμως, οι ρυθμοί της δουλειάς μου τρέχουν κάθε μέρα και, δόξα τω Θεώ, αφού πάει καλά αυτό το κομμάτι της ζωής μου, δεν έχω κανένα λόγο να είμαι λυπημένη επειδή δεν μπόρεσα να πετύχω το ιδανικό: την επιτυχημένη επαγγελματική πορεία σε συνδυασμό με την προσωπική ευτυχία».

Η Ελένη απάντησε μεταξύ άλλων στο αν είναι έτοιμη να ερωτευτεί ξανά: «Όχι ακόμη. Πρέπει να περάσει αρκετός χρόνος. Άλλωστε καλό είναι να περνάμε μερικές φάσεις μοναξιάς. Αυτή την περίοδο είμαι αφοσιωμένη αποκλειστικά στη δουλειά μου».

Για τις προκλητικές εμφανίσεις της, είπε: «Είμαι καθαρόαιμη ποπ τραγουδίστρια και μια καλλιτέχνης που υπηρετεί αυτό το ρεπερτόριο οφείλει να ντύνεται sexy. Δεν κάνω κάτι κακό. Είμαι μόνο 24 χρονών! Τι να φορέσω δηλαδή; Ωστόσο ως γυναίκα προτιμώ το πιο αυστηρό look».

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε επίσης πώς καταφέρνει να διατηρεί αυτό το σώμα: «Με γυμναστική! Κάνω 3 με 4 φορές την εβδομάδα στίβο. Η γυμναστική μου είναι απαραίτητη γιατί είμαι λαίμαργη. Τρώω αρκετά ανά περιόδους. Δεν αποφεύγω κανένα φαγητό όσο λιπαρό και αν είναι, φροντίζω όμως να κρατάω το μέτρο και να διατηρούμαι στα 51 κιλά. Με το 1,70 του ύψους μου, είμαι μια χαρά».

Πώς είναι αλήθεια αυτή την περίοδο; «Πάρα πολύ καλά και ευτυχισμένη! Η δουλειά μου πάει καλά, τραγουδάω με τον Σάκη Ρουβά, οπότε ποια γυναίκα στη θέση μου δεν θα ήταν ευτυχισμένη; Προς Θεού»!
protothema.gr

Δούκισσα Νομικού: Δε συνειδητοποίησα τι... φορούσα!

Η απάντηση για τη σέξι εμφάνιση στο MadWalk



Η εμφάνισή της στο «MadWalk» πολυσυζητήθηκε και η Δούκισσα Νομικού μίλησε στο «Πρωινό Αnt1» για τα cupcakes που «φόρεσε» στο στήθος της και τη μίνι φούστα με την οποία περπάτησε στην πασαρέλα του show.

«Ηταν το MadWalk, ήταν πολύ συγκεκριμένη εκδήλωση, όπου όλο το κλίμα ήταν έτσι και εγώ είχα μπει σε αυτό ακριβώς το concept. Δεν μπόρεσα να το καταλάβω και πάρα πολύ γιατί μέχρι εκείνη τη στιγμή κυκλοφορούσα στα backstage με τη ρόμπα. Όταν πια ήρθε η στιγμή να βγάλω τη ρόμπα και να βγω να περπατήσω στην πασαρέλα, ο χρόνος πέρασε τόσο γρήγορα που δεν το συνειδητοποίησα και πάρα πολύ. Όμως, είχα τεράστιο τρακ και αγωνία», είπε αρχικά η όμορφη παρουσιάστρια.

Όσο για το πώς ένιωσε μέχρι να βγει στη σκηνή; «Είχα κάποιους προβληματισμούς, αλλά μετά που κάναμε το fitting και βρήκαμε μέσα από κάποιες λεπτομέρειες πως δε θα είχαμε κανένα ατύχημα, πείστηκα», απάντησε η Δούκισσα.

Δείτε παρακάτω την πολυσυζητημένη εμφάνιση της Δούκισσας...

protothema.gr

Kate Upton: Οι πιο διάσημες καμπύλες!

Περπατάει και «ανάβει» φωτιές...



Αν και μόλις 19 ετών, οι σέξι και χυμώδεις της καμπύλες έχουν κάνει την Kate Upton διάσημη στο χώρο του μόντελινγκ. Η ξανθιά και πληθωρική νεαρά έβαλε «φωτιά» στο show: «Mercedes-Benz» που πραγματοποιήθηκε στη Φλόριντα.

Περπατώντας στην πασαρέλα με τα μαγιό της εταιρείας «Beach Bunny», η ξανθιά αιθέρια ύπαρξη από το Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών ανέδειξε για μια ακόμη φορά τα πλούσια... προσόντα της.

Δείτε παρακάτω...
https://lh3.googleusercontent.com/-kOtyY7JISUE/TzUQ5xC2z3I/AAAAAAAAhLQ/6_FpBh14vx8/s640/up6.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-uqK0VPimu3c/TzUQ4gRH6hI/AAAAAAAAhLA/LbBAyTONr_I/s455/up3.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-462itvP_GeE/TzUQ4t7qL7I/AAAAAAAAhK8/wZhXuuOB9uc/s458/up2.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-TEVASCSPemE/TzUQ4jxtY7I/AAAAAAAAhK4/ycBcOHG_jfg/s640/up1.jpgprotothema.gr

Ξανθός πειρασμός από τη Νορβηγία

Iselin Vollen Steiro



Τη λένε Iselin Vollen Steiro και γεννήθηκε στη Νορβηγία το Σεπτέμβριο του 1985. Η 27χρονη καλλονή ανακαλύφθηκε εντελώς τυχαία το 1999 ενώ έκανε τα χριστουγεννιάτικα ψώνια της σε κατάστημα του Λονδίνου μαζί με τους γονείς της και το 2003 περπάτησε στην πασαρέλα για τους οίκους Prada και Calvin Klein.

Η Iselin έζησε στη Νέα Υόρκη για δύο χρόνια όπου και εργάστηκε ως μοντέλο, ενώ τώρα έχει επιστρέψει στην πατρίδα της για να σπουδάσει αρχιτεκτονική. Σε ένα διάλειμμά της από τις σπουδές το σέξι μοντέλο πόζαρε για τη συλλογή Άνοιξη - Καλοκαίρι του οίκου Escada.

Δείτε παρακάτω τη φωτογράφηση...
https://lh6.googleusercontent.com/-xneM24zd2oc/TzUPqa1nHrI/AAAAAAAAhKI/VGSqi9fkFXo/s640/iselin-steiroby-Escada-Spring-Summer-6.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-s7v7C2B9WwQ/TzUPqD1SK6I/AAAAAAAAhMI/mvnOw_2yqKo/s640/iselin-steiroby-Escada-Spring-Summer-3.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-sEd5SsQ8oQU/TzUPnkgRk7I/AAAAAAAAhJ4/Xe0Y2zAlxfE/s640/iselin-steiroby-Escada-Spring-Summer-2.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-jMKqyJasGrk/TzUPnEdkouI/AAAAAAAAhMA/oTxVYET9mjQ/s640/iselin-steiroby-Escada-Spring-Summer-1.jpgprotothema.gr

Agnes Olech: Η νοικοκυρά που θέλουν οι άνδρες για να ανοίξουν σπίτι!

Και ας κρατάει μαχαίρι…



Είναι η γυναίκα που θέλει κάθε άνδρας για να ανοίξει σπίτι. Την θέλει όμορφη και σέξι. Η Agnes Olech φαίνεται πως διαθέτει το πακέτο της νοικοκυράς.

Το μοντέλο από την Πολωνία φωτογραφήθηκε από την ισπανική έκδοση του περιοδικού FHM με μπικίνι। Η ξανθιά αιθέρια ύπαρξη μπήκε στην κουζίνα, ακόνισε… τα μαχαίρια της και ξεκίνησε το μαγείρεμα.
https://lh6.googleusercontent.com/-xKyLR7o49lM/TzSuoe5AivI/AAAAAAAAhD0/qnWiOt5KH1w/s563/agnes-olech-FHM-spain-05-435x580.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-1hOhA3wrr_g/TzSuneGZpyI/AAAAAAAAhDg/Ba6VJ8kPZH0/s580/agnes-olech-FHM-spain-01-435x580.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-CNEMCT8Q_9Y/TzSunbrQ4ZI/AAAAAAAAhDk/siihddNfTNs/s580/agnes-olech-FHM-spain-02-435x580.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-r8E2aX2dMlQ/TzSunUD1zfI/AAAAAAAAhDo/LmYNvzjdVwA/s580/agnes-olech-FHM-spain-03-435x580.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-4NveVYGmmEU/TzSun8y65WI/AAAAAAAAhDs/nBWDoQQdpsU/s580/agnes-olech-FHM-spain-04-435x580.jpgprotothema.gr

Η Αυστραλέζα Brigitte Bardot μόνο με τα εσώρουχά της

Σέξι πόζες από την Jessica Hart



Την 25χρονη Αυστραλέζα Jessica Hart φωτογράφισε το αντρικό περιοδικό «Esquire» στη διαδικτυακή ενότητά του «Me In My Place».

Η Hart από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, η οποία σήμερα ζει και εργάζεται ως μοντέλο στη Νέα Υόρκη, εμφανίστηκε το 2009 στις σελίδες του δημοφιλούς αντρικού περιοδικού «Sports Illustrated» ενθουσιάζοντας ιδιαίτερα τους άντρες αναγνώστες.

Πολλοί πιστεύουν ότι η ομοιότητα της Hart με την Brigitte Bardot είναι μεγάλη και τη χαρακτηρίζουν ως την Αυστραλέζα BeBe।
https://lh3.googleusercontent.com/-Ma8f0rEceQg/TzVVZ6hiEuI/AAAAAAAAhSk/XGszqWClbSo/s575/Jessica-Hart-1.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-n3_jX9VbMxQ/TzVVcGb3kVI/AAAAAAAAhTE/SOCKpAM9epQ/s575/Jessica-Hart-7.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-3gEYofiZkv4/TzVVe8533hI/AAAAAAAAhTU/aVnOnsMShdc/s575/Jessica-Hart-8.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-Yt5d01mtnqU/TzVVa7x-IEI/AAAAAAAAhSo/DE16e-9liv4/s855/Jessica-Hart-13.jpgprotothema.gr