Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Βιβή το κορμί!

Βιβή το κορμί!

gossip-tv.gr

Μία από τις ομορφότερες ελληνίδες η Βιβή Τσιάμη πρώην playmate, είναι σύντροφός του Γιώργου Πρίντεζη του Ολυμπιακού. Εμείς σας παρουσιάζουμε μία παλαιότερη φωτογράφισή της σε φωτογραφίες που δεν έχουν δει ξανά το φως της δημοσιότητας.

  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!

Με... πρόβατο σε εκπομπή η Lady Gaga!

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/81241.jpgΜε τη συνοδεία ενός... προβάτου εμφανίστηκε η Lady Gaga σε σόου της βρετανικής τηλεόρασης. Ο πλέον ασυνήθιστος παρτενέρ, που δεν ονομάζεται Ντόλι αλλά... Κέβιν, συνόδευσε την εκκεντρική Lady Gaga στο τηλεοπτικό σόου του Τζόναθαν Ρος.

Ο Κέβιν...έδειξε από την αρχή πως δεν είναι φίλος των τηλεοπτικών στούντιο και αποχώρησε πριν ολοκληρωθεί η εκπομπή. Προς τι όμως το πρόβατο; Ήταν μια παρωδία του τελευταίου βιντεοκλίπ της Lagy Gaga , του «You and I», στο οποίο η ποπ σταρ ερωτεύεται έναν αγρότη από τη Νεμπράσκα.

Μόνο η Lady Gaga θα μπορούσε να συνδυάσει το καταπράσινο σύνολο, τα τακούνια των 30 πόντων και το καπέλο του βασιλικού σχεδιαστή Φιλιπ Τρέισι με το σανό. Για αυτό και ο οικοδεσπότης του σόου φρόντισε γι’ αυτό να την κομπλιμεντάρει, λέγοντας ότι μοιάζει με σέξι Κέρμιτ, τον βάτραχο του Μαπετ Σόου.

Η Gaga βρίσκεται στο Λονδίνο εδώ και λίγες ημέρες για την προώθηση του νέου της άλμπουμ και κάθε της εμφάνιση είναι πιο ακραία από την προηγούμενη. Δικαίως οι βρετανικές ταμπλόιντ αναφέρουν, πως μετά την είσοδό της στο τηλεοπτικό πλατό παρέα με τον Κέβιν, θα έπρεπε να μετονομαστεί από Lady Gaga σε Lady Μπε-Μπε....real.gr

Η μοιραία Ιβόν Σένερ

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/97878.jpgΗ Ιβόν Σένερ είναι μία από τις πιο γνωστές και σέξι ηθοποιούς της Γερμανίας και αποφάσισε να δείξει τα κάλλη της μέσα από μια αισθησιακή φωτογράφηση.



Η καριέρα της ξεκινάει από το 2006, όμως η ίδια γίνεται γνωστή στο ευρύ κοινό το 2010 μέσα από τον ρόλο της σε καθημερινή σειρά γερμανικού καναλιού.



Η πανέμορφη Ιβόν Σένερ έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι μέσω της δουλειάς της τής δίνεται η δυνατότητα να μεταμορφώνεται και να κάνει πράγματα που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα τολμούσε ποτέ.


.real.gr

Σίσσυ Χρηστίδου: «Η ζήλεια σε μικρές δόσεις τροφοδοτεί τον έρωτα»

Σίσσυ Χρηστίδου: «Η ζήλεια σε μικρές δόσεις τροφοδοτεί τον έρωτα»

«Ο Θοδωρής είναι ένας άνδρας που δεν δίνει δικαιώματα για ζήλιες», εξομολογείται η Σίσσυ Χρηστίδου μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη της για το αν ζηλεύει τις θαυμάστριες του συζύγου της। «Κατά βάθος πιστεύω ότι η ζήλεια σε μικρές δόσεις τροφοδοτεί τον έρωτα. Όμως δεν γίνομαι ποτέ προκλητική, δεν πάω απροειδοποίητα στο καμαρίνι του, ούτε κάνω τέτοιου είδους εκπλήξεις», καταλήγει στη Real.
gossip-tv.gr

Λάμπης Λιβιεράτος: «Έχω πουλήσει τα πάντα και... κυκλοφορώ με νοικιασμένο αυτοκίνητο»

Λάμπης Λιβιεράτος: «Έχω πουλήσει τα πάντα και... κυκλοφορώ με νοικιασμένο αυτοκίνητο»

«Φυσικά και περνάω δύσκολα, αν και είμαι άνθρωπος που έχει μάθει να παλεύει και στα εύκολα και στα δύσκολα» δηλώνει με απόλυτη ειλικρίνεια ο Λάμπης Λιβιεράτος ο οποίος αποκαλύπτει το πόσο πολύ έχει επηρεαστεί από την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας। Ο ίδιος παραδέχεται: «Ξεκίνησα από το μηδέν, δεν είχα καμιά περιουσία, βρέθηκα με περιουσία, όμως έχασα ένα κομμάτι της, πλήρωσα μεγάλους φόρους και δεν είδα να μου επιστρέφουν από το κράτος κάτι από τους φόρους αυτούς. Ούτε και πρόκειται βέβαια». Ο τραγουδιστής συνεχίζει λέγοντας: «Προσωπικά έχω πουλήσει και αυτοκίνητα και τα πάντα, γιατί αντιδρώ σε αυτήν την κατάσταση που θέλει να μας φορολογήσει ακόμη και για τον αέρα που αναπνέουμε. Κυκλοφορώ με νοικιασμένο αυτοκίνητο, γιατί δεν θέλω -και δεν μπορώ πια- να πληρώνω μεγάλους φόρους, ανεβασμένα τέλη κυκλοφορίας και να μην έχω δρόμους, η βενζίνη να έχει φτάσει στα ύψη... Γιατί να μην το κάνω; Έχω έναν φίλο που νοικιάζει αυτοκίνητα, πήρα ένα μικρό και κάνω τη δουλειά μου». Ο ίδιος, μιλώντας στην Espresso, δεν κρύβει και την σκέψη που περνά από το μυαλό του να μεταναστεύσει: «Σκέφτηκα να μεταναστεύσω για να απαλλαγείτε και από μένα (γελάει). Και το σκέφτομαι ακόμη να μεταναστεύσω, για να πω την αλήθεια. Μπορεί να θεωρηθεί από ορισμένους πράξη δειλίας, δηλαδή ότι αφήνω το καράβι και φεύγω. Αλλά δεν είναι και εποχή για ηρωισμούς. Έχω κάνει τις επαφές μου και έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου. Θα τα μάθετε στο μέλλον, αν τελικά υλοποιηθούν. Μην τα λέω από τώρα και… με πάρετε στο ψιλό!».
gossip-tv.gr

Νατάσα Λυμπερίδου: Και σέξι και "Κορνιζάτη"


Η μεγάλη αδικημένη των Playmate 2010-έφυγε με τον τίτλο-παρηγοριά Super Star-είναι αυτό που λέμε στο μπάσκετ all around player. Με άλλα λόγια, από όπου και να την κοιτάξεις, μπροστά, πίσω, πλάγια, διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα για να γίνει η επόμενη μεγάλη σεξοβόμβα. Παίρνοντας, υπό μια έννοια, την σκυτάλη από την Σάσα, την Όλγα και τα υπόλοιπα κορίτσια. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα, η 24χρονη Νατάσσα...
...δεν έχει πάρει την καριέρα της πολύ σοβαρά। Κάτι που αναμένεται να αλλάξει αυτή την σεζόν, μετά το πολυπόθητο πτυχίο από το Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας του Παντείου που μόλις κρέμασε στον τοίχο της. Το κορίτσι χώρισε μάλιστα κι απο τον Μύρτα και τώρα χωρίς δεσμεύσεις αναμένεται να αλλάξει και την ζωή της. Είναι σέξι...Είναι ζουμερή...αλλά το πιό ερωτεύσιμο σημείο της είναι το...μυαλό της. Γιατί αυτή έχει...όχι σαν κάτι άλλες κουτοπόνηρες που βάζουν βιτρίνα την ατάκα "Είμαι αξιοπρεπής και προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου χωρίς χορηγούς" κι απο πίσω δεν τις προλαβαίνουμε...Αυτό το κορίτσι έχει αξιοπρέπεια και παιδεία. Στοιχεία σπάνια στο modelling...Μια ζωντανή εξαίρεση ενός κατα βάση "λάϊκου" κανόνα!
gossip-tv.gr

Φωτό: Ελληνίδα παρουσιάστρια και μοντέλο...γλείφονται




Τι κορίτσια είναι αυτά. Τι χάρη. Τί διάθεση ερωτική είναι αυτή. Κι όμως. Πιστέψτε με. Δεν πρόκειται για επαγγελματική φωτογράφηση αλλά για νυχτερινό χαβαλέ. Έναν χαβαλέ ωστόσο που αποτυπώσαμε και σας τον παρουσιάζουμε σήμερα. Η μια γνστή παρουσιάστρια με πορεία στον χώρο των γυμνών φωτογραφήσεων. Η άλλη;
μοναδικό κομμάτι। Νέα, εντυπωσιακή που θέλει πολύ να προχωρήσει στον χώρο της μόδας. Συναντήθηκαν σε γνωστό στέκι του Πειραιά κι επειδή είχαν καιρό να βρεθούν είπαν τα κορίτσια να ενώσουν τα μυαλά τους...Συγνώμη. Τις γλώσσες τους ήθελα να πώ. Την πρωτοβουλία της απόλαυσαν οι άντρες της παρέας και μαζί τους κι εμείς...Συγνώμη αλλά δε το βλέπουμε και κάθε μέρα αυτό ε; Δεν ξέρω εσείς τι λέτε...εγώ θα πώ ότι τα κορίτσια είναι προοικισμένα...Μεγάλες γλώσσες ρε παιδί μου...


Οκ. Το παραδέχομαι. Στην προηγούμενη φωτογραφία πείραξα λίγο την Ζέτα. Θέλω να πω ότι έσβησα το χαρακτηριστικό τατουάζ που έχει στον ώμο για να μην γίνει αντιληπτό. Ωστόσο η Ζέτα-παρουσιάστρια-και η Άννα-μοντέλο-μας χάρισαν μια μοναδική εικόνα. Όπως φαίνεται και απο την φωτογραφία το μοντέλο είναι αυτό που απολαμβάνει το...φιλί περισσότερο από την Ζέτα η οποία ΠΟΖΑΡΕΙ...Σύμφωνα με τους Κινέζους μια εικόνα μπορεί να είναι χίλιες λέξεις, μόνο που εδώ μια εικόνα είναι δύο τεράστιες γλώσσες. Κι εγώ αναρωτιέμαι...
Αυτά τα κορίτσια τα μικροκαμωμένα, που έκρυβαν τόσο μεγάλες γλώσσες; Ρε τι κάνει η φύση όταν έχει κέφια. Κι όπως βλέπω τις χρησιμοποιούν σωστά. Φανταστείτε να είστε σε ένα club και ξαφνικά να βλέπετε μια ξανθιά εντυπωσιακή κοπέλα και μια μελαχρινή που φέρνει πολύ ως εικόνα αυτή της Μιλένας με την Μπελούτσι να χαιρετιούνται και τρία λεπτά μετά να γλείφονται. Αυτό συνέβη σε γνωστό club του Πειραιά πριν μερικές μέρες κι εμείς ήμασταν εκεί. Η Ζέτα είναι γνωστή. Αυτήν που θέλω να συγκρατήσετε είναι την Άννα Διαμαντοπούλου...Το κορίτσι είναι έτοιμο να βγάλει την γλώσσα της...συγνώμη ν΄ανοίξει τα φτερά της εννοώ για να κάνει καριέρα...Γιατί κάτι μου λέει ότι θα κάνει πολλά; gossip-tv.gr

Holly Valance: Με λίγα λόγια Fabulous!

Μεγάλος έρωτας….


http://img.protothema.gr/B7AB28AE7772911164C912745AFEE879.jpg
Μια συνέντευξη για τα προσωπικά της αλλά και το σύντροφο της ζωής της έδωσε η εντυπωσιακή Holly Valance. H Αυστραλέζα ηθοποιός, τραγουδίστρια και μοντέλο που πριν από λίγα χρόνια δυνατή καριέρα στην show biz φωτογραφήθηκε από τον Barnaby Wilshier για το βρετανικό περιοδικό Fabulous και το τεύχος Οκτωβρίου.

Η 28χρονη Holly εμφανίστηκε πολύ σίγουρη για τον σύντροφό της λέγοντας: «Ο Nick είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί. Εγώ τελείωσα με τους άνδρες. Ο Nick είναι παραδοσιακός. Θέλω μια μέρα όταν μεγαλώσω να μιλάω στα εγγόνια μου για τον παππού τους!»

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν σκοπεύει να τον παντρευτεί απάντησε: «Μα φυσικά. Δεν φαίνεται; Θέλω να γεράσουμε μαζί». Τι να πούμε εμείς; Καλούς απογόνους.



Καυτές σταρ που αρνούνται να κάνουν γυμνό!

Ποτέ μη λες ποτέ…


http://img.protothema.gr/86BF7F4B15FFF3A75D51FB4D85B3E5A8.jpg
Είναι μερικές σταρ του Χόλιγουντ όπως η Emma Watson,η Megan Fox και η Jessica Alba που αρνούνται να βγάλουν τα ρούχα τους για χάρη της 7ης τέχνης. Η κάθε μια δίνει τη δική της εξήγηση γιατί δεν θα το έκανε.

Megan Fox

Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ τον εαυτό μου γυμνό έστω και για τις ανάγκες μιας ταινίας ειδικά τώρα που μπορεί το οτιδήποτε να διαρρεύσει στο διαδίκτυο. Απλά δεν μπορώ.

Emma Watson

H αθώα και πολύ γλυκιά πρωταγωνίστρια του Harry Potter σε συνέντευξή της είπε: «Θα ήθελα ο κόσμος να με θυμάται σαν Ερμιόνη. Είμαι πολύ περήφανη για αυτήν».

Jessica Alba


Μπορεί η Jessica Alba να υποδύθηκε την στρίπερ στην «Αμαρτωλή Πόλη» κατάφερε όμως να μην βγάλει όλα της ρούχα. Η ίδια λέει: « Αυτό μπορεί να με κάνει κακή ηθοποιό και να χάσω αρκετούς ρόλους. Εχω όμως τόσο άγχος για να κάνω κάτι τέτοιο».