Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Κι όμως είναι η Άξια Ανδρεαδάκη!

Κι όμως είναι η Άξια Ανδρεαδάκη!

Τρομάξαμε να την γνωρίσουμε! Αλλά τελικά… πέσαμε μέσα! Ήταν η Άξια Ανδρεαδάκη που έχουμε καιρό να δούμε και τώρα δεν πιστεύαμε στα μάτια μας!
Ο χρόνος την άλλαξε… και μάλιστα πολύ! Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που το sexy μοντέλο φιγουράριζε στα πρωτοσέλιδα των ανδρικών περιοδικών σε σχεδόν γυμνές φωτογραφήσεις και σε πόζες… «φωτιά»! Τώρα, η Άξια Ανδρεαδάκη φαίνεται ότι έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της με αποτέλεσμα -και- οι σωματικές αλλαγές πάνω της να είναι εμφανείς. Με παραπάνω κιλά, που όμως έχουν κατανεμηθεί ομοιόμορφα στο σώμα της, το μοντέλο φαίνεται να έχει αφεθεί και να απολαμβάνει όσα της στέρησε το modeling και οι εξαντλητικές δίαιτες. Πιο ώριμη και ήρεμη από ποτέ, η Άξια φαίνεται ότι έχει βάλει τη ζωή της σε άλλο πρόγραμμα που δείχνει να απολαμβάνει.
.gossip-tv.gr

Η σέξι πίσω όψη της Sofia Vergara!

Λος Άντζελες



http://img.protothema.gr/EAF741BC3DF6DB8EC0CD9E7E877F0586.jpg

Προς ευχαρίστηση των θαυμαστών της και των παπαράτσι, η σέξι λατίνα ηθοποιός και μοντέλο, Sofia Vergara, προέβη σε ένα στιλιστικό ατόπημα την ώρα που κατευθύνονταν προς το πλατό της σειράς «Modern Family» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η Sofia φόρεσε ένα ιδιαίτερα διαφανές κολάν, χωρίς εσώρουχο από μέσα, με αποτέλεσμα τα οπίσθιά της να βγουν σε κοινή θέα!

Η 39χρονη σταρ, άθελά της, προσέφερε στους περαστικούς ένα υπέροχο θέαμα και για άλλη μια φορά έγινε πρωτοσέλιδο… για ευνόητους λόγους!









Η καλλονή του Μπερλουσκόνι τα «πέταξε»… ξανά!

Aida Yespica


http://img.protothema.gr/CBE1BD7FDA95CBF8AEA4F964171ADCAB.jpg

Η Μις Βενεζουέλα 2002, Aida Yespica, έγινε γνωστή όταν το 2007 γνωρίστηκε με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο τότε πρωθυπουργός της Ιταλίας, μόλις την γνώρισε έμεινε με το στόμα «ανοιχτό» και δήλωσε δημοσίως πως θα πήγαινε μαζί της οπουδήποτε!

Στο Ίντερνετ δημοσιεύθηκε μια «καυτή» συλλογή φωτογραφιών, με την νεαρή τηλεοπτική πλέον σταρ, να ποζάρει στον φακό, σχεδόν όπως την γέννησε η μητέρα της, προκαλώντας ακόμη μία φορά, ταχυπαλμίες στο ανδρικό φύλο.

Η 29χρονη Yespica έχει αναστατώσει ουκ ολίγες φορές τους άνδρες, με σέξι εμφανίσεις και φωτογραφίσεις. Δείτε τα «κατορθώματά» της, στα σχετικά άρθρα.