Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Η σέξι πλευρά της Μαρίας Ηλιάκη!

Η σέξι πλευρά της Μαρίας Ηλιάκη!

Η Μαρία Ηλιάκη δείχνει για πρώτη φορά τη σέξι πλευρά της και εξηγεί γιατί δεν το έκανε τόσο καιρό! Πιο αδυνατισμένη και ανανεωμένη η παρουσιάστρια πόζαρε στο φωτογραφικό φακό του Down Town και είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έτυχε. Δεν θεωρώ πως είμαι σέξι ή ότι με βλέπει ο άλλος και το πρώτο που σκέφτεται είναι "Ουαου! Τι σέξι γκόμενα!". Νομίζω ότι είμαι ένα γλυκό κορίτσι». Ντύνεται η Μαρία sexy; «Όχι. Δεν μου βγαίνει πια. Θέλω να ντύνομαι λίγο πιο σικ στην εκπομπή. Στην προσωπική μου ζωή κυκλοφορώ με flat παπούτσια, τζιν, φόρμες πολύ casual». Για έναν άντρα όμως ντύνεται διαφορετικά: «Ε, ναι… ειδικά στο πρώτο διάστημα μιας γνωριμίας. Ναι, εννοείται».
gossip-tv.gr

«Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί οι γυναίκες γούσταραν τον Φατσέα»

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στο protothema.gr


http://img.protothema.gr/3BFCE39C081014E86AFEDB1FD2038B89.jpg
Πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Ανδρική νοημοσύνη, οξύμωρο;» στο θέατρο Coronet, πολύ σύντομα θα τον απολαμβάνουμε καθημερινά στη νέα σειρά του Mega «Βασιλιάδες», ενώ στις 3 Ιανουαρίου θα αφήσει το δικό του αποτύπωμα στη νέα ταινία του Στράτου Μαρκίδη «Λάρισα Εμπιστευτικό».

Και μπορεί ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης να είναι από τους τυχερούς του χώρου του , παρόλα αυτά ο ίδιος δηλώνει απαισιόδοξος και απογοητευμένος για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα.

Φέτος πρωταγωνιστείτε στο θέατρο στην παράσταση: «Ανδρική νοημοσύνη, οξύμωρο;». Πείτε μας λίγα λόγια για το ρόλο που υποδύεστε.
Το συγκεκριμένο έργο είναι κάτι ανάμεσα σε θεατρική παράσταση και stand-up comedy. Αφορά στο μονόλογο ενός ανθρώπου που χώρισε πρόσφατα και ψάχνει να βρει το «γιατί», αφού πριν φύγει ρώτησε την κοπέλα του:«Δεν καταλαβαίνω Στέλλα, έχω μπερδευτεί. Τι ακριβώς θέλεις;» και εκείνη του απάντησε: «Μάνο, θέλω αυτό που θέλει κάθε γυναίκα. Είναι απλό. Βρες το μόνος σου». Από εκείνη τη στιγμή, λοιπόν, ανασύροντας στη μνήμη του πέντε διαφορετικές προσωπικότητες -κάθε μία από τις οποίες δίνει τη δική της άστοχη συμβουλή για τη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ των δύο φύλων, ο ήρωας της παράστασης προσπαθεί να βρει αυτό ακριβώς: Τι στο καλό θέλουν οι γυναίκες;

Κατερίνα Καινούργιου: Αντέχω, αν και με χτυπούν πολύ

Τι λέει για τις πλαστικές επεμβάσεις;



http://img.protothema.gr/0A4789F1C3A125BB6AA150A5D16A2AF8.jpg

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη στο MTV ήταν η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μίλησε για τις πλαστικές επεμβάσεις, τη Φαίη Σκορδά, ενώ είπε πώς θέλει τον άντρα.

«Βγήκαν κάποιες φωτογραφίες που ήμουν 16-17 και τώρα είμαι 26-27. Και πριν τρία χρόνια, και πριν έξι χρόνια είχα άλλο μαλλί. Στην αρχή μπορεί να μ΄ ενόχλησε και να με στεναχώρησε, αλλά μετά αδιαφόρησα γιατί το θεώρησα παντελώς αστείο», δήλωσε η παρουσιάστρια και συνέχισε: «Δεν έχω κάνει πολλές πλαστικές επεμβάσεις. Άκουσα πάρα πολύ άσχημα πράγματα. Δεν μ΄ε νόχλησε καθόλου για μένα. Μ΄ ενόχλησε για την οικογένεια μου. Οι γονείς μου στεναχωρήθηκαν και είναι πολύ αυστηροί».

Για τις επιθέσεις που δέχεται σχολίασε: «Αντέχω, αν και με χτυπούν πολύ. Θεωρώ ότι ο κόσμος δεν είναι χαζός και δεν ασχολείται με μικροπρέπειες. Νομίζω ότι είμαι αρκετά σεμνός και ταπεινός άνθρωπος. Είμαι ειλικρινής και αυθόρμητη. Εγώ αυτό είμαι και σε όποιον αρέσω».

Ποιος είναι ο ιδανικός άντρας για την Κατερίνα; «Μου αρέσουν οι μελαχρινοί άντρες, οι ξανθοί δεν με ιντριγκάρουν. Στον άντρα κοιτάζω αμέσως τα χέρια, θέλω να έχει ωραία χέρια, είναι πολύ σημαντικό για μένα. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι ερωτευμένη και έχω να ερωτευτώ πολύ καιρό. Μου έχει λείψει αυτό το συναίσθημα, τα χτυποκάρδια. Θέλω ο άντρας να είναι ανώτερος από εμένα, αυτός να είναι ο αρχηγός, είμαι παραδοσιακή και πουριτανή σε αυτά. Αν βρω τον ιδανικό άντρα, τότε ίσως έκανα ακόμα και τατουάζ με το όνομά του».

Τέλος μίλησε και για τη Φαίη Σκορδά;«Δε βγήκα να κρίνω μόνη μου το ντύσιμο της Φαίης, με ρώτησαν και απάντησα κάτι που παρεξηγήθηκε και θέλω να το ξεκαθαρίσω. Ζητάω συγγνώμη αν παρεξηγήθηκε αυτό που είπα, γιατί εγώ εννοούσα ότι η Φαίη έχει τεράστια εξέλιξη από τότε που ήταν στο Alter. Τώρα τη βρίσκω πιο κλασάτη, πιο σικάτη».

Χρήστος Βασιλόπουλος: Έχω κόψει τα σκληρά ναρκωτικά

Μια ανατρεπτική συνέντευξη


http://img.protothema.gr/75DEC67BB58ABECC03040E0010F48413.jpg

Για την καριέρα του και τη ζωή του στην Αμερική μίλησε στο περιοδικό «People» ο Χρήστος Βασιλόπουλος. «Είμαι δυόμισι χρόνια στο Λος Άντζελες και έχω κάνει ήδη δύο ταινίες μεγάλου μήκους, έχω παίξει σε διαφημίσεις, έχω συμμετάσχει σε καμπάνιες και μπορώ να σου αναφέρω ότι, έπειτα από όλα αυτά, βλέπω κάτι να γίνεται».

Όσο για το αν εργάζεται ακόμη ως σερβιτόρος; «Όχι. Αυτό κράτησε πέντε μήνες και το έκανα, επειδή κάποια στιγμή πρέπει να βγεις έξω από το σπίτι. Σκέψου ότι για επτά μήνες, μέσα στο 2011, δεν είχα κλείσει ούτε μία δουλειά και γυρίζοντας τον Αύγουστο στο Λος Άντζελες από την Ελλάδα, άρχισα να πηγαίνω σε οντισιόν, κλείνοντας τελικά τρεις δουλειές μαζί. Όσο αντέχεις, στο τέλος σου βγαίνει και κάνεις πράγματα».

Η σχέση του με τα ναρκωτικά; «Τα σκληρά τα έχω κόψει! Το αλκοόλ, τα drugs, οι κραιπάλες με μπλόκαραν κι έτσι τα απέβαλα. Σιγά σιγά, βλέπω ότι είναι μια προσωπική μου επιτυχία το να βγαίνω, να μη χρειάζεται να πιω, να είμαι ήδη στο τσακίρ κέφι και να μπορώ να επικοινωνήσω με τους ανθρώπους απλώς με ένα χυμό».

Σέξι πόζες με «καυτό» μπικίνι η Rihanna

Ξεκουράζεται στα Βarbados


http://img.protothema.gr/3089790187CAA310DC459A4D20926374.jpg

Αναστατώνει ακόμη κι όταν ξεκουράζεται η Rihanna! Έπειτα από την εξουθενωτική της παγκόσμια περιοδεία η 23χρονη star επέστρεψε στον τόπο καταγωγή της, στα νησιά Barbados, περνώντας με την οικογένειά της και τους φίλους της στιγμές χαλάρωσης.

«Φόρεσε», λοιπόν, την καλοκαιρινή της διάθεση έβαλε και το «καυτό» της μπικίνι και «ανέβασε» στο Twitter της την ανάλογη φωτογραφία η RiRi!

Δείτε παρακάτω...

Η «ασυγκράτητη» Rosie Jones τα... πέταξε πάλι!

Από τα πιο «καυτά» κορίτσια της Βρετανίας


http://img.protothema.gr/BE939FAD9146AF22B20EFB8FD8FAC09E.jpg
Γνωστή celebrity και μοντέλο κυρίως σε ανδρικά περιοδικά, η Rosie Jones θεωρείται δικαίως ως ένα από τα πιο «καυτά» κορίτσια στη Μεγάλη Βρετανία, με τις εμφανίσεις την στην τηλεόραση και τα περιοδικά να αναστατώνουν το ανδρικό κοινό.

Η 20χρονη Rosie έχει δηλώσει κατά το παρελθόν ότι ασχολείται με το modeling από την ημέρα που έκλεισε τα 18 της χρόνια και, απ' ότι φαίνεται, καθόλου τυχαία δεν είναι η επιτυχία της μέχρι τώρα...

Το κορίτσι των φωτογραφιών, μάλιστα, έχει ένα μοναδικό ρεκόρ στην κατοχή της. Πρόκειται για το παγκόσμιο ρεκόρ του... «βάλε-βγάλε» ένα σουτιέν, το οποίο απέσπασε, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ της Becky Rule!
https://lh3.googleusercontent.com/-60fBYKOpKK0/Tvx7C297PHI/AAAAAAAAaSQ/q7Li36S3X2Y/s622/rj7.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-TBX-nuVc5N4/Tvx7C86sw3I/AAAAAAAAaSM/u_uMz54XmlM/s622/rj6.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-IAG_TOLI-mU/Tvx7C_1ns0I/AAAAAAAAaSU/gK-n4UimVRU/s622/rj5.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-yr8Ef5b20-M/Tvx7DWIknQI/AAAAAAAAaSY/QpCjMi0ml8k/s622/rj4.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-pcsHS6GjlCA/Tvx7DiDr47I/AAAAAAAAaSs/WD3wn1oqChM/s622/rj3.jpg