Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

H Elle Macpherson γδύνεται... με τους δικούς της όρους!

Η πετυχημένη τακτική του διάσημου τοπ-μόντελ


http://img.protothema.gr/6FC10398F7939FCCE0881E7CAE9877B3.jpg
Η αλήθεια είναι ότι η Elle Macpherson θα έπρεπε να έχει περισσότερη άνεση από τον καθένα στο να ποζάρει γυμνή για τις κάμερες.

Φαίνεται όμως ότι το δεν είναι τόσο εύκολο να φωτογραφήσει κάποιος γυμνό το «το κορμί»!

Το πανέμορφο μοντέλο από την Αυστραλία θέλει να έχει το πάνω χέρι όσον αφορά στο ποιοί θα δουν το κορμί της.

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην Telegraph η Elle, διαπραγματεύεται πάντα με τους παπαράτσι όταν εκείνοι καταφέρνουν να την φωτογραφήσουν γυμνή και αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι… τους πουλάει η ίδια τις φωτογραφίες της!

Όταν το 1994 ο τύπος άρχισε να προβάλει γυμνές φωτογραφίες της Macpherson ύστερα από την αισθησιακή της εμφάνιση σε ένα φίλμ, η Elle αντί να προσπαθήσει να απαγορεύσει την προβολή των εικόνων και να προχωρήσει σε μηνύσεις, αποφάσισε να δώσει στους υπεύθυνους αυτό που θέλουν αλλά με τους δικούς της όρους.

Η Macpherson τηλεφώνησε στον φωτογράφο Herb Ritts και του ζήτησε να την φωτογραφήσει γυμνή.

Οι εν λόγω φωτογραφίες κατέληξαν στο περιοδικό Playboy και η Elle κατάφερε να αγοράσει ένα σπίτι στην μητέρα της με τα χρήματα που πήρε.

Έκτοτε ακολουθεί την ίδια τακτική και όπως φαίνεται πως μόνο σε καλό τη έχει βγει…

Maryna Linchuk: Καλλονή πολλών αστέρων!

Πολύ σικ


http://img.protothema.gr/C8C0E917EE23C02F6F43DD0533E20FF3.jpg

Η Maryna Linchuk φωτογραφήθηκε από τον David Roemer για το εξώφυλλο της μεξικάνικης Vogue για τον μήνα Νοέμβριο. Η καλλονή από την Λευκορωσία πόζαρε στο φακό με ρούχα των Gareth Pugh, Christopher Kane, Prada και Roberto Cavalli.

Το 24χρονο μοντέλο έχει φωτογραφηθεί τα τελευταία χρόνια για τα περισσότερα περιοδικά μόδας ενώ ήταν το κεντρικό πρόσωπο των αρωμάτων της Escada και της Miss Dior Cherie.

Εχει περπατήσει στην πασαρέλα για τους Versace, Donna Karan, Dior, Gap, H&M, Kenneth Cole, Escada, Dolce & Gabbana, Max Mara ενώ είναι και το βασικό μοντέλο του καταλόγου του Nordstrom.

Για τρία χρόνια συμμετείχε στα fashion shows της Victoria's Secret ενώ η παριζιάνικη Vogue την συμπεριέλαβε στα 30 κορυφαία μοντέλα του κόσμου.
https://lh5.googleusercontent.com/-Ad_wkJaeyho/TtUv-r3lVYI/AAAAAAAAWdM/xG8rtdjnoNk/s640/Maryna-Linchuk-Vogue-Mexico-6.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-wkxKjRZGV0A/TtUv_O8uq0I/AAAAAAAAWdY/TIVnNC6YdQ8/s512/Maryna-Linchuk-Vogue-Mexico-8.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-c7zKkGIYHj0/TtUv-NiMlLI/AAAAAAAAWc8/DgloOPkR6AY/s640/Maryna-Linchuk-Vogue-Mexico-2.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-VFf363jpaCI/TtUv-co4PZI/AAAAAAAAWdI/kZIQzG67hv0/s512/Maryna-Linchuk-Vogue-Mexico-4.jpg