Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Κι όμως, η Charlize Theron ψάχνει άντρα!

Αυτό δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της


http://img.protothema.gr/A7D3279EEC8F86937D318FB2FCE100B4.jpg
Ιδού λοιπόν το τίμημα του να είσαι μια από τις κορυφαίες ηθοποιούς του Hollywood. Ο λόγος για την Charlize Theron, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της, εκμυστηρεύτηκε πως χρειάζεται να βρει έναν άνδρα.

«Μην τα βγάζεις όλα τα άπλυτα στη φόρα, είμαι μόνη και χρειάζομαι να βρω έναν άνδρα», είπε η ηθοποιός στον δημοσιογράφο που της ζήτησε να αποκαλύψει ένα ελάττωμα της. Πάντως δεν έθιξε καθόλου το θέμα του χωρισμού της από τον Stuart Townsend.

«Είναι πολύ καλό παιδί. Λατρεύω τη δουλειά που κάνει στην Αφρική», ανέφερε για τον πρίγκιπα Χάρι είπεενώ αποκάλυψε ότι σύντομα θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό στην πατρίδα της.

Ο... ΟΗΕ των μπικίνι συναντάται στο Μαϊάμι!

Την ώρα που εμείς «λιώνουμε» στο γραφείο...


http://img.protothema.gr/12FA3B38284A0C4A317D25F056C250F6.jpg
Πρέπει να είναι κάποιο είδος συνωμοσίας, δεν εξηγείται αλλιώς... Την ώρα που εμείς ψάχνουμε να φορέσουμε τα πιο ζεστά μας πουλόβερ, για να αντιμετωπίσουμε τη βαρυχειμωνιά, στο Μαϊάμι κάποιοι τυχεροί λουόμενοι απολαμβάνουν τα μπάνια τους και τον καυτό ήλιο... Και, σαν να μην έφτανε αυτό, απολαμβάνουν και κορμιά όπως αυτά που θα δείτε παρακάτω...

Γνωρίζουμε, βέβαια, ότι μια εικόνα ισοδυναμεί με 1.000 λέξεις και πως ελάχιστοι θα δώσετε σημασία στο κείμενο αυτό για περισσότερα από πέντε δευτερόλεπτα, καθώς οι φωτογραφίες είναι πραγματικά καθηλωτικές!

Για την ιστορία και μόνο, και πριν κουράσουμε τον αμφιβληστροειδή σας, συγκρατήστε τα ονόματα των κοριτσιών που πρωταγωνιστούν σε αυτό το, νοερό έστω, μίνι οδοιπορικό στις παραλίες του Μαϊάμι: πρόκειται για την Παραγουανή μοντέλα Claudia Galanti και τις καλλονές φίλες της, τη γεννημένη στην Τενερίφη Natalia Bush και την πρώην Γιουγκοσλάβα-νυν Ελβετίδα Nena Ristic, που «συνθέτουν», ουσιαστικά, έναν... ΟΗΕ των «καυτών» μπικίνι!
https://lh6.googleusercontent.com/-TS6PG3T2PwE/TvlZ35Y5MiI/AAAAAAAAZ7Y/9MCIlrAZh2M/s512/222.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-S0oacaTKmh8/TvlZ13dAtZI/AAAAAAAAZ64/nso-Gmbl1Xo/s512/hft.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-cmf2gwp8vNI/TvlZ1tFiz4I/AAAAAAAAZ7A/3zSihGeHfIA/s512/fhrtyer.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-mcuSyJgRBg8/TvlZ1SYxheI/AAAAAAAAZ6o/UUHQCc2gbyg/s512/dasw.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-gahQtWwPAvg/TvlZ0TMkVQI/AAAAAAAAZ6Y/ZQrkWThl0cc/s512/afiwrqeqe.jpg

Το νέο «αμόρε» του Ντι Κάπριο

Η τελευταία του «κατάκτηση»


http://img.protothema.gr/B2EAABFE35FD90AA8C1760555E001F63.jpg
Ο κορυφαίος ηθοποιός του Hollywood, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, φημίζεται για τις σχέσεις του. Αρκεί να αναφερθούν τα ονόματα των Zizel, Bar Refaelli και Blake Lively.

Η τελευταία του «κατάκτηση» ακούει στο όνομα, Erin Heatherton, ένα από τα «αγγελάκια» της Victoria Secret. Ο φακός των παπαράτσι «έπιασε» το ζευγάρι να κάνει βόλτες σε πάρκο του Σύδνεϋ, όπου ο ηθοποιός πραγματοποιεί τα γυρίσματα της νέας του ταινίας.






Beyonce: Σέξι στο περιοδικό «Jones»

Στο υπερπολυτελές Meurice Hotel


http://img.protothema.gr/C7AEE77158BEBEDBD0EDCDCE561F8E4D.jpg
Στο φακό του Greg Gex για το περιοδικό «Jones» πόζαρε η τραγουδίστρια και μέλλουσα μητέρα Beyonce, σε μια φωτογράφηση που έγινε στο υπερπολυτελές Meurice Hotel στο Παρίσι.

Η 30χρονη Beyonce μίλησε με ενθουσιασμό για το παιδί που πρόκειται να φέρει στον κόσμο σε λίγο καιρό λέγοντας πόσο πολύ τη βοήθησαν οι γονείς της στο να προετοιμαστεί για όλο αυτό.