Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Οι πιο σύντομοι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία

Οι πιο σύντομοι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία
Κείμενο: Νάγια Κωστιάνη
Νάγια Κωστιάνη

Ψεκάστε, σκουπίστε τελειώσατε. Αυτό το μότο που χαρακτηρίζει όλους τους γάμους που θα δείτε παρακάτω.

Είναι διάσημοι, πλούσιοι, κατά συντριπτική πλειοψηφία όμορφοι και σίγουρα δεν έχουν ανάγκη κανέναν. Αυτό όμως που δεν θα μπορούσε να χαρακτηρίσει με τίποτα τους ακόλουθους celebrities, είναι η αποφασιστικότητα.

Οι παρακάτω 8+2 γάμοι διασήμων (8 διεθνείς και 2 παραγωγής μας) δεν πέρασαν στην ιστορία για την τεράστια αγάπη που έτρεφαν τα ζευγάρια μεταξύ τους, ούτε για το πόσο εντυπωσιακοί και πολυτελείς ήταν οι γάμοι τους –αν και αρκετοί ήταν. Αντίθετα, έμειναν στην ιστορία για το πόσο λίγο κράτησαν. Μερικοί μάλιστα ήταν τόσο σύντομοι, που το μελάνι δεν είχε καλά-καλά στεγνώσει στο πιστοποιητικό του ληξιαρχείου πριν αυτό σκιστεί μια και καλή. Απολαύστε, λοιπόν, σε ένα «δραματικό» countdown, τις διασημότερες σχέσεις-αστραπή στην showbiz, που ανέβηκαν τα σκαλιά του δικαστηρίου σχεδόν αμέσως μετά από αυτά της εκκλησίας.

55 ώρες

Britney Spears & Jason Alexander
Οι μέρες της μεγάλης πτώσης για την Britney ξεκίνησαν κάπως έτσι: Τον Ιανουάριο του 2004, «κλέφτηκε» με τον παιδικό της φίλο Jason Alexander στο Las Vegas και παντρεύτηκαν μυστικά από όλους (πιθανότατα με κουμπάρο κάποιον σωσία του Elvis, επί πληρωμή). Μετά από 55 ώρες, ο γάμος ακυρώθηκε καθώς η Britney επικαλέστηκε μέθη και είπε χαρακτηριστικά πως «όλο αυτό ήταν ένα αστείο που παρατράβηξε». Κανείς δεν γέλασε ιδιαίτερα, όμως, με το πώς εξελίχθηκαν για την ίδια τα πράγματα στην πορεία.

6 εβδομάδες

Drew Barrymore & Jeremy Thomas
Το παιδί-θαύμα του Hollywood είναι γνωστό πως έζησε μια άγρια, όχι μόνο εφηβική αλλά και παιδική ηλικία, μέσα στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά, αυτό όμως που είναι λιγότερο γνωστό είναι ο γάμος της το 1994 με τον ιδιοκτήτη μπαρ Jeremy Thomas σε ηλικία μόλις 19 χρονών. Ήταν ο πρώτος γάμος για την νεαρή τότε Drew, ο οποίος όμως διαλύθηκε μέσα σε μόλις 6 εβδομάδες.

72 ημέρες

Kim Kardashian & Kris Humphries
Έχουμε ασχοληθεί τόσο πολύ με αυτό το ζευγάρι τελευταία, μιας και ο γάμος και το διαζύγιό τους έγιναν πολύ πρόσφατα, που πλέον ότι και να σας πούμε θα το ξέρετε ήδη. Για να μην πούμε πως η όλη οικογένεια Kardashian μας έχει κουράσει απελπιστικά. Για μια αναδρομή στον γάμο-φιάσκο τους, μπορείτε να δείτε εδώ και εδώ.

2 μήνες

Απόστολος Γκλέτσος & Μαρία Ελένη Λυκουρέζου
Ο πρώην ηθοποιός και νυν Δήμαρχος Στυλίδας και η ραδιοφωνική παραγωγός και «εξερευνήτρια της ζωής», όπως συστήνεται επίσημα πλέον, κατάφεραν να βάλουν την Ελλάδα στον χάρτη των πιο διάσημων celebrity γάμων-express, με έναν γάμο που έγινε ξαφνικά το 1998 και κράτησε κάτι λιγότερο από 60 μέρες. Όχι και από τις πιο επιτυχημένες εξερευνήσεις τις Μαρίας Ελένης.

3 μήνες

Nicolas Cage & Lisa Marie Presley
«Αυτός ο γάμος ήταν ένα τεράστιο λάθος». Με αυτή τη φράση της Lisa Marie Presley έληξε άδοξα ο γάμος της με τον Nicolas Cage το 2002, μετά από σχεδόν 108 ημέρες και μια ρομαντική τελετή στη Χαβάη. Όταν είσαι τεράστιος φαν του Elvis, αγοράζεις όλη τη δισκογραφία του και κρεμάς το κάδρο του στο τοίχο, Nicolas. Δεν παντρεύεσαι υποχρεωτικά την εγγονή του.

4 μήνες (γαμήλια χρονική περίοδος γνωστή και ως «ο κακός χαμός»)

Jennifer Lopez & Cris Judd
Η Lopez είναι γνωστή για την, μανία θες να το πεις, ανάγκη, ψυχαναγκασμό, θα σας γελάσουμε, να παντρεύεται όλους της τους συντρόφους (ή έστω να τους αρραβωνιάζεται), και ο πρώην χορευτής της Cris Judd δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια κλειστή τελετή τον Σεπτέμβριο του 2001, μόνο και μόνο για α χωρίσει τον Ιανουάριο της ίδιας χρονιάς και ο Judd να γίνει εκτός από πρώην χορευτής της JLo, και πρώην άντρας.

Renee Zellweger & Kenny Chesney
Ο πρώτος και μοναδικός μέχρι τώρα γάμος της διάσημης ηθοποιού έγινε τον Μάιο του 2005 στο ειδυλλιακό νησί St. John στα Virgin Islands, με τον τραγουδιστή της country Kenny Chesney. Τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς κατατέθηκαν και τα χαρτιά του διαζυγίου, με την Zellweger να επιλέγει την επιλογή τον νομικό όρο «Απάτη» ως αιτιολογία στην αίτηση και φήμες να θέλουν τον Chesney να δηλώνει πως πανικοβλήθηκε, γι' αυτό και ήθελε να χωρίσει.

Pamela Anderson & Kid Rock
Ο rockstar και η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου θα μπορούσαν να ήταν το ιδανικό ζευγάρι, όταν παντρεύτηκαν το 2006, μετά από μια θυελλώδη σχέση, με μία τελετή που τους χαρακτήριζε απόλυτα. Εκείνη φορώντας ένα λευκό μπικίνι και καπέλο καπετάνιου κι εκείνος γυμνός από τη μέση και πάνω, φορώντας το γνωστό μαύρο καπέλο του. Δυστυχώς το ροκ παραμύθι κράτησε μόλις 4 μήνες.

Dennis Rodman & Carmen Electra
Ένας ακόμα γάμος υπό την επήρεια μέθης, στον οποίο όμως το θύμα ήταν ο γαμπρός. Ο σταρ του ΝΒΑ Dennis Rodman παντρεύτηκε με το κουνελάκι του Playboy Carmen Electra, τον Νοέμβριο του 1998 στο Las Vegas (μην ξαναπούμε για τον κουμπάρο Elvis), για να χωρίσουν άτυπα εννιά μέρες μετά και με τη σφραγίδα του νόμου τον Απρίλιο του 1999. Ο Rodman μάλιστα, δήλωσε πως έπεσε θύμα απάτης.

Δήμητρα Αιγινίτη & Αντώνης Σρόιτερ
Ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, φάνηκε όμως πως έπρεπε να παντρευτούν για να αποφασίσουν να χωρίσουν. Το μοντέλο και ο παρουσιαστής παντρεύτηκαν το 2010 με πολιτικό και θρησκευτικό γάμο, κανένας όμως από τους δύο δεν έπιασε καθώς Αιγινίτη και Σρόιτερ παρέμειναν παντρεμένοι για 4 μόλις μήνες. Η ανακοίνωση, ωστόσο, για τον χωρισμό, δεν ήρθε με κάποια επίσημη δήλωση ή κάτι παρόμοιο. Πολύ απλά, η Δήμητρα άλλαξε το status της στο Facebook από «παντρεμένη» σε «ελεύθερη». Ενήλικα πράγματα, δηλαδή.

Όταν ο Harry γνώρισε την Pippa - Τι έκαναν οι δυο κουνιάδοι τη νύχτα του γάμου;

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/105509.jpgΠολλά είχαν ακουστεί για το ειδύλλιο που είχε αναπτυχθεί ανάμεσα στα δύο πατζανάκια – τον αδερφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ, Χάρρυ και την αδερφή της Δούκισσας Κατρίν, Πίππα. Οι πονηρές ματιές που αντάλλασσαν, τα γέλια και οι οικειότητες τους στο μπαλκόνι που εμφανίστηκε το βασιλικό ζεύγος για το καθιερωμένο φιλί, έκαναν τους πάντες να υποψιαστούν ότι κάτι τρέχει ανάμεσα τους.

Νέες ερασιτεχνικές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν σήμερα- μέσα από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ όπου δόθηκε η δεξίωση- , επιβεβαιώσαν τελικά αυτό που όλοι υποψιάζονταν. Εκείνη τη νύχτα, ο Χάρρυ και η Πίππα, ήλθαν κοντά, πολύ κοντά....


Στην δεξίωση - στο στήσιμο για μια οικογενειακή φωτογραφία - ο Χάρρυ "χουφτώνει" τα διάσημα πια οπίσθια της Πίππα, η οποία όχι μόνο δεν αντιδρά αλλά γυρνά και του χαμογελά πονηρά!

Φαίνεται ότι πρωτόκολλο ισχύει μόνο για το βασιλικό ζευγάρι, το οποίο στέκεται ακριβώς δίπλα , αγκαλιασμένο κόσμια και δεν έχει πάρει χαμπάρι...


Η Πίππα ταΐζει τρυφερά τον Χάρρυ στο στόμα ένα κομμάτι τούρτα και ο πρίγκηπας δείχνει να απολαμβάνει τις φροντίδες - και το πονηρό βλέμμα - της κουνιάδας του!



Το ζευγάρι ξεσάλωσε στο χορό και δεν πήρε ο ένας τα μάτια του από τον άλλο...

Μέχρι τώρα, θα μπορούσε κάποιος να πει ότι απλώς ο Χάρρυ και η Πίππα είναι απλά καλοί φίλοι λόγω ηλικίας και –πλέον- συγγένειας, εξού και οι οικειότητες. Οι παρακάτω φωτογραφίες όμως απλώς αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας.

Μετά το πάρτυ....







Ουδέν σχόλιον.... Μόνο μια μικρή επεξήγηση: οι φωτογραφίες είναι αποτέλεσμα σωσιών και φωτομοντάζ , από τα γυρίσματα της χιουμοριστικής ταινίας Bridesmaids, που ήδη κυκλοφορεί στην Βρετανία. Όμως, όπως λένε, πολλές φορές η Τέχνη αντιγράφει τη ζωή....
real.gr

That’s amore…

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/105524.jpgΚάθε νέο ζευγάρι, περιμένει με ανυπομονησία την στιγμή που θα κάνει το πρώτο του ρομαντικό ταξίδι, μακρυά από τις υποχρεώσεις και την καθημερινότητα, για να απολαύσει τον έρωτα του. Κάπως έτσι φαίνεται ότι ένιωσε και ο διάσημος τραγουδιστής George Michael και αποφάσισε να πάρει τον νέο του αγαπημένο, Fadi Fawaz, για ένα τριήμερο ταξίδι στην ρομαντική Βενετία!

Ο χολιγουντιανός 48χρονος ποπ σταρ και ο κομμωτής διασημοτήτων από τον Λίβανο , αποφάσισαν να ζήσουν για λίγο τον έρωτα τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά δεν κατάφεραν να κρυφτούν από τους παπαράτσι. Έτσι , ο φακός τους «τσάκωσε» να απολαμβάνουν τον ήλιο και το τσιγαράκι τους παρέα , στην βεράντα του ξενοδοχείου τους






Ο μελαμψός και γεροδεμένος Fadi φαίνεται ότι ξετρελάθηκε με την θέα αφού δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες με το κινητό του!






Αφού πέρασαν αρκετές ώρες ξεκούρασης και χαλάρωσης , ο George και ο Fadi αποφάσισαν να άφήσουν το δωμάτιο του ξενοδοχείου για να πάνε μια ρομαντική βόλτα στα κανάλια της Βενετίας , δυστυχώς όχι με γόνδολα αλλά με θαλάσσιο ταξί...






THE END ...

ΦΩΤΟ: splah/www.iml.gr
.real.gr

Αποκλειστικό: Αυτή είναι η πιο Sexy Ελληνίδα ζωγράφος στο Παρίσι

Γεννήθηκε στην Αθήνα και το καλοκαίρι έκανε πολλούς να χάσουν τα μυαλά και τα μάτια τους στη Μύκονο όπου και δημιούργησε τον δικό της χώρο με έργα πολύ ιδιαίτερα. Η Αντωνία Πρεβενά είναι μια νέα καλλιτέχνης ένα ακόμη ταλέντο που εκτιμώ πολύ και προσπαθώ μέσα απο το blog μου να αναδείξω. Η ίδια καλλιέργησε το ταλέντο της παρακουλουθώντας για τρία χρόνια μαθήματα σε εργαστήρια της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών ενώ ταξίδεψε σε αρκετά μέρη του κόσμου ,παίρνοντας διαφορες διακρίσεις, σε Ισπανία,Ιταλία και Αγγλία. Με εκθέσεις στο Λονδίνο, στην Αθήνα, στη Δημοτική πινακοθήκη Πειραιά και στη Μύκονο η Αντωνία θα βρεθεί σε λίγες μέρες και στο Παρίσι.
Εκεί στο ξενοδοχείο Grand Palais θα χτυπήσει η καρδιά 250 νέων ζωγράφων απ' όλο τον κόσμο, νέων ανθρώπων που αναμένεται να εκθέσουν τα έργα τους σε λάτρεις της Ζωγραφικής και συλλέκτες το τελευταίο δεκαήμερο του Νοέμβρη। Η Αντωνία είναι μια απο τις 8 συνολικές Ελληνικές συμμετοχές όλα αυτά τα χρόνια που διοργανώνεται το event και νιώθει πολύ καλά γι αυτό. Θεωρήθηκε απο την επιτροπή ώς το μεγαλύτερο νέο ταλέντο της χώρας, κάτι που βεβαίως την άγχωσε πολύ. Ένα είναι το σίγουρο. Ο αέρας και το εντυπωσιακό-μεσογειακό- παρουσιαστικό και ταμπεραμέντο της αναμένεται να κόψουν τις ανάσες των Γάλλων. Είναι παρήγορο και συνάμα αισσιόδοξο νέοι άνθρωποι σε μια εποχή μίζερη και σκοτεινή να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Κι εγώ με το blog μου θα βρίσκομαι πάντα δίπλα τους॥
gossip-tv.gr

Μάγδα: Το μοντέλο με τα ωραιότερα χείλη της χώρας επιλογή της Dior

Η Μάγδα Μπιλιάνοβα ζεί εδώ και δώδεκα χρόνια στη χώρα μας. Μένει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη είναι 28 ετών παρακαλώ και σε αυτή την ηλικία-την μεγάλη για modeling- επιλέχθηκε απο την πολυεθνική εταιρεία Dior ανάμεσα σε εκατομμύρια μοντέλα στον κόσμο για ένα πολύ σημαντικό casting. Για να είναι το πρόσωπο μιας παγκόσμιας καμπάνιας. Πιό συγκεκριμένα ενός νέου προϊόντος της εταιρείας που αφορά στα χείλη. Μη με ρωτάτε περισσότερα, δε γνωρίζω. Για το προϊόν εννοώ. Για την Μάγδα γνωρίζω αρκετά. Το κορίτσι απο τα 16 της ασχολείται με την μόδα και μάλιστα έχει δουλέψει τόσο στην Ελλάδα αλλά και στη χώρα της...την Ρωσία, όπως και στην Τουρκία και στο Μιλάνο...
Είναι πολύ εντυπωσιακή-δε μοιάζει με Ρωσίδα-και πολλοί την έχουν χαρακτηρίσει Βραζιλιάνα। Με μποϊ κοντά στο 1,80 περπατάει και τα σπάει...τα πλακάκια στην πλατεία Αριστοτέλους. Τις επόμενες μέρες θα βρεθεί στην Αθήνα για να φιξάρει τα εισιτήριά της και να συναντηθεί με την booker της. Το Casting θα λάβει χώρα στο Μιλάνο και όπως μαθαίνω οι πιθανότητες να πάρει την δουλειά είναι πολλές. Δείτε τα χείλη και θα καταλάβετε τον λόγο...Καλή επιτυχία Μάγδα και όλα να πάνε καλά!
gossip-tv.gr

Σέξι φωτογράφηση για την σταρ του «Glee», Lea Michele

Ξέρει να εντυπωσιάζει το αντρικό κοινό


http://img.protothema.gr/247D9AA18F5F4DE255F48B9A80EEAC82.jpg
Η Lea Michele είναι ένα νέο όνομα στο Χόλιγουντ,πρωταγωνιστώντας στη δημοφιλή αμερικανική σειρά «Glee». Με μόλις 1.57 ύψος, η ιταλοϊσπανίδα Michele,η οποία γεννήθηκε στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης, κατάφερε να εντυπωσιάσει το αντρικό κοινό αλλά και τους κριτικούς. Η 24χρονη ηθοποιός φωτογραφήθηκε πρόσφατα για το εξώφυλλο του γυναικείου περιοδικού «Allure» και εξέφρασε το μεγάλο θαυμασμό της για την Gwyneth Paltrow, με την οποία έχει συνεργαστεί.
https://lh3.googleusercontent.com/-UDqIK0riO3w/TsKVL3aNwlI/AAAAAAAATws/FERBqQszRkc/s576/lea-michele-allure-1211-10.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-UIxYoA807q4/TsKVNDqUI_I/AAAAAAAATw4/ac_W5VssUQo/s500/lea-michele-allure-1211-8.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-oJ3Bu0TIKdE/TsKVOBR8RFI/AAAAAAAATxI/vLosNTtwnkc/s500/lea-michele-allure-1211-7.jpg

Rihanna: Έβαλε τις ζαρτιέρες της και πήγε για... σούσι!

Λονδίνο


http://img.protothema.gr/EE69CCC3ADEF2725A1AE69D98C1DA04E.jpg
Μετά την φιλενάδα του Justin Bieber, την μόλις 19 ετών Selena Gomez, και η Rihanna αποφάσισε να βάλει τις… ζαρτιέρες της και να βγει μια βόλτα!

Φορώντας ένα καυτό, κοντό σορτσάκι με τη σημαία της Αμερικής και τζιν μπουφάν η διάσημη τραγουδίστρια επέλεξε να πάει για σούσι στο Λονδίνο φορώντας ζαρτιέρες.

Πολλοί είναι πάντως οι στυλίστες που έσπευσαν να δηλώσουν ότι η Rihanna μιμήθηκε τη Selena Gomez η οποία πριν λίγες μόλις ημέρες πριν είχε φορέσει ένα καλσόν που είχε επάνω...ζαρτιέρες!

Γυμνή στο μπάνιο της η Kelly Brook

Σέξι όπως πάντα


http://img.protothema.gr/4F87E836D7D325C1FEAFBF693D0BB6D4.jpg

Δεν θα μπορούσε να σκεφτεί κάτι πιο ευφυές η Kelly Brook ώστε να επιβεβαιώσει την ταυτότητά της στο Twitter…

Δεν είναι λίγοι οι celebrities που έχουν πέσει θύματα στο Twitter ή στο Facebook από αγνώστους που δημιουργούν ψεύτικα προφίλ εις βάρος τους.

Έτσι, η 31χρονη σέξι καλλονή σκέφτηκε να ποζάρει σχεδόν γυμνή στο μπάνιο της και να ποστάρει την εν λόγω φωτογραφία στο Twitter προκειμένου να αποδείξει πως αυτή είναι η αληθινή «Kelly» και πως το προφίλ δεν είναι ψεύτικο.

Τι λέτε; Τα καταφέρνει;


Βγήκε μόνο με το πουκάμισό της η Lady Gaga

Σχεδόν γυμνή και πάλι


http://img.protothema.gr/BDD6619746AC2E9F41D1E66D745D4E77.jpg

Ούτε το τσουχτερό κρύο δε λογαριάζει πια η Lady Gaga που απαθανατίστηκε από το φωτογραφικό φακό κατά την έξοδό της από τα studios Fountain στο βορειοδυτικό Λονδίνο.

Φορώντας ένα vintage σακάκι, ένα πουκάμισο από μέσα, και από κάτω μόνο ένα διχτυωτό καλσόν η Lady προκάλεσε για μια ακόμη φορά.

Δείτε...

Ημερολόγιο που… κόβει την ανάσα

Κάθε μήνας.. και κορμί!


http://img.protothema.gr/926FE5CF79ADFAD6CF1D3087AE0D4802.jpg
Το πιο σέξι ημερολόγιο της χρονιάς που έρχεται μας ετοίμασε το περιοδικό «Maxim», φωτογραφίζοντας για κάθε μήνα τις πιο hot γυναίκες. Μεταξύ αυτών και η τραγουδίστρια Ke$ha, η Stephanie Pratt και ο άγγελος της Victoria’s Secret, Kylie Bisutti, οι οποίες πόζαραν για το «καυτό» ημερολόγιο.


Οι ξανθές και μελαχρινές καλλονές στήνονται στο φωτογραφικό φακό του περιοδικού, φορώντας μικροσκοπικά μαγιό και αισθησιακά νεγκλιζέ που απογειώνουν τις αντρικές ερωτικές φαντασιώσεις και ανεβάζουν το θερμόμετρο στα ύψη.

Το αγαπημένο περιοδικό των αντρών δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει ένα τέτοιο «δώρο» στους αναγνώστες του και από ότι φαίνεται δεν θα σταματήσει να το κάνει
https://lh4.googleusercontent.com/-ygvU1a6poxs/TsKLpTJ4hzI/AAAAAAAATv4/zQY4EK1Zyhs/s576/maxim-calendar-2012-14.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-03DbRkVFbeE/TsKLpZjVMvI/AAAAAAAATvs/XWLDAD74fbY/s576/maxim-calendar-2012-11.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-lqS8_R2fhy8/TsKLo3xtF2I/AAAAAAAATvY/JWUDzLu13M4/s576/maxim-calendar-2012-9.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/--VhwEknRJNw/TsKLokQeNkI/AAAAAAAATvQ/2Jrv8-NT7ec/s576/maxim-calendar-2012-8.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/--97WjU9r_XM/TsKLoe2XPqI/AAAAAAAATvM/y5IrDQXvNC4/s576/maxim-calendar-2012-7.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-mSLy6YCI5tg/TsKLoVIj2wI/AAAAAAAATvc/174a3ldTnfc/s576/maxim-calendar-2012-6.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-Nul9aMiabA8/TsKLn3PebTI/AAAAAAAATvI/IVV3P9EPNVs/s576/maxim-calendar-2012-4.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-nkkgrz6cO_4/TsKLn1dBHmI/AAAAAAAATvE/IP_CpVfm6C8/s576/maxim-calendar-2012-1.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-uJJYLKcNlng/TsKLn8Q1tkI/AAAAAAAATvA/31AepVGsvlg/s576/maxim-calendar-2012-3.jpg