Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Hazel Jones: Δεν θα έκανα ταινία πορνό ούτε με 1.000.000 δολάρια!

Η γυναίκα με τον «διπλό κόλπο»


.protothema.gr
Η βιομηχανία του πορνό της προσφέρει γη και ύδωρ για μια αισθησιακή ταινία. Εκείνη όμως δεν συζητάει καν το ενδεχόμενο ούτε και για 1 εκατομμύριο δολάρια. Ο λόγος για την Hazel Jones η οποία είναι μια από τις 3.000 γυναίκες του πλανήτη που έχει δύο κόλπους. Η πανέμορφη Hazel πάσχει από το «uterus didelphys» που ιατρικά σημαίνει «διπλός κόλπος».

«Είναι απίστευτο ιατρικά αλλά μπορεί να συμβεί», λέει η ίδια η οποία σε τηλεοπτική της συνέντευξη αποκάλυψε ότι εταιρεία παραγωγής αισθησιακών ταινιών από το Λος Αντζελες της προσφέρει 1 εκατομμύριο δολάρια για να γυρίσει πορνό.

«Ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο, δεν θα το σκεφτόμουν καν σαν ιδέα. Το μόνο που θέλω είναι όλοι αυτοί να με αφήσουν ήσυχη», είπε η 27χρονη.

Η Hazel αποκάλυψε την ιστορία της στην εκπομπή «This Morning»: «Πριν από λίγες μέρες έλαβα ένα γράμμα από τον ιδρυτή της Vivid Steven Hirsch το οποίο έλεγε: ‘Ms Jones είστε μια μοναδική γυναίκα με ένα μοναδικό χαρακτηριστικό. Η εταιρεία μου και εγώ σας προσφέρουμε 1 εκατ. δολ. με όλα τα έξοδα καλυμμένα για να είστε η πρωταγωνίστρια σε ταινία μας».

Η εταιρεία Vivid ήταν η εταιρεία παραγωγής που γύρισε της πορνοταινίες της Pamela Anderson και του τότε συζύγου της Tommy Lee καθώς και της Kim Kardashian.

Πάντως η Hazel δεν έχει απαντήσει ακόμα στην προσφορά του παραγωγού.

Η νεαρή κοπέλα μιλώντας στην εκπομπή εξήγησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αλλά και πως έχει συμβιβαστεί με την ιδιαιτερότητά της: «Εχασα δύο φορές την παρθενιά μου. Στην αρχή το σεξ ήταν οδυνηρό. Όταν κατάλαβα τι μου είχε συμβεί κόντευα να τρελαθώ. Ντρεπόμουν πάρα πολύ. Ο τότε φίλος μου μου έλεγε πως εγώ είχα το πρόβλημα και δεν βοηθούσε καθόλου. Πήγα στο γιατρό μου εξήγησε τι ακριβώς συνέβαινε και από τότε έχω συμβιβαστεί. Δεν θέλω να κάνω επέμβαση αφού όπως μου είπε ο γιατρός μου μπορώ να κάνω παιδιά και να τα γεννήσω με καισαρική. Αν θέλουν κάποιες γυναίκες να δουν πολύ ευχαρίστως να με δουν. Δεν είναι κάτι για το οποίο ντρέπομαι. Νιώθω όπως όλες οι γυναίκες».

Η Hazel είχε δώσει τον περασμένο Ιούνιο συνέντευξη στο περιοδικό Bizarre και είχε μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημά της.

Πηγή: dailymail
https://lh4.googleusercontent.com/-LvNHCYiY_Xs/Txq5HfiIdpI/AAAAAAAAdrk/V424oDnCs2U/s512/Hazel-Jones-5.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-yciyM34pZKY/Txq5GgmIYoI/AAAAAAAAdro/bA3lWxV25mI/s512/Hazel-Jones-2.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-KdRrR8MK4KY/Txq5GtXQ8LI/AAAAAAAAdrY/92so6yq0yCc/s595/Hazel-Jones-1.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-fD-n2dsxvbc/Txq5FpJT8rI/AAAAAAAAdrE/vEEJkWjpRVI/s441/Hazel_Jones.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-mAQV6_NZyME/Txq5Fppe2JI/AAAAAAAAdrA/5r6vSBkzNus/s512/Hazel_Jones2.jpg