Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Διαφάνεια που… «άναψε φωτιές»! (φώτο)

Διαφάνεια που… «άναψε φωτιές»! (φώτο)

Και εκεί που οι θαμώνες γνωστού bar restaurant απολάμβαναν μια ήρεμη βραδιά, ξαφνικά… τσούπ… να σου μια αιθέρια και πολύ sexy παρουσία, έτοιμη να ταράξει την νύχτα και να ανεβάσει την θερμοκρασία σε... επικίνδυνα για την εποχή επίπεδα! Η κοπέλα διαθέτει όλα τα προσόντα… αυτό όμως που δεν διέθετε ήταν το πάνω μέρος από το εσώρουχό της, κάτω από ένα διάφανο top. Και σε αυτό ακριβώς το σημείο «καρφώθηκαν» τα αντρικά --και όχι μόνο- βλέμματα που είχαν μια ανέλπιστη, ευχάριστη έκπληξη! Η Ανδρεανή Τσάφου είναι γυναίκα που ξέρει να ξεχωρίσει και να γίνεται talk of the town όπου κι αν βρίσκεται… έτσι λίγη σημασία έδωσε που για ακόμα μια φορά κέρδισε το ενδιαφέρον, και συνέχισε αμέριμνη τη βραδιά της…
gossip-tv.gr

«Ανάβουν» ...οι πόζες της Nicole Scherzinger

Το νέο πρόσωπο της «London Fog»


http://img.protothema.gr/1F023E6F289CD00066E7F73536677F0A.jpg

Είναι γοητευτική, είναι σέξι και έχει ένα σώμα που θα ζήλευαν πολλά μοντέλα! Γι’ αυτό το λόγο, λοιπόν, η Nicole Scherzinger -η τραγουδίστρια των Pussycat Dolls και κριτής του αμερικανικού «X Factor»- είναι το νέο πρόσωπο της «London Fog».

Με το σαγηνευτικό της βλέμμα και τα …ατελείωτα πόδια της η Nicole, που βλέπει τις μετοχές της συνεχώς να ανεβαίνουν, πήρε τη θέση της Christina Hendricks -την οποία είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα να φιγουράρει στα περιοδικά ως το πρόσωπο της «London Fog».

Όσο για το λόγο της αντικατάστασης; Ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της εταιρίας λέει χαρακτηριστικά: «Η Christina Hendricks ήταν φανταστική για εμάς, αλλά ήταν πιο κλασική. Η Nicole έχει πιο μοντέρνο και σύγχρονο στιλ».
https://lh4.googleusercontent.com/-aZemdvzUO3k/TqktiBguKcI/AAAAAAAANQ0/oICnY-Ow0JI/s594/4.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-D9nviVUHt-k/Tqkte7CUbpI/AAAAAAAANQE/w788v9VTVlE/s576/3.jpg

Γυμνές celebrities για το Playboy

Ποιες έχουν πει το ναι…


http://img.protothema.gr/9889FAD7F2CDDE603B731C0F448D2DC3.jpg
Και ενώ όλοι περιμένουν το γυμνό εξώφυλλο της Lindsay Lohan για το Playboy τα αμερικανικά περιοδικά άρχισαν να θυμούνται όλες τις celebrities που τελικά υπέκυψαν και φωτογραφήθηκαν για το διάσημο περιοδικό όπως τις γέννησε η μαμά τους.

Ανάμεσά τους και η Kim Kardashian ή η Pamela Anderson, των οποίων τα τεύχη κυριολεκτικά ξεπούλησαν και οι φωτογραφήσεις θα τις ακολουθούν για πάντα.

Συνήθως η γυμνή φωτογράφηση για το Playboy συνοδεύεται από μεγάλη δημοσιότητα γι’ αυτό και οι διάφορες κυρίες το τολμούν πριν η καριέρα τους τραβήξει την ανηφόρα. Και αν οι περισσότερες στο εξώφυλλο έριχναν κάτι τις πάνω τους, στις μέσα σελίδες γίνονταν πολύ προκλητικές και αποχωρίζονταν τα ρούχα τους…

https://lh3.googleusercontent.com/-FV-Ip2gJvjk/TqjeNW-lH_I/AAAAAAAANOA/JFUVELeAbSI/s580/580-holly-madison-playboy-435x580.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-M75nM5ajzQg/TqjeN8SQQJI/AAAAAAAANOM/3t0YdQJJods/s580/aubrey-oday-playboy-cover-435x580.jpg

Η Αμερικανίδα «σεξοβόμβα» που κέρδισε τους Τσέχους!

Η Kaki West στο εξώφυλλο του FHM


http://img.protothema.gr/4B4D9527408A3748D7CD8564C951EAF9.jpg
Γεννημένη πριν από 32 χρόνια σε μια μικρή πόλη έξω από την Ουάσινγκτον, η Kaki West είναι από τις αγαπημένες γυναίκες των αντρικών περιοδικών.

Μοντέλο από τα 17 της, αλλά και ηθοποιός, τηλεπαρουσιάστρια και Cybergirl του «Playboy», η West ζει μεταξύ Νέας Υόρκης και Λος Αντζελες.

Η West πόζαρε για το αντρικό περιοδικό «FHM» της Τσεχίας και έδειξε για άλλη μια φορά τα μακριά της πόδια, για τα οποία, όπως λέει εκείνη, παίρνει τα περισσότερα θετικά σχόλια των ανδρών... Μόνο;

Video: Διέρρευσε sex tape νεαρής πανέμορφης ηθοποιού

Φαίνεται ότι έχει πέσει επιδημία αλλιώς δεν εξηγείται...Αυτή την φορά είναι εκκολαπτώμενη χολυγουντιανή star αλλά πολύ γνωστή celebrity και οι φωτογραφίες είναι full frontal... Μας φαίνεται ότι πλέον για να προκαλέσουν δεν θα τα βγάζουν καν.. Και η κουτσή Μαρία πλέον έχει κάνει sex tape...Η Jasmine Waltz είναι ένα απο τα πιό εντυπωσιακά κορίτσια της νέας φουρνιάς των Αμρικανικών παραγωγών. και όπως όλα δείχνουν της αρέσει πολύ το sex. Και καλά κάνει το κορίτσι. Απλώς και με την πληθώρα όλων αυτών των ερασιτεχνικών ταινιών καταλήγουμε στο συμπέρασμα πώς... αν στην Μέκκα του Κινηματογράφου δεν...με τον πρώην σου σε 30άρα-σε διάρκεια και πλέον- κασέτα...καριέρα δεν κάνεις. Δείτε της φωτογραφίες και απολάυστε και αποσπάσμα στο video που ακολουθεί...gossip-tv.gr

Μαρία Σολωμού: Γυμνή...μέσα απο τον φακό του Μπουρνιά



Σας υποσχέθηκα πρίν μερικές μέρες ότι θα μοιραστω μαζί σας φωτογραφίες αναγνωρίσιμων Ελλήνων που δέχτηκαν να φωτογραφηθούν γυμνοί για τις ανάγκες καμπάνιας του περιοδικο Lifo πρίν αρκετό καιρό για τον Καρκίνο. Πόσο γυμνοί είμαστε απέναντι στην αρρώστια την κακιά; Ανάμεσα σε άλλους ξεχώρισα την Μαρία Σολωμού. Ένα κορίτσι, μια ηθοποιός που σε παρασύρει με το τόσο-όσο sexy look της. Αρκεί ο καλλιτέχνης-φωτογράφος Γιάννης Μπουρνιάς να έχει...
το κορμί της, μια καρέκλα και ένα τσιγάρο। Και το αποτέλεσμα είναι μαγικό. Με κορμί σμιλεμένο για αμαρτίες η Μαρία ποζάρει στον φακό με σνόμπ ύφος. Ούτε που γυρίζει να μας δει...Αλλά το αποτέλεσμα είναι μαγικό...Χαζέψτε την...Αξίζει
gossip-tv.gr

Από το ρίνγκ στο… NFL

Από το ρίνγκ στο…  NFL


Μια «καυτή» φωτογράφηση ως κορίτσι του NFL έκανε η 29χρονη πρωταθλήτρια παλαιστής, Velvet Sky. Το πραγματικό της όνομα είναι Jamie Szantyr. Έχει καταφέρει να κατακτήσει το Bound For Glory και για τις ανάγκες του promotion της έκανε μια sexyφωτογράφηση, ντυμένη σαν... κορίτσι του NFL. Παρότι πρόκειται για μία κοπέλα που παλεύει στα ρινγκ, η Velvet Sky, δεν είναι γεμάτη μύες και διατηρεί την θηλυκότητά της.
gossip-tv.gr

Δείτε τη Lopez να λυγίζει on stage

Ευαισθησίες


http://img.protothema.gr/1AED81293A7E4723EAE959F4F54E082F.jpg
Kαθόλου λίγα δεν είναι αυτά που της έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα… Από τη μία ο πρόσφατος χωρισμός της με τον Μarc Anthony, από την άλλη τα διάφορα δημοσιεύματα που της καταλογίζουν κάθε φορά και μια καινούργια σχέση… δεν άντεξε και πολύ η Jennifer Lopez και λύγισε ενώ ήταν στη σκηνή, δείχνοντας χωρίς ντροπή πόσο ευαίσθητη είναι.

Η ίδια, λοιπόν, αρχικά είπε ότι έκλαψε γιατί από τότε που έγραψε το τραγούδι «If You Had My Love», άλλαξαν πολλά στη ζωή της.

Αργότερα μιλώντας στους δημοσιογράφους συμπλήρωσε ότι συγκινήθηκε, όταν η σκέψη της πήγε στα παιδιά της, αλλά και μόλις ξεχώρισε τη μαμά της μέσα στο κοινό. Κάπως έτσι… η σκέψη της μετατράπηκε σε δάκρυα.

«Είμαι ένα κορίτσι όπως όλα τα άλλα», τόνισε η διάσημη star.

Δείτε τη να κλαίει…

Tamara Ecclestone: Ενας θησαυρός στην ντουλάπα της

Δωμάτιο πρόκληση


http://img.protothema.gr/091B163D5B027800DF3C1AAD0CABC37F.jpg
Εκατό ζευγάρια παπούτσια Christian Louboutin, 15 μπότες Ugg, 20 ζευγάρια αθλητικά και αμέτρητα Jimmy Choos. Αυτά είναι μερικά από τα παπούτσια που έχει στην ντουλάπα της η πάμπλουτη κληρονόμος της F1 Tamara Ecclestone.

Η 27χρονη Ecclestone άνοιξε το τεράστιο δωμάτιο-ντουλάπα της στο περιοδικό «Closer» και εμφανίστηκε ένας ολόκληρος θησαυρός. Vintage κομμάτια, limited edition δημιουργίες, μοναδικές τσάντες και ρούχα που ξεπερνούν σε αξία το 1 εκατ. λίρες είναι ένα μέρος του παραμυθένιου κόσμου της.

Παρ’ όλα αυτά εκείνη δηλώνει: «Μερικοί νομίζουν ότι είμαι κακομαθημένο πλουσιόπαιδο, αλλά εγώ θέλω να φωνάξω ότι είμαι απλά η κόρη ενός διάσημου».