Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Olivia Wilde: Γαλανομάτα… μάγισσα!

Ντυμένη μεν, σέξι δε…



Είναι τόσο όμορφη που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Ο λόγος για την εκθαμβωτική Olivia Wilde η οποία είναι το εξώφυλλο του περιοδικού Angeleno. Η γαλανομάτα Olivia παρόλου που εμφανίστηκε αρκετά ντυμένη σε αυτή τη φωτογράφηση έδειχνε σούπερ σέξι.

Η ίδια αν και έχει κάνει τολμηρές φωτογραφήσεις λέει πως τις αποκαλυπτικές της εμφανίσεις τις κρατάει για τον σύντροφό της.

Η Olivia της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Olivia Jane Cockburn γεννήθηκε τον Μάρτιο του ’84 στην Νέα Υόρκη από γονείς εκτεθειμένους στα ΜΜΕ. Η μητέρα της είναι δημοσιογράφος και η παραγωγός του 60 minutes. Ο Εγγλεζος πατέρας της είναι επίσης δημοσιογράφος ενώ η αδερφή της είναι δικηγόρος που προασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Η ίδια λέει πως η οικογένειά της είναι ότι πιο σημαντικό έχει και σε αυτή οφείλει τα πάντα। Η Olivia είναι ηθοποιός και μοντέλο και τελευταία βλέπει την καριέρα της να απογειώνεται.
https://lh6.googleusercontent.com/-xTFGxuh6GxY/Ty6qAi7heGI/AAAAAAAAgF8/v8dshajtKrs/s512/olivia-wilde-angeleno-5.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-lgXeVz7PwhM/Ty6qBBAaQII/AAAAAAAAgGQ/9dBPlyB8Zfk/s512/olivia-wilde-angeleno-2.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-NphuU-FkZRg/Ty6qAgr2bbI/AAAAAAAAgGE/RAH6t7sFMrg/s512/olivia-wilde-angeleno-3.jpgprotothema.gr