Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Κάτια Δέδε: Κορίτσι-πειρασμός

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/58907.jpg"Δεν έχω κανένα πρόβλημα αν κάποιος που θα μου μιλήσει έξω, με έχει δει σε σέξι φωτογράφηση" είπε εκείνη. Ο λόγος για την εκρηκτική Κάτια Δέδε που έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό STATUS.




Η Κάτια ξεκίνησε να σπουδάζει στο ΤΕΙ Γραφιστικής πριν από τέσσερα χρόνια, αλλά σήμερα ουσιαστικά είσαι σαν να βρίσκεται στο δεύτερο έτος. "Η ζωή μου δεν έχει τον παραμικρό σταθερό ρυθμό. Τη μία μέρα μπορεί να κοιμάμαι μέχρι τη 1 το μεσημέρι γιατί ξενύχτησα λόγω δουλειάς, την άλλη μπορεί να τρέχω από τις 7 το πρωί εκεί που θα μου έχει πει η booker μου" λέει και η Κάτια και συνεχίζει: "Γενικά κρατάω χαμηλό προφίλ, δεν γυρνάω δεξιά και αριστερά λέγοντας ότι είμαι μοντέλο. Συνήθως βγαίνω έξω ντυμένη εντελώς χύμα και αμφιβάλλω αν με αναγνωρίζουν".

real.gr

Δείτε τη νέα Barbie της Ελλάδος...Είναι Hot!


Η 20χρονη ξανθιά καλλονή Μαρία Πουλοπούλου είναι το μοντέλο που πρόκειται να μας εκπροσωπήσει στον διεθνή διαγωνισμό Miss Model of the World που εδώ και 7 χρόνια διοργανώνεται στην Κίνα। Στον διαγωνισμό αυτό, ο οποίος μέτρα 23 χρόνια ιστορίας, έλαβαν συμμετοχή γνωστά μοντέλα όπως η Δήμητρα Κωστάκη και Νίκη Κάρτσωνα. Πέρσι σε αυτό τον διαγωνισμό συμμετείχε η Δήμητρα Αλεξανδράκη ενώ στο πρόσφατο παρελθόν είχαμε συμμετοχές αλλά και διακρίσεις από την Άξια Ανδρεαδάκη, την Έλενα Ασημακοπούλου, την Παυλίνα Κωσταγιού και την Ρία Αντωνίου. Ο διαγωνισμός αυτός εκτός από τον τίτλο δίνει την ευκαιρία σε όλα τα μοντέλα παγκοσμίως ν' αναγνωριστούν και να κάνουν καρίερα τόσο στη χώρα τους, όσο και έξω απ' αυτήν. Ο Βασίλης Πρεβελάκης επέλεξε την Μαρία για την συμμετοχή της χώρας σε αυτό τον διαγωνισμό αφού προηγουμένος την είχε γνωρίσει μέσα από το casting για την αναζήτηση της ελληνικής συμμετοχής για το Miss Universe. Η Μαρία σπουδάζει Πολιτικές επιστήμες στο Καποδιστριακό Παεπιστήμιο Αθηνών και όνειρό της είναι να ασχοληθεί με την Διπλωματία. Έχει ως μότο της «η ομορφία χρειάζεται διπλωματιά και η δηπλωματία ομορφιά». Ο 23ος διαγωνισμός πρόκειται να υποδεχθεί πάνω από 60 υποψήφιες στο Hong Kong και στη συνέχει να τις ξεναγήσει σε μεγάλες πόλεις της Κίνας όπου θα λάβουν μέρος σε διάφορες εκδηλώσεις. Σε αυτή τη χώρα της Ανατολής η ομορφιά θεωρείται το θεικό δώρο και οι υποψήφιες φιλοξενούνται ως πραγματικές βασίλισσες!
gossip-tv.gr

Rihanna: Προσωπικές φωτογραφίες από την περιοδεία

Διακοπές και δουλειά


http://img.protothema.gr/1C9DC2CA64628A64307258C14419F202.jpg
Δεν έχουν τέλος οι φωτογραφίες που βγάζουν η Rihanna και τα μέλη της περιοδείας της όταν δεν είναι on stage, καθώς δεν χάνουν ευκαιρία να ποζάρουν όπου κι αν βρίσκονται.

Η 23χρονη Rihanna βρίσκεται σε περιοδεία στην Ευρώπη, η οποία πηγαίνει πολύ καλά, καθώς τις περισσότερες φορές οι εμφανίσεις της είναι sold out. Παρ’ όλα αυτά, πριν από λίγες μέρες αναγκάστηκε να ακυρώσει την εμφάνισή της στη Σουηδία, καθώς οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα γρίπης.
https://lh5.googleusercontent.com/-Uw0OuDm_95I/Trn66CCbQjI/AAAAAAAASLg/d-MEHFLHjac/s549/Rihanna2.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-NR5BJb_Afz8/Trn686NDKQI/AAAAAAAASMI/JHeWBPkJ_ac/s800/Rihanna-94.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-MXHN21PTI88/Trn67-_2anI/AAAAAAAASL4/nEzAVvRt3-0/s800/Rihanna-92.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-Z52Kxua7oOQ/Trn67VF3v6I/AAAAAAAASLw/Bj-ytGDAS8Y/s800/Rihanna-82.jpg

Ελένη Ράντου: Η σχέση μου με τον Βασίλη είναι εξωσυζυγική

Ένας καθόλου κλασικός γάμος


http://img.protothema.gr/A4BD408048B9D16CB70683D1223889B7.jpg

Ποιο είναι το μυστικό του επιτυχημένο γάμου; Σε αυτή την ερώτηση κλήθηκε να απαντήσει η Ελένη Ράντου, η οποία είναι είκοσι χρόνια παντρεμένη με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Η ηθοποιός, λοιπόν, που ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό mou», απάντησε. «Συμβαίνει κάτι με τον Βασίλη. Είμαστε παντρεμένοι με αυτό που κάνουμε σαν δουλειά...Υπάρχει τρομερή κατανόηση του ενός και του άλλου για το πόσο σημαντικό είναι αυτό που κάνει ο καθένας μας. Δεν μπορούσε να μην είναι σημαντικό για μένα ότι ο Βασίλης έχει αυτή τη φωνή και ότι είναι μεγάλος καλλιτέχνης…», είπε αρχικά η γνωστή ηθοποιός και συνέχισε: «Οι άνθρωποι που έχουν “παντρευτεί” τη δουλειά τους, όχι από ματαιοδοξία, αλλά γιατί έχουν ταχθεί σε αυτή, στο γάμο τους τον κοινωνικό είναι εραστές. Η σχέση μου με τον Βασίλη είναι εξωσυζυγική. Ο γάμος του Βασίλη είναι με το τραγούδι και ο δικός μου με το θέατρο. Πρέπει να έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο το γεγονός ότι έχουμε σεβαστεί τόσο πολύ ο ένας τον χώρο του άλλου».

Σε δημοπρασία φόρεμα της Amy Winehouse

Το φορούσε στο εξώφυλλο του άλμπουμ «Back to Black»


http://img.protothema.gr/6D7D5151D493AC21964958ED3964D984.jpg

Το λευκό φόρεμα που φορούσε η Amy Winehouse στο εξώφυλλο του άλμπουμ της «Back to Black» πρόκειται να δημοπρατηθεί. Τα έσοδα από τη δημοπρασία θα δοθούν στο ίδρυμα της τραγουδίστριας που στόχο έχει την παροχή βοήθειας σε νέους ανθρώπους με προβλήματα.
Το φόρεμα αυτό, με το μικρό φιόγκο στο στήθος είναι δημιουργία της σχεδιάστριας Disaya. Το φόρεμα δόθηκε στην άγνωστη τότε Amy για να το φορέσει στην φωτογράφηση του εξωφύλλου της και μετά επεστράφη στη σχεδιάστρια. Βέβαια, τότε κανείς δε φανταζόταν ότι αυτό το άλμπουμ θα έκανε 3,2 εκατομμύρια πωλήσεις.
Με το θάνατο της Amy, η σχεδιάστρια Disaya αποφάσισε να παραχωρήσει αυτό το ιστορικό φόρεμα για την συγκέντρωση χρημάτων που θα βοηθήσουν το Ίδρυμα «Amy Winehouse».
Με εκτιμώμενη τιμή τις 10.000-20.000 λίρες Αγγλίας, το φόρεμα θα βγει στο σφυρί από τον οίκο Kerry Taylor Auctions στις 29 Νοεμβρίου.
Η ίδια η Kerry Taylor αναφέρει ότι έχουν περάσει πολλά φορέματα από «τα χέρια» της και συμπληρώνει: «Κατά τη γνώμη μου αυτό που κάνει το συγκεκριμένο φόρεμα ξεχωριστό είναι γιατί μας φέρνει στη μνήμη την κρυστάλλινη φωνή και το αξεπέραστο ταλέντο της Amy Winehouse.»
Το φόρεμα αυτό θα δημοπρατηθεί μαζί με το λευκό δαντελένιο φόρεμα που φορούσε η Audrey Hepburn την βραδιά που κέρδισε το Oscar Ά γυναικείου ρόλου το 1954 για την ερμηνεία της στην ταινία «Roman Holiday» και με δύο τουαλέτες της Elizabeth Taylor.

Δείτε παρακάτω το εξώφυλλο του άλμπουμ και το φόρεμα της Amy...








Η Kristen Stewart έγινε… «βρικόλακας»

Σε φωτογράφηση για τη Vogue


http://img.protothema.gr/AA9AFFFD1A6CA6D9CFB724F390F17889.jpg

Ο ρόλος της Βella στο Twilight φαίνεται να την έχει στιγματίσει. Ο λόγος για την Kristen Stewart η οποία σε φωτογράφηση που έκανε για την ιταλική Vogue μόνο για καθημερινή κοπέλα δε δείχνει .

Έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα και με άσπρο δέρμα, σαν αυτό του βρικόλακα, η 21χρονη ηθοποιός ντυμένη με ένα μάλλινο μαύρο παλτό και παπούτσια σαν της Σταχτοπούτας, κοιτάζει με απλανές βλέμμα το κενό.

Η Kristen στη συνέντευξη που παραχώρησε ομολόγησε ότι το μαλλί δεν είναι δικό της, αλλά είναι όλο πρόσθετο. «Τα μαλλιά μου είναι μέχρι τον ώμο. Ούτε το χρώμα είναι το φυσικό μου. Από τότε που άρχισα να παίζω σε ταινίες, ποτέ δεν έχω υπάρξει με το φυσικό μου χρώμα», δηλώνει και συνεχίζει λέγοντας όμως ότι είναι αστείο να βλέπει συνεχώς διαφορετικό τον εαυτό της.

Επίσης, μίλησε για το στιλ της και για τα ρούχα που φοράει. «Θα ήθελα να φοράω πιο γυναικεία ρούχα αλλά όταν είμαι σπίτι μου θέλω να νιώθω πιο άνετα… παρότι στην βαλίτσα μου κουβαλάω πάντα πολλές επιλογές, πάντα καταλήγω να φοράω ένα απλό μπλουζάκι, τζιν και πάνινα».

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία και το εξώφυλλο του περιοδικού...


Shakira: Με το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας

Δεν σταμάτησε να υπογράφει αυτόγραφα


http://img.protothema.gr/466757531C2A10A694E53F4EC4E4D01F.jpg

Το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ απέκτησε η τραγουδίστρια Shakira και από ό,τι φαίνεται το χάρηκε πολύ.

Η τελετή έγινε Τρίτη 8 Νοεμβρίου, όπου συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμος για να δει από κοντά τη Shakira. Εκείνη ήρθε φορώντας ένα λευκό σακάκι και μαύρο παντελόνι και δεν σταμάτησε να υπογράφει αυτόγραφα.