Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

«Κρεμάστε» την, θα σας«ανεβάσει»!

Το πιο «καυτό» ημερολόγιο του 2012


http://img.protothema.gr/DC1AA1B1B21D58013CD1BC90228F209B.jpg

Πραγματικά δεν ξέρουμε ούτε κι εμείς ποιο μήνα να διαλέξουμε! Τον αισθησιακό μοβ Ιανουάριο, τον ρομαντικό ροζ Φεβρουάριο, τον μαύρο δαντελένιο προκλητικό Μάρτιο ή να μείνουμε λέτε για πάντα στην αιώνια απαλότητα του σατέν μέσα στην «καρδιά» του Απριλίου;

Όλες αυτές οι απορίες γεννήθηκαν μέσα από το πρώτο γρήγορο ξεφύλλισμα του νέου σέξι ημερολογίου για το 2012, με πρωταγωνίστρια το μοντέλο από τη Βρετανία που ακούει στο όνομα Kelly Brook.

Ένα ημερολόγιο που πραγματικά δεν χορταίνεις να το κοιτάζεις!

Βέβαια είναι γεγονός πως πλέον τα ημερολόγια στους τοίχους θεωρούνται πλέον λίγο «πασέ», αλλά μετά την κυκλοφορία του αισθησιακού αυτού σέξι μπλοκ της Kelly, είμαστε σίγουροι πως πολλοί άντρες θα καταφέρουν να κάνουν λίγο χώρο για να την «κρεμάσουν» στη θέση που της αξίζει…































Η Βραζιλιάνα είναι αλλιώς…

Isabeli Fontana, τίποτε άλλο!



http://img.protothema.gr/B0C71CF5485F72820B105B6FB4E35D4F.jpg
Από τα πιο ωραία και πιο πλούσια μοντέλα της Βραζιλίας, η 27χρονη Isabeli Fontana δεν σταματάει να φωτογραφίζεται, καθώς τα τελευταία χρόνια είναι ιδιαίτερα περιζήτητη.

H Βραζιλιάνα καλλονή, η οποία έγινε γνωστή από τη συνεργασία της με τη Victoria’s Secret το 1999, είναι αυτή που αντικατέστησε τη Scarlett Johansson στην καμπάνια των ρούχων Mango.

Η Fontana πόζαρε πρόσφατα για το χριστουγεννιάτικο τεύχος του αντρικού περιοδικού «GQ» της Βραζιλίας.









Ρώμη Βασιλειάδη: Η Ελληνίδα που τρέλανε τους Τούρκους


Η Ρώμη Βασιλειάδη γεννήθηκε στην Κωσταντινούπολη - όπου και έζησε για 10 χρόνια - κι έχει τελειώσει τη δραματική σχολή της Μαίρης Βογιατζή. Έχει ασχοληθεί με το θέατρο και έχει παίξει σε τηλεοπτικές σειρές όπως στη σειρά στον ΑΝΤ1 "Έρωτας" και στα "Ματωμένα Χώματα" του κ. Κουτσομύτη. Λατρεύει τον χορό και την ζωγραφική και εδώ και λίγους μήνες επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα της. Ο λόγος; Ποιός άλλος απο την ανάγκη να δουλέψει. Βλέπετε στην χώρα μας πολλοί ηθοποιοί είτε τα παρατάνε είτε επιστρέφουν στις εστίες τους για ένα πιάτο φαγητό. Το γεγονός ότι οι περισσότεροι είναι αξιοπρεπείς και δε μιλάνε δε σημαίνει ότι ζούν άνετα. Στο θέμα μας τώρα...Το κορίτσι αυτό στην Κωνσταντινούπολη είναι το νέο blue chip των Τούρκων παραγωγών. Μάλιστα μαθαίνω ότι αυτές τις μέρες μπαινοβγαίνει στην μεγάλη εταιρεία παραγωγής Fin..καθώς έχει επιλεχτεί για μια διαφήμιση. Πολλά δολλάρια λέμε. Στο τέλος-δε- του μήνα θα ταξιδέψει Σμύρνη όπου και θα παραμέινει για αρκετό καιρό. Ο λόγος; Τα γυρίσματα της ταινίας "Strangers in the same house". Πρόκειται για μια ταινία που υπογράφει η εταιρεία παραγωγής donkishot, με την Ρώμη να υποδύεται την εγγονή μιας Σμυρνιάς, η οποία επιστρέφει στον τόπο της, για να συναντήσει τον πρώτο μεγάλο της έρωτα που είναι Τουρκος. Εκεί λοιπόν η γιαγιά βλέπει την ιστορία της να επαναλαμβάνεται καθώς η εγγονή της-Η Ρώμη- συναντά και ερωτεύεται, έναν άντρα Τούρκο ο οποίος δε μιλάει Ελληνικά και η Ρώμη δε μιλάει Τουρκικά. Στο Video που ακολουθεί θα δείτε την ηθοποιό και σε ρόλο μοντέλου, στο πλαίσιο της νέας καμπάνιας της Τουρκικής εταιρείας "Films rοuxomania". Γιατί εκει...την θέλουν και για μοντέλο...Ενα κορίτσι βρήκατε και το κάνατε λάστιχο...Δεν ντρέπεστε...Λαμόγια...ε λαμόγια...Πάντως η Ρώμη είναι πολύ όμορφη...Έχει αυτό που λέμε...Φίνα μεσογειακή ομορφιά...Αυτός είναι και ο λόγος που "περνάει" στην αγορά της γειτονικής χώρας...Δείτε το Video:gossip-tv.gr

Sexy Χρύσα: Η χορεύτρια με τους περισσοτέρους φίλους στο Facebook


Οι περισσότεροι από εσάς ίσως την έχετε δει σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί να λικνίζεται στον ρυθμό ξένων επιτυχιών। Κάποιοι, την θυμόσαστε, σίγουρα καθώς είναι το κορίτσι με τους περισσοτερους φίλους στο Facebook. Η Χρύσα, που είναι από τις πιο δημοφιλείς και δυνατές παρουσίες στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης με το όνομα "Xrisa, xrisaki gataki"(έχει περίπου 25.000 φίλους και πέντε προφίλ), όταν δεν "accept" τα αιτήματα φιλίας, ξεδίνει στο γυμναστήριο, κάνοντας Yogalates! Κάπου εκεί, ο φωτογραφικός φακός της Sirina "συνέλαβε" την Χρύσα την λίγο πριν τελειώσει το μάθημα της γυμναστικής! Εκείνη, δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά και υπέκυψε στην επιθυμία των θαυμαστών της! Δηλαδή, να φωτογραφηθεί μόνο με το σέξι κορμάκι της! Όπως την βλέπω την κοπέλα και μετά το θέμα που ανεβάσαμε, εκτιμώ ότι σε μια εβδομάδα θα ξεπεράσει το προάστιο του Ψυχικού σε φίλους...Με διαφορά ότι πιο καυτό κυκλοφορεί τα βράδια στην Αθήνα...
gossip-tv.gr

Ρούλα Κορομηλά: Έχω συνηθίσει μόνη μου

Τι είπε για το «Κους Κους το μεσημέρι»;



http://img.protothema.gr/6B499971549DB73216C4AD84475225EE.jpg

Για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και τα προσωπικά της μίλησε στην «Πρωινή Μελέτη» η Ρούλα Κορομηλά. Σχετικά με τις φήμες που θέλουν το «Κους Κους το μεσημέρι» και την Κατερίνα Καραβάτου να επιστρέφουν στον Alpha η γνωστή παρουσιάστρια, είπε: «Μακάρι να επιστρέψει το Κους Κους με την Κατερίνα Καραβάτου, που είναι ένα πολύ ταλαντούχο άτομο».

Όσο για τις φήμες που τη θέλουν να επιστρέφει στην τηλεόραση η Ρούλα απάντησε: «Δεν ξέρω τι θα κάνω στην τηλεόραση. Ενδεχομένως να κάνω κάτι, αλλά δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου. Μια παρουσιάστρια ψάχνεται να βρει κάτι που να του ταιριάζει και ν΄ αρέσει στον κόσμο, αλλά είναι και τέτοιες οι εποχές, που δεν έχεις το μυαλό να κάτσεις να σκεφτείς. Εξάλλου έχω τη δουλειά που έχω και δεν έχω και πολύ ελεύθερο χρόνο».

Μιλώντας για τα προσωπικά της και για το αν είναι ερωτευμένη η παρουσιάστρια αποκάλυψε: «Βεβαίως και μπορεί να έχω κάτι. Μπορεί να είχα κάτι, δεν ξέρετε…. Αν είχα κάτι που μπορεί να μου είχε πάρει τα μυαλά, θα έβγαινα και κανονικά έξω. Δεν έχω κανέναν λόγο να κρύψω. Δεν είμαι από τα άτομα που κρύβουν. Απλά δεν βγαίνω να το διατυμπανίζω».

Όσο για το ενδεχόμενο του γάμου; «Δυο γάμους έχω κάνει, έχω βιώσει ωραίες καταστάσεις. Εγώ τώρα αν θα κάνω κάτι, δεν θα σκεφτώ καθόλου το γάμο. Δεν με αφορά. Δεν μου αρέσει, εξάλλου. Έχω συνηθίσει και λίγο μόνη μου. Όχι μόνη μου με όλη τη σημασία της λέξης... δεν έχω μείνει ποτέ άνευ σχέσης», είπε η Ρούλα.

Το πιο καυτό κορίτσι της Φλόριντα!

Dominique Storelli


http://img.protothema.gr/AA4879A2F92B4EA30199194607A5FD03.jpg
Το όνομά της είναι Dominique Storelli και ψηφίστηκε από τους αναγνώστες του γαλλικού αντρικού περιοδικού «Maxim» ως το πιο καυτό κορίτσι της Φλόριντα.

Η Storelli ονειρεύεται να γίνει διευθύντρια φωτογραφίας και όπως δήλωσε στο περιοδικό της αρέσει να βρίσκεται στη θάλασσα και να χαίρεται τον ήλιο.

Και όσο για το αγαπημένο της ντύσιμο η ξανθιά νικήτρια είπε: «Μου αρέσει να κυκλοφορώ με τζιν και t-shirt χωρίς να φοράω σουτιέν».

Τα «καυτά» κορίτσια του περιοδικού

Μας «άναψε» το Nuts μέσα στον χειμώνα!

web only

13/12/2011 22:42

1
http://img.protothema.gr/A93B5C9F81C1A357C988E9D6D4C8F949.jpg
Φωτιές άναψε μέσα στον χειμώνα το περιοδικό Nuts, με το εξώφυλλό του. Βέβαια αν είσαι τολμηρός και το ξεφυλλίσεις, το εγκεφαλικό θα σε προλάβει από το «ολοκαύτωμα». Για να ευχαριστήσει τους αναγνώστες του, το περιοδικό φωτογράφισε φρέσκα κορίτσια, στο κλίμα των ημερών.

Φορώντας τα απολύτως απαραίτητα, δηλαδή σκουφάκια του Άη Βασίλη και καλτσοδέτες, οι νεαρές πόζαραν παιχνιδιάρικα στο φακό. Δείτε το «καυτό» θέμα του περιοδικού, με τίτλο «The Nuts Christmas special».



Σέξι στο γερμανικό «GQ» η Daisy Lowe

Λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό της


http://img.protothema.gr/3440306B9BE15181E2157268EA37BCE5.jpg

Το σέξι μοντέλο, σχεδιάστρια και μουσικός από τη Βρετανία, Daisy Lowe, φωτογραφήθηκε για το γερμανικό περιοδικό «GQ» σε φανερά εορταστική διάθεση.

Η 22χρονη Lowe, είναι κόρη του Gavin Rossdale, τραγουδιστή των Bush. Η Daisy έμαθε το 2004 ότι είναι κόρη του διάσημου μουσικού, συζύγου της Gwen Stefani και… νονού της ύστερα από ένα τεστ DNA.

Λίγες μόνο ημέρες πάντως μετά τον χωρισμό της από τον ηθοποιό Matt Smith, η Daisy «ανάβει φωτιές» με τις σέξι πόζες της, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει...





Η Μαρία Μενούνος στο ρινγκ!

Στο Tribute to the Troops


http://img.protothema.gr/3D5BC642A29005E90CE287FE99EF074B.jpg
Τις δεξιότητές της στην… πάλη έδειξε και φέτος η Μαρία Μενούνος στο ετήσιο Tribute to the Troops στο ρινγκ του αμερικανικού σόου «WWΕ».

Η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια και η ομάδα της, πάλεψαν με καλλίγραμμες κοπέλες και νίκησαν προς ευχαρίστηση του αντρικού πληθυσμού που τις παρακολούθησε.

Συγκεκριμένα, οι Μαρία Μενούνος, Kelly Kelly, Alicia Fox και Eve Torres κέρδισαν τις Beth Phoenix, Natalya και τις Bella Twins.

Καμπύλες που… «καίνε»!

Olivia Munn


http://img.protothema.gr/E92C5DCEB3052D7BC5222DDD2196C0CF.jpg
Ύστερα από τις πρόσφατες, σέξι φωτογραφήσεις της στα περιοδικά FHM και GQ, η αισθησιακή μελαχρινή Olivia Munn, επέστρεψε ακόμα πιο «καυτή» στο νέο τεύχος του Maxim.

Η 31χρονη ηθοποιός και παρουσιάστρια της αμερικανικής καλωδιακής τηλεόρασης, γδύθηκε για άλλη μια φορά, αποκαλύπτοντας τις χυμώδεις καμπύλες της.

Η σέξι σταρ, άρχισε την καριέρα της ως Liza Munn, όμως από το 2006, χρησιμοποιεί το όνομα Olivia. Γεννήθηκε στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ και έχει κινέζικες ρίζες από την πλευρά της μητέρας της και καυκάσιες από την πλευρά του πατέρα της.