Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Σέξι και στα 58 της η Jilly Johnson

Καθόλου άσχημα για… γιαγιά


http://img.protothema.gr/B5A126892C1D0E2132289BC0B59A78DE.jpg

Είναι μία γυναίκα που έχει κάνει τόσα πολλά γυμνά εξώφυλλα στην καριέρα της που θα ήταν αδύνατον να τα θυμηθεί όλα.

Το μοντέλο Jilly Johnson εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχει γίνει είδηση στα πιο λαμπερά περιοδικά, σε αμέτρητες εφημερίδες, καθώς και στη μικρή οθόνη. Ήταν η απόλυτη φαντασίωση πολλών ανδρών και σίγουρα αφισοκολλημένη σε πολλά αντρικά δωμάτια.

Σήμερα, αν και στα 58 της χρόνια η Jilly Johnson μας αφήνει άφωνους με το σώμα της που θα ζήλευαν πολλές γυναίκες.

Δείτε φωτογραφίες της από το σήμερα και πριν από τριάντα χρόνια και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.




Η καυτή ολόγυμνη φωτογράφηση της Αθηνάς Μαξίμου από το Steps



Αυτό το διάστημα, η Αθηνά Μαξίμου εμφανίζεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσω της τηλεοπτικής σειράς Steps. Πρόκειται για μια πολύ αξιόλογη ηθοποιό η οποία πέρα απο τις όποιες υποκριτικές ικανότητες έχει-κάτι που το κρίνει ο κόσμος, οι ειδικοί και αποδεικνύεται και από την διάρκειά της στον χώρο-διαθέτει κορμί για αμαρτίες. Το κορίτσι ποζάρει
ολόγυμνη μπροστά στον Τάκη Διαμαντόπουλο ο οποίος κατάφερε να την γδύσει...Ένα κορμί αθλητικό...και αισθησιακό। Ακομπλεξάριστη με το σώμα της η Αθηνά δε διστάζει να παίξει με τον φακό και να μας δείξει τον "εσωτερικό κόσμο" της. Για λόγους αρχής υποχρεώθηκα να ρετουσάρω τα επίμαχα σημεία αλλα πιστέψτε με...Το κορίτσι είναι ΚΑΥΤΟ!
gossip-tv.gr

Videos: Όλα όσα έγιναν στην χθεσινή πρεμιέρα Βανδή-Κοκκίνου

Videos: Όλα όσα έγιναν στην χθεσινή πρεμιέρα Βανδή-Κοκκίνου

Πιο σέξι αλλά και πιο ανανεωμένες από ποτέ, η Δέσποινα Βανδή, η Έλλη Κοκκίνου και ο Νίκος Οικονομόπουλος χάρισαν στο κοινό τους, τους καλύτερους εαυτούς τους στην χθεσινοβραδινή πρεμιέρα τους στο Fever. Με μία ολόσωμη μαύρη φόρμα που αναδείκνυε την τέλεια σιλουέτα της, η Δέσποινα Βανδή κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο με την πολύ καλή της διάθεση όσο και με τις υπέροχες ερμηνείες της. Το ίδιο και η Έλλη Κοκκίνου η οποία τραγούδησε όλες τις μεγάλες επιτυχίες της, χαρίζοντας στους θαμώνες του μαγαζιού μοναδικές στιγμές κεφιού. Τη δική τους πινελιά στο πρόγραμμα έδωσαν επίσης ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο Γιώργος Ξυλούρης. Δείτε τα παρακάτω βίντεο με μερικές από τις πιο κεφάτες στιγμές του προγράμματος που έκανε χθες πρεμιέρα. gossip-tv.gr

Η σεξολόγος της Μενεγάκη αποκαλύπτει: «Έχω κοιμηθεί με γυναίκες ψάχνοντας την σεξουαλικότητά μου»

Η σεξολόγος της Μενεγάκη αποκαλύπτει: «Έχω κοιμηθεί με γυναίκες ψάχνοντας την σεξουαλικότητά μου»gossip-tv.grΣτις καθημερινές απορίες της Ελένης Μενεγάκη -που επί σειρά ετών έχουν γίνει αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών της- τελευταία έχουν προστεθεί και πολλές που έχουν να κάνουν με τη σεξουαλικότητα του ανθρώπου! Ίσως γι’ αυτό να βρίσκεται τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα στην εκπομπή της, η Ειρήνη Χειρδάρη, η sex editor που καταφέρνει να τα βγάζει πέρα με τις… περίεργες απορίες της Ελένης και όχι μόνο!
Όπως είναι λογικό, η γυναικεία φύση της σε συνδυασμό με το επάγγελμά της, δίνουν τη δυνατότητα στην Ειρήνη Χειρδάρη να αποκτάει σταδιακά το δικό της κοινό. Κι όχι μόνο το αντρικό, όπως μπορεί να υποθέτει κανείς! Όπως η ίδια λέει στο gossip-tv, δέχεται πολλά mail από γυναίκες που την παροτρύνουν να συνεχίσει να τις συμβουλεύει δημοσίως, ενώ την έχει εκπλήξει η αντιμετώπιση των ανδρών που αρχικώς, τη σέβονται και δεν την αντιμετωπίζουν μειωτικά, δευτερευόντως, δεν επικοινωνούν μαζί της για να τη ρίξουν στο κρεβάτι, αλλά επειδή θέλουν να δεχθούν μια έμπειρη, γυναικεία συμβουλή.
Πώς όμως αποκτήθηκε αυτή η εμπειρία; Όπως μας λέει η Ειρήνη: «Είναι λάθος να πιστεύει κάποιος ότι μια sex editor μπορεί να γράψει καλά για το σεξ από εμπειρίες. Η δουλειά μου βασίζεται σε έρευνες και πολύ διάβασμα πάνω στην ανθρώπινη ψυχολογία και την σεξουαλικότητα. Παρακολουθώ καθημερινά δεκάδες σεξολόγους».
Βέβαια, το δικό της ρόλο παίζει και η εμπειρία φυσικά, γι’ αυτό και η γνωστή σεξολόγος δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραδεχθεί ότι έχει κοιμηθεί με γυναίκες ψάχνοντας την σεξουαλικότητά της, προτού καταλάβει ότι είναι καθαρά straight. Προφανώς, δεν το μετάνιωσε ποτέ, αφού είναι της άποψης πως στο σεξ, δεν υπάρχουν όρια αρκεί να το θέλουν και οι δύο!
Κι επειδή το σεξ είναι ίσως το πιο ζωτικό κομμάτι της ζωής μας, η Ειρήνη Χειρδάρη δημιούργησε το δικό της site στο οποίο υπάρχουν έρευνες, άρθρα και στήλες για ό,τι μπορεί να απασχολεί κάποιον συναισθηματικά και σεξουαλικά. Εκτός από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα όμως, για πιο άμεση επαφή, έχει δημιουργηθεί και η τηλεφωνική υπηρεσία Dr. Love στην οποία η Ειρήνη και συνεργάτες της συμβουλεύουν για το σεξ, το γάμο και τις σχέσεις γενικότερα.
Βέβαια, το συγκεκριμένο εγχείρημα γίνεται μάλλον σε λάθος εποχή, αφού κάποιος πρέπει να είναι "άνετος" για να καλέσει σε γραμμή που χρεώνει ανά λεπτό. Η sex editor της Μενεγάκη «απολογείται» λέγοντας πως: «έφερα τον κόσμο ανάποδα για να βρω την χαμηλότερη χρέωση. Δεν υπάρχει όμως τηλεφωνική εταιρία που να δουλεύει με χρέωση μικρότερη. Από την άλλη όμως, η αλήθεια είναι ότι η τηλεφωνική συνεδρία βγαίνει πολύ πιο φτηνή από την κανονική συνεδρία γιατί οι σύμβουλοι σχέσεων δεν στέκονται στην ανάλυση, αλλά προχωρούν κατευθείαν στην συμβουλευτική. Ωστόσο συνεχίζω να ψάχνω μείωση στις χρεώσεις, γιατί οι φοιτήτριες αναγνώστριές μου δυσκολεύονται να πάρουν τηλέφωνο».
Θυμίζουμε ότι η Ειρήνη Χειρδάρη έχει βάλει την υπογραφή της στο πρώτο ελληνικό εγχειρίδιο σεξ για άντρες, το βιβλίο με τίτλο «69 μαθήματα σεξ»। Ίσως εκεί να κρύβονται και μερικά μυστικά για το πώς μπορεί να κατακτήσεις μια… σεξολόγο, αν και η ίδια τονίζει πως της αρέσουν οι... «hot άντρες, οι ανοιχτόμυαλοι, ευγενικοί και δοτικοί»!

Η Κλέλια Ρένεση δεν είναι η Πάμελα Άντερσον που νομίζεις

Μπορεί να φοράει καυτά σορτσάκια και τοπάκια που κάνουν το τούμπανο στήθος της να ξεπετιέται. Απλά να ξέρεις ότι το τελευταίο πράγμα που την νοιάζει, είσαι εσύ.

Είναι πολύ δύσκολο να πείσεις κάποιον, που δεν έχει γνωρίσει από κοντά την Κλέλια, ότι η ‘σκύλα’ ξανθιά πρώην σύζυγος του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο ‘Με λένε Βαγγέλη’ δεν πρόκειται για την επόμενη μεγάλη εθνική σεξοβομβά μας. Ναι, διαθέτει όλα τα ανατομικά προσόντα αλλά είναι απλά πιο δύσκολη περίπτωση από ότι οι υπόλοιπες της γενιάς της.

Όλοι στέκονται στις σέξι σκηνές της στο Μίλα μου Βρώμικα της Μυρτώς Κοντοβά, εκεί δηλαδή που την πρωτοπρόσεξες. Να τραγουδάει ‘I am a Barbie girl’, να ‘παίρνεται’ ακροβατικά με τον νταβραντισμένο υδραυλικό και γενικά να κάνει κάθε αρσενικό που την συναντά να στέκεται σούζα μπροστά στον συνδυασμό του αλά Μπριτζίτ Μπαρντό προσώπου της και του -μεγέθους Καλιφορνέζας πορνοστάρ- στήθους της.

Ναι, συμφωνώ ότι η κόρη πετυχημένου Ζακυνθινού γυναικολόγου και επί χρόνια σερβιτόρα στο Παγκράτι διαθέτει όλα τα ανατομικά προσόντα. Κρίμα που ο χαρακτήρας της επιμένει να μας στραπατσάρει βάναυσα τις φαντασιώσεις μας για εκείνη.

Εγώ θα το πω και εσύ, αν θες, το πιστεύεις. Δεν έχω συναντήσει καμία Ελληνίδα που να σε κάνει να σκέφτεσαι λιγότερο το σεξ από ότι εκείνη. Ίσως επειδή κατά βάση αισθάνεται ακόμη μελαχρινή (‘Σκέψου ότι στο Μίλα μου Βρώμικα ήταν μόλις η δεύτερη φορά στη ζωή μου που είμαι ξανθιά. Αλλά το μελαχρινό, που είναι το χρώμα μου και το ταμπεραμέντο μου, δε γράφει καθόλου στην κάμερα’).

Ίσως επειδή δίνει τόσο μεγάλη έμφαση στην καριέρα της (αρνούμενη πεισματικά να ενδώσει σε σέξι φωτογραφήσεις). Ίσως επειδή της αρέσει να χρησιμοποιεί υπερβολικά τον όρο ροκ, συνήθως σε φράσεις τύπου ‘είμαι ροκ τυπάκι’, ‘θα ήθελα αυτή η φωτογράφηση να είναι πιο ροκ’. Ίσως, από την άλλη, να είναι απλά πιο δύσκολη περίπτωση από ότι οι υπόλοιπες της γενιάς της.

Η αλήθεια είναι ότι –με βάση τα όσα έχει πει δημόσια ως τώρα- έχει ενδιαφέρον back story. Όπως το 1 ½ χρόνο που πέρασε, στα 17 της, ως φοιτήτρια ιατρικής στη Νάπολη (‘Ήμουν κάθε εβδομάδα σε άλλη πόλη, γιορτή και σχόλη. Κάποια στιγμή δεν πέρναγα μαθήματα, οπότε ουσιαστικά οι γονείς μου ήταν που με γύρισαν πίσω’). Ή την 6χρονη σχέση της με γνωστό ηθοποιό που της έδωσε κατεύθυνση στην ζωή της (‘Εμπνεύστηκα από αυτήν τη φιγούρα, από έναν άνθρωπο που δεν αντιλαμβανόταν την υποκριτική με έναν επιφανειακό τρόπο, αλλά έμπαινε μέσα με τα μπούνια. Έτσι έκανα κι εγώ. Μπήκα στη Σχολή Βεάκη και χτυπιόμουν εκεί μέσα 12 ώρες την ημέρα, έχοντας μαζί μου και το ταπεράκι με το πατσίτσιο της μητέρας μου ώστε να μη χάνω χρόνο στο διάλειμμα χαζολογώντας δεξιά αριστερά, για να μπορέσω να κάνω πρόβα στα λόγια μου’).

Το ζήτημα είναι ότι ενώ θα μπορούσε άνετα να υποδηθεί την ελληνίδα Μέριλυν Μονρόε, κομπλέ με το χαρακτηριστικό ‘κολυμπάω μέσα σε μέλι’ κούνημα των γοφών της, εκείνη επιμένει να αποκυρήσσει τις καμπύλες της. Να θέλει να μας κάνει να την δούμε σοβαρά. Κάτι που δεν προβλέπω να γίνεται.

Για αυτό σου λέω, τσάμπα την χαζεύεις.

Και για να καταλάβεις πλήρως πόσο extreme sport είναι να είσαι ο άντρας της ζωής της, άκουσε την δική της περιγραφή για το τι ψάχνει ‘Κάποιον που να κρατάει το τιμόνι, αλλά εγώ να του γυρνάω το κεφάλι και να του δείχνω που πάμε, χωρίς να του το πω’.

Με άλλα λόγια, είσαι έτοιμος να σου κάνει κεφαλοκλείδωμα;

http://www.oneman.gr/gynaikes/hot_right_now/article1510217.ece/BINARY/original/klelia_renesi_p03.jpg

http://www.oneman.gr/gynaikes/hot_right_now/article1510221.ece/BINARY/original/klelia_renesi_p06.jpg

http://www.oneman.gr/gynaikes/hot_right_now/article1510215.ece/BINARY/original/klelia_renesi_p01.jpg

Sex εξ' αποστάσεως - Το τηλέφωνο

Ακόμη κι αν είστε χιλιόμετρα μακριά, υπάρχουν πολλοί τρόποι να ιδρώσεις μαζί της. Σε πρώτη φάση, σήκωσε το ακουστικό σου.


Στην Αγγλία για μεταπτυχιακό; Ταξίδι με τους γονείς της; Ή απλά εκείνη σπίτι της, εσύ σπίτι σου - και οι δύο με όρεξη για παιχνίδι; Ακόμη και από μακριά, έχεις αρκετά μέσα στη διάθεσή σου για να έρθεις σε (στενή) επαφή μαζί της, να ανεβάσεις τη θερμοκρασία και να περάσετε ωραία και καυτά. Πρώτος σταθμός στο αφιέρωμα sex εξ' αποστάσεως, το παραδοσιακό τηλέφωνο. Χρησιμοποίησε το σωστά και κάν’ τη να ανυπομονεί για την επόμενη κανονική σας συνάντηση.

Πάρε θέση

Ξεκίνα διασφαλίζοντας τα αυτονόητα, ότι δηλαδή δεν σε ακούει κανείς, δεν θα σε ενοχλήσει κανείς και δεν θα σηκώσει το άλλο ακουστικό κανείς (δεν θες την ώρα που νοερά τη γδύνεις να ακουστεί το “ώπα, μεγάλε, σόρι” του συγκάτοικου). Αν όλα τα παραπάνω είναι τσεκαρισμένα, ξάπλωσε αναπαυτικά και ξεκίνα. Για να είσαι πιο άνετος, μπορείς να τη βάλεις και σε ανοιχτή ακρόαση, αρκεί το τηλέφωνο να είναι κοντά στο στόμα σου (π.χ. πάνω στο στήθος σου) ώστε να ακούει καλά.

Ρίξε τους τόνους

Ο πιο εύκολος τρόπος να γυρίσεις την κουβέντα από το πώς πήγε η μέρα της στο πως θα πάει η νύχτα της από εδώ και μπρος είναι να μαλακώσεις τη φωνή σου, δείχνοντας της ότι είσαι σε αισθησιακό mood. Όσο περνάει η ώρα, μπορείς ακόμα και να αρχίσεις να της ψιθυρίζεις - όπως ακριβώς θα της μιλούσες δηλαδή, αν είχες το αυτί της σε απόσταση αναπνοής από το στόμα σου.

Προχώρα αργά

Δεν μπορείς να ξεκινήσεις την κουβέντα με περιγραφές τύπου “τι σου κάνω”. Το ότι δεν έχετε σωματική επαφή δεν σημαίνει πως μπορείς να προσπεράσεις εντελώς το κεφάλαιο προκαταρκτικά. Ξεκίνα με μια απλή, τρυφερή δήλωση, π.χ. πόσο θα ήθελες να την έχεις αγκαλιά. Και πόσο θέλεις να την φιλήσεις. Και να την χαϊδέψεις. Από εκεί που τη χαϊδεύεις, δεν είναι λογικό να βρεθείς στη στάση 69. Μην πηδάς καρέ, πήγαινε αργά και κλιμάκωσε την ένταση.

Γίνε περιγραφικός

Μια φράση δεν κρατά όσο μια πράξη, οπότε θα πρέπει να την εμπλουτίσεις με λεπτομέρειες και εικόνες. Σε αυτό θα σε βοηθήσει η πλούσια ελληνική γλώσσα. Για παράδειγμα, ένα ζευγάρι χείλη δεν είναι ποτέ σκέτα “χείλη”: μπορεί να είναι απαλά χείλη, ζουμερά χείλη, ζεστά χείλη, υγρά χείλη… υπάρχουν χίλια διαφορετικά χείλια για να διαλέξεις.

Μίλα βρώμικα

Ειδικά όταν αναφέρεσαι σε σημεία του σώματος, αποστειρωμένοι όροι όπως οπίσθια, μέλος κλπ θα σου παγώσουν σίγουρα τη φάση, άσε που μπορεί να προκαλέσουν και ακατάσχετα γέλια. Τώρα δεν είναι ώρα για savoir vivre. Όσο πιο αναμμένη την αισθάνεσαι στην άλλη άκρη της γραμμής, τόσο περισσότερο μπορείς να το χοντρύνεις.

Πήγαινε με τα νερά της

Ακόμη και αν εσένα δεν σε φτιάχνει και τόσο αυτό που περιγράφει, άστη να ολοκληρώσει την αφήγησή της και πέρνα με διπλωματικό τρόπο στην επόμενη σκηνή. Αν εκείνη έχει κολλήσει σε μια συγκεκριμένη φαντασίωση και εσύ σε μια άλλη, διατρέχεις τον κίνδυνο να πέσει ξαφνικά πηχτή, άβολη σιωπή. Αυτοσχεδίασε πάνω σε αυτό που σου λέει και μην αλλάζεις απότομα κανάλι.

Βρες την ισορροπία

Η κατοχή μπάλας στη συζήτηση πρέπει να είναι περίπου ίση. Όπως όταν είστε σώμα με σώμα συμμετέχετε και οι δύο, έτσι και τώρα ο καθένας πρέπει να συνεισφέρει. Οπότε μην αράζεις σαν να έχεις πάρει ροζ τηλέφωνο. Αν πάλι βλέπεις ότι εκείνη δεν είναι πολύ ομιλητική, μην προσπαθείς να γεμίσεις εσύ όλα τα κενά. Κάνε της ερωτήσεις για να τη βοηθήσεις να “λυθεί”.

Κάνε θορύβους

Από τις 5 αισθήσεις σε αυτή τη φάση παίζει μόνο η ακοή, οπότε πρέπει να την εκμεταλλευτείς στο έπακρο. Άστη να ακούσει τη βαριά αναπνοή σου, ρίξε και κανένα “μμμ” όταν δεν έχεις πρόχειρο τίποτα καλό να πεις και άσε τη φύση να κάνει τα υπόλοιπα.

Άφησέ τη με τρόπο

Δεν θα πάθεις τίποτα αν μετά το συγκλονιστικό φινάλε δεις και λιγάκι από τους βαρετούς τίτλους τέλους। Μείνε λίγο ακόμα στη γραμμή μέχρι να αποσυμπιεστεί η ατμόσφαιρα, πες της πόσο καταπληκτική ήταν (ακόμη και αν δεν ήταν) και αποχαιρέτησε τη με στιλ. Πάνω απ’ όλα είσαι κύριος.

oneman.gr

To σέξι, μαύρο φόρεμα της Katherine Heigl

Λαμπερή


http://img.protothema.gr/D6847E7A3661FF1C2888AD8F1DA6EB93.jpg

Για δείπνο μαζί με το σύζυγο της Josh Kelley βγήκε η Katherine Heigl. Οι δυο τους εθεάθησαν κατά την είσοδό τους σε ιταλικό εστιατόριο στο Χόλιγουντ και τις εντυπώσεις «έκλεψε» η γνωστή ηθοποιός, η οποία χθες έκλεισε τα 33 της χρόνια.

Φορώντας ένα μαύρο φόρεμα που αναδείκνυε τις καμπύλες της και τα καλλίγραμμα πόδια της η Katherine χάρισε μερικά χαμόγελα στο φωτογραφικό φακό.

Δείτε παρακάτω...






Καυτές με μαύρο μπικίνι!

Πασαρέλα στην παραλία


http://img.protothema.gr/26BD281C92AC4C3A5A4AC049FF0DA559.jpg
Ένα μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι είναι το όνειρο κάθε γυναίκας. Το θέμα όμως είναι πως δεν έχουν όλες το σώμα για να το αναδείξουν και να το φορέσουν. Κάποιες κυρίες της όμως αφού έχουν χύσει τόνους ιδρώτα στα γυμναστήρια και έχουν στερηθεί τα αγαπημένα τους φαγητά μπορούν και το φορούν χωρίς ντροπές και κόμπλεξ.



Η Alessandra Ambrosio δεν θα μπορούσα να είναι πιο καυτή



Καυτή μαμά και με πολλές καμπύλες η Nicole Richie




Μπορεί να είναι skinny αλλά είναι πολύ γυμνασμένη η Perrey Reeves




Καλλίγραμμη και ζουμερή η Vienna Girardi




H Ashlee Simpson με ψηλόμεσο πουά μπικίνι κάνει τη διαφορά




Δεν θα μπορούσε να είναι πιο καυτή η Elisabetta Canalis




Η Gwen Stefani έχει υπέροχο μπούστο και το δείχνει



Gabrielle Union: Τα λόγια είναι περιττά!