Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Η Ιταλία παραληρεί ...ακόμη με τη Bellucci

«Νιώθω πάντα σέξι»


http://img.protothema.gr/39517C586AAD0C0489CDC6B1D171B83D.jpg
Η 47χρονη αλλά πάντα νέα ηθοποιός Monica Bellucci φωτογραφίζεται για τη σειρά του οίκου Dolce & Gabbana και κάνει την Ιταλία να παραληρεί.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα «αποκαλυπτήρια» της Ιταλίδας καλλονής βγήκαν στη δημοσιότητα. Η Monica «αγκαλιάζεται» από κοντά καυτά σορτσάκια και στενούς κορσέδες, αφήνοντας την άκρως γυναικεία και αισθησιακή σιλουέτα της να κάνει μια δυναμική εμφάνιση.

Τα κόκκινα χείλη είναι σήμα κατατεθέν για την τηλεοπτική Μαλένα και τα σκούρα καστανά μαλλιά της, της προσδίδουν άνετα τον τίτλο της βασικής αντιπροσώπου της Μεσογειακής ομορφιάς. Η Monica άλλαξε πολλά σύνολα, με τους κορσέδες και τις midi φούστες να κυριαρχούν.

Συντροφιά της, το ιταλικό μοντέλο, Bianca Balti, η οποία επάξια βρίσκεται δίπλα στη Monica, και καταφέρνει να ξεχωρίσει παρά το ακαταμάχητο ταίρι της.

Η ταλαντούχα και διάσημη Monica, είναι μητέρα δυο παιδιών και δεν διστάζει να χαρακτηρίσει το γυμνό στις ταινίες πολύ κομψό και ρομαντικό। Θεωρεί ότι μετά από την ομορφιά την νιότης έρχεται μια άλλη ομορφιά. Έχει μάθει να παίζει πολλούς ρόλους αλλά ποτέ δε θα σταματήσει να νιώθει σέξι. Μάλιστα, αστιευόμενη, μιλάει για την τελευταία της ταινία που κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων έπρεπε να νιώθει και σέξι αλλά και να θηλάζει το μωρό της.
https://lh4.googleusercontent.com/-M-Z5wz1Gqec/TqaNS962xtI/AAAAAAAAM7U/9XUtqQCEkjk/s576/bell8.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-gq4iLBUrfHM/TqaNRLEIAWI/AAAAAAAAM60/bqbRnpxM5FU/s576/bell15.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-TKraL2mgOdo/TqaNRC6O6zI/AAAAAAAAM6s/DG23ow2mPUs/s576/bell13.jpg

Natasha Poly: Οπως τη γέννησε η μάνα της!

Ολόγυμνη…


http://img.protothema.gr/7B7161FCE5724C3D4BDC1D0F971224EB.jpg

Μπορεί πριν από μερικές μέρες να δείξαμε τις φωτογραφίες που έβγαλε η 25χρονη Ρωσίδα Natasha Poly για την ισπανική «Vogue», σήμερα όμως έχουμε και άλλες από αυτή τη φωτογράφηση. Γιατί δεν πόζαρε η Poly μόνο ντυμένη, αλλά και εντελώς γυμνή. Τώρα αν το τελείως γυμνό μπορεί με την κατάλληλη φωτογράφηση να γίνει μόδα, αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
https://lh6.googleusercontent.com/-V-NJ9f9xKW4/TqbesU3agBI/AAAAAAAAM_M/KTAWZQ7IWZ0/s374/np1.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-kLBA2uTTBWI/Tqber07VAHI/AAAAAAAAM_I/GB3sddLJUaQ/s576/np3.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-QOUa97nv9jM/TqbesKPbzOI/AAAAAAAAM_E/FlKTPfjNAlY/s576/np2.jpg

Ολόγυμνη στο Playboy για 1 εκατ. δολλάρια η Lindsay Lohan


Ένα εκατομμύριο δολάρια θα είναι η αξιοπρεπέστατη πληρωμή του άτακτου κοριτσιού του Hollywood, Lindsay Lohan, ώστε να ποζάρει εντελώς γυμνή για το αμερικανικό Playboy. (pic+vid)

H Lindsay Lohan δε φαίνεται να πτοείται από τις δεκάδες ώρες υποχρεωτικής κοινωνικής εργασίας σε νεκροτομείο που της επέβαλε το δικαστήριο για τα παραπτώματά της. Έτσι κανονίζει καινούρια φωτογράφηση.

Αφού απέρριψε τα 750.000 δολάρια, η 25χρονη Lindsay τελικά έδωσε τα χέρια με τους υπεύθυνους του αμερικανικού ανδρικού περιοδικού για... 250.000 χιλιάδες δολάρια παραπάνω, σύμφωνα με τα ξένα ταμπλόιντς.

Η φωτογράφηση θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα news.com.

Να σημειωθεί ότι η δημοφιλής celebrity δε θα κάνει κάτι καινούριο καθώς στο παρελθόν, το 2008 συγκεκριμένα, είχε φωτογραφηθεί προκλητικά στο περιοδικό New York σαν Marilyn Monroe.

Έλιωσε η σοκολατένια φούστα της στην πασαρέλα

Ψύχραιμη και χαμογελαστή η Karine Ferri


http://img.protothema.gr/92D219A9D2FDB994F3132304804EF243.jpg

Συμμετοχή σε ένα διαφορετικό είδος πασαρέλας έβαλαν πολλές γνωστές κυρίες της Γαλλίας. Οι κυρίες ήταν ντυμένες με δημιουργίες οι οποίες ήταν φτιαγμένες από ζαχαροπλάστες. Η τηλεπαρουσιάστρια και μοντέλο, Karine Ferri, όμως φαίνεται ότι δεν …άντεξε και η σοκολατένια φούστα της άρχισε να λιώνει επί πασαρέλας. Η Ferri αρχικά προσπάθησε να σταματήσει την πτώση αυτής της «ιδιαίτερης» φούστας αλλά μάλλον δεν τα κατάφερε.

Σκέτη αποκάλυψη η Jennifer Nicole Lee

Το πιο hot φόρεμα του Μαϊάμι


http://img.protothema.gr/F1B9D9763F36AEBB68CD9C2513A07851.jpg
Πολλοί πίνουν νερό στο όνομά της για τις συμβουλές της όσον αφορά τη γυμναστική και την υγιεινή διατροφή, ακόμα περισσότεροι όμως υποκλίνονται στο θεϊκό της σώμα και το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο.

Η Jennifer Nicole Lee παλαιότερα είχε στεφθεί «Miss Bikini Αμερική», ενώ πρόσφατα έκανε τον αντρικό πληθυσμό να παραμιλάει με το φόρεμα που φόρεσε σε γεύμα εργασίας παρακαλώ!

Η καλλονή εμφανίστηκε σε διάσημο εστιατόριο του Μαϊάμι με ένα φόρεμα που άφηνε σε κοινή θέα όλη της την πλάτη. Η Jennifer Nicole Lee άρχισε να ασχολείται με τη γυμναστική και τη συγγραφή βιβλίων fitness μετά την εντυπωσιακή απώλεια βάρους που κατάφερε μετά τη γέννα του δεύτερου της παιδιού. Εκτοτε συνηθίζει με τις εμφανίσεις της να προκαλεί και να επιδεικνύει το άψογο σώμα της!
https://lh4.googleusercontent.com/-JdSEP1E1kQI/TqYtKBEZqaI/AAAAAAAAM3w/V5z8qwjGkq4/s576/article-2052457-0E7DCDE300000578-985_306x689.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-lkunF_q1M6M/TqYtJB79gfI/AAAAAAAAM3U/Ugp3_OrLd-I/s634/article-2050247-0E6AEACF00000578-744_634x356.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-il9xFtEmsXs/TqYtKokX2uI/AAAAAAAAM30/FI4bfzrr_98/s576/article-2052457-0E7DCF1F00000578-730_634x880.jpg

Η «Ράδιο Αρβύλα» για το επίδομα της Ελένης Μενεγάκη!

Η «Ράδιο Αρβύλα» για το επίδομα της Ελένης Μενεγάκη!

Η «Ράδιο Αρβύλα» έκανε πρεμιέρα χθες και από την εκπομπή ξεχώρισε η πραγματικά σπαρταριστή σάτιρά τους για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία δεν θα εισπράττει πλέον το επίδομα τριτέκνων! Η παρέα μάλιστα της είχε ετοιμάσει και ένα απολαυστικό βίντεο, το οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όχι στην κατάργηση του επιδόματος των τριτέκνων της Ελένης Μενεγάκη. Όχι στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης που οδηγεί στην εξαθλίωση την απόλυτη ελληνίδα μάνα. Την επόμενη Πέμπτη, όλοι στην κεντρική πλατεία Μελισσίων για να βροντοφωνάξουμε: Επίδομα στην Ελένη Τώρα. Στηρίζουν την Ελένη με τα τραγούδια τους οι Γιώργος Νταλάρας, Χάρις Αλεξίου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και σε μια σπέσιαλ εμφάνιση οι U2!». Μάλιστα, είχαν παραφράσει ακόμη και το τραγούδι του διάσημου συγκροτήματος «With or without you» με στίχους για το θέμα του επιδόματος!
gossip-tv.gr

Φάτε… μάτια ψάρια!

Φάτε… μάτια ψάρια!

Αυτό θα πει λιτότητα και κρίση! Φαίνεται πως οι νέοι και κατά άλλα ταλαντούχοι σχεδιαστές μόδας αποφάσισαν να λανσάρουν τις νέες κολεξιόν τους στην 10η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας που μόλις ξεκίνησε με το απολύτως απαραίτητο ύφασμα και σε ορισμένες περιπτώσεις και… χωρίς αυτό αφού το Σάββατο εμφανίστηκαν μοντέλα ακόμα και με το στήθος έξω. Στην Εβδομάδα μόδας πάντως συμμετέχουν μερικοί από τους πιο ταλαντούχους νέους μόδιστρους της χώρας μας αλλά και τα πιο γνωστά μοντέλα της χώρας μας, όπως η αγαπημένη του Αντώνη Ρέμου Υβόννη Μπόσνιακ, η Γωγώ Βαϊνά, η Γιάννα Πολιάκου αλλά και η Ανδρεανή Τσάφου. Και οι δύο μεταμορφώθηκαν πάνω στην πασαρέλα για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να αναδείξουν τα ρούχα των σχεδιαστών. Εκείνο που προκάλεσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον ήταν ότι σε συγκεκριμένες επιδείξεις μόδας, μοντέλα αναγκάζονταν να αλλάζουν ρούχα επί πασαρέλας. Κάποιοι βέβαια επιμένουν πως αυτό ήταν το concept των επιδείξεων. Μήπως όμως γινόταν λόγω έλειψης στυλιστών μόδας στα παρασκήνια; Μπορεί, πάντως όλες οι επιδείξεις τις οποίες παρακολούθησαν και πολλοί επώνυμοι -ανάμεσά τους η Ιωάννα Σουλιώτη, η Ματθίλδη Μαγγίρα που πρόκειται να λανσάρει και τη δική της σειρά ρούχων, η Τζένη Μπότση και ο Μέμος Μπεγνής- ήταν πολύ εντυπωσιακές και με πολύ δημιουργικά ρούχα. Ρούχα τους το Σάββατο που μας πέρασε παρουσίασαν οι οίκοι Jeans, Miltos, Nektarios Elias Mertios, Lila Nova, Odysseas Papadogiorgakis, Tammy's Archive, Nadia Rapti & Teknio Kerasioti, E.L.R by Irene Lytra, Sisi Aretaki, Nassos Ntotsikas και έπονται φυσικά και άλλα πολλά ανερχόμενα ταλέντα στο χώρο της μόδας.
gossip-tv.gr


Πετρούλα Κωστίδου: Οι γιατροί έλεγαν ότι δεν θα τα καταφέρω

Η περιπέτεια υγείας που την έκανε πιο δυνατή


http://img.protothema.gr/8FA55A1CA651215B15C4D5982A575BCF.jpg

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε το καλοκαίρι η Πετρούλα Κωστίδου πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση στην «Πρωινή Μελέτη» όπου ήταν σήμερα καλεσμένη.

«Οι γιατροί είπαν στην κολλητή μου την Τάνια την Παπαβασιλείου και στον οδηγό μου-που ήταν οι πρώτοι που έφτασαν στο νοσοκομείο και ήταν πίσω από το ασθενοφόρο- ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μπορέσω να τα καταφέρω, γιατί είχα χάσει πολύ αίμα. Πήρα δέκα μπουκάλια αίμα από ό, τι ξέρω, κάθε βράδυ. Πάρα πολύ δύσκολα ήταν», είπε αρχικά η Πετρούλα.

Μάλιστα, όπως φρόντισε να πει, η συγκεκριμένη περιπέτεια ήταν ένα μάθημα ζωής για την ίδια: «Επειδή όταν έλεγα “την υγειά μας να έχουμε”, επειδή δεν είχα πάθει τίποτα στη ζωή μου δεν το ένιωθα. Τώρα όμως που κόντεψα να χάσω τη ζωή μου και δόξα τω Θεώ είμαι καλά τώρα, πραγματικά εκτίμησα τι είναι να έχουμε την υγεία μας. Δεν με νοιάζει τίποτα άλλο. Από κει και πέρα μπορώ να κάνω ό, τι γουστάρω, αρκεί να είμαι καλά εγώ».

Ποια παρουσιάστρια ξέχασε να… ντυθεί;

Ποια παρουσιάστρια ξέχασε να… ντυθεί;

Ένα μακρύ σατέν σακάκι, ψηλοτάκουνες γόβες και… έξω από την πόρτα! Παρουσιάστρια έκανε τη συγκεκριμένη εμφάνιση σε πρεμιέρα νυχτερινού κέντρου και δεν θα μπορούσε παρά να τραβήξει πάνω της τα φλας των φωτογράφων αλλά και του ανδρικού πληθυσμού μιας και από κορμί… φυσάει! Ποια είναι; Είναι η Κατερίνα Καινούργιου η οποία έδωσε το ‘παρών’ με μία φίλη της στην πρεμιέρα του προγράμματος του νυχτερινού σχήματος στο Romeo. Η παρουσιάστρια φορούσε ένα πολύ κοντό σατέν σορτσάκι το οποίο ναι μεν αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της, όμως όταν ήταν καθισμένη, μάλλον δεν την κολάκευε και ιδιαίτερα ή τέλος πάντων κινούσε το ενδιαφέρον των υπόλοιπων θαμώνων καθώς το μακρύ ασορτί σακάκι της δημιουργούσε την ψευδαίσθηση ότι δεν φορούσε κάτι από κάτω। Εκείνο που ήθελε πάντως η Κατερίνα Καινούργιου, να προκαλέσει δηλαδή το ενδιαφέρον με τη συγκεκριμένη νυχτερινή εμφάνισή της, το κατάφερε…
gossip-tv.gr

Είναι σεξομανής η Rihanna;

Οι εμμονές μίας σταρ…


http://img.protothema.gr/91790BC2E96729F883CD2F1D1BA1CF01.jpg
Ως γνωστόν οι προκλητικές εμφανίσεις «πουλάνε» πολύ και αυτό είναι κάτι που έχουν προσπαθήσει να εκμεταλλευτούν ανά καιρούς ηθοποιοί, τραγουδίστριες και λοιπές τηλε-περσόνες.

Ωστόσο καμία φορά τα πράγματα δείχνουν να ξεφεύγουν τόσο, που αναρωτιέται κανείς πού σταματούν τα «στημένα» θεάματα και πού αρχίζουν οι προσωπικές εμμονές. Τρανό παράδειγμα αυτής της σύγχυσης είναι η Rihanna. Η 23χρονη τραγουδίστρια εδώ και αρκετούς μήνες επιδίδεται σε άκρως προκλητικές εμφανίσεις, προσπαθώντας μάλιστα κάθε φορά να είναι ακόμα πιο καυτή από την προηγούμενη.

Στην αρχή όλοι νόμιζαν ότι πρόκειται για εντολές των image makers, όσο όμως περνάει ο καιρός, όλοι αρχίζουν να ψιθυρίζουν ότι ίσως η εμμονή της Rihanna με το σεξ να μην είναι τόσο προσποιητή.

Έτσι, μετά τα σέξι βίντεοκλιπ και τις kinky εμφανίσεις στη σκηνή, η Rihanna εμφανίστηκε στο Παρίσι με έναν… ακατάλληλο οδηγό υπό μάλης. Οι φωτογράφοι περίμεναν την 23χρονη έξω από το ξενοδοχείο της στην Πόλη του Φωτός και έμειναν άναυδοι, όταν συνειδητοποίησαν ότι η σταρ κρατούσε έναν σεξουαλικό οδηγό για λεσβιακές συνευρέσεις. Λέτε η Rihanna να έχει διπλή ζωή ή μήπως ετοιμάζεται για το επόμενο σόου της;

Τι σχόλια εισπράττει η Χρύσπα για την τολμηρή εμφάνιση επί πίστας;

Τι σχόλια εισπράττει η Χρύσπα για την τολμηρή εμφάνιση επί πίστας;

Η Χρύσπα καθημερινά αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό με τις σέξι εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται। Τι σχόλια εισπράττει όμως για τις τολμηρές εμφανίσεις της; «Με την εμφάνισή μου είχα ένα κόλλημα παλαιότερα. Φοβόμουν να είμαι σέξι, γιατί πίστευα ότι θα προκαλούσα αρνητικά σχόλια. Τώρα όμως, νομίζω πως απέδειξα ότι έχω προτεραιότητά μου το τραγούδι και αποφάσισα να τα δώσω όλα και στη σέξι πλευρά μου! Έτσι, θέλησα να είμαι τη δεδομένη στιγμή και το εφάρμοσα! Από τις γυναίκες που εκτιμώ ακούω πολύ θετικά σχόλια. Όλοι θα συμφωνήσετε ότι οι γυναίκες είμαστε πάντα πιο αυστηρές στην κριτική μας από τους άντρες της παρέας», καταλήγει η τραγουδίστρια μιλώντας σε καθημερινή εφημερίδα.
gossip-tv.gr

Συνέβη πρίν λίγο...Η Όλγα Φαρμάκη υπέγραψε σε μπουζούκια!

Εδώ και αρκετό καιρό το πανέμορφο αυτό κορίτσι-από τα λίγα καλά παιδιά στο χώρο του μόντελινγκ-αφού είδε πως δεν υπάρχουν και πολλές δουλειές στο χώρο της μόδας ελέω κρίσης, είπε να δοκιμάσει δειλά δειλά και σε άλλους επαγγελματικούς δρόμους. Αρχικά το εντυπωσιακό μοντέλο μπήκε στο χώρο του τραγουδιού. Ήδη κυκλοφορεί και το δεύτερο κομμάτι της με τον ράπερ Lava, με τίτλο «Ως τα μεσάνυχτα».
Στη συνέχεια έγινε dj και όργωσε, όλο το καλοκαίρι την περιφέρεια για extrad-άκια. Το επόεμνο της βήμα; Αν μπορεί κανείς να το πεί βήμα...η επίσημη πρεμιέρα της σε μπουζουκλερί. Τι θα κάνει ακριβώς η Όλγα μας; Θα παίζει μουσική στο ενδιάμεσο του προγράμματος ενώ τα ρούχα που θα επιλέξει όπως πληροφορούμαι θα είναι ιδιαίτερως αποκαλυπτικά!!!
Που θα ξεδιπλώσει το ταλέντο της ως dj; Σε έναν καινούργιο ανακαινισμένο χώρο στην Κηφισιά, κοντά σε εμάς εδώ στο gossip-tv।gr. Στον "Μπάμπη" που πλέον αλλάζει ονομασία και εφεξής θα φέρει την επωνυμία «Sugar». Σκέτο Sugar ε...όχι By Μπάμπης...Στο μαγαζί έχουν υπογράψει όπως μαθαίνω η Μαριάντα Πιερίδη ο Διονύσης Μακρής αλλά και ο ράπερ Bo, ενώ αν όλα τελεσφορήσουν αναμένεται η πρεμιέρα την άλλη εβδομάδα...Καλή επιτυχία Όλγα και ξέρεις εμείς εκεί θα μαστε και θα σε παρακολουθούμε!!
gossip-tv.gr

Θεέ μου...Κορυφαίο μοντέλο προκαλεί με τις "στάσεις" του στην παραλία


Η Silvina Luna είναι πολύ γνωστό μοντέλο στην Αργεντινή με συμμετοχή σε τηλεοπτικές εκπομπές ενω τα ειχε επί δύο χρόνια και με τον Μαραντόνα...Ναι. Αυτό το δίμετρο κορίτσι τα είχε με τον...Μαραντόνα. Αναρωτιέμαι μέχρι που...έφτανε ο ποδοσφαιριστής να δει...Εξασφαλίσαμε για τα μάτια σας και μόνο πρόσφατες paparazzi φωτογραφίες απο την παραλία Playa de Necochea. Μια παραλία, meeting point πολλών επώνυμων της χώρας. Μια παραλία που συνιστά τον παράδεισο για κάθε δημοσιογράφο, κάθε παπαράτσι. Το κορίτσι αυτή την φορά εντυπωσίασε όλους τους λουόμενους με τις...στάσεις της.
Τι να μας πεί η Rodriguez, που πρόσφατα είδαμε ή η Σίλβστέντ. Η Silvina είναι έτη φωτός μπροστά. Χωρίς καμία αναστολή αλλά με περισσή μυική συστολή το κορίτσι χαλαρώνει ολόγυμνη στην ξαπλώστρα διαβάζοντας το βιβλίο με τίτλο "Η απόλυτη αμαρτία". Λογικό. Τι να διαβάσει το κορίτσι Λουντέμη "Οι κερασίες θ΄ανθίσουν φέτος" ή το "Ένα παιδί μετράει τ΄άστρα"; Αστράκια είδαμε εμείς με το θέαμα. Φανταστείτε μια απο τις δικές μας εγχώριες μοντέλες να έκανε κάτι τέτοιο τι θα γινόταν; Και δεν αναφέρομαι στην Αλεξανδράτου, που το έχει εύκολο...

gossip-tv.gr

Η Coulter Ricky Lee αποκαλύπτει το... μουσικό της ταλέντο

Φωτογράφιση με άγριες διαθέσεις


http://img.protothema.gr/F47558A027CF9E683655385A5EC28ED3.jpg
Γεννήθηκε πριν από 25 χρόνια στη Νέα Ζηλανδία. Γράφει τραγούδια, τραγουδάει ποπ και r’n’b κομμάτια, είναι ραδιοφωνική παραγωγός και τηλεπαρουσιάστρια.

Ο λόγος για τη σέξι μελαχρινή Coulter Ricky Lee, η οποία είναι από τις πιο δημοφιλείς γυναίκες της showbiz στην Αυστραλία.

Η Coulter φωτογραφήθηκε πρόσφατα για το αυστραλέζικο «Maxim», σε μια φωτογράφιση με άγριες διαθέσεις.