Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Το νέο αμόρε του Leonardo DiCaprio;

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/105517.jpgΣτο after party του Victoria's Secret fashion show, η ατμόσφαιρα ήταν όσο sexy και χαρούμενη θα περίμενε κανείς βλέποντας την επίδειξη.

Όλα τα μοντέλα ήταν καθισμένα στα κεντρικά τραπέζια του event, μαζί τους και η Karlie Kloss, το 19χρονο top model που έκανε τώρα το ντεμπούτο της σαν «άγγελος» του brand εσωρούχων.




Αυτόπτες μάρτυρες σχολίαζαν το γεγονός πως οι περισσότεροι από τους κυρίους της βραδιάς προσπαθούσαν να βρεθούν σε ένα από αυτά τα τραπέζια.



Ανάμεσα σε αυτούς και ο Leonardo DiCaprio.



Ένας παρευρισκόμενος δήλωσε στην εφημερίδα New York Post: «Ο DiCaprio δεν μπορούσε όλο το βράδυ να πάρει τα μάτια του πάνω από την Kloss. Πήγε τέσσερις φορές πέρα δώθε μέσα στο χώρο του party προκειμένου να κάτσει κάποια στιγμή δίπλα της στο τραπέζι. Και δεν τα κατάφερε τελικά».



Μετά τις Gisele Bumdchen, Bar Rafaeli, Alyce Crawford, Kendal Schuler και Madalina Ghenea, η Karlie Kloss θα είναι το επόμενο μοντελο-ρομάντζο του γνωστού ηθοποιού; O χρόνος και το επόμενο fashion event θα δείξουν.



Πηγή: Madame Figaro
real.gr

Η γυμνή αλήθεια της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/105048.jpgΠληθωρική, εκρηκτική, δυναμική η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι μία γυναίκα που κάνει τη διαφορά. Η συμμετοχή της στο Dancing on ice την μετέτρεψε σε απόλυτο είδωλο και έκανε πολλούς άντρες να μιλούν για τις καμπύλες της.






Η ίδια αποκάλυψε ότι το Dancing on ice "της έσωσε τη ζωή" καθώς πέρασε μία άσχημη περίοδο κατάθλιψης μετά από τον πρόσφατο χωρισμό της. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλο στα 34 της χρόνια δηλώνει μόνη και εξομολογείται πως μόνο "ένας μάγκας θα καταφέρει να της κλέψει την καρδιά".

Το περιοδικό CIAO δημοσίευσε μία παλαιότερη σέξι φωτογράφηση της εκρηκτικής ηθοποιού. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σε "καυτές" πόζες αφήνει ελάχιστα στη φαντασία. Η αισθησιακή φωτογράφηση είχε γίνει πριν από κάποιο χρονικό διάστημα στο περιοδικό ΜΑΧ.



Όσο για το πως καταφέρνει να διατηρεί το υπέροχο κορμί της; Η απάντηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου δημιουργεί μία ακόμα φαντασίωση στον ανδρικό πληθυσμό। "Η γυμναστική δεν είναι το καλύτερό μου. Έχω εγκαταστήσει έναν στύλο στο σαλόνι μου, με τον οποίο γυμνάζω πολύ το πάνω μέρος του σώματος, την κοιλιά, τα χέρια και την πλάτη".
real.gr

Ποια «φούσκωσε» έτσι ξαφνικά;

Ποια «φούσκωσε» έτσι ξαφνικά;

Όταν υπάρχουν αυτές οι φωτογραφίες, τα σχόλια είναι περιττά! Τι να πει κανείς βλέποντας το εν λόγω στιγμιότυπο;! Θα αναρωτηθείτε τώρα… «ποια είναι η κυρία τούμπανο»; Να σας ενημερώσουμε, πως πρόκειται για την Chloe Sims, γνωστή τηλεπερσόνα του εξωτερικού και μια εκ των πρωταγωνιστριών στο reality «The Only Way is Essex».
H 30χρονη κυρία, έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές την αγάπη της για τις πλαστικές επεμβάσεις!
Αυτή τη φορά όμως φαίνεται πως το παράκανε… Και για την υπερβολή της εμφάνισής της βοηθάει αρκετά και το φόρεμα με το πολύ βαθύ ντεκολτέ.
Το αποτέλεσμα μπορεί για κάποιους να είναι όμορφο και για άλλους ακόμη και αντιαισθητικό, αλλά η Chloe κατενθουσιάστηκε, καθώς λίγο αργότερα έγραψε στο Twitter της πως «λατρεύω το φόρεμα μου! Είναι τόσο τέλειο! Είμαι rock chic απόψε».
gossip-tv.gr

Ποια επώνυμη εμφανίστηκε ΕΤΣΙ σε club της Θεσσαλονίκης;

Ποια επώνυμη εμφανίστηκε ΕΤΣΙ σε club της Θεσσαλονίκης;

Από την αρχή η βραδιά έδειχνε ότι θα ήταν «καυτή»! Με το που έκανε την εμφάνισή της σε club της Θεσσαλονίκης η μελαχρινή καλλονή, έγινε χαμός! Πού να ήξεραν όμως οι θαμώνες του μαγαζιού τι τους επεφύλασσε η τύχη… Τα καλύτερα είχαν μόλις αρχίσει! Με λίγα ρούχα μπήκε στο μαγαζί… με λιγότερα –για να μην πούμε σχεδόν χωρίς καθόλου- ρούχα βγήκε! Ο πρώτος χορός έφερε τον επόμενο και αυτός με τη σειρά του τον επόμενο… και χωρίς να το καταλάβει κανείς, η sexy lady ανέβηκε σε ένα stand και άρχισε να λικνίζεται με hot… πολύ hot κινήσεις! Αλλά το καλύτερο ήρθε πιο μετά! Η καλλίγραμμη κοπέλα εκτός από χορευτικές φιγούρες προσέφερε στους θαμώνες του μαγαζιού και… στριπτίζ! Ναι, καλά διαβάσατε! Το κορίτσι άρχισε σιγά σιγά να γδύνεται… όσο έπεφταν τα φώτα πάνω της, τόσο έπεφταν και τα ρούχα από πάνω της… Μόνο με ένα μικροσκοπικό string έμεινε η «καυτή» καλλονή, γεγονός που απολάμβανε ιδιαιτέρως… Στο τέλος, αποχώρισε από το μαγαζί αφήνοντας την βραδιά αξέχαστη για όλους! Ο λόγος για τη Βούλα Βαβάτση.
gossip-tv.gr

Μάριος Αθανασίου: Με τη Ναταλία είμαστε μόνο φίλοι

Τι λέει για την πρώην του σύντροφο και μητέρα του παιδιού του, Μαρία Σολωμού;


http://img.protothema.gr/B19C58FA795577E2D76DB67082E61EC6.jpg

Για την απιστία, την πολύ καλή σχέση που διατηρεί με τη μητέρα του παιδιού του, Μαρία Σολωμού αλλά και για τις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Ναταλία Γερμανού μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly» ο Μάριος Αθανασίου.

«Δεν έχω απιστήσει, όχι γιατί είμαι ηθικός ή μονογαμικός, απλώς έτυχε. Δεν έχω κάνει μεγάλες σχέσεις στη ζωή μου. Η μεγαλύτερη ήταν με τη Μαρία», λέει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Σχετικά με την πρώην σύντροφό του, Μαρία Σολωμού, και το αν ένιωσε ανταγωνισμό όταν την είδε να συνεχίζει τη ζωή της, ο γνωστός ηθοποιός δηλώνει: «Καθόλου. Η σχέση μου με τη Μαρία είναι σε άλλο επίπεδο. Άλλωστε, ζω καθημερινά και με το παιδί και με τη Μαρία».

Απαντά μάλιστα και στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει μετακομίσει κοντά στην Ναταλία Γερμανού και ότι οι δύο τους να είναι ζευγάρι. «Όντως μετακόμισα κοντά, αλλά είμαστε μόνο φίλοι με τη Ναταλία», λέει χαρακτηριστικά.

Του λείπει η αίσθηση της οικογένειας; «Μου λείπουν κάποια πράγματα σε σχέση με το παιδί μου. Νιώθω ότι υπάρχει ένας κύκλος που δεν κλείνει ποτέ... Αυτό είναι το τίμημα της επιλογής που κάναμε με τη Μαρία για το καλό του παιδιού».

Μεταξύ άλλων, ο Μάριος Αθανασίου δε διστάζει να σχολιάσει τη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας: «Με στενοχωρεί και με εξοργίζει. Με “ακυρώνει” το γεγονός ότι δεν έχω ούτε τη δυνατότητα της επιλογής. Αν το καλοσκεφτείς, δεν έχουμε δημοκρατία. Όπως και να το πάρεις, έχουμε... χούντα. Αν το καλοσκεφτείς, έχουμε μια κυβέρνηση την οποία δεν εξέλεξε ο λαός».

Ελένη Φουρέιρα: Πότε και γιατί θα εγκατέλειπε το τραγούδι;

Περιγράφει τον ιδανικό άνδρα


http://img.protothema.gr/C3A54CFE6851C106476374A9323FEB0B.jpg

Κατά καιρούς η Ελένη Φουρέιρα έχει πει πως θέλει να κάνει οικογένεια. Σήμερα αποκάλυψε στο «Πρωινό Αnt1» τα στοιχεία που πρέπει να έχει ένας άντρας προκειμένου να αφοσιωθεί σε εκείνον και μόνο.

Πρώτα πρώτα, λοιπόν, δεν θα πρέπει να τη ζηλεύει, μιας και η σέξι τραγουδίστρια απεχθάνεται τη ζήλια. Δεύτερον θα πρέπει να αισθάνεται ελεύθερη στη σχέση και τρίτον θα πρέπει να νιώθει ασφαλής στο πλευρό του άντρα που είναι δίπλα της.

Το βασικότερο, όμως, για εκείνη… αυτό που θα την κάνει να πει ότι βρήκε το άλλο της μισό είναι το χιούμορ. «Αν είναι ένας άνθρωπος που θα με κάνει να γελάω και θα έχουμε το ίδιο χιούμορ, θα έχω βρει το άλλο μου μισό», τόνισε η τραγουδίστρια.

Θα εγκατέλειπε άραγε την καριέρα της για χάρη ενός άνδρα; «Μόνο όταν θελήσω να κάνω οικογένεια και έρθει εκείνη η στιγμή και είμαι με τον κατάλληλο, αυτός είναι ένας σοβαρός λόγος για να αφήσω το τραγούδι».

Cindy Crawford: Σαν το παλιό καλό κρασί

Αιχμαλωτίζει το φακό


http://img.protothema.gr/50D58EC75B5A1F7C81828D4D3DBF1548.jpg

Μπορεί να 45 ετών αλλά δεν της φαίνεται καθόλου. Ο λόγος για την Cindy Crawford η οποία αποδεικνύει ότι παρά τα χρόνια της δεν έχει ξεχάσει πώς να αιχμαλωτίζει την εικόνα της στο φακό. Η Αμερικανίδα καλλονή φωτογραφήθηκε από τον Simon Upton για το εξώφυλλο του μεξικανικού Harper’s Bazaar για το τεύχος του Νοεμβρίου.

Η Cindy παρουσίασε ρούχα και αξεσουάρ μεγάλων οίκων μόδας και απέδειξε περίτρανα ότι δεν είναι τυχαίο ότι μετά από τόσο χιλιόμετρα στην πασαρέλα και τα ντεφιλέ είναι ακόμα περιζήτητη. Σαν να μην πέρασε μια μέρα…
https://lh3.googleusercontent.com/-V_1AiCdEZbw/TsZgRyd57cI/AAAAAAAAUX0/1uUy3x9HF_o/s576/Cindy-Crawford-Harpers-Bazaar-Mexico-November-1-854x1024.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-S2lV9TLOCSg/TsZgR-1wpsI/AAAAAAAAUX8/WYywFUp_Zeg/s720/Cindy-Crawford-Harpers-Bazaar-Mexico-November-3.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-n15nJoWFWl0/TsZgTOZH2rI/AAAAAAAAUYQ/F3uO_TKiAP8/s720/Cindy-Crawford-Harpers-Bazaar-Mexico-November-7.jpg

Μαριάννα Πολυχρονίδη: Γιατί δε θα συνεργαζόταν με τη Βανδή;

Τι λέει για το γάμο και τη μητρότητα;


http://img.protothema.gr/E366C62908DE4BA5CB9BF18AA4E58A0B.jpg

«Γράφτηκε ότι έχω αρραβωνιαστεί και ότι εγκαταλείπω τα πάντα. Δεν ισχύει τίποτε από όλα αυτά», ξεκαθαρίζει σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly» η Μαριάννα Πολυχρονίδη, ενώ εξομολογείται πως ο σύντροφός της «είναι αδιαμφισβήτητα ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου».

Όσο για το γάμο... όταν θα γίνει θα είναι κλειστός. «Θα κάνω κλειστό γάμο… Σε καμία περίπτωση δεν θα μου άρεσε να δημοσιοποιήσω φωτογραφίες από τα γάμο μου», λέει η ηθοποιός.

Μάλιστα η Μαριάννα αποκαλύπτει πως θέλει να γίνει μητέρα από όταν ήταν ακόμη 20 ετών: «Από τα 20 μου θέλω να γίνω μητέρα. Ξέρω ότι πολλοί το ειρωνεύονται, αλλά τι να κάνουμε; Δε θεωρώ ότι μόνο μια επιτυχημένη καριέρα μπορεί να φέρει την ευτυχία», λέει χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, η ηθοποιός, που τραγουδά επίσης, θα εμφανίζεται μαζί με τον Κώστα Λειβαδά σε διάφορες μουσικές σκηνές στην Ελλάδα, κάτι που όπως λέει της ταιριάζει απόλυτα.

Δήλωσε μάλιστα ότι αν και της αρέσει να τραγουδάει δε θα δεχόταν μια πρόταση που μπορεί να της έκανε η Νατάσα Θεοδωρίδου ή η Δέσποινα Βανδή. Ο λόγος; «Μου αρέσουν οι δύο κυρίες. Πριν λίγες μέρες είδα τη Μαρινέλλα και τη Θεοδωρίδου αφού είναι μαζί τους ο φίλος μου ο Παναγιώτης Πετράκης. Φυσικά και θαύμασα την κυρία Θεοδωρίδου, δεν το συζητώ, αλλά κάνει ένα είδος μουσικής που εγώ δε θα μπορούσα να το κάνω», λέει.

Anna -Enrique: Ο έρωτας καλά κρατεί

Διακοπές στο Μαϊάμι


http://img.protothema.gr/0BE91E596016C97CA93649BCB5C26858.jpg
Παρά τις φήμες που θέλουν τους Anna Kournikova και Enrique Iglesias να έχουν χωρίσει, το ζευγάρι κλείνει τα αυτιά σε όλα αυτά που γράφονται και ζει τον έρωτά του. Πρόσφατα οι δυο τους εθεάθησαν σε ένα σκάφος να κάνουν διακοπές στο Μαϊάμι. Η 31χρονη τενίστρια εμφανίστηκε με λευκό μπικίνι και ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα, κάτι που έκανε πολλούς να μιλήσουν για πιθανή εγκυμοσύνη.

«H Demi είναι bisexual και με τον Ashton είxαν ελεύθερη σχέση»

Οργιάζουν οι φήμες!


http://img.protothema.gr/ABC8F79B65270D282B6D9D58C96CBEA2.jpg

Την ώρα που η Demi Moore και ο Ashton Kutcher προσπαθούν να ξεπεράσουν τον επίσημο πλέον χωρισμό τους, οι φήμες για τα βαθύτερα αίτια που οδήγησαν το ζευγάρι στο διαζύγιο… έχουν οργιάσει!

Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν τώρα ότι δεν ήταν οι απιστίες του Ashton που έφεραν το τέλους της σχέσης του Χολιγουντιανού ζευγαριού άλλα η «ελεύθερη» σχέση τους και το γεγονός ότι η Demi είναι… bisexual!

«Η Demi έλκεται από τις γυναίκες όπως ακριβώς και από άντρες για αυτό δεν την ικανοποιούσε πάντα ο Ashton», ανέφερε πηγή από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού στην εφημερίδα Star.

Συμφώνα μάλιστα με πληροφορίες, είναι «κοινό μυστικό» στο Χόλιγουντ ότι το ζευγάρι είχε συμφωνήσει σε μια «ελεύθερη σχέση».

«Δεν είχε πρόβλημα όταν ο Ashton φλέρταρε ή έκανε κάτι με άλλες γυναίκες. Με κάποιο τρόπο κατάφεραν να κρατήσουν τη σχέση τους όλα αυτά τα χρόνια. Ο ένας σεβόταν τον άλλο και διασκέδαζαν πολύ μαζί», ανέφερε η ίδια πηγή.

Ωστόσο, όλα άλλαξαν για το ζευγάρι όταν οι απιστίες του Kutcher έγινα πρωτοσέλιδο.

Μάλιστα, η διάσημη Αμερικανίδα κωμικός, Chelsea Handler, είπε στην εκπομπή του Piers Morgan στο CNN:

«Νομίζω ότι περνούσαν πολύ καλά μαζί αλλά και με άλλες γυναίκες. Είναι προφανές ότι είχαν συχνά και άλλες γυναίκες στο κρεβάτι».
.

Αφιέρωμα στους πιο σέξι ανθρώπους της χρονιάς

«Who Mag»


http://img.protothema.gr/48D29014872ECE21AC918AAE1EE7868C.jpg
Τους πιο σέξι ανθρώπους της χρονιάς που τελειώνει φωτογράφησε το αυστραλέζικο περιοδικό «Who Mag», βάζοντας στο εξώφυλλο δύο από αυτούς, τη Miranda Kerr και τη Teresa Palmer. Ποιοι είναι οι πιο σέξι για το περιοδικό; Διαβάστε τη λίστα.

• Miranda Kerr
• Teresa Palmer
• Liam Hemsworth
• Jennifer Hawkins and Jake Wall
• Jodi Gordon
• Ricki-Lee Coulter
• Lara Bingle
• Natalie Imbruglia
• Mel B
• Ryan Gosling
• Jennifer Aniston
• Rosie Huntington-Whiteley
• Mila Kunis
• Kim Kardashian
• Blake Lively
• Olivia Wilde
• Colin Farrell
• Emma Stone
https://lh3.googleusercontent.com/-04z7nh3hmX0/TsaqG3fNWGI/AAAAAAAAUfQ/qy7apdLWDvE/s576/517681365_OliviaWilde_Mo_Who_Mag_Sexiest_People_Issue_2011_123_171lo.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-FUjk-f52b9A/TsaqGl6GcOI/AAAAAAAAUfM/_j_EGM98aFk/s576/517554965_LaraBingle_Mo_Who_Mag_Sexiest_People_Issue_2011_123_349lo.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-XUd6s2qSNqw/TsaqGBB1dDI/AAAAAAAAUfE/3Twp6_js548/s576/517524332_KimKardashian_Mo_Who_Mag_Sexiest_People_Issue_2011_123_1071lo.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-eEIXwN31BRw/TsaqEiJsNHI/AAAAAAAAUec/ZQG1OOnj3A8/s576/151706645_MirandaKerr_Mo_Who_Mag_Sexiest_People_Issue_2011_3_123_16lo.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-P4DYNzM-sZI/TsaqF-LtrRI/AAAAAAAAUe4/O_yJoZjFMVM/s576/517418161_BlakeLively_Mo_Who_Mag_Sexiest_People_Issue_2011_2_123_779lo.jpg