Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Και η Daisy Lowe γδύθηκε για το LOVE

Σέξι μόνο με τα εσώρουχα!


http://img.protothema.gr/1C33D61301076273F4ED50CB17199365.jpg

Μετά την Kelly Brook, Doutzen Kroes, Candice Swanepoel, Alessandra Ambrosio και Lindsey Wixson, ήρθε η ώρα της καυτής Βρετανίδας Daisy Lowe να γδυθεί για το περιοδικό Love.

Τα κορίτσια έβγαλαν τα ρούχα τους και χόρεψαν για μερικά «καυτά» χριστουγεννιάτικα βιντεάκια.

Η Daisy, που πρόσφατα χώρισε από τον σύντροφό της και διάσημο ηθοποιό Matt Smith, εμφανίζεται απίστευτα σέξι με τα δαντελένια της εσώρουχα…





Η Gisele Bündchen με σέξι εσώρουχα και ζαρτιέρες!

Φωτογράφηση για την «Fidelia»


http://img.protothema.gr/F0819FD4B8F94DED6510BB2868C85006.jpg
Με φόντο ένα πολυτελές σπίτι στο Bel Air του Los Angeles και φορώντας σέξι εσώρουχα και ζαρτιέρες,η Βραζιλιάνα καλλονή Gisele Bündchen μας έδειξε τους «καυτούς» κοιλιακούς της και τα δίμετρα πόδια της.

Η Gisele φωτογραφήθηκε για την 10η επέτειο της Νοτιοκορεάτικης μάρκας εσωρούχων «Fidelia» και απέδειξε πως ακόμα και αν έγινε σύζυγος και μαμά, έχει ακόμα την... άγρια, σέξι πλευρά της!





Η Adina Barbu με «καυτό», μπλε κορσέ!

Η σέξι Ρουμάνα «ξαναχτύπησε»


http://img.protothema.gr/2B94717E57AFBF8A9E0146501FE3C4AD.jpg
Με ένα μπλε, στενό κορσέ και ένα διχτυωτό κορμάκι η «καυτή» Ρουμάνα και φανατική οπαδός της Στεάουα Βουκουρεστίου, Adina Barbu, επέστρεψε για να αναστατώσει τον αντρικό πληθυσμό.

Μετά την πλαστική επέμβαση που έκανε στο στήθος της, η πληθωρική μελαχρινή είδε τις «μετοχές» της να εκτοξεύονται στα ύψη και η ίδια δηλώνει περήφανη για αυτό, ενώ δεν διστάζει να μας το δείχνει σε σέξι φωτογραφήσεις.

Η Adina γεννήθηκε το 1982 στη Ρουμανία, έζησε για ένα μεγάλο διάστημα στην Ιαπωνία όπου εργαζόταν ως χορεύτρια, ενώ στη συνέχει απήγε στην Αμερική όπου δούλεψε ως μοντέλο.

Η Barbu ισχυρίζεται πως έχει το μεγαλύτερο στήθος στη χώρα της, έχει ζήσει έντονα τη ζωή της και έχει τόσα χρήματα ώστε να αγοράζει ότι θέλει.