Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Οι 12 μήνες της Cheryl Cole!

Παίρνει το αίμα της πίσω…

http://img.protothema.gr/2DD22415CECD3E58661FE73BBB070233.jpg

Το 2011 ήταν η χειρότερη χρονιά για την Cheryl Cole. H Αγγλίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός πέρασε δύσκολη χρονιά τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Τώρα όμως φαίνεται να παίρνει το αίμα της πίσω με ένα άκρως αισθησιακό ημερολόγιο για το 2012.

Η όμορφη Cheryl φωτογραφήθηκε σε 12 διαφορετικές πόζες και απέδειξε πως μπορεί να είναι ταυτόχρονα σέξι, αθώα και πολύ ροκ।
https://lh6.googleusercontent.com/-KH0gfhlo8Lk/TtRtRUogIFI/AAAAAAAAWMI/Gx-ej0pFJQg/s512/Calendar-Cheryl-Cole-August.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-KH0gfhlo8Lk/TtRtRUogIFI/AAAAAAAAWMI/Gx-ej0pFJQg/s512/Calendar-Cheryl-Cole-August.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-tJ_z9bjzZq0/TtRtSAqKTVI/AAAAAAAAWMc/V-vYuAV4nn8/s512/Calendar-Cheryl-Cole-December.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-N3tPZkH529M/TtRtSq7OvII/AAAAAAAAWMk/7ZN7zWL5hJk/s512/Calendar-Cheryl-Cole-July.jpg

Χριστίνα Παππά: Ήταν τελείως άστοχη η παρατήρηση της Έλενας

Τέλος καλό, όλα καλά!


http://img.protothema.gr/95CA10E597C453BDB3ABED56C174C1CB.jpg

Μια ατάκα από την πλευρά της Χριστίνας Παππά ήταν αφορμή ώστε η Έλενα Παπαρίζου να της κάνει παρατήρηση on air, κάτι που ενόχλησε ιδιαίτερα την ηθοποιό.

Όλα ξεκίνησαν όταν -λίγο πριν τελειώσει το τέταρτο live του «Dancing On Ice»- η Χριστίνα Παππά είπε στον αέρα του show πως για να ηρεμήσει ήπιε μια γουλιά βότκα. Αποτέλεσμα της δήλωσης της ηθοποιού ήταν η Έλενα Παπαρίζου να την «επιπλήξει» λέγοντάς της πως περνά λάθος μηνύματα στα παιδιά που παρακολουθούν το show.

Τελικά, τέλος καλό όλα καλά με τις δύο γυναίκες, μιας και όπως είπε η Χριστίνα Παππά στην εκπομπή «Made in Star»...
ήταν η κακιά στιγμή.

«Ήταν η κακιά στιγμή. Όλοι μας έχουμε ένταση. Αλλά ήταν τελείως άστοχο. Αισθάνθηκα άσχημα εκείνη τη στιγμή. Είμαι και άνθρωπος που όταν νευριάζω δεν καταλαβαίνω και κρατήθηκα. Δεν είμαι άνθρωπος που χαρίζομαι στη ζωή μου και δεν αφήνω κανέναν να με προσβάλλει με κανέναν τρόπο. Στεναχωρήθηκα πολύ», δήλωσε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.

«Στεναχωρήθηκε κι εκείνη και μου είπε πως δεν είχε σκοπό να με στεναχωρήσει. Θα μπορούσε να με πιάσει να μου το πει εκτός κάμερας. Περασμένα ξεχασμένα. Αν μου το είχε πει με άλλο τρόπο, ίσως και να είχα ζητήσει και συγγνώμη».

Σαμπρίνα - Λιαδέλης: Στα δικαστήρια

Για τη διατροφή


http://img.protothema.gr/BA29F611C1DCCF60888E1F21A9AFA366.jpg
Στα δικαστήρια βρίσκεται το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι της showbiz, Σαμπρίνα - Παναγιώτης Λιαδέλης. Ο λόγος; Οι δυο τους φαίνεται να μη τα βρίσκουν σχετικά με το ποσό της διατροφής που πρέπει να δίνει κάθε μήνα ο γνωστός μπασκετμπολίστας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, η Σαμπρίνα ζητά 3.500 ευρώ κάθε μήνα, ποσό που ο πρώην σύζυγός της χαρακτηρίζει υπερβολικό. Μάλιστα, ο ίδιος κατηγορεί την πρώην γυναίκα του ότι κάνει πολυτελή ζωή.

Το πρώην ζευγάρι βρέθηκε χθες στα δικαστήρια και εκεί η κάμερα του Star συνάντησε την τραγουδίστρια, η οποία δήλωσε: «Ένας γονιός ξέρει πόσα είναι τα έξοδα. Θα έπρεπε να μπορούμε να το συμφωνήσουμε. Κι άλλες γυναίκες είναι στη δική μου θέση».