Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Σέξι εσώρουχα στο κορμί της Luisana Lopilato

Από την Αργεντινή… με αγάπη!


http://img.protothema.gr/B401E0CBD75BEBF0D26F0CE7BA2F0A53.jpg
H ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια Luisana Lopilato, σύζυγος του δημοφιλούς καλλιτέχνη Michael Buble, που πολλοί τον θεωρούν άξιο συνεχιστή του Frank Sinatra, είναι το νέο πρόσωπο της εταιρείας εσωρούχων Ultimo.

Η ξανθιά καλλονή είναι μεγάλη σταρ στη χώρα της, την Αργεντινή και έχει εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Η καριέρα της ωστόσο απογειώθηκε το 2002, όταν πρωταγωνίστησε στη νεανική αργεντίνικη σειρά «Rebelde Way».

Ο βασικότερος λόγος βέβαια που η συγκεκριμένη εταιρεία την επέλεξε για να διαφημίσει τα εσώρουχά της είναι οι τέλειες αναλογίες του κορμιού της.

Η Luisana φωτογραφήθηκε με προκλητικά σέξι ολόσωμα κορμάκια με πλούσιο μπούστο, μικροσκοπικά στο χρώμα του δέρματος μπικίνι, αλλά και με εκρηκτικούς στηθόδεσμους, διακοσμημένους από μικροσκοπικά διαμάντια.

Η Luisana Lopilato γεννήθηκε στις 18 Μαΐου 1987 στο Μπουένος Άιρες. Τραγουδούσε στο συγκρότημα των Erreway μέχρι τα 18 της, αλλά μετά το γκρουπ διαλύθηκε και συνέχισε καριέρα μόνη της. Παράλληλα, έπαιζε σε πολλά σίριαλ αργεντίνικης παραγωγής και έκανε και κάποιες φωτογραφήσεις για ρούχα και εσώρουχα.

Η 24χρονη ηθοποιός γνωρίστηκε με τον 36χρονο Καναδό τραγουδιστή Michael Buble σε ένα πάρτι που έδινε η δισκογραφική του εταιρεία μετά από μία συναυλία που είχε δώσει στο Buenos Aires και μάλιστα έχει συμμετάσχει και στο videoclip του τραγουδιού του αγαπημένου της, «Haven't met you yet».

Ο γάμος τους έγινε στην Αργεντινή, ήταν ανοικτός και, φυσικά, μονοπώλησε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ της χώρας।
https://lh4.googleusercontent.com/-ISUQEQxg3Bs/TqLnLyFCb5I/AAAAAAAAMxU/pZHVyCTPinc/s576/LuisanaLopilato3.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-TyTRmEIufRo/TqLnNx3F2uI/AAAAAAAAMxo/k92_0IJBquo/s406/LuisanaLopilato.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-OrhxC6X09bI/TqLnL-IIWtI/AAAAAAAAMxI/7dtzkRDtbws/s591/LuisanaLopilato5.jpg

Μη σκίσεις το καλσόν

Μη σκίσεις το καλσόν


To γυναικείο καλσόν τυλίγει πόδια και μαζί, μια ολόκληρη ιστορία.

Αν ψάχνετε για γυναικεία φετίχ, τότε το καλσόν είναι ίσως το δικό σας κομμάτι.

Το καλσόν καθιερώθηκε από τους άντρες ευγενείς στα τέλη του 16ου αιώνα, καθώς η μάλλινη εκδοχή που φορούσαν μέχρι τότε έμοιαζε αρκετά άβολη. Το 1920 οι γυναίκες άρχισαν να φορούν μακριές κάλτσες από μετάξι, εκτοξεύοντας στα ύψη τη σεξουαλικότητά τους. Στη αρχή τα καλσόν ήταν φτιαγμένα από τεχνητό μετάξι, ενώ μετά τη δεκαετία του '40 κατασκευάζονταν από νάϊλον (το οποίο εφευρέθηκε το 1938). Τα πρώτα νάιλον καλσόν προορίζονταν για να καλύψουν τις ανάγκες των ηθοποιών και των χορευτριών και είχαν πρωταρχική θέση στη μεγάλη οθόνη.

Στα τέλη της δεκαετίας του '50 τα καλσόν άρχισαν να απευθύνονται στην ευρεία μάζα, ανοίγοντας μια ολόκληρη αγορά. Τη δεκαετία του '60 οι βελτιωμένες συνθήκες κατασκευής το έκαναν φθηνότερο και κατά συνέπεια πιο εύκολα προσβάσιμο σε όλα τα στρώματα. Η δημοτικοτητά του παρέμεινε για πολλά χρόνια στην κορυφή και θεωρήθηκε απαραίτητο αξεσουάρ το φθινόπωρο και το χειμώνα, αναδεικνύοντας τα σύνολα σε συνδυασμό με φούστες ή φορέματα.

Αν και τα τελευταία χρόνια οι πωλήσεις φαίνεται πως έχουν πέσει (λόγω της νέας μόδας που θέλει γυμνά πόδια και εξαιτίας της επικράτησης του παντελονιού στη γυναικεία γκαρνταρόμπα), το καλσόν επιτίθεται με ολοένα και περισσότερα χρώματα ή σχέδια που κάνουν τις γυναίκες να συνεχίζουν να το λατρεύουν.

Σε ποια Ελληνίδα ανήκουν αυτοί οι κοιλιακοί;

Σε ποια Ελληνίδα ανήκουν αυτοί οι κοιλιακοί;

Είναι να έχεις το κορμί, τη χάρη και το σεξ απίλ! Και η εν λόγω κυρία έχει… όλο το πακέτο! Ποια είναι;
Είναι η Όλγα Φαρμάκη η οποία ετοιμάζεται σύντομα να μας καταπλήξει για ακόμη μία φορά, όχι μόνο με τις τέλειες αναλογίες της αλλά και με τη νέα εμπλοκή της στο τραγούδι αφού ετοιμάζει συνεργασία έκπληξη। Ο λόγος για τη συνεργασία της με τον Lava που η ίδια λαχταρά όσο τίποτα μιας και της αρέσει πολύ ο χώρος τη μουσικής βιομηχανίας. Απομένει βέβαια μόνο να δούμε το αποτέλεσμα που ελπίζουμε να είναι εξαιρετικό.
gossip-tv.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Δεν έχω σχέση με τον Αλέξανδρο Παρθένη»

Καλεσμένη μου στην εκπομπή μου στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 με την Μαρία Περδικέα ήταν χθές η σέξι ηθοποιός-τραγουδίστρια και wanna be χορεύτρια στον πάγο, Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Με κέφι, χιούμορ και ειλικρίνεια-που πολύ θα ήθελα να είχαν και άλλοι εγχώριοι celebrities-η Πηνελόπη μας περιέγραψε την εμπειρία της στο «Dancing on ice» το οποίο και ξεκινάει σε λίγες μέρες, παραδέχτηκε πως έχει φάει «σούπες» στις πρόβες πολλές αλλά ανυπομονεί να ξεκινήσουν. Άλλωστε όλα είναι έτοιμα το παγοδρόμιο, η παρουσιάστρια, αλλά και η λαμπερή κριτική επιτροπή με Έλενα Παπαρίζου παρακαλώ πολύ!! Αμέεεε!!!
Μεταξύ άλλων η Πηνελόπη ξεκαθάρισε και τι τρέχει τελικά με τον Αλέξανδρο Παρθένη! Είναι ή δεν είναι μαζί με τον Αλεξανδρό; Το κορίτσι αυτό το όμορφο χωρίς να μασήσει είπε για πρώτη φορά ότι : «Στην ζωή μου υπάρχουν πολλοί Αλέξανδροι। Ένας από αυτούς είναι και ο παρτενέρ μου στο σόου. Με τον Αλέξανδρο Παρθένη είμαστε μόνο φίλοι. Δεν έχω σχέση με τον Αλέξανδρο» και πρόσθεσε πως: «Αν ήμουν μαζί του φυσικά και θα το έλεγα». Τέλος η Πηνελόπη μας εκμυστηρεύτηκε πως έχει αλλάξει τα μαλλιά της για μία ακόμη φορά όπως συνηθίζει καθώς στο «Dancing on ice» θέλει να βγει διαφορετική, για να μην τη βαριόμαστε όπως είπε χαρακτηριστικά. Για να δούμε τι θα δούμεεεε!!!
gossip-tv.gr

Τα διατροφικά μυστικά της Μενεγάκη...παρά την κυτταρίτιδα


Εμείς εδώ στο blog μας αποκαλύψαμε για πρώτη φορά την αρετουσάριστη εικόνα της Ελένης Μενεγάκη. Κι επειδή δεν έχουμε εμμονές και κολλήματα πραμένουμε εδώ, αυτή την φορά για να σας αποκαλύψουμε τα διατροφικά μυστικά της. Βεβαίως μπορει να έχει δίπλα της τον Παπαλαζάρου, ο οποίος είναι ένας απο τους καλύτερους της πιάτσας και να ενημερώνεται, η 40άρα παρουσιάστρια...ωστόσο κάνει πολλές ατασθαλίες. Αν στα παραπάνω προσθέσετε ότι βαριέται πολύ να κάνει γυμναστική καταλαβαίνετε γιατί η κυτταρίτιδα, είναι εμφανής. Μάλλον κάτι παραπάνω απο εμφανής! Η Διατροφολόγος των Celebrities Σοφία Παπικινού αποκαλύπτει...
"Τι και αν έχει περάσει τρείς εγκυμοσύνες, η σιλουέτα της γλυκιάς Ελένης παραμένει "τηλεοπτική" με συχνές αυξομειώσεις βάρους εύρους 2-3 κιλών. Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό της παρουσιάστριας ; Ο εξαιρετικός μεταβολισμός της αλλά και η πειθαρχία που δείχνει όταν παρεκκλίνει του ιδανικού της βάρους.
Σε περιπτώσεις "συναγερμού" λοιπόν η όμορφη Ελένη ακολουθεί το παρακάτω καθόλα υγιεινό και διατροφικά σωστό διαιτολόγιο. Ξεκινώντας τη μέρα πίνει τον αγαπημένο της διπλό καπουτσίνο με αφρόγαλα με ζαχαρίνη και για πρωινό επιλέγει γιαούρτι άπαχο με δημητριακά ολικής άλεσης ή βρώμη και φρέσκα φρούτα. Ενδιάμεσα λίγο πρίν πάει στο στούντιο συνηθίζει να τρώει 1 κουλούρι Θεσσαλονίκης ή 2 μπισκότα πορτοκαλιού που τα φτιάχνει η ίδια. Για μεσημεριανό επιλέγει να φάει πριν το γεύμα τη μισή σαλάτα ώστε να χορτάσει με μικρότερη ποσότητα και ύστερα 1 μερίδα μακαρόνια με κιμά που είναι και το αγαπημένο της γεύμα ή 1 σαντσουιτς με τορτίγια ολικής άλεσης ή χορτόσουπα. Για βραδινό επιλέγει κοτόπουλο φιλέτο ή ψάρι ή άπαχη μπριζόλα συνδυασμένα με σαλάτα ωμών ή βραστών λαχανικών. Φυσικά αν προκύψει ένα βραδινό γεύμα σε κάποιο εστιατόριο το μεσημεριανό της αποτελείται από μία σαλάτα με μία φέτα ψωμί. Πίνει πάρα πολύ νερό για να ξεγελάει την πείνα της κα να χορταίνει πιο εύκολα. Τέλος μια φορά την εβδομάδα δίνει στον εαυτό της το "ελέυθερο" να φάει σουβλάκι ή πίτσα βλέποντας την αγαπημένη της εκπομπή που δεν είναι άλλη από το Αλ Τσαντίρι News.
Μήπως ήρθε η ώρα να παραδειγματιστείτε και εσείς και ακολουθήσετε ένα πιο υγιεινό τρόπο διατροφής;;
gossip-tv.gr

Μαρία Σολωμού: Γυμνή...μέσα απο τον φακό του Διαμαντόπουλου



Μία φωτογραφία, που αποτελεί μέρος της έκθεσης του φωτογράφου Τάκη Διαμαντόπουλου το 2008 με θέμα, την ψυχή του σύγχρονου ανθρώπου, ανιχνεύοντας τις πιο χαρακτηριστικές πτυχές και αποχρώσεις της, σε ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών, της showbiz, και της πολιτικής...σας θυμίζουμε σήμερα...Πρωταγωνίστρια; Η αγνώριστη... Μαρία Σολωμού। Ήταν μόνο μία από τις 52 γυναίκες που πόζαραν για τον Τάκη Διαμαντόπουλο, για το λεύκωμα του "Φωτογραφίες" που συνόδευε την έκθεσή του στην gallery Ζουμπουλάκη॥και πραγματικά με εντυπωσίασε πάρα πολύ. Βεβαίως έχω επεξεργαστεί τα απόκρυφά της ηθοποιού, τα οποία στην φωτογραφία είναι φόρα παρτίδα. Και το έκανα για ευνόητους λόγους...Ωστόσο επέλεξα την φωτογραφία αυτή για να δείτε, σε πιό βαθμό μπορεί κάποιος να μεταμορφωθεί...Μαγικό κλίκ...
gossip-tv.gr

Μοναδικό: Πιάσαμε μοντέλο να βγάζει το μαγιό στην παραλία. Η αποκάλυψη


Όταν έχεις πολύ καλή σχέση με το σώμα σου και λατρεύεις την θάλασσα, δεν υπολογίζεις λουόμενους παπαράτσι και περίεργους. Τα πετάς όλα και πέφτεις στο νερό. Γίνεσαι ένα με την θάλασσα...Και πιστέψτε με...επειδή το έχω κάνει κι εγώ, πρίν πολύ πολύ καιρό αλλά σε ερημική παραλία...η αίσθηση είναι μαγική..Κάπως έτσι θα σκέφτηκε και η...
Βικτώρια Σιλβστέντ, η Playmate που μας τρελάινει। Βρε καλό μου κορίτσι...Τόσες παραλίες ερημικές υπάρχουν στο Μαλιμπού...Μέσα σε 50.000 νοματαίους βρήκες να τα βγάλεις; Είναι ποτέ δυνατόν; Και μετά σου φταίνε οι παπαράτσι που δε σε αφήνουν σε ησυχία; Εσύ στην καλύτερη περίπτωση κάνεις έρωτα μπροστά σε όλους πάνω σε ξύλινες μαρίνες...και σκέφτεσαι τώρα ότι έγινες ρεζίλι; Μάλλον γιατί φάνηκε η κυτταρίτιδά σου ε; Γι αυτό φρίκαρες...Όπως και να χει το κορίτσι το πιάσαμε και σας το παραδίδουμε για τα μάτια σας και μόνο...
.gossip-tv.gr

Φοβερό: Διέρρευσε sex video πασίγνωστης παρουσιάστριας



Έπεσε θύμα του πρώην της; Γνώριζε πώς με αυτόν τον τρόπο θ΄ασχοληθούν όλοι οι δημοσιογράφοι μαζί της; Το κάνει γιατί θέλει με τον τρόπο αυτό να τονώσει την τηλεθέαση στην εκπομπή της; Όποιος και να είναι ο λόγος, η πραγματική αιτία της διαρροής...εγώ ένα ξέρω...Το κορίτσι προκαλεί με την συμπεριφορά του. Φροντίζει κάθε φορά που βγαίνει στην τηλεόραση να προτείνει το εντυπωσιακό μπούστο της και δεν είναι τυχαίο πώς στο Youtube, έχει την τιμητική της σε videos με τίτλο...

Super μπούστα της τηλεόρασης. Αν και νεαρή σχετικά στην ηλικία η παρουσιάστρια δε μασάει. Έχει φροντίσει να μας εντυπωσιάσει και στο πρόσφατο παρελθόν με τις "αμαρτίες" της...Σε λίγο σας αποκαλύπτουμε τα στοιχεία της...Σε λίγο...


Τι άλλο θα δεί αυτός ο πρώην της...δηλαδή...θα έχει φρίξει ο ποδοσφαιριστής με τις αταξίες της Belen Rodriguez. Ένα ακόμη πολύ ζεστό video, Hot and Shower λέμε με πρωταγωνίστρια την Αργεντίνα μοντελο-παρουσιάστρια, διέρρευσε στο διαδύκτιο, κάνοντας τον Μάριο Μποριέλο, ποδοσφαιριστή και πρώην σύντροφό της να χάσει τα μαλλιά του...Το κορίτσι
είδε τον εαυτό της να κάνει μαθήματα ή καλύτερα σεμινάρια sex σε αγνώστων λοιπών στοιχείων αλλα τυχερό πολύ άντρα, με λαϊκή κούπ। Ο τύπος έχει μαλλί καπελάκι!!! Έλεος...πόσα φράγκα να έχει το αγόρι; Μάλλον πολλά...Όπως και να χει το θέμα-θέαμα, έχει γίνει "πρώτο θέμα" στην γειτονική χώρα με επιτήδειους μάλιστα να έχουν εξασφαλίσει όλο το υλικό διάρκειας 43 λεπτών και να το πουλάνε σε fans της παρουσιάστριας. Η ίδια αντιμετωπίζει με ψυχραιμία την ιστορία και έχει δώσει στον δικηγόρο της εντολή να ψάξει για τον ηθικό αυτουργό της πράξης...Μου κάνει εντύπωση η γωνία των πλάνων. Είναι πολύ πιθανό η κοπέλα να αγνοούσε την κάμερα, καθώς σε καμια φωτογραφία δεν πόζαρε με νάζι. Όπως η Καρντάσιαν στο δικό της sex tape
gossip-tv.gr

Βγήκε έξω χωρίς παντελόνι η Aguilera!

Το’ χει χάσει


http://img.protothema.gr/5375C383C8F2BC0074B3709F40D1153D.jpg
Το τελευταίο διάστημα κάτι δεν πάει καλά με την Christina Aguilera. Η μία της εμφάνιση είναι χειρότερη από την άλλη, τα κιλά της έχουν πάρει την ανιούσα και γενικώς σε τίποτε δεν θυμίζει το ξανθό κορίτσι που ήρθε με φόρα για να κατακτήσει την παγκόσμια μουσική σκηνή. Την Πέμπτη βγήκε από το σπίτι της για να πάει για ψώνια, με μία ακόμα εμφάνιση που δεν έμεινε απαρατήρητη. Η διάσημη τραγουδίστρια φόρεσε το καλσόν της και όλα τα υπόλοιπα, δεν φόρεσε όμως παντελόνι. Ή μάλλον επέλεξε ένα σορτσάκι που ήταν τόσο κοντό που χάθηκε κάπου μέσα στο δέρμα της…




Πότε άλλοτε η... Apple δεν ήταν τόσο «καυτή»!

Ανεβάζει επικίνδυνα τη θερμοκρασία...


http://img.protothema.gr/A0A4F94A4B7D0FEB9949418D3B4FE8D4.jpg
Θα μπορούσε ποτέ μια Ολλανδέζα να είναι τόσο «καυτή»; Θα μπορούσε, ωστόσο οι ίδιοι οι Ολλανδοί, στη δική τους έκδοση του διάσημου ανδρικού περιοδικού Playboy, προτίμησαν να δώσουν το... θρόνο της σεξουαλικότητας σε μία 22χρονη καλλονή από την Ταϊβάν!

Ο λόγος για το μοντέλο με το όνομα... Apple, η οποία ποζάρει γυμνή για το τεύχος Νοεμβρίου του ολλανδικού Playboy, ανεβάζοντας στο... ζενίθ τη θερμοκρασία, μολονότι ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά!
https://lh4.googleusercontent.com/-OX9mhryK60k/TqPVnrMudrI/AAAAAAAAMyg/5tfILlaP5c8/s576/tai3.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-TbJKQ8pC_Wo/TqPVos6jWfI/AAAAAAAAMyo/XBdfXbFOtps/s576/tai2.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-0HWzKxbOxig/TqPVmLLm3JI/AAAAAAAAMyY/Uijak7FDAzk/s576/tai1.jpg