Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Τα "βρώμικα" κουφετάκια της νύφης

Μια παρωδία διαφήμισης σοκολατένιων κουφέτων κάνει θραύση στο διαδίκτυο. Το νιόπαντρο ζευγάρι και το... ουράνιο τόξο (Vid)



man and wife by Stefanelonikitelo

Θα μπορούσε να ήταν η πραγματική διαφήμιση γιατί κάνει πραγματικά θραύση στο διαδίκτυο. Ωστόσο είναι ένα βίντεο- παρωδία για τα σοκολατένια κουφετάκια Skittles.

Παραφράζοντας το μότο από τη κεντρική καμπάνιας της εταιρείας, "Ζήσε το Ουράνιο Τόξο" (Experience the rainbow) που το έκαναν "Μοιράσου τα ουράνια τόξα, γεύσου τα ουράνια τόξα" (Share the rainbows, taste the rainbows), βλέπουμε ένα νιόπαντρο ζευγάρι να ερωτοτροπεί.

Την ώρα της κορύφωσης, ο γαμπρός που φοράει λεοπαρ εσώρουχο ρίχνει κουφετάκια στο πρόσωπο της νύφης, η οποία δείχνει να τα απολαμβάνει।

http://news247.gr

Ο Heavy Metal σωσίας του Ευάγγελου Βενιζέλου

Ο Heavy Metal σωσίας του Ευάγγελου Βενιζέλου

Αν νομίζετε ότι βλέπετε βιντεάκι-παρωδία από τους «Ράδιο Αρβύλα» κάνετε μεγάλο λάθος.
Αν πάλι πιστεύετε ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος στον ελεύθερο του χρόνο είναι μέλος σε βρετανικό συγκρότημα, πάλι λάθος κάνετε. Πρόκειται για τον σωσία του ο οποίος είναι «heavymetal-ας» και ζει στην Αγγλία. Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών, έχει απίστευτες ομοιότητες με τον τραγουδιστή των «Grim Reaper», ο οποίος ονομάζεται Steve Grimmett. Βέβαια μπορεί οι ομοιότητες στην εμφάνιση να είναι πολλές και ιδιαίτερες, έχουν όμως μία ειδοποιό διαφορά. Ο τραγουδιστής Steve Grimmett παίρνει αποφάσεις για τα τραγούδια και τη μουσική του ενώ ο Ευάγγελος Βενιζέλος για την Ελλάδα και το μέλλον της.
gossip-tv.gr

Η Λυκουρέζου φεύγει, η Πάμελα έρχεται

Η πρώτη αποχώρηση


http://img.protothema.gr/DFEC9E66057214DDD7972416CD16E565.jpg
Αποχωρεί απ΄ ότι φαίνεται απ΄ το «Dancing on ice» η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. Η κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Ζωής Λάσκαρη ενημέρωσε την παραγωγή πως δεν θέλει να συνεχίσει.

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και εξερευνήτρια ζωής, όπως έχει δηλώσει η ίδια για τον εαυτό της, αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πόδι της μετά από παλαιότερο τραυματισμό. Οι πρόβες τόσο καιρό στον πάγο όμως, επιδείνωσαν το πρόβλημα και ο θεράπων ιατρός της τής συνέστησε δίμηνη ξεκούραση και μάλιστα να αποφεύγει κάθε είδους επαφή με τον πάγο.

Έτσι λοιπόν η Μαρία Ελένη αποχωρεί οριστικά από το «Dancing on ice» και στη θέση της όπως φαίνεται θα διαγωνιστεί στο live της Κυριακής η τραγουδίστρια Πάμελα. Το πατινάζ πάντως το κατέχει πολύ η Πάμελα, αφού κάνει από μικρή.

Χωρισμένη και ανανεωμένη η Νικόλ Σέρζινγκερ

Νέα, σέξι φωτογράφηση


http://img.protothema.gr/CFA85FB127527D6225CF1523D27D29AA.jpg

Σέξι και ανανεωμένη φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «Vegas» η διάσημη τραγουδίστρια, κριτής του αμερικανικού X Factor και πρώην σύντροφος του Λίους Χάμιλτον, Νικόλ Σέρζινγκερ.

Η 33χρονη Νικόλ εμφανίζεται στο περιοδικό με πολλά σύνολα, σε παιχνιδιάρικες πόζες, ανάβοντας για άλλη μια φορά "φωτιές" στον αντρικό πληθυσμό.

Φορώντας ένα μικροσκοπικό σορτς και Christian Louboutin γόβες, η Νικόλ χόρεψε για τον φακό του "Vegas", δείχνοντας μας τα απίστευτα γυμνασμένα πόδια της αλλά και τις χορευτικές της ικανότητες.

Όπως μάλιστα είπε η τραγουδίστρια στο περιοδικό, μετά από πολλά χρόνια, τα αστερία "ευθυγραμμίστηκαν" για εκείνη, ενώ η ίδια είναι πλέον πιο απαιτητική από ποτέ.

Ύστερα από τρία χρόνια σχέσης με τον πρωταθλητή της F1, η Νικόλ είναι πλέον μόνη αλλά σίγουρη για τον εαυτό της.

Πριν από περίπου έναν χρόνο το ζευγάρι είχε χωρίσει και πάλι αλλά αποφάσισαν να κάνουν μια ακόμα προσπάθεια η οποία, δυστυχώς, δεν στέφθηκε με επιτυχία. Όπως τονίζεται οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις δεν τους επέτρεπαν να βλέπονται και έτσι αποφάσισαν πως το καλύτερο είναι να χωρίσουν.



«Καυτό» show από τους αγγέλους της Victoria's Secret

Kόστισε 12 εκατομμύρια λίρες


http://img.protothema.gr/1BB9B3AA9F0E64F6B7B38D0D32D69C26.jpg

Χρειάστηκαν 38 supermodels, 69 διαφορετικά ντυσίματα και φυσικά 31 ζευγάρια φτερών για τα αγγελάκια της Victoria's Secret. Το show του οίκου εσωρούχων φέτος ήταν το πιο εντυπωσιακό από όλα όσα προηγήθηκαν αλλά και το πιο ακριβό, καθώς κόστισε 12 εκατομμύρια λίρες.
Τα μοντέλα έκλεψαν προφανώς την παράσταση με τα αγαλματένια κορμιά τους, ενώ επιτέλους, ο διαμαντένιος στηθόδεσμος έκανε την επίσημη εμφάνισή του πάνω στην λαμπερή σαν οπτασία Miranda Kerr.
Ανάμεσα στα μοντέλα που περπάτησαν και ομόρφυναν την πασαρέλα του show ήταν η Adriana Lima, η Alessandra Ambrosio, η Erin Heatherton, η Karlie Kloss, η Doutzen Kroes, η Lily Aldridge και η Lindsay Ellingson.
Ας μην λέμε άλλα, οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους...
https://lh3.googleusercontent.com/-cxmud6ULLzQ/TrucRQ_2XjI/AAAAAAAATAA/-Uv03usxhww/s576/show6.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-tDHc4cAi95w/TrucTIqWqtI/AAAAAAAATAY/WpBBWJ_Agvc/s576/show1.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-I6BPdAjdW-U/TrucM9WaUzI/AAAAAAAAS-o/498nWvJ874w/s634/show15.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-SWJzNE3jAkI/TrucOPvjmXI/AAAAAAAAS_Y/xtYUa6sVVGo/s634/show16.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-polPpXyUTrQ/TrucLS65dHI/AAAAAAAAS-c/ZDbaSqIWOYE/s634/show17.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-WxdIrGGu28U/TrucIUVZy1I/AAAAAAAAS9c/FuLKAGFF2IA/s576/show26.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-OfHIECer5O4/TrucKP8qCQI/AAAAAAAAS-I/TgnMoRY9zsA/s576/show27.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-3mV1QBu0k6k/TrucFUfu_6I/AAAAAAAAS8s/j3AhvImu93s/s555/show32.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-17pa8lptJZg/TrucD5BqWVI/AAAAAAAAS8g/tMjA2pChjjE/s576/show34.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-P68pXOJ8gfU/TrucDVlRW8I/AAAAAAAAS8M/UzkcDFRpKLM/s576/show35.jpg

Μόνο με το μπικίνι της στη ζούγκλα η σεξοβόμβα του ΒΒC

Jessica Jane Clement


http://img.protothema.gr/CC50DEEA458C2D314C5920F7CF0C704F.jpg
Κάθε φορά που ο φωτογραφικός φακός την απαθανατίζει γίνεται …πραγματικός πανικός! Για μια ακόμη φορά η σέξι Jessica Jane Clement μας έδειξε τις «καυτές» της καμπύλες, οι οποίες διαγράφονται τέλεια μέσα από το μπικίνι της.

Έχοντας ασχοληθεί με το μόντελιγκ, την υποκριτική και την τηλεόραση η παρουσιάστρια της εκπομπής του BBC «The Real Hustle», ετοιμάζεται να πάρει μέρος στο βρετανικό ριάλιτι: «I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here», όπου celebrities προσπαθούν να επιβιώσουν σε μια ζούγκλα.

Η 26χρονη καλλονή δηλώνει πως ανυπομονεί να μείνει αυτή και το μπικίνι της μόνοι στη ζούγκλα…
https://lh3.googleusercontent.com/-OcKEQ6zVbZc/Trzvr46_n2I/AAAAAAAATJo/cr5vXvIooao/s537/jcane3.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-Ql1QPj7pDY8/TrzvsY14wNI/AAAAAAAATKA/7NSKwXUQ_uc/s537/jcane.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-po9wRZQqbuc/TrzvrYR84QI/AAAAAAAATJc/JkpX2qtcAGI/s537/jcane5.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-jrdMiQvxz50/TrzvqXXgMhI/AAAAAAAATJE/XBlpUsN_3DE/s537/jcane8.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-e5rAfYr8MBo/TrzvpwulntI/AAAAAAAATI0/oiZt1F0o0tU/s576/jcane12.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-Jw2UP73KYVE/Trzvp5ckwHI/AAAAAAAATI4/yGLXjmANHkI/s576/jcane13.jpg