Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Δράση, βία και σεξ στο ολοκαίνουριο βίντεοκλιπ της Britney!

Θύελλα αντιδράσεων για το "Criminal"


http://img.protothema.gr/3F7C6032B3ED766133F3DD4011590797.jpg
Η Britney Spears και ο σύντροφός της Jason Trawick μας έδωσαν μια γεύση από το τι συμβαίνει κάθε νύχτα στην κρεβατοκάμαρά τους με το νέο, "καυτό" βίντεοκλιπ της τραγουδίστριας για το single της "Criminal".

Φαίνεται πως η Britney δεν άντεχε να βλέπει το νέο της τραγούδι να "βουλιάζει" γι' αυτό και αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα προκειμένου να το... απογειώσει στα charts.

Δράση, βία αλλά και πολλές "πικάντικες" σκηνές περιλαμβάνονται στο νέο βίντεοκλιπ της 29χρονης που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στην Αμερική λόγω του "ακατάλληλου" για ανηλίκους περιεχόμενού του.
https://lh3.googleusercontent.com/-Qe6xA97bxIo/Tp5mOreKj0I/AAAAAAAAL-A/WMDql04DN5E/s634/bri8.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-k_GEhqGwT-s/Tp5mQmwi3bI/AAAAAAAAL-s/LaGIAMaOlUM/s634/bri2.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-4SchSeoYP30/Tp5mRTDkBCI/AAAAAAAAL_A/MMAMTNWnSsk/s634/bri1.jpg

Γυμνή η... «Jessica Alba της Ρωσίας»

Στο εξώφυλλο του «Maxim»


http://img.protothema.gr/0E9AE3EFD347580D3166491129E7077A.jpg
Την αποκαλούν «Jessica Alba» της Ρωσίας. Οι άντρες δεν χορταίνουν τις φωτογραφίσεις της και εκείνη μάλλον φαίνεται να το απολαμβάνει.

Ο λόγος για τη Ρωσίδα καλλονή Julia Parshuta, η οποία πόζαρε στο φακό του αντρικού περιοδικού της Ρωσίας «Maxim», σε μια σέξι φωτογράφιση.

Η Parshuta γεννήθηκε στη Ρωσία στις 23 Απριλίου 1988 και είναι ηθοποιός και μοντέλο।
https://lh3.googleusercontent.com/-labbYrpXogs/Tp7LQswWPHI/AAAAAAAAMH8/aYsevyEb5gg/s576/parshuta.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-W3YP0xS4BO0/Tp7LQkuXPsI/AAAAAAAAMH4/tMzaXvK0udM/s576/parshuta3.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-swMO1DuevrI/Tp7LQlK7-0I/AAAAAAAAMIE/IzerNh00hAw/s576/parshuta2.jpg

Αυτό είναι το κατάλληλο ντύσιμο για ένα καλό ζεϊμπέκικο

Αυτό είναι το κατάλληλο ντύσιμο για ένα καλό ζεϊμπέκικο

Ολόκληρο το καλοκαίρι το πέρασε στις παραλίες αγκαλιά με τον αγαπημένο της ποζάροντας σε διάφορα μέρη προκαλώντας τον θαυμασμό του ανδρικού πληθυσμού και τη ζήλεια του γυναικείου. Αυτή η φωτογραφία ανήκει στο παρελθόν της… βασίλισσας του up skirt, που δεν είναι άλλη από την Ζέτα Θεοδωροπούλου! Εξάλλου έχει το αναγνωριστικό tattoo στο πόδι, το σκορπιό της! Η Ζέτα γνωρίζει πολύ καλά πιο είναι το κατάλληλο ντύσιμο σε κάθε περίσταση। Άλλοτε με μάξι τουαλέτες και βαθύ ντεκολτέ και άλλοτε με μίνι skirts που προκαλούν εμφράγματα. Στη συγκεκριμένη περίσταση επέλεξε ένα μίνι φορεματάκι το οποίο αναδεικνύει τις τέλειες αναλογίες της. Χωρίς δεύτερη σκέψη και με το κέφι στα ύψη ανέβηκε στην πίστα και χόρεψε το ζεϊμπέκικο της χωρίς να την ενδιαφέρουν τα αδιάκριτα βλέμματα, που εστίασαν στα απόκρυφα σημεία της. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι η Ζέτα δεν είναι καθόλου αφελής, το αντίθετο θα λέγαμε, απλά της αρέσει να διασκεδάζει χωρίς να υπολογίζει τα «μικροατυχηματάκια». Κι όπως ήταν αναμενόμενο η πίστα γέμισε λουλούδια για χάρη της ενώ τα επιφωνήματα θαυμασμού και τα χειροκροτήματα έπεφταν βροχή!
gossip-tv.gr

Αννέτα: Η οικονομολόγος που θέλει τον άντρα με αντοχές



Είναι ένα 25χρονο κορίτσι που πρίν λίγο καιρό ολοκληρωσε τις σπουδές της στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο ενώ παράλληλα ασχολήθηκε με το modelling. Είναι μαγκάκι, εντυπωσιακή αλλά σε καμία περίπτωση δεν της αρέσει να προκαλεί με την συμπεριφορά της. Της αρέσει ωστόσο να προκαλεί με το βλέμμα της και μόνο, γεγονός που την καθιστά "επικύνδινη". Της αρέσει να ξεφαντώνει σε clubs-αν την πλησιάσετε με σκοπό να την κερδίσετε καλό είναι να της το πείτε χύμα-και να χαλαρώνει σε ερημικές παραλίες ακόμη και τον χειμώνα. Μάλιστα στις παραλίες αρέσκεται να περπατάει topless. Τι κάνεις κορίτσι μου; Θ΄αρπάξεις...
καμιά πνευμονία και μετά θα σε τρέχουμε! Τι αντοχές έχεις; Έχω καιρό να δώ την Αννέτα σε φωτογραφήσεις। Και είναι λογικό καθώς, αφιέρωσε χρόνο, στις σπουδές και το πτυχίο της. Ωστόσο θυμάμαι σαν τώρα μια συνεντευξή της στην οποία έλεγε "Μου αρέσει ο άντρας να έχει στο κρεβάτι χρόνο, αντοχή και υπομονή". Άντρα θές ή το νέο πλυντήριο-στεγνωτήριο; Όσο για τα ατού της; Παρά τα θρανία και τα μαθηματικά το κορίτσι ξέρει καλά να κάνει sex στην παραλία...Έχει τον τρόπο της...Αλλά καταμεσής του Οκτώβρη επιμένω...Το κρύωμα είναι δεδομένο...Εκτός αν βρείς ή αν έχεις καβάτζες ν΄ανάψεις και φωτιά και να γίνει...απλά μαγικό!
gossip-tv.gr

Χριστίνα Πάζιου: Η sexy γυμνάστρια της Μενεγάκη παίζει στην μπανιέρα της!



Η Χριστίνα Πάζιου είναι μια γυμνάστρια πολύ διαφορετική απο τα πρότυπα που έχουμε στο μυαλό μας όλα αυτά τα χρόνια। Είναι επικοινωνιακή, καθόλου ψωνάκι, με παιδεία και εντυπωσιακό μπούστο. Κάνει γυμναστική και θα μέινει μόνο στο αντικείμενό της. Δεν έχει σκοπό εν ολίγης να ασχοληθεί-όπως οι παλιότερες-με τομείς όπως το modelling ή το τραγούδι. Της αρέσει πολύ αυτό που κάνει και επενδύει συνεχώς σε νέες τεχνικές. Νέες μεθόδους εναλλακτικής άσκησης που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής και του σύγχρονου τρόπου ζωής! Εγώ δεν ήξερα ότι ακόμη και μέσα στην μπανιέρα μπορεί κανείς να γυμναστεί. Το έμαθα απο την Χριστίνα προχθές. Και τι κάνει το κορίτσι; Φοράει ένα εντυπωσιακό μαγίο-γιατί έτσι;- και αφήνεται στην τεχνική του AQUA FAKIR YOGA. Οι φωτογραφίες είναι backstage απο το γύρισμα που έκανε για τις ανάγκες της ιστοσελίδας της. Την βλέπετε την ώρα που διαλογίζεται -χμ ενδιαφέρον- αλλά και μετά την γυμναστική όταν χαλαρώνει. Έχω απορίες. Αλήθεια; Την γυμναστική αυτή, την aqua κάτι, την κάνεις μόνος σου ή με παρέα; Διότι εγώ βαριέμαι εύκολα μόνος μου...καταλαβαίνεις!!!
gossip-tv.gr

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η χειρονομία και η φυγή στο Ντουμπαϊ



Τώρα θα μου πείτε. Όταν βλέπει κανείς αυτό το κορίτσι απο...πίσω παρατηρεί το χέρι της ή κάτι άλλο; Εγώ θα πώ το χέρι της. Εσείς δείτε αυτό που θέλετε να δείτε. όπως και να χει η φωτογραφία δείχνει πρόθεση. Και η πρόθεση της Δήμητρας είναι να εγκαταλείψει την πατρίδα και να μεταναστεύσει. Πηγές αναφέρουν ότι το εντυπωσιακό μοντέλο σε λίγες μέρες φεύγει για Ντουμπαϊ. Μπαϊ Μπαϊ για Ντουμπαϊ η νεαρά κρητικιά η οποία είδε κι απόειδε με δεσμούς, άντρες και υποσχέσεις και αποφάσισε να πάρει τη ζωή στα χέρια της...
Η μικρή νεραϊδα με αδυναμία στις καμμένες πετσέτες-ένα θέμα που θα σας το αναλύσω κάποια άλλη στιγμή-δέχτηκε πρόταση απο μεγάλο πρακτορείο στο Ντουμπαϊ και με δεδομένο ότι οι απολαβές της για ένα διάστημα τεσσάρων μηνών αναμένεται να είναι τρείς φορές μεγαλύτερες, απ ότι στην Ελλάδα, μας κουνάει το μαντήλι και μάλιστα στο τέλος χειρονομεί। Συμβολική η φωτογραφία απο το καλοκαίρι...Την ίδια στιγμή θα γεμίσει το book της με φωτογραφήσεις ενώ θα "χτίσει" την εικόνα της και σε αναδυόμενες αγορές όπως αυτή της Ινδίας και του Κατάρ...Καλό ταξίδι Δήμητρα κι αέρα στα...πανιά σου...
gossip-tv.gr

Αποκλειστικό: Δείτε την Δημοσιογράφο που πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Σειρηνάκη



Η καυτή καστανή στις παραπάνω φωτογραφίες ονομάζεται Χριστίνα Ρουσάκη, και κατάγεται από την Κρήτη. Το νησί με τις πιό όμορφες γυναίκες της Μεσογείου. Πριν ασχοληθεί με τις ερωτικές ταινίες εργαζόταν επαγγελματικά ως μοντέλο. Έχει κάνει αρκετές φωτογραφήσεις και έχει περπατήσει σε πασαρέλες στο εξωτερικό-συγκεκριμένα στο Λονδίνο-ενώ έχει σπουδάσει δημοσιογραφία σε ιδιωτική σχολή.
Το τελευταίο διάστημα συζητάει για την παρουσίαση εκπομπής σε μεγάλο κανάλι της χώρας, Η πρώτη της ερωτική ταινία θα βγει τον επόμενο μήνα, ενώ υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο μετά τον Νοέμβριο να μεταναστεύσει στην Ιταλία। Και ξέρετε γιατί; Διότι γνωρίζει τον Μπερλουσκόνι προσωπικά και μάλιστα έδωσε κατα το παρελθόν το παρόν σε ένα απο τα...πάρτι του. Ξέρετε αυτά με τα σοκολατάκια που έκαναν πολλές κοπέλες να κακομάθουν; Αυτά...όπως την διαφήμιση...όπως και να χει είναι εντυπωσιακό πώς μια κοπέλα με πτυχίο δημοσιογραφίας επέλεξε να πρωταγωνιστήσει σε πορνό. Είναι η πρώτη περίπτωση στην Ελλάδα. Μέχρι τώρα βλέπαμε μοντέλες αποτυχημένες και μή...να επιλέγουν Σειρηνάκη για γρήγορο κέρδος και μόνιμο στίγμα. Τώρα και δημοσιογράφοι. Τι να πώ...Είναι πολλά τα λεφτά Δημήτρη...και εν τω μέσω κρίσης ο Κρητικός πορνογράφος μοιάζει με όαση στην Έρημο. Να δώ τι άλλο θα δώ...
gossip-tv.gr