Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Αισθησιακή, «αγνή» και topless η Julia Stegner

Ένας πρώην «άγγελος»


protothema.gr
Μπορεί σαν «άγγελος» της Victoria’s Secret να μην τα κατάφερε και πολύ καλά… όμως στη χώρα της, τη Γερμανία, η Julia Stegner είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα.

Έχοντας στο βιογραφικό της φωτογραφήσεις στα περισσότερα περιοδικά μόδας και έχοντας λάβει μέρος σε επιδείξεις μόδας των οίκων Anna Sui, Shiatzy Chen, Lanvin, Gucci, Versace και Valentino, η 27χρονη καλλονή αυτή τη φορά φωτογραφήθηκε για τη γερμανική «Vogue».

Ποζάροντας στο φωτογραφικό φακό του διάσημου φωτογράφου, Greg Kadel, η Julia με αθώο και ταυτόχρονα σέξι βλέμμα μας χαρίζει μερικές topless φωτογραφίες σε μία άκρως αισθησιακή φωτογράφηση με τίτλο: «Νιώσε ελεύθερη».

Το 27χρονο μοντέλο ξεκίνησε την καριέρα του στο Παρίσι। Την πρώτη φωτογράφηση την έκανε για το περιοδικό «Elle».
https://lh5.googleusercontent.com/-kyawdkDIM9o/TxzwyzdloII/AAAAAAAAdzU/LSoL7FxzhPE/s610/juliastegner-voguegermany08-610x610.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-cU2t5G9VDfQ/Txzwwk0aS5I/AAAAAAAAdyw/nqyZOUouWm4/s610/juliastegner-voguegermany02-610x609.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/--msLS5e7jEM/TxzwxadF8II/AAAAAAAAdy0/htHqTRKOY9k/s610/juliastegner-voguegermany04-610x610.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-HhIWb6UoQx8/TxzwxbqwxUI/AAAAAAAAdzE/riYhkYoQhIs/s610/juliastegner-voguegermany05-610x609.jpg

Tα πέταξε ξανά η Kate Upton

Φωτογραφήθηκε με μαγιό




Η 19χρονη Kate Upton αποφάσισε για μία ακόμη φορά να αποχωριστεί τα ρούχα της και να φωτογραφηθεί φορώντας μαγιό της εταιρείας Beach Bunny.

Η σέξι ξανθιά, η οποία έγινε γνωστή για τις χυμώδεις της καμπύλες, πόζαρε με καλοκαιρινή διάθεση και ενθουσίασε για άλλη μια φορά τους άντρες θαυμαστές της.
https://lh3.googleusercontent.com/--ZTJ-Txaj-Y/Tx5m4fzD5pI/AAAAAAAAd-s/na6Jr4vBlSA/s640/kate1.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-KcXrVKH8AiM/Tx5m3xWh7OI/AAAAAAAAd-o/M6I6JGdyUl8/s600/kate-upton-beach-bunny-2.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-XzlZ0Ri6iFw/Tx5m3-YY9LI/AAAAAAAAd-g/OcBWqLCj6cI/s600/kate-upton-beach-bunny-3.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-sN7HB03Md34/Tx5m3LTsC7I/AAAAAAAAd-U/WuXIbiToJ6A/s800/kate-upton-beach-bunny-5.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-mVF9BjHxvwI/Tx5m368_4KI/AAAAAAAAd-c/adj_Fg7yr3o/s800/kate-upton-beach-bunny-4.jpg

Σέξι φωτο-τιτιβίσματα από διάσημες σταρ!

Σε κοινή θέα…


Για κάποιες σταρ δεν υπάρχουν όρια! Φορούν τα μικροσκοπικά τους μπικίνι, φωτογραφίζονται και ανεβάσουν τα μοναδικά στιγμιότυπα στο twitter. Σέξι τιτιβίσματα από κυρίες που κάνουν τα πάντα για να είναι στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας.

Demi Lovato



H ζουμερή Demi ανάρρωνε από μια διατροφική διαταραχή όταν ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία της με μαγιό. «Παλεύω τόσο σκληρά για να είμαι υγιής και σε φόρμα. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ένιωθα άνετα με το σώμα μου. Αλλά είμαι ενθουσιασμένη για όσα έχω πετύχει. Θέλω να πω σε όσους παλεύουν με το σώμα τους να προσπαθούν και να έχουν υπομονή».

Aubrey O'Day



Η παρουσιάστρια ριάλιτι εκπομπών Aubrey O'Day σίγουρα δεν νιώθει καμία ντροπή στο να μοιράζεται φωτογραφίες της με μπικίνι με τους φαν της.

Sofia Vergara



Στην καλύτερη φάση της καριέρας της βρίσκεται η Sofia Vergara. Η πρωταγωνίστρια της πετυχημένης σειράς Modern Family ανέβασε φωτογραφία της με μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι από τις διακοπές της τον περασμένο Οκτώβριο στο Μεξικό.

Demi Moore




Σιγά μην κάτσει να σκάσει. Η 47χρονη Demi Moore – αν και έχει αδυνατίσει πολύ- ανέβασε φωτογραφία της με μαγιό την οποία τράβηξε μέσα στο μπάνιο της.

Lisa Rinna



Η Lisa βάδισε στα χνάρια της Demi ανεβάζοντας και αυτή μια παρόμοια φωτογραφία. «Τόπο στις 47χρονες. Η Demi είναι το είδωλό μου», έγραψε η Lisa.

Adrianne Curry



To υπέροχο μπούστο της σε άκρως καλλιτεχνική φωτογραφία δείχνει η νικήτρια του America's Next Top Model Adrianne Curry.

Kim Kardashian




Μόνο μια σαν την η Kim Kardashian θα μπορούσε να βάλει μια τόσο σέξι και αισθησιακή φωτογραφία της στο twitter. H Kim ξέρει καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας και φροντίζει πάντα να το παίζει καλά.

Elisabetta Canalis



Κορμί θανατηφόρο διαθέτει η Elisabetta Canalis και το δείχνει όποτε μπορεί μέσα από μικροσκοπικά μπικίνι. Η Ιταλίδα καλλονή κρατάει πάντα σε εγρήγορση τους θαυμαστές της.

Tara Reid



Η Αμερικανίδα ηθοποιός Tara Reid έβαλε φωτογραφίες της στο twitter από τις διακοπές στην Ελλάδα τον περασμένο Αύγουστο.

Maria Menounos



Η Maria Menounos έχει δηλώσει επανειλημμένως την αγάπη της για τον ήλιο και τη θάλασσα. Η διάσημη τηλεπαρουσίαστρια tweetάρει ηλιοκαμένη και με μαύρο μπικίνι.

Lindsay Lohan



Η Lindsay Lohan στην προσπάθειά της για ένα νέο ξεκίνημα χωρίς εξαρτήσεις και παραστρατήματα έβαλε στο twitter μια φωτογραφία με πορτοκαλί μαγιό. Μάλιστα υποσχέθηκε πως το νέο έτος δεν θα έχει άλλα δράματα.

Coco




Η σύζυγος του Ice-T, Coco αλλάζει τις φωτογραφίες σαν τα πουκάμισα। Επιλέγει πάντα φωτογραφίες με πολύ αποκαλυπτικά μαγιό τις οποίες έχει περάσει και από το απαραίτητο φώτοσοπ.
.protothema.gr

Αποσύρεται για να κάνει παιδί η Jennifer Aniston;

Σταματάει για λίγο τις ταινίες




protothema.gr
Ένα διάλειμμα από τα επαγγελματικά της σχέδια ετοιμάζεται να κάνει αυτή την περίοδο η Jennifer Aniston. Και ενώ, λοιπόν, η διάσημη ηθοποιός του Hollywood αποσύρεται για λίγο, οι φήμες που τη θέλουν να βάζει μπροστά για το πρώτο της παιδί οργιάζουν.

«Θέλει να αποσυρθεί για λίγο διάστημα προκειμένου να αποκτήσει παιδί», λέει πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού στη «Daily Mail».

Η 42χρονη Jen έχει σχέση με τον ηθοποιό Justin Τheroux και όπως φαίνεται -αν βέβαια ισχύουν οι φήμες- η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Michelle Martins: Αυτή τη νοικοκυρά θέλει κάθε άνδρας!

Αυτό θα πει Βραζιλία

Καθαρίζει, σκουπίζει, μαγειρεύει, ποτίζει… όμως η Michelle Martins δεν είναι μία τυπική νοικοκυρά.

Άλλοτε με σέξι εσώρουχα και ρόλει στα μαλλιά και άλλοτε toplees, το μοντέλο, γνωστή τηλεπαρουσιάστρια και γυμνάστρια από τη Βραζιλία πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για το περιοδικό «Paparazzo» αναστατώνοντας το ανδρικό φύλο.

Βλέποντας πάντως, την πρωτότυπη -κατά τ’ άλλα- φωτογράφηση, ένα είναι σίγουρο! Μια τέτοια νοικοκυρά θα ήθελε κάθε άνδρας στο σπίτι του।
protothema.gr
https://lh4.googleusercontent.com/-97NIl_7xEVI/Tx66b2S6TMI/AAAAAAAAeB0/Y69bQj1Ea6Q/s580/br7.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-HDQsLN9p8m8/Tx66b7JDALI/AAAAAAAAeB8/x0tw80d7rjo/s580/br6.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-c1_rEufrPPE/Tx66bxYeN6I/AAAAAAAAeB4/v6qslBBtZ_Y/s580/br5.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-VDRby8F6wQI/Tx66cQqRVDI/AAAAAAAAeCA/0j-bnyvmA_4/s580/br4.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-7lVzVmcOlMk/Tx66crIi0WI/AAAAAAAAeCM/FdDEsisYbP4/s580/br3.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-icZxpJbOjl4/Tx66cvIbUQI/AAAAAAAAeCE/3PDUg7FEg5Q/s580/br2.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-O8oYJu9pHGc/Tx66c1gw6CI/AAAAAAAAeCQ/z3HTv3QkXTY/s580/br1.jpg