Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

«Ξανακόβει» τις ανδρικές ανάσες η Olivia Munn

Μόνο με τα εσώρουχά της στο γαλλικό «FHM»


Είναι μία από τις πιο σέξι μελαχρινές του Hollywood.

Η ηθοποιός, τηλεοπτική περσόνα και μοντέλο Olivia Munn είναι η αγαπημένη των ανδρικών περιοδικών λόγω των σούπερ σέξι φωτογραφήσεων που κάνει.

Η 32χρονη Munn πόζαρε με εσώρουχα για το αντρικό γαλλικό περιοδικό «FHM» και ανέβασε για μία ακόμα φορά τη θερμοκρασία στα ύψη।
https://lh6.googleusercontent.com/--H7RNYtOhiA/TyqT10y8smI/AAAAAAAAfz8/ZYPUAryS6V4/s576/Olivia-Munn-2.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-eKklrkcQ8l4/TyqT2tkprcI/AAAAAAAAfxg/5ld7AWk8b2A/s576/Olivia-Munn-1.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-llJ74HTr3Qw/TyqT2G0ehTI/AAAAAAAAf0I/-h3xnfonP0U/s576/Olivia-Munn-3.jpg.protothema.gr

Kate Upton: Όταν την έπλασε ο θεός είχε μεγάλη έμπνευση!

Αβυσσαλέο ντεκολτέ…



Είναι μόνο 20 ετών! Ο λόγος για την καλλονή Kate Upton που διαθέτει όλο το πακέτο που θα τη διατηρήσει στην κορυφή του μόντελιγκ για πολλά χρόνια. Η ξανθιά αιθέρια ύπαρξη κάνει τη μια φωτογράφηση μετά την άλλη για τα μαγιό της εταιρείας «Beach Bunny».

Η γεννημένη στο Μίτσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών Kate έβαλε φωτιά στο χώρο του μόντελινγκ με την πληθωρική της παρουσία. Όταν μάλιστα ένας κυνηγός ταλέντων της είχε πει να χάσει βάρος γιατί δεν είναι skinny εκείνη του απάντησε: «Ούτε η Marilyn Monroe ήταν skinny αλλά έκανε καριέρα».

Από ότι φαίνεται η μικρή και ατίθαση Kate φαίνεται πως δικαιώνεται καθώς το 2011 έλαβε από το Sports Illustrated το τίτλο του καλύτερου μπικίνι.

Δείτε την Kate στην τελευταία της φωτογράφηση με τα μαγιό «Beach Bunny» αλλά και καυτό βίντεο από επίδειξη μόδας।
video platformvideo managementvideo solutionsvideo playerprotothema.gr

Ally Pinnock: Μια ξανθιά ξελογιάστρα!

Κάνει θραύση…


Ούτε στα πιο τρελά της όνειρα δεν μπορούσε να φανταστεί η Ally Pinnock ότι θα έκανε καριέρα στην τηλεόραση της Αυστραλίας. Το ξανθό και πολύ γελαστό κορίτσι πρωταγωνιστεί σε ένα από τα πιο δημοφιλή σόου της αυστραλιανής τηλεόρασης στο «Balls of Streel».

Η ζουμερή και χυμώδης Ally φωτογραφήθηκε για το Maxim της Αυστραλίας και όπως ήταν αναμενόμενο η φωτογράφησή της δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό εξήγησε πως έμπλεξε με την τηλεόραση.

«Ξεκίνησα να δουλεύω σαν γραφίστρια, αλλά στην ιδέα ότι θα έμενα εγκλωβισμένη σε ένα γραφείο με έπιανε τρέλα. Και μου πληρώνανε ήθελα να φύγω. Ετσι λοιπόν μια μέρα καθώς πήγαινα βόλτα με το ποδήλατό μου έχασα την ισορροπία μου και έπεσα σε ένα σταθμευμένο τρέιλερ. Το αποτέλεσμα ήταν να σπάσω τον αγκώνα μου και να χάσω τη δουλειά μου. Στη συνέχεια έστειλα το βιογραφικό σε τηλεοπτικές εκπομπές, έκανα διάφορα δοκιμαστικά και να’ μαι. Εδώ και λίγο καιρό δουλεύω σε αυτό το σόου και είμαι πολύ ευτυχισμένη γιατί κάνω αυτό που αρέσει».

Η Ally μίλησε και για το ρόλο της στο σόου: «Το ‘Balls of Steel’ είναι ένα σόου στο οποίο εμπλέκονται πολλοί ανθρώπινοι χαρακτήρες। Εμένα ο ρόλος μου είναι να ‘ξελογιάζω’ τους άνδρες μπροστά στις κοπέλες τους αλλά να το κάνω με τρόπο αστείο που κάνει έξαλλες τις κοπέλες. Ο ρόλος μου είναι αστείος και πολύ δύσκολος. Σε κάθε επεισόδιο του σόου κάνω και διαφορετική δουλειά. Είμαι φωτογράφος, γυμνάστρια, πωλήτρια και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε».
https://lh5.googleusercontent.com/-Dqt86fjFfyc/TytyZTB8W8I/AAAAAAAAf5s/TY2uwASBf-w/s595/ally-pinnock-feature.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-yAel-qm8gos/TytyZodP-2I/AAAAAAAAf50/V750rVegzWI/s555/ally-pinnock-feb-maxim-australia-01-435x580.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-wxZ3eQHaq5Y/TytyZUrGGtI/AAAAAAAAf5w/fYNuKPqXSPw/s552/ally-pinnock-feb-maxim-australia-02-435x580.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-JFld3CFIESE/TytyZ-3PHxI/AAAAAAAAf54/AaTwCk044ao/s580/ally-pinnock-feb-maxim-australia-03-435x580.jpgprotothema.gr

Η σέξι Gisele τόπλες στην έρημο για τον Versace

Με τον συνάδελφό της Ryan Barrett στο πλευρό της



Η Gisele Bundchen ποζάρει ξανά για τον οίκο Versace διαφημίζοντας την ολοκαίνουρια denim συλλογή του.

Με ένα χαμηλοκάβαλο τζιν και τον συνάδελφό της Ryan Barrett στο πλευρό της, το διάσημο μοντέλο αναστατώνει ξανά τον αντρικό πληθυσμό.

Η «καυτή» φωτογράφηση έγινε στην έρημο Borrego Springs στην Καλιφόρνια από το δίδυμο Mert Alas-Marcus Piggott।





protothema.gr

Η τρομοκρατική οργάνωση «Candice Swanepoel» σε νέο γυμνό χτύπημα!

Αφόρητα σέξι για άλλη μια φορά...


Τους αναγνώστες του αντρικού περιοδικού «GQ» πρόκειται να ξεσηκώσει για άλλη μία φορά η σέξι ξανθιά Candice Swanepoel, η οποία πόζαρε για το τεύχος του Φεβρουαρίου, φορώντας, όπως πάντα, ελάχιστα...

Η 23χρονη καλλονή από τη Νότιο Αφρική, η οποία έχει συμβόλαιο με τη Victoria’s Secret, είναι στις πρώτες θέσεις στη λίστα με τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου.
https://lh5.googleusercontent.com/-_HxWM55OF-Y/TyvolcaEoNI/AAAAAAAAf9M/NFUVi2FUUCo/s800/Candice-Swanepoel-510.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-EogUnGblbrM/TyvolnkYcrI/AAAAAAAAf9E/WhyALA2Rzy8/s800/Candice-Swanepoel-141.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-lGVr0BiQt0I/TyvomXjS19I/AAAAAAAAf9Q/SyLidRMcv20/s516/Candice-Swanepoel-310.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-OymgLtedbAM/Tyvom3pHBfI/AAAAAAAAf9o/U8vabSk0_xc/s800/Candice-Swanepoel-211.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-X6W-PFyhsms/TyvomwnGZnI/AAAAAAAAf9g/NwzgNATonME/s800/Candice-Swanepoel-201.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-rb5lil-62ao/TyvopgxJcII/AAAAAAAAf-E/y77nob16Gh8/s800/Candice-Swanepoel-810.jpgprotothema.gr