Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Ποια μοντέλα πήγε σε πρεμιέρα χωρίς… εσώρουχα; Η Αποκάλυψη

http://www.gossip-tv.gr/sites/default/files/imagecache/large_20_normal/851a3e9c866bd8216df247b9d7bec9b3_L.jpg

Αν ήθελε να δείξει στον πρώην της, με τον οποίο «μόλις χώρισε» τι έχασε, σίγουρα τα κατάφερε! Γι αυτό και αποφάσισε να τραβήξει όλα τα φλας πάνω της! Πώς; Με μια τουαλέτα που θα άναβε φωτιές! Η σεξοβόμβα του μόντελινγκ, Lauren Pope, γνωστή και από συμμετοχή της σε ριάλιτυ, επέλεξε ένα μάξι κατακόκκινο φόρεμα, με ένα σκίσιμο στο πλάι! Ομολογώ ότι αν η καλή μου συνάδελφος Σπυριδούλα Τριάντου δε με ενημέρωνε για το θέμα εγώ ακόμη και σήμερα θα αγόραζα αγρόν!
Στην πραγματικότητα-όπως μου γράφει η Σπυριδούλα-δεν ήταν καν σκίσιμο, απλά δυο υφάσματα που κάλυπταν το μπρος και το πίσω… όσο για τα πλαϊνά ήταν ακάλυπτα και απλά τα ένωνε μια καρφίτσα από διαμάντια! Όπως βλέπετε κι εσείς φαίνονται όλα πεντακάθαρα και φυσικά κανείς δεν απορούσε για το αν φορούσε εσώρουχα ή όχι η Lauren…।
gossip-tv.gr

Λίλα Κυριαζοπούλου: Την βλέπεις με δυσκολία στα μάτια!!!!!



Εϊναι η δεύτερη σειρά φωτογραφιών της εντυπωσιακής Λίλας Κυριαζοπούλου η οποία τρέλανε τους Βούλγαρους με τα Booms της. Δεν έκανα λάθος στον τίτλο την προηγούμενη φορά. Απλώς στην Βουλγαρία, τα στελέχη του διαδυκτιακού Ομίλου που την φωτογράφησαν "Βάφτισαν" με το booms, το στήθος της Λίλας. Αλλά και πάλι...αυτό εσείς που να το ξέρετε; Ήταν χαριτωμενιά. Σε αυτές τις φωτογραφίες η Λίλα φωτογραφίζεται μπροστά σε μια βιβλιοθήκη για να μας ανοίξει τα μάτια...
Και όπως όλοι εσείς έτσι κι εγώ το μόνο που παρατηρώ είναι το τιγρίσιο βλέμμα της। Το κορίτσι ετοιμάζεται να γίνει μόνιμος κάτοικος Σόφιας καθώς οι δουλειές στα Βόρεια είναι περισσοτερες όπως και οι απολαβές. Το κορίτσι έκλεισε ήδη να παίξει μουσική σε πολλά clubs στην γειτονική χώρα, ενώ ετοιμάζει και το πρώτο Cd με remixes...αν το εξώφυλλο είναι καλό τότε θα σπεύσω πρώτος να το αγοράσω...Πρώτος...λέμε!
gossip-tv.gr

Μια… τρύπα στο φουστάνι της!

Μια… τρύπα στο φουστάνι της!

Μήπως πλέον δεν αναρωτιέστε ποια σταρ κάνει τόσο εκκεντρικές εμφανίσεις;
Δεν είναι άλλη βέβαια από τη Lady Gaga η οποία εμφανίστηκε με μία μακριά μαύρη τουαλέτα η οποία βέβαια είχε μία μικρή… λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά. Ο λόγος βέβαια για την τεράστια τρύπα που είχε στο πλάι η οποία άφηνε να φανούν τα καλογυμνασμένα πόδια της και όχι μόνο. Η εκκεντρική σταρ φορώντας μία κατάξανθη μακριά περούκα και γυαλιά, έδωσε το παρών στη βραδιά απονομής των βραβείων International Emmy, στην οποία κανονικά επρόκειτο να είναι άλλοι πρωταγωνιστές. Να όμως που η Lady Gaga κατάφερε ξανά να μονοπωλήσει τα φλας με την εκκεντρική εμφάνισή της. Η βραδιά φιλοξενήθηκε στο Hilton Hotel και απονεμήθηκαν βραβεία για τις καλύτερες τηλεοπτικές παραγωγές εκτός Ηνωμένων Πολιτειών.gossip-tv.gr

Taylor Momsen: Η την αγαπάς ή τη μισείς


http://img.protothema.gr/802D3430B21750DA9BB21A95C9BE6E42.jpg

Είναι μόλις 17 χρόνων και παίζει τη δημοσιότητα στα δάχτυλα. Εχει φανατικούς θαυμαστές και ορκισμένους εχθρούς. Ο λόγος για την ηθοποιό και μοντέλο Taylor Momsen, η οποία έγινε γνωστή από την αμερικανική τηλεοπτική σειρά «The Gossip Girl».

Η Momsen εμφανίζεται με μίνι φούστες και gothic look, κάτι που ταιριάζει απόλυτα με τη μουσικό ροκ συγκρότημα στο οποίο συμμετέχει.

Στα διαλείμματα των συναυλιών η δραστήρια 17χρονη ποζάρει ως μοντέλο σε φωτογραφήσεις μόδας, δείχνοντας τον σέξι εαυτό της.

Το «παλάτι» της Tamara Ecclestone

Ξόδεψε 18 εκατ. λίρες για να ανακαινίσει την έπαυλη της

http://img.protothema.gr/3FEC2C446F1DD204E516304FEC2BE65B.jpg
Όταν ο πάμπλουτος πατέρας της Tamara Ecclestone, Bernie Ecclestone, της Formula 1 αγόραζε ένα παλάτι ως δώρο για την κόρη του, δίνοντας 45 εκατ. λίρες, σίγουρα δεν περίμενε ότι εκείνη θα ξόδευε άλλα 18 εκατ. για να το ανακαινίσει.

Κι όμως η 27χρονη Tamara δεν σκέφτηκε καθόλου τα χρήματα προκειμένου να κάνει αυτό που θέλει.

Το παλάτι λοιπόν, του οποίου η ανακαίνιση θα τελειώσει το επόμενο φθινόπωρο, απέκτησε 55 δωμάτια, τεράστιους χώρους υποδοχής, αίθουσα για μπόουλινγκ, υπόγειο club, κομμωτήριο, πισίνα εσωτερική με σάουνα και μασάζ και εξωτερική, προσωπικό μπάνιο αξίας 1 εκατ. λιρών από κρύσταλλα, και spa για τα πέντε σκυλιά της. https://lh6.googleusercontent.com/-nCTOxbeKrwY/TsqxAqI9aCI/AAAAAAAAU08/UULLaR8rf4A/s500/Tamara-Ecclestone-ultimo-photos-1.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-w0GW9PW7m6s/Tsqw-1by85I/AAAAAAAAU0Y/qCXuGJjNxHo/s634/article-0-0ED9EE0200000578-909_634x490.jpg

«Dancing On Ice» ...και για την Pippa Middleton

Σε παγοδρόμιο του Λονδίνου


http://img.protothema.gr/B4D4CB8F245EE0AC86BD6E9B70AE1461.jpg

Πολυτάλαντη αποδεικνύεται μέρα με τη μέρα η Pippa Middleton. Χθες το βράδυ η διάσημη αδερφή της Kate Middleton επέδειξε τις ικανότητές της ...στον πάγο.

Παρέα με μερικούς φίλους η Pippa βρέθηκε σε παγοδρόμιο του Λονδίνου, όπου το διασκέδασε με την ψυχή της. Οι βόλτες της στον πάγο δεν θα μπορούσαν να μην απαθανατιστούν από το φωτογραφικό φακό.

Δείτε παρακάτω..





Τα γυμνά οπίσθια της Nicole Scherzinger!

Σέξι και να «καίει»


http://img.protothema.gr/2103AF4D88D9E3FDA9BF2562313DC3E5.jpg
Η κριτής του «X-Factor» και πρώην «Pussycat Doll» μας δείχνει την… πίσω πλευρά της σε μια φωτογράφηση για χάρη ενός άλμπουμ, του «Culo by Mazzucco», που συγκεντρώνει συνολικά 248 φωτογραφίες γυναικών, διασήμων και μη, οι οποίες μας δείχνουν την πλάτη τους.

Με σχέδια ζωγραφισμένα στις επίμαχες περιοχές και ως άλλη Ποκαχόντας, η Nicole, θα είναι σίγουρα η αιτία να χυθούν πολλοί καφέδες, αφού το συγκεκριμένο άλμπουμ θα διατίθεται σε βιβλιοπωλεία και καφετέριες προς τέρψη των αναγνωστών που επιθυμούν να κάνουν ένα ευχάριστο διάλειμμα.

Σε συνέντευξή της μάλιστα στο περιοδικό «Shape» της Αμερικής, η Nicole είπε πως χρειάστηκε πολύ καιρό για να φτάσει να νιώθει τέλεια με το σώμα της. «Ξεκίνησα να τρέχω και να μετράω θερμίδες από το 14 μου χρόνια. Έχω δοκιμάσει ό,τι δίαιτα υπάρχει», εξομολογείται η 33χρονη καλλονή.

Όσο ήταν μέλος του γυναικείου συγκροτήματος «Pussycat Dolls» ανέβαινε συνέχεια στη ζυγαριά. «Τώρα στα 30 μου, έχω κατέβει από τη ζυγαριά και έχω μάθει να δέχομαι το σώμα μου και να βρίσκω τις ισορροπίες», δηλώνει και όπως ισχυρίζεται τρώει πολύ και ποτέ δε χάνει γεύματα.

Η πρώην νικήτρια του «Dancing With the Stars» της Αμερικής το 2010, εκτός από το να χορεύει και να είναι κριτής του «X-Factor» ετοιμάζει το πρώτο solo album της με τον τίτλο «Killer Love».

Αγγελική Ηλιάδη: Αν έρθει ένα μωράκι, δε θα το απαρνηθώ

Μιλάει για το γάμο της


http://img.protothema.gr/A023CB46CD07ED116B9F84B296ED71B5.jpg

Μπορεί η Αγγελική Ηλιάδη να αποκάλυψε πρόσφατα ότι είναι έτοιμη να παντρευτεί με τον σύντροφό της, Κώστα Μηλιωτάκη, όπως φαίνεται όμως δεν έχει κανένα λόγο να βιάζεται. «Ακόμα είναι νωρίς … Είναι προσωπικά πράγματα αυτά. Είμαστε αρκετό καιρό με τον Κώστα. Δεν μας αρέσει να προκαλούμε, δεν κρυβόμαστε όμως» δήλωσε η τραγουδίστρια στην «Πρωινή Μελέτη».

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε μάλιστα, για ποιο λόγο θα σταματούσε το τραγούδι για μεγάλο χρονικό διάστημα. «Αν μάθαινα ότι είμαι έγκυος, θα ήταν η δεύτερη ωραιότερη στιγμή της ζωής μου. Η πρώτη ήταν όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος στον Μπάμπη μου. Αν έρθει ένα μωράκι, δε θα το απαρνηθώ φυσικά, ούτε θα σκεφτώ τη δουλειά μου. Θα κάνω ένα διάλειμμα. Και καλά είναι ένας καλλιτέχνης να κάνει κι ένα διάλειμμα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη.

Ελένη Φουρέιρα: Έκανε δώρο στον εαυτό της ένα αυτοκίνητο

Της έχει αδυναμία


http://img.protothema.gr/C9FF0CAAC5CB72A20A424258B6C00A6D.jpg

Τόσο στα επαγγελματικά της, όσο και στα προσωπικά της η Ελένη Φουρέιρα περνάει μια από τις καλύτερες φάσεις της. Η σέξι τραγουδίστρια, που βλέπει τις «μετοχές» της όλο και να ανεβαίνουν, αποφάσισε πριν λίγο καιρό να κάνει ένα μεγάλο δώρο στον εαυτό της.

Ο λόγος για ένα λευκό Μini Cooper Country-man το οποίο θεωρείται ένα από τα πιο trendy αυτοκίνητα αυτή την περίοδο.

Σύμφωνα με την «Espresso», η Ελένη το ήθελε καιρό, όμως θεώρησε πως τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να το αγοράσει, μιας και τα επαγγελματικά της πάνε από το καλό στο καλύτερο.

Φλερτάρει με την ιταλική τηλεόραση η Ρία Αντωνίου

Ένα ακόμη όνομα στο χώρο του μόντελινγκ αποφάσισε να πάρει το δρόμο της ξενιτιάς. Ο λόγος για τη Ρία Αντωνίου, η οποία τους τελευταίους μήνες έχει εγκαταλείψει τα πάτρια εδάφη, κατακτώντας την Ιταλία.

Με τον ιταλικό χώρο του θεάματος και συγκεκριμένα με το "Dancing with the Stars" φλερτάρει η Ρία Αντωνίου.

Το νεαρό μοντέλο βρίσκεται σε επαφή με τους παραγωγούς του σόου, οι οποίοι θέλουν πολύ να είναι η Ρία ένα από τα πρόσωπα του νέου κύκλου επεισοδίων.

Όπως αναφέρει η Espresso, ένα από τα πρόσωπα που στηρίζουν το εγχείρημα είναι και ο ηθοποιός Riccardo Sardone με τον οποίο το μοντέλο έχει αναπτύξει στενή προσωπική σχέση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, μέχρι την Παρασκευή θα έχει αποφασιστεί αν θα συμμετάσχει τελικά στην εκπομπή.

"Η Ρία έχει κάνει δύο ραντεβού με τους παραγωγούς, ενώ ζήτησε να τη γνωρίσει και να της κάνει δοκιμαστικό και η Μίλι Καρλούτσι, που παρουσιάζει το ιταλικό σόου. Μέχρι την Παρασκευή θα έχει αποφασιστεί αν θα συμμετάσχει στην εκπομπή" είπε στην εφημερίδα άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του μοντέλου.


Ρία Αντωνίου - Give me by octopusmikeΠηγή: εφημερίδα एस्प्रेस्सो

.cosmo.gr