Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Οι έξι πιο σέξι γυναίκες για το 2011.




Το... «σωτήριο» έτος 2011 φτάνει στο τέλος του και λίγο πριν από την αυγή του 2012 ήρθε η ώρα να θυμηθούμε μερικές από τις πιο εκρηκτικές και σέξι γυναίκες που εντυπωσίασαν τη χρονιά που φεύγει. Σε πρόσφατη δημοσκόπηση που έγινε για αμερικανική ιστοσελίδα, οι αναγνώστες ψήφισαν τις πέντε πιο όμορφες γυναίκες για τη χρονιά που φεύγει

Μαρίσα Μίλερ: Στα 32 της χρόνια ο ξανθός «άγγελος» της Victoria’s Secret κολάζει ακόμα και άγιους. «Ο κόσμος βλέπει μια ξανθιά με πλούσιο ντεκολτέ και πιστεύει πως οι καμπύλες και το στήθος μου είναι προϊόν κάποιας πλαστικής. Είναι ψέμα. Είμαι 100% φυσική και δουλεύω σκληρά για να διατηρούμαι σε φόρμα.» λέει η ξανθιά καλιφορνέζα καλλονή.



Μίλα Κούνις: Το νέο hot πρόσωπο του Χόλιγουντ, γεννήθηκε το 1983 στην Ουκρανία. Ξεκίνησε την καριέρα της μ΄ένα «πέρασμα» από το θρυλικό Baywatch κέρδισε όμως την αναγνώριση πριν από ένα χρόνο...ως «Μαύρος Κύκνος».



Σοφία Βεργκάρα: Μπορεί να είναι 40 χρονών αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση των πιο επιθυμητών γυναικών για το 2011. Με καμπύλες που σκοτώνουν θεωρείται από πολλούς ως το απόλυτο θηλυκό.



Σελίτα Ίμπανκς: Η εξωτική καλλονή από τα νησιά Cayman γεννήθηκε το 1983 και θεωρείται ένα από τα πλέον επιτυχημένα μοντέλα. Ένας από τους «μαύρους» αγγέλους της Victoria’s Secret έχει στραφεί τα τελευταία χρόνια στην υποκριτική.



Μιράντα Κέρ: Λίγους μόλις μήνες μετά τη γέννηση του γιου της Φλιν, η Μιράντα Κερ επέστρεψε στις πασαρέλες κλέβοντας την παράσταση με την καλλίγραμμη σιλουέτα της. «Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο μεγάλη πρόκληση είναι να είσαι εργαζόμενη μητέρα» δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της.

real.gr

Βούλα Βαβάτση: Μετά το modeling και τις τσόντες τώρα σε sex shows!


Την Βούλα Βαβάτση την γνώρισα πρίν δύο χρόνια, όταν "κατέβηκε" απο την Θεσσαλονίκη γεμάτη όνειρα νάζι και προοπτικές για να κάνει καριέρα στο modelling. Αν θυμάμαι καλά ήταν ένα ακόμη πουλέν, μια ανακάλυψη του Γιώργου Κουτούλια. Κάποια στιγμή την έχασα τόσο εγώ όσο και ο Γιώργος και μαθαίνουμε ότι πρωταγωνιστεί σε ταινίες του Σειρηνάκη. Επέλεξε τον δρόμο της. μόνο που η κρίση έχει χτυπήσει και τον συγκεκριμένο κλάδο και πολλές κοπέλες για να βγάλουν τα βασικά...
κάνουν περιοδείες σε μπαράκια της Περιφέρειας। εκεί λοιπόν επιδίδονται σε sex shows, τα οποία δεν υστερούν διόλου, απο τις ταινίες. Να οι σαμπάνιες, να τα πιασίματα, να τα φιλιά, να τα αγκαλιάσματα και ότι άλλο μπορείτε να καταλάβετε. Στις φωτογραφίες το κορίτσι φορώντας ξανθιά περούκα μυεί στα μυστικά του πετυχημένου-fake-οργασμού νεαρά αλλοδαπή αγνώστων λοιπών στοιχείων. Ούσα δασκάλα μαγνητίζει τα βλέμματα των θαμώνων. Τόσο πείνα ρε παιδί μου...Τόσο πείνα για οφθαλμόλουτρο;
gossip-tv.gr

Έλενα Παπαρίζου: Δεν αναζητώ τον «Mr. Perfect»

Της αρέσουν οι ατέλειες


http://img.protothema.gr/64686324E2D674C5D08BBC06939911E7.jpg

Το νέο της τραγούδι με τίτλο: «Mr. Perfect» τραγούδησε στη σκηνή του «Dancing On Ice» η Έλενα Παπαρίζου, η οποία μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού Ant1» γα το αν αναζητά τον τέλειο άνδρα.

«Όχι, μου αρέσουν οι ατέλειες στον άνθρωπο. Είναι πολύ ωραίο πράγμα να ανακαλύπτεις τις ατέλειες του άλλου, να του το λες, να τις επεξεργάζεσαι και να προσπαθείς να τις χωνέψεις. Νομίζω ότι και το τονίζεις στον άλλο και επί της ουσίας αυτό είναι το θέμα σε μια σχέση», δήλωσε.

Και συνέχισε: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να προσπαθώ να ψάχνω κάτι συγκεκριμένο σε έναν άνδρα. Το λέει και η φίλη μου η Άννα Βίσση: Μην ψάχνεις την αγάπη, η αγάπη όπου κι αν είσαι θα σε βρει. Αυτό, λοιπόν, πιστεύω ότι θα συμβεί από μόνο του».

Στριπτίζ επί σκηνής η Britney Spears!

Σε συναυλία της στο Πουέρτο Ρίκο


http://img.protothema.gr/CEAB230FE8904AFB124DDD7FB5FDC44E.jpg
Πρόσφατα, η λεγόμενη πριγκίπισσα της Pop, Britney Spears, σε συναυλία της στο Πουέρτο Ρίκο, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της με τίτλο «Femme Fatale», η 30χρονη σχεδόν τα… πέταξε όλα!

Όλα ξεκίνησαν όταν ανέβηκε στη σκηνή ο ηθοποιός Pauly D από το «Seaside Heights». Τότε η Britney άρχισε τα… κόλπα της. Τύλιξε τα πόδια της γύρω από τον ηθοποιό, ανέβηκε πάνω του και του χόρεψε αισθησιακά. Ήταν κατά κάποιο τρόπο ένας prive χορός, μόνο που τον έβλεπαν χιλιάδες θεατές.








Kim Kardashian: Πολύ hot και πολύ σέξι!

Τώρα που είναι ελεύθερη, οργιάζει… στις φωτογραφήσεις


http://img.protothema.gr/97C8EBA62A61660FCBC055FF3351CA10.jpg
Σιγά μην κάτσει να σκάσει επειδή χώρισε. Ο λόγος για την Kim Kardashian η οποία από ότι φαίνεται γιορτάζει την ανεξαρτησία της με καυτές φωτογραφήσεις και αποκαλυπτικά εσώρουχα.

Η διάσημη τηλεπερσόνα φόρεσε τα… καλά της εσώρουχα και πόζαρε στο φακό με όσο σεξαπίλ διαθέτει. Με λευκά και πράσινα εσώρουχα έδειξε το πλούσιο στήθος της και τις καμπύλες της στέλνοντας με αυτό τον τρόπο ένα μήνυμα στο πρώην σύζυγό της Kris Humphries.

Για να δούμε, θα συγκινηθεί από τα πλούσια προσόντα της Kim;
https://lh5.googleusercontent.com/-ae9_daqCjyg/TuWaNTk-j_I/AAAAAAAAX_4/oe7-Nchv9BM/s640/kim-karda3.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-6TOPmz3sbgQ/TuWaMnJDb5I/AAAAAAAAX_0/RDAYos-nthU/s606/kim-karda2.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-4YFOJ9MXqjA/TuWaNqLtfrI/AAAAAAAAYAA/8D347Xwc66E/s640/kim-karda1.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-e1KWPu7p30I/TuWaNXjRdRI/AAAAAAAAX_8/5ExPYkS5F7E/s624/kim-karda.jpg

Η Lindsay Lohan γυμνή στο «Playboy»!

Lilo αλα Μέριλιν Μονρόε


http://img.protothema.gr/B2366DA4A6AABCD6FC4817C532035A02.jpg

Την ώρα που η Lindsay Lohan βρισκόταν με την αδερφή της για διακοπές στη Χαβάη, ακόμα δύο φωτογραφίες από την πρόσφατη φωτογράφησή της στο «Playboy» διέρρευσαν στο Διαδίκτυο.

Η Lindsay και η Ali επισκέφτηκαν τη Χαβάη αλλά έπεσαν θύματα κλοπής καθώς την ώρα που βρίσκονταν στην παραλία ένας κλέφτης έκλεψε από το αυτοκίνητό τους την αξίας 5 χιλιάδων δολαρίων Chanel τσάντα της Lindsay.

Η τσάντα είχε μέσα το διαβατήριό της και άλλα προσωπικά πράγματα. Την επόμενη μέρα η τσάντα επεστράφη με όλα μέσα εκτός από τα χρήματα.
https://lh4.googleusercontent.com/-mM_8eKG-Qb4/TuYkx_Z6cFI/AAAAAAAAYFw/rLxaFb1IQuw/s620/lindsay-lohans-playboy-photos-2-620x413.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-i6Qb0pr4qoI/TuYkwss5SOI/AAAAAAAAYFM/0d2hT4JyK8g/s620/lindsay-lohans-playboy-photos-3-620x413.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-lDnth8g_pVg/TuZBrPijJrI/AAAAAAAAYGY/IPjhqFNH04Q/s640/Lindsay-Lohan-111.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-VvyeJlW4djU/TuZBrcLxf9I/AAAAAAAAYGg/3RDOtPOolgQ/s640/Lindsay-Lohan-51.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-eryPgSAaryI/TuZBrpCoAgI/AAAAAAAAYGk/X6hN8j2YRlc/s640/Lindsay-Lohan-71.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-Fmh8AX8dYAI/TuZBr2YRAAI/AAAAAAAAYGo/6zS5v0SNuKE/s640/Lindsay-Lohan-91.jpg

H Jennifer Aniston, η πιο sexy γυναίκα όλων των εποχών



H Angelina Jolie μπορεί να έχει τον Brad Pitt αλλά ίσα που κατέλαβε μία θέση στη δεκάδα με τις πιο sexy γυναίκες όλων των εποχών. Το αμερικανικό Men’s Health έκανε δημοσκόπηση και ζήτησε από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν για την πιο sexy ηθοποιό. Η Jennifer Aniston ήρθε πρώτη στις προτιμήσεις του ανδρικού κοινού, καθώς δεν έχει μόνο θηλυκές καμπύλες και sexy παρουσιαστικό, αλλά όπως δικαιολόγησαν οι περισσότεροι την ψήφο τους, διαθέτει και αστείρευτο χιούμορ.

Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Raquel Welch, Marilyn Monroe, Britney Spears, Madonna, Ursula Andress, Bettie Page, Pamela Anderson, Jane Fonda και η αντίζηλος της Angelina Jolie.

Η ίδια η Jennifer όταν ρωτήθηκε ποια θεωρεί την πιο sexy ηθοποιό δεν μπορούσε να αποφασίσει ανάμεσα στην Brigitte Bardot και την Gloria Steinem... αν κι έδειξε μία προτίμηση στην Gloria.

Επιπλέον, η Aniston θεωρείται ιδιαίτερα γήινη και ανθρώπινη σε αντίθεση με τις υπόλοιπες κυρίες του κινηματογράφου. Εξάλλου, διαθέτει ένα από τα καλύτερα σώματα στο Χόλιγουντ με συστηματική γυμναστική και πολύ προσεγμένη διατροφή.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL
.real.gr

Juicy: Τα νυχτοπερπατήματα της Εύης Αδάμ στο Παγκράτι



Είναι ίσως απο τις πιό ωραίες γυναίκες που έχει "βγάλει" η Ελλάδα. Μια γυναίκα που ακόμη και άβαφη, περπατώντας με αθλητική περιβολή σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι, σε κάνει να την παρατηρήσεις. Η Έυη Αδάμ, ψηλή, εντυπωσιακή απο την φύση της, γυναικάρα, έχει περάσει πολλά τον τελευταίο καιρό. Έχει δεί κακές στιγμές απο την προσωπική ζωή της, κρεμασμένες στα περίπτερα ούκ ολίγες φορές. Μάλιστα έχει κατηγορηθεί απο πολλούς ότι με τον τρόπο που μιλάει για τα προσωπικά της, δείχνει να το επιδιώκει. Αλλά δεν μπορώ να το πιστέψω. Αυτή την φορά δε θα στηριχτώ σε φήμες...αλλά σε αυτό που είδανε τα ματάκια μας...Τι γίνεται τελικά με το ζεύγος Λιβιεράτος - Αδάμ; Χωρίζουν η όχι; Οι ίδιοι σε συνεντεύξεις του αποφεύγουν να δώσουν σαφή απάντηση, το Σάββατο το βράδυ όμως φαίνεται οτι η Εύη έκανε σαφή την πρόθεσή της να...διασκεδάσει χωρίς το σύζυγό της. Ώρα 12, και η γοητευτική Εύη κάνει την εμφάνιση της φορώντας casual ρούχα σε κινηματογράφο του Παγκρατίου. Η ώρα περασμένη και ο κόσμος λιγοστός η παρουσία της όμως έγινε αντιληπτή.

Συνοδευόμενη απο δίμετρο, γοητευτικό κούκλο, κατά αρκετά χρόνια εμφανώς μικρότερό της, η πρώην Μιςς Ελλάς αγόρασε ποπ κορν και αναψυκτικά και μαζί με την...παρέα της, κατευθύνθηκαν στη σκοτεινή αίθουσα για να παρακολουθήσουν τη ρομαντική κομεντί New Year's Eve। Nα σημειώσουμε οτι η προβολή της ταινίας είχε ξεκινήσει στις 12.15 αλλά το παρεάκι προτίμησε να κάνει είσοδο κατά τις 12.30 όταν τα φώτα στην αίθουσα θα ήταν ήδη σβηστά. Γιατί άραγε τέτοια μυστικοπάθεια βρε παιδιά;
gossip-tv.gr

Τι έκανε έξαλλη την Αννιτά Ναθαναήλ χθές στο DOI



Όπως κάθε Κυριακή, έτσι και χθές το κοινό που σπεύδει να παρακολουθήσει από κοντά το Dancing on ice, περιμένει με αρκετή υπομονή, ώστε να μπεί μέσα στο στούντο και να κάτσει στις θέσεις που έχει κλείσει। Όταν βεβαίως υπάρχει κοινό. Χθές ήταν μια "γεμάτη" μέρα. Βλέπετε ο φόβος των απέναντι, έκανε την παραγωγή να κινητοποιηθεί και να δημιουργήσει ένα πολύ ζωντανό πλατό. Συγνώμη. Κοινό ήθελα να γράψω...Μόνο που είχαν λογαριάσει χωρίς την Αννίτα Ναθαναήλ... Μάλλον η Αννίτα δεν είχε υπολογίσει το κοινό! Λογικό καθώς γνώριζε ότι θέσεις υπήρχαν πάντα κενές στα προηγούμενα shows. Τι συνέβη; Αφού λοιπόν όλος ο κόσμος είχε κάτσει στις θέσεις του, κάνει καθυστερημένα την εμφάνιση της η πρώην "νοικοκυρά" για να δει τη φίλη της Χριστίνα Παππά να χορεύει στον πάγο. Στελέχη της παραγωγής του Show αμέσως ενεργοποιήθηκαν για να εξυπηρετήσουν την απόλυτη celebrity...αλλά θέσεις πουθενά. Τότε πρότεινε ένας να την βάλουν στο διαδρομάκι στις σκαλίτσες ανάμεσα στο κοινό που ανεβοκατεβαίνει στα διαλείμματα. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στην Αννίτα που μουρμουριζε όλη την ώρα, αν και τελικώς δέχτηκε γιατί δεν είχε και που αλλού να καθίσει. Αυτό που την έφερε στα όριά της και την έκανε έξαλλη ήταν ότι σε κάθε διάλειμμα ο κόσμος έβγαινε να καπνίσει και την ενοχλούσε για να περάσει. Αχ Αννίτα... Αχ Αννίτα...
.gossip-tv.gr

Miranda Kerr: «Στην καλή διατροφή παίζει ρόλο το μυαλό»

Σέξι φωτογράφηση


http://img.protothema.gr/8B3DAAD2D9F871B0EA895F501195DAC2.jpg

Μια από τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο η Miranda Kerr φωτογραφήθηκε για το γυναικείο περιοδικό Grazia της Αυστραλίας και είπε τα μυστικά της για το πώς διατηρεί το τέλειο σώμα της, με τη βοήθεια πάντα του προσωπικού της personal trainer.

«Δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να μετρήσω τις θερμίδες. Κάνω παρασπονδίες συχνά και δεν έχω καμια ενοχή. Το φαγητό είναι φίλος μου και όχι εχθρός μου. Αυτό είναι το κλειδί. Δίνω όμως μεγάλη σημασία στο μυαλό που παίζει μεγάλο ρόλο στη διατροφή και την υγεία. Το pilates και η γιόγκα έχουν επίσης μεγάλο αποτέλεσμα στην ευεξία».
https://lh6.googleusercontent.com/-HirzaqGYf2s/TuJnN6yAebI/AAAAAAAAX4U/d3oD5tshV2Y/s588/3.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-7d65RYra9w0/TuJnOPceIcI/AAAAAAAAX4g/e4yOLLSOfFc/s588/5.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-vzyvR1eSGbI/TuJnOiY3RzI/AAAAAAAAX4w/O3RkTpk0grc/s814/06.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-M5pGi6wTWYU/TuJnNQLPMiI/AAAAAAAAX4M/gQHmzuqw5i8/s807/6.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-ykwryxuTExk/TuJnNQRYBII/AAAAAAAAX4Y/0j3uxZcDU10/s815/2.jpg

Γιατί η Kate Moss ...ξέρει να γδύνεται!

Τα ξαναβγάζει


http://img.protothema.gr/E49EA76FC669303F74C6CABF34D7758D.jpg

Μετά τη γυμνή της φωτογράφηση για το ημερολόγιο της Pirelli, η Kate Moss ξαναγδύνεται για χάρη των κοσμημάτων της, τα οποία είναι εμπνευσμένα από τα τατουάζ της.

Φορώντας τα κοσμήματά της η 37χρονη καλλονή ποζάρει τόπλες στο φακό με τον τρόπο που μόνο αυτή ξέρει.

Τη συλλογή κοσμημάτων του διάσημου top model με τίτλο: «Fred Jewelry Collection», μπορεί να βρει κάποιος στα Harrods αλλά και στα καταστήματα Fred της Γαλλίας.

Όσο για τις τιμές, μάλλον είναι λίγο «τσουχτερές», αφού ξεκινούν από τα 300 και φτάνουν τις 30.000 ευρώ.
https://lh6.googleusercontent.com/-FkyYMhBK_CY/TuRZtpWzYiI/AAAAAAAAX9s/lNEGvRnGRlY/s640/katem5.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-hq65nghN5aU/TuRZvZEzWRI/AAAAAAAAX-A/26fuzMfOg8E/s640/katem2.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-44UIzd9QWuk/TuRZvWZdo2I/AAAAAAAAX98/d2eVnHuVHcY/s634/katem1.jpg

Λίζα Δουκακάρου: Αποκαλύπτει γιατί δεν έγινε μητέρα

Της λείπει ένα παιδί;


http://img.protothema.gr/087723AB0029A7BF9AFEA65E8C50C022.jpg
Παντρεύτηκε όταν ήταν φοιτήτρια και σε ερώτηση αν εξακολουθεί να είναι ερωτευμένη με το σύζυγό της η Λίζα Δουκακάρου απαντά στο περιοδικό «People».

«Είμαι πολύ καλά με τον άντρα μου. Οι σχέσεις, βεβαίως, αλλάζουν με τα χρόνια. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια, τα έχεις βρει σε βασικά πράγματα και ζητούμενα. Μπορεί να διαφωνήσουμε ή να υπάρξουν στιγμές που ο καθένας θα έχει τα δικά του προβλήματα. Δεν υπάρχει σχέση που να ζει τη Μελωδία της Ευτυχίας. Η ουσία των σχέσεων βρίσκεται στον τρόπο που διαχειρίζεσαι μια διαφωνία, και νομίζω πως εμείς έχουμε καταφέρει -όποτε υπάρχει- να τη διαχειριζόμαστε καλά».

Γιατί δεν έχει κάνει παιδιά; Είναι θέμα φιλοσοφίας ζωής; «Όχι, απλώς δεν έτυχε. Ούτε υπήρξε εγκυμοσύνη που να μην την ήθελα. Στο παρελθόν σκέφτηκα τη μητρότητα, την κυνήγησα, αλλά αφού δεν προέκυψε, το άφησα. Είμαι άνθρωπος που πιστεύω στη μοίρα. Αν κάτι δεν μου κάτσει, δεν θα το κυνηγήσω», λέει η γνωστή δημοσιογράφος, ενώ σε ερώτηση αν φοβάται μήπως στο μέλλον μετανιώσει που δεν έγινες μητέρα, απαντά: «Όχι, δε φοβάμαι. Το λέω βέβαια τώρα, χωρίς να ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά προς το παρόν νομίζω ότι δεν θα το μετανιώσω».

Όσο για το αν της λείπει ένα παιδί; «Δε σου λείπει κάτι όταν δεν το έχεις. Επίσης, δεν συμφωνώ πως ένα παιδί συμπληρώνει κάτι. Πιστεύω ότι όταν ένας άνθρωπος αυτάρκης συναντά έναν άνθρωπο επίσης αυτάρκη, δεν χρειάζονται τίποτα παραπάνω για να αισθάνονται καλά. Ένα παιδί δεν σώζει ούτε τη σχέση σου, ούτε την προσωπική σου ψυχολογία».

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τι θεωρεί πως αδικεί την εικόνα της;

Το παράπονο της παρουσιάστριας


http://img.protothema.gr/3670CCD2C1AFE93CD0B457AA01E69219.jpg

Στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή λίγο μετά την αποχώρησή της από το «Dancing On Ice» και η παρουσιάστρια εξέφρασε το παράπονό της για το ότι στα βίντεό της παίζουν πάντα οι ατάκες όπου αναφέρεται στο σύζυγό της, Θέμη Σοφό.

«Είπα ένα παραπονάκι, αλλά εμένα τα παράπονά μου, μου αρέσει να τα λύνω επί τόπου. Θεώρησα ότι σε ένα βίντεο δεν είναι σωστό στις τέσσερεις ατάκες μου οι τρεις να αναφέρονται στον άντρα μου. Με αδικεί ως εικόνα. Μοιάζω σαν μια παλαβή που νιώθει την ανάγκη κάθε τρεις και λίγο να δηλώνει την κατάστασή της. Αλλά από κει και πέρα, το εξέφρασα, το συζητήσαμε και όλα καλά. Και το σίγουρο είναι ότι δεν θέλω να φύγω σήμερα έχοντας αυτό το παράπονο. Αυτό τελείωσε», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα.

Η Rhian Sugden γυμνή και… γιορτινή!

Η καυτή βρετανίδα «ξαναχτύπησε»


http://img.protothema.gr/1A5001074A22034F7BBB79356A31F951.jpg
Η χυμώδης, ξανθιά Rhian Sugden, «ξαναχτύπησε» με μια «καυτή» φωτογράφηση για το αγγλικό περιοδικό «Loaded».

Το 25χρονο μοντέλο από την Βρετανία, πέταξε για άλλη μια φορά τα ρούχα της και φωτογραφήθηκε σε φανερά εορταστική διάθεση, βάζοντας τον αντρικό πληθυσμό …στο κλίμα των εορτών!

Το όνομα της σέξι ξανθιάς από το Manchester, είχε κάνει τον γύρο του κόσμου πριν από ένα περίπου χρόνο, καθώς φήμες ήθελαν τον διάσημο ποδοσφαιριστή Christiano Ronaldo, να είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της.

Δημοσιεύματα ήθελαν τον ποδοσφαιριστή να «βομβαρδίζει» καθημερινά το μοντέλο με μηνύματα, γεγονός που έγινε αντιληπτό από την σύντροφο του, Irina Shayk και λίγο έλειψε να οδηγήσει στον χωρισμό του ζευγαριού।
https://lh5.googleusercontent.com/-Bq1fkD0z6dQ/TuXXQ5Ks2RI/AAAAAAAAYDo/b843H8eD-Bw/s580/se2.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-3fpP4mbLeEs/TuXXRXf_WAI/AAAAAAAAYD0/8otUy9pSNNA/s800/se5.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-sxANXDaAHnY/TuXXQg0RAPI/AAAAAAAAYDw/U1UlXyz-eY4/s640/se3.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-QDZ16p337VU/TuXXQPGf-gI/AAAAAAAAYDk/dDhKMWQriaU/s640/se8.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-Zb5rfzBFTfA/TuXXQBOGtGI/AAAAAAAAYDg/5Swq4IbrEm0/s640/se7.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-5mwLysK9kzM/TuXXQAKiwZI/AAAAAAAAYDc/fJ4LX86FXK8/s800/se6.jpg