Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

«Λατρεύω τις καμπύλες μου!»

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/99140.jpgH εντυπωσιακή αλλαγή στο σώμα της ύστερα από τη θεαματική απώλεια των περιττών κιλών που απέκτησε στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της αποτέλεσαν για αρκετό χρονικό διάστημα ένα από τα αγαπημένα θέματα των αμερικανικών και όχι μόνο ταμπλόιντ. Η ίδια πάντως εξήγησε από την πρώτη στιγμή που έφερε στον κόσμο τον μικρούλη, Flynn, ότι είχε σκοπό να χάσει άμεσα τα περιττά κιλά προκειμένου να επιστρέψει δυναμικά στις πασαρέλες. Και αυτό ακριβώς έκανε προς τέρψη των θαυμαστών της.



Πλέον η Miranda Kerr απολαμβάνει τους καρπούς των προσπαθειών της, βλέποντας τις μετοχές της στο «Χρηματιστήριο» της showbiz να σημειώνουν συνεχώς «limit up». Τελευταία της συνεργασία ήταν με το περιοδικό Cleο όπου είχε τη δυνατότητα να προβάλλει για άλλη μια φορά τα δυνατά της σημεία, σύμφωνα με τη Daily Mail.

«Έχω λίγο περισσότερες καμπύλες τις οποίες και λατρεύω! Νομίζω ότι είναι πολύ ωραίο να εργάζομαι με αυτές», δήλωσε।
real.gr

Τι «τρέχει» με Αλέξανδρο Παρθένη και Πηνελόπη Αναστασοπούλου;

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/78799.jpgFull in love θέλουν οι φήμες τον Αλέξανδρο Παρθένη και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου! Το μοντέλο και η ηθοποιός λέγεται πως είναι ζευγάρι εδώ και τρεις μήνες, ωστόσο, μέχρι σήμερα ο φακός δεν τους έχει «τσακώσει» μαζί.

Τι κι αν προ ημερών ο Αλέξανδρος εμφανίστηκε σε κοσμική εκδήλωση μαζί με την Κατερίνα Θάνου; Οι φήμες λένε πως άλλη έχει κλέψει την καρδιά του κι αυτή είναι η ηθοποιός!

Το ειδύλλιο ξεκίνησε μέσω κοινής παρέας και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Αλέξανδρος και Πηνελόπη -σύμφωνα με όσα λέγονται πάντα- περνάνε αρκετό χρόνο μαζί, ενώ έχουν κοινά ενδιαφέροντα, μεταξύ των οποίων οι μηχανές, τα σπορ και η μουσική.

Σε κοινή έξοδο ακόμα δεν τους έχει πετύχει κανείς, αφού αποφεύγουν τα πολυσύχναστα μέρη, ωστόσο, η ηθοποιός εθεάθη προ ημερών στο στέκι του μοντέλου στα νότια προάστια της Αθήνας...

Πηγή: Star
.real.gr

Video Μενεγάκη: Το νέο outfit και το τυχαίο ατύχημα με το στήθος

Αχ αυτο το κορίτσι με τα "τυχαία" ατυχήματά. Πώς είναι δυνατόν ρε παιδί μου να σου πέσει το φόρεμα κι εσύ να μην καταλαβαίνεις, απολύτως τίποτε και να συνεχίζεις την εκπομπή. Δεν είμαι γυναίκα για να καταλάβω. Αυτό που ξέρω είναι πώς όταν μου πέσει το παντελόνι στον αέρα αντίστοιχα και είμαι όρθιος θα το καταλάβω...Πέρα απο κάθε άλλο σχόλιο-το μόνο σίγουρο είναι πώς-η Ελένη είναι επαγγελματίας. Δεν μπορώ να δώσω άλλη ερμηνεία για την στάση της. Η παρουσιάστρια είναι επαγγελματίας ρε παιδιά...Βεβαίως φέτος τα δεδομένα είναι κομματάκι δύσκολα. Τα νούμερα έχουν πάρει την κατηφόρα και το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο. Tην ίδια στιγμή η κρίση έχει "σκοτώσει" μέχρι και το outfit της ξανθιάς καλύτερα αμοιβόμενης παρουσιάστριας. Τυχαίο; Όσο και τα ατυχήματά της. Και το λέω διότι... Λεφτά για ρούχα προφανώς δεν έχει η Ελένη η οποία έβαλε τις πανάκριβες τσάντες στο χρονοντούλαπο (αφού της έκανε ΟΛΕΣ μια βόλτα από τη λαϊκή αγορά με τα βιολογικά προϊόντα) και ασπάστηκε το look «πλύνε βάλε». Με ένα τζην παντελόνι θα βγάλει τη σεζόν η χαμηλοβλεπούσα πλέον παρουσιάστρια, η οποία πλέον δεν αγοράζει από τις προαναφερθείσες λαϊκές αγγούρια και μελιτζάνες, αλλά τοπάκια και πουκάμισα από αγνό, παρθένο τσίτι. Και επειδή προφανώς κάποιος από τους νέους της φίλους θα της είπε ότι το nude πάει με όλα, αποφάσισε να βάλει τις Christian Louboutin γόβες της στην κυριολεξία με όλα. Σου λέει αν δεν κάνει απόσβεση το πατούμενο δεν το βγάζω απ’την πατούσα. Το μόνο ευχάριστο της όλης κατάστασης είναι ότι μάλλον αποταμιεύει χρήματα για το 2012 όταν και δεν θα έχει εκπομπή και έτσι δεν μπορεί να αγοράζει κονσίλερ και μεικ απ με τους τόνους για αυτό το τόσο επιτυχημένο μακιγιάζ των περασμένων σεζόν που μέχρι και ο Ζαχαράτος στην παράστασή του θα έβρισκε κομματάκι… βαρύ. Οικονομία και στη λακ με αποτέλεσμα το μαλλί να θυμίζει παιδούλα του κατηχητικού...Φτου σου κούκλα μου… Δείτε το video...διότι είναι συλλεκτικό... gossip-tv.gr

Natasha Poly: Το κορίτσι και η μοτοσικλέτα...

Μια Ρωσίδα στην ισπανική «Vogue»


http://img.protothema.gr/2656DA824713DF5422B679958B0FF772.jpg
«Τα μυστικά της μοτοσικλέτας» είναι ο τίτλος της σέξι φωτογράφισης που έκανε η Natasha Poly για την ισπανική «Vogue» του Νοεμβρίου.

Η Natasha Poly γεννήθηκε πριν από 25 χρόνια στη Ρωσία. Ασχολήθηκε από μικρή με το μόντελινγκ, αλλά το 2003 άλλαξε η ζωή της. Περπάτησε για τον οίκο Emanuel Ungaro στα catwalks στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι και η μεταγραφή της σε πρακτορείο μοντέλων στην Αμερική δεν άργησε να ακολουθήσει...

Σήμερα ζει στη Νέα Υόρκη και έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας। Τον Σεπτέμβριο εμφανίστηκε στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο. Είναι παντρεμένη από το 2009 με τον Ολλανδό επιχειρηματία Peter Bakker.
https://lh3.googleusercontent.com/-_Bf70262z04/TqF9iy067QI/AAAAAAAAMnc/1hB8HkPG0ds/s620/Natasha_Poly_Vogue_61.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-3qgfVoJy7_Y/TqF9i_CqSLI/AAAAAAAAMnY/22dK6MHAtXU/s576/Natasha_Poly_Vogue_41.jpg

Αποκλειστικό: Έρχεται η Τουρκική "Πολίτικη Κουζίνα"



Στην Ελλάδα αναμένεται το 2012, όμως οι Τούρκοι έχουν ξεκινήσει απο πέρυσι τα γυρίσματα μιας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστούν και Έλληνες ηθοποιοί। Βλέπετε η ανεργία στο κλάδο και η αναπτυσόμενη αγορά του θεαματός, με επίκεντρο της Κωνσταντινούπολη έχουν υποχρεώσει πολλούς λειτουργούς της Τέχνης να μεταναστέυσουν. Τελευταίο παράδειγμα; Η Ρόμη Βασιλειάδη. Η ηθοποιός που γνωρίσαμε πρίν τρία χρόνια στα "Ματωμένα χώματα" , σίριαλ του Alpha δίπλα στον Γιώργο Καραμίχο. Το κορίτσι αυτό βεβαίως... έχει την οικογένειά της στην Πόλη. Με πατέρα επιχειρηματία και με σημαντικά κονέ στην Τουρκία βρίσκεται εδώ και δύο μήνες στην γειτονική χώρα καθώςεπιλέχτηκε ανάμεσα σε εκατοντάδες συναδέλφους της για να παίξει στην μεγαλύτερη ίσως κινηματογραφική παραγωγή με αντικείμενο τις σχέσεις μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων. Το κορίτσι μιλώντας αποκλειστικά στο blog μας, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες και μάλιστα εξέφρασε τον θαυμασμό της για την παραγωγή. "Έχω το σενάριο στα χέρια μου και διαβάζω εδώ και δύο εβδομάδες. Νιώθω τυχερή που συμμετέχω. Είναι όπως η Πολίτική Κουζίνα. Θα σας αρέσει πολύ". Βεβαίως αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι το αντικείμενο του σεναρίου και κατα πόσο οι Τούρκοι παραγωγοί-κατα τον προσφιλή τους τρόπο-θα περάσουν μηνύματα "πειραγμένης" ιστορικής κληρονομιάς. Αλλά αυτό είναι κάτι που θα το κρίνουμε όταν θα το παρακολουθήσουμε...
gossip-tv.gr

Ένα αμάξι δώρο (μόνο;) για την Kelly Brook!

Σέξι ακόμα και στις καθημερινές της στιγμές...


http://img.protothema.gr/3CC10725E5E15B5627B805DFA6D285DE.jpg
Την πανέμορφη Kelly Brook ξαφνιάζει ο σύντροφος της με ένα νέο αμάξι για δώρο... Εμάς πάλι μας ξαφνιάζει η ίδια, επειδή φοράει… πολλά!

Τα φλας την απαθανάτισαν με ένα φούτερ, κολάν και χαμηλές μπότες να φιλάει το αγόρι της, πρώην παίκτη rugby, Thom Evans. Το ντύσιμο αυτό αποκάλυπτε τις ζουμερές καμπύλες του ωραίου μοντέλου που υποστηρίζει ότι δεν είναι ανατριχιαστικά αδύνατη.

Ο σύντροφος της Kelly, της έφερε να δει το νέο της αμάξι που την πρόσφερε ως δώρο. Το ζευγάρι ήταν αρκετά διαχυτικό και παρουσιάζεται πιο αγαπημένο από ποτέ. Πριν μπουν στο νέο αμάξι, που φαίνεται να το περίμεναν καιρό, το κοιτούν προσεχτικά και έπειτα μπαίνουν μέσα και φεύγουν.

Και οι δύο ήταν πολύ απασχολημένοι το τελευταίο χρονικό διάστημα είτε με την Kelly να προωθεί την σειρά φορεμάτων για πάρτι της New Look είτε με τον Thom που είχε χρέη ανταποκριτή για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Όμως τώρα, με το νέο τους απόκτημα, η σχέση αναθερμάνθηκε για τα καλά...







Είναι ψεύτικα τα boobs ή αληθινά; Η Αποκάλυψη

Όταν έχεις να ανταγωνιστείς την Beyonce είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα μείνεις στην αφάνεια. Εκτός κι αν αρχίσεις να κάνεις τις σωστές κινήσεις για να πάρεις κι εσύ ένα μικρό κομμάτι από την πίτα. Αυτό σκέφτηκε και η Kelly Rowland η οποία μετά την sexy φωτογράφηση στο περιοδικό Vibe έσκασε μύτη με μπλουζάκι "Αποκάλυψη". Σου λέει η φίλη του Κωστέτσου. Τώρα που όλοι αμφισβητούν την κοιλίτσα της πρώην συνεργάτιδας και φίλης μου τώρα θα σας δείξω εγώ πόσα τα έχω τα... συκώτια για να σηκώσω όλο το βάρος και να γίνω η απόλυτη... Έτσι λοιπόν το κορίτσι αποφάσισε να κάνει αυτή την εμφάνιση και να μας αφήσει... παγωτά... Το είπε και η ίδια άλλωστε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι ήρθε η ώρα να κάνει καινούρια πράγματα και να είναι πιο ανοιχτή σε προκλήσεις. Λέτε τα καινούργια πράγματα στα οποία αναφέρθηκε να ήταν τα νέα προϊόντα της σιλικόνης για τα στήθη; Ποίος ξέρει... Κι αφού τον βρήκε τον δρόμο προς τον φωτογραφικό φακό, είναι σχεδόν μαθηματικά βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες more sexy φωτογραφήσεις. Να δώσουμε συγχαρητήρια στον manager της για την στροφή στην ποιότητα... Γιατί αν κρίνω από την εικόνα η δουλειά που έγινε θα μείνει στην ιστορία. Όπως τα έργα τέχνης
gossip-tv.gr

Σκαλί καλέ μου σκαλί… σκαλί θα κατεβώ!

Σκαλί καλέ μου σκαλί… σκαλί θα κατεβώ!

Ένα – ένα κι άλλο ένα… μέτρησε γνωστό μοντέλο τα σκαλιά…! Ο λόγος για την, Nicola McLean από την Αγγλία και παρόλο που έχει μετρήσει χιλιόμετρα στις πασαρέλες με τα τακούνια της με τα σκαλιά έχει ένα θεματάκι. Οι παπαράτσι την απαθανάτισαν, όταν χαρωπή χαρωπή κατέβαινε με τα ψηλοτάκουνα και παραπάτησε. Ατυχήματα γίνονται, βέβαια, αλλά αν δεν μπορείς να το περπατήσεις... τι το φοράς; Εκτός κι αν το... μάτιασαν το κορίτσι...
Πηγή: controltv

Jessica Jane Clement: Πιο καυτή δεν γίνεται

Φωτογράφηση για το ρωσικό Maxim


http://img.protothema.gr/47937C80D3578F13A0063841514E6CF4.jpg
Η Jessica Jane Clement γεννήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου 1985 στη Βρετανία. Στην εφηβεία ασχολήθηκε με το μόντελινγκ και έγινε γνωστή από τις φωτογραφήσεις της για τα εσώρουχα Playboy.

Στη συνέχεια, στα 19 της, την παρουσίασε το αμερικανικό περιοδικό «Playboy», ασχολήθηκε με την ηθοποιία και την τηλεόραση και έγινε από τις πιο καυτές γυναίκες στη Βρετανία με αμέτρητους funs.

Η Clement δεν προλαβαίνει να φωτογραφίζεται και τα περισσότερα αντρικά περιοδικά, μεταξύ αυτών και το «Maxim» της Ρωσίας, δεν σταματούν να της αφιερώνουν σελίδες.
https://lh3.googleusercontent.com/-1dExW_hBaEM/TqEI-FcNsmI/AAAAAAAAMdw/-vDzSK1brV0/s480/jessica-jane-clement-nov-maxim-russia-02-480x322.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-05X3Nbxu0xg/TqEI-oyJBSI/AAAAAAAAMd8/uoW0xH5CxzU/s576/jessica-jane-clement-nov-maxim-russia-04-480x617.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-yeSyxXoVBck/TqEI-eN_oCI/AAAAAAAAMeM/CxpjaDRVQWc/s576/jessica-jane-clement-nov-maxim-russia-03-480x617.jpg

«Αν ο Αnt1 μου πρότεινε να είμαι στο πρωινό, θα ήμουν»

Η Νάντια Μπουλέ βάζει τα πράγματα στη θέση τους


http://img.protothema.gr/1C211A1CD9A1C9D43C7F9D008D49D76F.jpg
«Συγκεκριμένη πρόταση από τον Ant1 για το πρωινό δεν μου έγινε ποτέ... Τα σχόλια και οι φήμες δεν επιβεβαιώνονται πάντα. Αν ο ΑΝΤ1 μου πρότεινε να είμαι στο πρωινό του, θα ήμουν. Είναι το κανάλι με το οποίο συνεργάζομαι και σέβομαι απόλυτα», ξεκαθαρίζει σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Down Town» η Νάντια Μπουλέ.

Όσον αφορά στις κόντρες που υπάρχουν συχνά ανάμεσα στις παρουσιάστριες, η παρουσιάστρια λέει: «Ξέρω πως υπάρχει μια στερεοτυπική εικόνα ότι, αν είναι να συνεργαστούν δυο γυναίκες στην ίδια εκπομπή, πιάνονται μαλλί με μαλλί, αλλά δεν είναι έτσι με εμένα».

Στην ερώτηση αν θεωρεί πως τώρα που δουλεύει στην τηλεόραση «έπιασε την καλή», η Νάντια απαντά: «Μακάρι να ίσχυε κάτι τέτοιο. Δεν συμβαίνει πια ούτε στα πιο καταξιωμένα πρόσωπα της τηλεόρασης -πόσο μάλλον σε εμένα που δεν είμαι καταξιωμένο πρόσωπο».

Μαρία Σολωμού: Κρύβω έναν χοντρό άνθρωπο μέσα μου

Θα έκανε πλαστική;


http://img.protothema.gr/438C3ED123044F0DECD0894FD5F42180.jpg

«Δεν έχω άγχος με τα κιλά, δεν ζυγίζομαι συχνά. Από τα ρούχα μου καταλαβαίνω αν έχω πάρει βάρος ή όχι.», λέει η Μαρία Σολωμού στο περιοδικό «ΟΚ» και συνεχίζει: «Κρύβω έναν χοντρό άνθρωπο μέσα μου. Μου αρέσουν οι λιχουδιές. Έχω αδυναμία στις τηγανητές πατάτες και τα γλυκά. Δηλαδή μπορεί να φάω τα βραστά λαχανικά μου και το ψητό κρέας ή το ψάρι και μετά να φάω δύο πάστες. Αυτό είναι το μόνο μου πρόβλημα... Τώρα διανύω την περίοδο όπου μπορεί να φάω μία φορά την εβδομάδα γλυκό, το οποίο είναι σπάνιο για μένα. Κανονικά τρώω κάθε μέρα...»

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία έχει ύψος 1,67 και βάρος 50 κιλά αποκαλύπτει πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, πήρε 18 κιλά και σε διάστημα τριών μηνών έχασε 22. Πώς; «Τα έχασα χωρίς διατροφή. Προφανώς είχε αλλάξει ο μεταβολισμός μου...», απαντά η ίδια.

Όσο για το χρόνο που περνάει και τις ρυτίδες; «Και βέβαια αγχώνομαι με το χρόνο που περνάει, υπάρχει άνθρωπος που δεν αγχώνεται που γερνάει; Καθόλου φίλος δεν είναι. Δεν συμπαθώ το χρόνο που περνάει από όλες τις απόψεις, ούτε από το γήρας, ούτε από τις στιγμές που φεύγουν. Θα ήθελα ένα pause στον χρόνο... Ακόμα δεν έχω δει την πρώτη μόνιμη ρυτίδα. Έχω ρυτίδες έκφρασης από τα 15 μου. Περνώντας βέβαια ο καιρός βλέπεις αλλαγή. Βλέπεις τη χαλάρωση του δέρματος...»

Ποια είναι η γνώμη της για τις πλαστικές επεμβάσεις; «Σαφέστατα θα μπορούσα να κάνω κάτι, το οποίο όμως δεν θα ήταν μόνιμο. Δεν θα μπορούσα να μπω σε διαδικασία λίφτινγκ. Θα φοβόμουν πάρα πολύ. Θα προτιμούσα εναλλακτικές μεθόδους, όχι κάτι που σου αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά. Ενδεχομένως κάποιο λέιζερ αναζωογόνησης, τεχνικές δηλαδή που σου δίνουν περισσότερη λάμψη.»

Rosie Huntington: Γυναίκα με τα όλα της

Φωτογράφηση για τη γερμανική «Vogue»


http://img.protothema.gr/DCCE08E417906F2B53AB0098FC4382CD.jpg

Εξώφυλλο για άλλη μια φορά βρίσκεται το μοντέλο και ηθοποιός Rosie Huntington, η οποία φωτογραφήθηκε για τη γερμανική «Vogue» Νοεμβρίου। Η 24χρονη καλλονή από τη Μεγάλη Βρετανία, η οποία πρωταγωνιστεί στην κινηματογραφική ταινία «The Transformers 3», έχει ψηφιστεί από τα ανδρικά περιοδικά ως η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο. Από το 2006 η Huntington είναι ένας από τους αγγέλους της Victoria’s Secret.
https://lh5.googleusercontent.com/-SJXcX_gdH1k/TqBRJBzA0PI/AAAAAAAAMco/VR4_2w9019U/s620/RosieVogue81.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-PCyXg5BY4vg/TqBRHw_6DiI/AAAAAAAAMcM/VcnFP5FnX-8/s576/RosieVogue4.jpg

Κατερίνα Καινούργιου: "Ουδέποτε σκέφτηκα να δείξω το στήθος μου on air"

Τον τελευταίο καιρό γίνετια πολύ λόγος για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει η Κατερίνα Καινούργιου। Μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που καταντάει και λίγο τραβηγμένο. Η Καινούργιου και στήθος έχει κάνει πρίν απο τρία τέσσερα χρόνια και μπορεί να έχει κόψει την μύτη της. Το ερώτημα είναι...άλλο. Βρείτε μου μία απο τις προβεβλημένες της ιδιωτικής τηλεόρασης που δεν έχει κάνει πλαστική και τότε πιστέψτε με...θα είμαι ΕΓΩ αυτός που πρώτος θα γράψω την "είδηση". Γιατί μιλάμε για είδηση όχι αστεία. Δε θα μείνω σε αυτό το θέμα. Δε θα ασχοληθώ με την στεναχώρια της Κατερίνας απο τον ντόρο που ξαφνικά χτίστηκε γύρω απο εκείνη, ούτε απο τις χυδαιότητες που κάποιοι φρόντισαν να "απλώσουν" στην πιάτσα. Εγώ θα μείνω στο video που έπιασε προχθές το μάτι του έμπειρου Στάθη-αγαπούλα-Παπούλια . Στη σκηνή που... η Κατερίνα φαινόταν να παίζει με το στήθος της και ν΄ανοίγει το πουκάμισό για να φανεί το "οροπέδιο σιλικόνης ή όχι" λίγο παραπάνω. Πληροφορήθηκα απο αξιόπιστη πηγή ότι η Κατερίνα παρακολουθούσε εκείνη την ώρα την εκπομπή Made in Star και έλεγε σε συναδέλφους της "Ρε παιδιά αφού το ξέρετε. Ήταν βαρύ το μικρόφωνο και προσπαθουσα να φτιάξω το πουκάμισο κι όχι να το ανοίξω". Τι ν΄ανοίξεις Κατερίνα μου...Εδώ δύο χρόνια τώρα το έχουμε δεί το στήθος απ' όλες τις γωνίες...Και για του λόγου το αληθές...Δείτε το Video που ακολουθεί για να καταλάβετε...Λές και έχεις καμία ανάγκη να ανοίξεις τον εσωτερικό σου κόσμο λίγο παραπάνω...για δές...για δές...
gossip-tv.gr

Rihanna: Η Γαζέλα που πετάει το στήθος της τυχαία και...ποζάρει



Τι να πείς γι αυτό το κορίτσι. Δεν την προλαβαίνεις. Πότε πέταξε τα ρουχάκια της πόζαρε μόνο με τα εσώρουχα στον καθρέφτη του σπιτιού της και ανέβασε την φωτογραφία στο twitter...πότε έπαιξε με το κορμί της σε συναυλία στην Βραζιλία, πότε κυκλοφόρησαν φωτογραφίες να "φασώνεται" με τον νέο της σύντροφο...τιο κορίτσι αυτό είναι σίφουνας. Παίζει με το μυαλό και προσφέρει το κορμί της...που μεταξύ μας είναι για πολλές αμαρτίες, στους θαυμαστές της. Αυτή την φορά παίζει με το στήθος της...Φοράει ένα

απλό και πολύ διακριτικό μπλουζάκι για 12 μηνών κοριτσάκι και αφήνει το κάτω μέρος του στήθους της εκτεθημένο। Δε μασάει και όταν αντιλαμβάνεται ότι την απαθανατίζουν ποζάρει αγέρωχη, τεντωμένη και ατάραχη. Βλέπετε το αισθητικό αποτέλεσμα είναι απλά...τέλειο και η μικρή δείχνει να το απολαμβάνει. Βεβαίως την ίδια στιγμή πουλάει παγκοσμίως εκατομμύρια cds...και αυτό της δίνει το δικαίωμα να παίξει όπως θέλει. Όχι σαν κάτι άλλες δικές μας που ανακάλυψαν ξαφνικά την υπεραξία του πλαστικού κορμιού τους και με την πρώτη ευκαιρία τα πετάνε...Πήξαμε στο Silicon Valley...χαλαρώστε....
gossip-tv.gr

Δήμητρα Κωνσταντίνου: Το μοντέλο που κυκλοφορεί με το στρίνγκ μέσα στο σπίτι!


"Κοιμάμαι γυμνή όταν... θέλω να προκαλέσω όπως μπορώ καλύτερα τις αισθήσεις του φίλου μου ενώ κοιμάται δίπλα μου, ενώ μου αρέσει να μουλιάζω μέσα στη μπανιέρα μου... γιατί λατρεύω το νερό κι ό,τι περιστρέφεται γύρω απ το υγρό στοιχείο". Όχι πείτε μου. Όταν μια γυναίκα στα 2 της χρόνια λέει αυτά...ένας άντρας τι μπορεί να κάνει; Απλά να καθίσει στην πολυθρόνα και να την απολάυσει...Και τι εννοώ; Η Δήμητρα μιλώντας σε περιοδικό περιέγραψε μια καθημερινή μέρα της...'Κυκλοφορώ μόνο με το στρινγκ όταν... μου αρέσει να με βλέπω να κυκλοφορώ με όσο το δυνατόν λιγότερα εσώρουχα".
Αυτά είναι τα καλύτερα. Να βρίσκεσαι στο σπίτι να μιλάς με τις ώρες στο κινητό κάνοντας crisis management και ξαφνικά να σκάει μπροστά σου η Δήμητρα με το 1,76 κορμί της μόνο με τα εσώρουχα...Τι κάνεις; Νίωθεις ο κατακτητής του κόσμου, κλείνεις το κινητό βγάζεις μέχρι και την μπαταρίακαι την κάρτα μνήμης, το bluetooth και τρέχεις για ταχεία αφυδάτωση...Και συνεχίζω να διαβάζω την συνεντευξή της "Το σεξ είναι καλό όταν... είναι βίαιο. Κοιτάζομαι πολλή ώρα μπροστά στον καθρέφτη όταν... νιώθω υπερβολικά σέξι. Τραβάω φωτογραφίες μου μπροστά στον καθρέφτη όταν... υπάρχει ένας συγκεκριμένος παραλήπτης των φωτογραφιών αυτών. Ανάβω κεριά... κάθε βράδυ. Λατρεύω τις σκιές που σχηματίζονται, αυξάνουν την ήδη ανεπτυγμένη φαντασία μου. Ξαπλώνω στα χαλιά μου όταν... έχω όρεξη για παιχνίδια".

gossip-tv.gr

Θα εκραγώ! (φωτό)

Θα εκραγώ! (φωτό)

Γνωστή τραγουδίστρια φόρεσε την πιο κολλητή της μπλούζα και βγήκε έξω! Τόσο κολλητή ήταν που το στήθος μόνο που δεν έκανε… μπαμ! Λίγο η μπλούζα που ήταν τόσο μα τόσο στενή και λίγο τα κιλάκια που ενδεχομένως πήρε η… Ιρένε Τρόστ τόνισε τα πλούσια κάλλη της! Η τραγουδίστρια πήγε με την φίλη της, Ιωάννα Ζερβολέα σε γνωστό club και όπως ήταν λογικό τράβηξαν τα αντρικά βλέμματα!
gossip-tv.gr