Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Δείτε τα και καλά "ατύχηματα" της Μενεγάκη στον αέρα

Τι να γράψει κανείς για την Ελένη। Έχουν γραφτει τα περισσότερα. Φροντίζει βεβαίως και η ίδια με επαγγελματική αθωότητα να μας κάνει να ταξιδέυουμε με τις εικόνες που μας χαρίζει. Και είναι πολλές οι εικόνες αυτές. Κάποιες καταφέραμε να βρούμε απο τα επαγγελματικά ατυχήματα της on air και να τις μοιραστούμε σήμερα μαζί σας. Σε ένα video συλλεκτικό... με κομμάτια που όλοι μας θέλουμε να τα έχουμε στην βιβλιοθήκη μας. Δείτε με προσοχή το video και, όλοι όσοι έχετε πρόβλημα με τη καρδιά σας॥απομακρυνθείτε ΤΩΡΑ απο τις οθόνες σας...
gossip-tv.gr

Τα τρόφιμα που προλαμβάνουν τις ρυτίδες

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/75750.jpgΜπορεί να χρησιμοποιείτε καθημερινά κρέμες αντιγήρανσης αλλά η κατάλληλη διατροφή είναι εξίσου ωφέλιμη για την πρόληψη των ρυτίδων. Τα ακόλουθα τρόφιμα δεν θα πρέπει να λείπουν από το διαιτολόγιό σας προκειμένου να διατηρήσετε το δέρμα σας νεανικό:

Βατόμουρα. Τα βατόμουρα λόγω των ισχυρών αντιοξειδωτικών που περιέχουν αποτρέπουν την μακροχρόνια βλάβη των κυττάρων. Η κατανάλωση τροφίμων με αντιοξειδοτικά είναι ένας από τους πιο απλούς και φυσικούς τρόπους να προστατέψετε την επιδερμίδα σας από την βλαβερή ατμόσφαιρα και να διατηρήσετε τη νιότη σας. Ένας εύκολος τρόπος να εντάξετε τα βατόμουρα στο καθημερινό σας διαιτολόγιο είναι να προσθέσετε μερικά μαζί με τα δημητριακά σας.

Σοκολατούχο γάλα. Βελτιώστε την υγεία του δέρματός σας με την κατανάλωση σοκολατούχου γάλατος από σοκολάτα υγείας η οποία είναι πλούσια σε φλαβονοειδή. Μια πρόσφατη μελέτη, όπου οι γυναίκες έπιναν τακτικά σοκολατούχο γάλα καθημερινά για 12 εβδομάδες, έδειξε μια αύξηση της ροής του αίματος στους ιστούς του δέρματος με αποτέλεσμα την βελτίωση την ενυδάτωσης του δέρματός τους.

Ακτινίδια και φράουλες. Τα ακτινίδια και οι φράουλες είναι πλούσια σε βιταμίνη C η οποία προλαμβάνει τις ρυτίδες αλλά και τονώνει το κολλαγόνο. Η βιταμίνη C είναι κάτι περισσότερο από προστασία από κρυολόγημα. Σε μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό έντυπο American Journal of Clinical Nutrition, η βιταμίνη C συσχετίστηκε με λιγότερο αισθητές ρυτίδες και λιγότερη ξηρότητα. Η βιταμίνη C μειώνει επίσης το πρήξιμο κάτω από τα μάτια.

Στρείδια. Τα στρείδια αποτελούν την μεγαλύτερη πηγή ψευδάργυρου, ο οποίος βοηθά στην παραγωγή κολλαγόνου το οποίο παρέχει τη διαρθρωτική στήριξη στο δέρμα και είναι αντιοξειδωτικός. Αν δεν σας αρέσουν τα στρείδια μπορείτε να βρείτε τον ψευδάργυρο σε τρόφιμα όπως το κόκκινο κρέας και τα πουλερικά, τα φασόλια, καρύδια, ορισμένα είδη θαλασσινών (όπως το καβούρι και ο αστακός), δημητριακά ολικής αλέσεως, τα εμπλουτισμένα δημητριακά πρωινού και τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Αν και τα στρείδια είναι πραγματικά η καλύτερη πηγή ψευδαργύρου.

Τομάτες. Προτιμήστε τις ντομάτες αφού είναι πλούσιες σε λυκοπένιο και προστατεύουν από την ηλιακή ακτινοβολία.

Σολωμός. Κρατήστε το δέρμα σας απαλό τρώγοντας σολωμό που είναι πλούσιος σε ωμέγα 3 λιπαρά οξέα. Άλλη πηγή ωμέγα 3 λιπαρών οξέων αποτελούν τα καρύδια.
real.gr

Ανάβει φωτιές η Cinthia Fernandez... ξανά

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/98786.jpgΗ εκρηκτική Αργεντίνα Cinthia Fernandez δεν λέει να αφήσει σε ησυχία τους άνδρες θαυμαστές της καθώς με νέα φωτογράφισή της ανεβάζει ξανά τη θερμοκρασία!



Υπενθυμίζουμε ότι η Cinthia προκάλεσε σάλο και ταχυπαλμίες όταν χόρεψε γυμνή στο Dancing with the stars Αργεντινής.


real.gr
ΦΩΤΟ: splash/www.iml.gr

Adriana Lima: Σκέτη αμαρτία!

Πιο καυτή δεν γίνεται…


http://img.protothema.gr/2E640956E5E743A08A5092DF0EC43397.jpg

Μπορεί να είναι η φθινοπωρινή κολεξιόν και ο χειμώνας να πλησιάζει αλλά αυτά τα εσώρουχα και η Adriana Lima ανεβάζουν τη θερμοκρασία στα ύψη. Η Βραζιλιάνα καλλονή παρουσίασε τη φθινοπωρινή κολεξιόν της Victoria's Secret και κυριολεκτικά κόβει την ανάσα.

Με νάζι και πολύ σεξαπίλ το 30χρονο τοπ μόντελ πόζαρε στο φακό και παρουσίασε τα μαύρα, φούξια και σε παστέλ αποχρώσεις εσώρουχα. Η ίδια λέει πως δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να νιώθει σέξι και φλογερή.

H Lima έχει ανανεώσει το συμβόλαιό της με τη γνωστή εταιρεία εσωρούχων και σύντομα θα την δούμε στην πασαρέλα μαζί με του υπόλοιπους αγγέλους που δεν είναι άλλοι από τις Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr, Candice Swanepoel και Lily Aldridge.

Απολαύστε την Adriana με τα πιο hot εσώρουχα της φθινοπωρινής κολεξιόν…
https://lh4.googleusercontent.com/-ldSeuasWFNY/TpZbU942o4I/AAAAAAAALNU/CoJNLDQTXnk/s576/article-2048279-0E57710800000578-447_634x848.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-d51rHHYAYc0/TpZbTTV9dnI/AAAAAAAALMo/S78abyTs4Q0/s912/article-2048279-0E57710800000578-448_634x848.jpg

Η νέα «καυτή πρόκληση» από την Βρετανία

Το 20χρονο μοντέλο από το Μπρίστολ που έχει «κάψει» καρδιές


http://img.protothema.gr/502E64DF62B8694F28D57CEF3871512C.jpg
Στην κατηγορία των ζουμερών σέξι κοριτσιών, όπως οι Kelly Brook και Kim Kardashian, βάζουν οι Βρετανοί τη Stina Sanders.

Το 20χρονο μοντέλο από το Μπρίστολ έχει κερδίσει τις καρδιές των ανδρών με τις σέξι πόζες και τις σέξι φωτογραφήσεις της στα αντρικά περιοδικά.

Η Sanders πρόσφατα πόζαρε για το περιοδικό «Maxim» και για άλλη μια φορά ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη.
https://lh6.googleusercontent.com/-VKC_ly3C_mQ/TpciWrBkogI/AAAAAAAALWo/giXBCgrS7Tw/s576/stina_125617_12.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-rbrAG1L1F5o/TpciWKzSz1I/AAAAAAAALWY/CHL8A9cYV20/s576/stina_125602_12.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-YTgLGU3mZW4/TpciW9vJq6I/AAAAAAAALW0/jXfa9I1l0JE/s912/stina_125620_5.jpg

Σεξ στο βωμό της επιστήμης


Η Pedma Deva έχει αναστατώσει την ιατρική κοινότητα στην Μεγάλη Βρετανία. Εργάζεται ως σεξοθεραπεύτρια... χρησιμοποιώντας όμως τους δικούς της τρόπους!

Όταν η Padma Deva συναντά ένα νέο ασθενή επιλέγει να βρεθεί μαζί του σε ένα ήσυχο δωμάτιο ξενοδοχείου. Η συνάντηση διαρκεί συνήθως δύο ώρες. Είναι πιθανό να γδυθούν, να κάνουν μασάζ ο ένας στον άλλο... μερικές φορές να έχουν πλήρη σεξουαλική επαφή.

Στο τέλος της συνάντησης, ο ικανοποιημένος πελάτης θα πληρώσει την Padma για την υπηρεσία της και ο καθένας θα ακολουθήσει το δρόμο του μέχρι το επόμενο ραντεβού τους.

Μπορεί εύκολα να καταλήξει κανείς στο συμπέρασμα ότι η Padma εργάζεται ως πόρνη πολυτελείας. Αλλά αυτό είναι λάθος.

Η Padma δεν είναι μια πόρνη, αλλά μια ψυχοθεραπεύτρια που λειτουργεί ως "σεξουαλικό υποκατάστατο" για τους άνδρες που πάσχουν από μια ποικιλία σεξουαλικών προβλημάτων που αποτελούν τροχοπέδη για την ικανότητά τους να έχουν μια φυσιολογική σωματική σχέση.

Πελάτες της είναι δικηγόροι, γιατροί καθώς και φοιτητές αλλά και οικοδόμους. Κάποιοι είναι παντρεμένοι, άλλοι όχι. Αλλά όλοι υποφέρουν από τα ίδια προβλήματα, όπως η στυτική δυσλειτουργία και η πρόωρη εκσπερμάτιση..

Ο μεγαλύτερος σε ηλικία πελάτης της είναι ηλικίας 65 ετών, ενώ ο νεότερος είναι μόλις 25. Υπάρχουν άνδρες που γνώρισαν την Padma επειδή ήταν παρθένοι και δεν ήθελαν να έχουν κανενός είδους σεξουαλική ζωή. Η Padma τους βοήθησε να ξεπεράσουν τους φόβους τους. Συνήθως γίνονται εννέα δίωρες συνεδρίες για τις οποίες πληρώνουν περίπου τέσσερις χιλιάδες λίρες.

Οι επικριτές της, ίσως και δικαιολογημένα, την απορρίπτουν. Ορισμένοι αμφισβητούν ακόμη και τη νομιμότητά της, αν και δεν υπάρχει κανένας νόμος που το απαγορεύει ρητά. Η κλινική ψυχολόγος δρ Michael Mantell δήλωσε "Οι υπηρεσίες ενός υποκατάστατου δεν μπορούν να επιλύσουν τις υποκείμενες συναισθηματικές σχέσεις".

Η Padma εμπνεύστηκε από την ταινία "Sweet November" με πρωταγωνιστή τον Keanu Reeves.

Η 31χρονη είναι ένα είδος μέντορα και καθοδηγεί τους ανθρώπους που παλεύουν με τα ζητήματα οικειότητας. Υποστηρίζει ότι έχει σημαντικά αποτελέσματα καθώς το σύνολο σχεδόν των πελατών που είχαν πρόωρη εκσπερμάτιση βελτιώθηκαν μετά τις συνεδρίες.

Ομοίως, το 90% των ασθενών της με προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας έχουν επανακτήσει τη στύση τους χωρίς να στηρίζονται σε φάρμακα, όπως το Viagra।

news247.gr

Marion Cotillard: Πιο topless δε γίνεται

Oh la la...


http://img.protothema.gr/BD110169F7C625EAA83E9ED33F7E2862.jpg

Tρέχει και δε φτάνει αυτή την περίοδο Marion Cotillard… με το φωτογραφικό φακό να την «κυνηγά» σε κάθε της βήμα. Η 36χρονη ηθοποιός απαθανατίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας της ταινίας, Rust And Bone, και τα κλικ του φωτογράφου δεν θα μπορούσαν να είναι περισσότερο σέξι, αφού η Marion αναγκάζεται να εμφανιστεί γυμνόστηθη.

Αυτό θα πει σέξι μαμά... Απολαύστε τη!
https://lh4.googleusercontent.com/-AyAeBrH2vSA/TpaTv7dWbUI/AAAAAAAALQw/lPvkJT4u0nY/s634/marion4.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-bbt2dOrRxME/TpaTvCd0oiI/AAAAAAAALQg/_Sk0Uoga7Jo/s423/marion6.jpg