Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Α. Βίσση: Υποδέχεται στο σπίτι της τον Θ. Γεωργαντά και αποκαλύπτει αν είναι ερωτευμένη.Backstage φωτογραφίες


.tlife.gr
Η Άννα Βίσση υποδέχτηκε τον Θέμη Γεωργαντά στο σπίτι της και έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη, γυρισμένη για πρώτη φορά με κινητό τηλέφωνο, το καταπληκτικό Samsung Galaxy SII, η οποία θα προβληθεί σήμερα το απόγευμα στο MAD.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για το τηλεοπτικό reality “Όσο έχω φωνή”, που θα προβληθεί από τον Alpha, για τη συνεργασία της με τον Dave Stewart, από τους Eurythmics, στο τραγούδι Leap Of Faith, για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια και βέβαια για την προσωπική της ζωή!


Μιλώντας αρχικά για το τηλεοπτικό reality, αποκάλυψε στον Θέμη ότι αρχικά αυτό το rockumentary αποτέλεσε το μήλον της έριδος για 3 τηλεοπτικά κανάλια και τελικά κέρδισε o Alpha, ενώ στη συνέχεια δήλωσε: “Έτσι όπως ξέρω την ελληνική τηλεόραση, το reality θα προκαλέσει, θα σηκώσει κύματα!”
Όσον αφορά τις φετινές εμφανίσεις της στο Rex, είπε ότι ετοιμάζει ένα δικό της “σπίτι” μουσικό με guests έκπληξη, καθώς είναι κάτι που μετά από τόσα χρόνια καριέρας χρωστάει στον κόσμο.

Επίσης, δήλωσε ότι στην καθημερινότητα της αφιερώνει πολύ χρόνο στη Βανίλια, το σκυλάκι της, και στην κόρη της την Σοφία, που της λείπει πολύ, ενώ για τα προσωπικά της αποκάλυψε στην κάμερα του MAD ότι εδώ και πολλά χρόνια δεν είναι ερωτευμένη.
Τέλος, αναφέρθηκε και στις 3 αδυναμίες της ζωής της, οι οποίες είναι το φαγητό, η κόρη της-που είναι και η μεγαλύτερη απ’ όλες- και τα αμέτρητα παπούτσια της!

Δες φωτογραφίες:






Ώρες αγωνίας για Ε. Μανωλίδου και Α. Γεωργιάδη!


tlife.gr
Δύσκολες ώρες περνά η οικογέναια της Ευγενίας Μανωλίδου, αφού για ακόμη μια φορά το οικογενειακό βιβλιοπωλείο του συζύγου της Άδωνη Γεωργιάδη και το αδελφού του Λεωνίδα τυλίχθηκε στις φλόγες.
Όπως διαβάσαμε στο newsit, γύρω στις 10:30 ομάδα περίπου 15 κουκουλοφόρων μπήκαν στον πεζόδρομο της Λόντου, όπου βρίσκεται εστιατόριο και είπαν στους πελάτες του να σηκωθούν για λίγο από τα καθίσματά τους.
Στη συνέχεια απειλώντας τον ιδιοκτήτη ότι θα κάψουν το μαγαζί του, τον ανάγκασαν να τους αφήσει να συνδέσουν μία μπαλαντέζα που είχαν μαζί τους με την πρίζα. Στην μπαλαντέζα συνέδεσαν τροχό με το οποίο έκοψαν ένα κομμάτι από το σιδερένιο ρολό του βιβλιοπωλείου.

Στη συνέχεια πέταξαν μέσα αναμμένα στουπιά και βόμβες μολότοφ προκαλώντας ταραχή στον κόσμο που βρισκόταν εκεί. Μία μολότοφ πέρασε μέσα στον ημιόροφο του βιβλιοπωλείου καίγοντας βιβλία.
Η οικογένεια του Άδωνη είναι ιδιαίτερα αναστατωμένη από το περιστατικό και κυρίως η Ευγενία που έχει πολύ φιλικές σχέσεις με τον αδελφό του συζύγου της Λεωνίδα. Αξίζει να αναφέρουμε, μάλιστα, ότι το συγκεκριμένο βιβλιοπωλείο έχει καεί αρκετές φορές ως τώρα.

Αστέρια μπροστά στη γυμνή αλήθεια

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/97622.jpgΔυναμική απάντηση στο «Sports Illustrated» και την ειδική ετήσια έκδοση Swimsuit Edition δίνει το «Espn» με το «Body Issue». Μία ειδική έκδοση με εξίσου εντυπωσιακές αθλήτριες φωτογραφημένες γυμνές.

Στην έκδοση αυτή φωτογραφίζονται, εκτός από γυναίκες, και διάσημοι αθλητές όπως τους γέννησε η μητέρα φύση, παρουσιάζοντας τα καλοσμιλεμένα κορμιά τους.Η φετινή έκδοση του «Espn», «Body Issue», κυκλοφόρησε χθες στις Ηνωμένες Πολιτείες προς τέρψη του φιλοθεάμονος ανδρικού κοινού.



Ανάμεσα στις αθλήτριες που φωτογραφήθηκαν γυμνές ξεχωρίζουν η τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των Ηνωμένων Πολιτειών Χόουπ Σόλο, που είναι από τις πιο δημοφιλείς και ακριβοπληρωμένες, η τενίστρια Βέρα Ζβονάρεβα και η πανέμορφη πρωταθλήτρια του σερφ Στεφ Γκίλμορ.





«Είναι εντυπωσιακό πόσα όμορφα κορμιά υπάρχουν στον χώρο του γυναικείου αθλητισμού και είναι πολύ καλό το γεγονός ότι ο κόσμος δείχνει πλέον ενδιαφέρον», υπογραμμίζει η Χόουπ Σόλο η οποία συμμετέχει και στο σόου Dancing With the Stars.



Η επίσης εντυπωσιακή Στεφ Γκίλμορ δηλώνει ιδιαίτερα ντροπαλή αλλά δέχθηκε να φωτογραφηθεί γυμνή για να καταπολεμήσει τις αναστολές της.





Το εγχείρημα του περιοδικού έχει τόσο μεγάλη απήχηση ώστε πριν καλά καλά κυκλοφορήσει η τρίτη έκδοση στα social media κυκλοφορούν λίστες με αθλήτριες που θα ήθελαν να τις δουν γυμνές οι Αμερικανοί τον επόμενο χρόνο.





Από τους αθλητές που δέχθηκαν να επιδείξουν φέτος το γυμνασμένο σώμα τους ξεχωρίζουν ο μπασκετμπολίστας Μπλέικ Γκρίφιν, ο πυγμάχος Σέρτζιο Μαρτίνες και ο μαραθωνοδρόμος Ράιαν Χολ.
.real.gr
ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr

Η Ροζάριο βουτάει στα... χαρακώματα!

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/97641.jpgΗ Ροζάριο Ντόσον είναι η τελευταία σέξι πολεμίστρια του Χόλιγουντ, και αυτό είναι και το concept της νέας φωτογράφησής της για το περιοδικό «Max», σύμφωνα με την Espresso.

Η 32χρονη ηθοποιός τολμά να μιλάει για τις προσωπικές της μάχες, αλλά και να προκαλεί με δημιουργίες τέχνης που χαρακτηρίζονται «αυστηρά ακατάλληλες για ανηλίκους»! Ενδεικτικό της αχαλίνωτης καλλιτεχνικής της έκφρασης είναι το γεγονός ότι η τελευταία της δημιουργία είναι ένα τεράστιο αιδοίο από το οποίο βγαίνει άρωμα τριαντάφυλλου...



Πρόκειται για το έργο που ετοίμασε η όμορφη σταρ για το φεστιβάλ «Burning Man», που γίνεται κάθε χρόνο στην έρημο της Νεβάδας. Η σέξι ηθοποιός παίρνει μέρος σε αυτό εδώ και πέντε χρόνια και πάντα φροντίζει να εντυπωσιάζει με τα έργα της.

Γενικότερα η Ντόσον, παρά το γεγονός ότι έχει εμφάνιση που από μόνη της είναι αρκετή, φροντίζει να καλλιεργεί και το μυαλό της. Λατρεύει το διάβασμα και στον ελεύθερο χρόνο της προτιμά να διαβάζει έργα του Ερμαν Εσε.

Όσον αφορά την καριέρα της, έχει αφήσει το στίγμα της δυναμικής πρωταγωνίστριας χάρη στον ρόλο της στο «Sin City», αλλά και στο «Death Proof» του Κουέντιν Ταραντίνο. Εύκολα μπορεί να τη φανταστεί κανείς βουτηγμένη στα αίματα, να κρατά πιστόλι και να τρέχει να ξεφύγει από αυτούς που την κυνηγούν. Χωρίς όμως να χάνει ποτέ τη θηλυκότητά της.



Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο γνωστό περιοδικό μίλησε για τα προσόντα της. Είναι υπερήφανη για το στήθος της και τα χείλη της, αλλά αποκαλύπτει ότι θα προτιμούσε να έχει μεγαλύτερα οπίσθια και προσθέτει ότι καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να αποκτήσει πιο πλούσιες καμπύλες.

Το τελευταίο διάστημα ασχολείται πολύ και με τις φιλανθρωπίες। Μεγαλωμένη στη Νέα Υόρκη, μαζί με τη μαμά και τον αδερφό της, αφού ο πατέρας της τους εγκατέλειψε όταν γεννήθηκε εκείνη, νιώθει τυχερή -όπως λέει- όχι επειδή κερδίζει πολλά λεφτά, αλλά επειδή μπορεί να παίζει και παράλληλα να βοηθάει τους ανθρώπους.
real.gr

Εμφάνιση με φόρεμα-περούκα από την Lady Gaga

Τι άλλο θα σκεφτεί…


http://img.protothema.gr/8BE50F001F73815208F867E63788DBC6.jpg

Δεν έχουν τελειωμό οι εκκεντρικές εμφανίσεις της Lady Gaga και από ότι φαίνεται η φαντασία της ίδιας και του team της δεν τελειώνει ποτέ. Αυτή τη φορά την απαθανάτισε ο φακός στο Camden Roundhouse του Λονδίνου για το HTC and Beats Audio party, με ένα φόρεμα-περούκα, φτιαγμένο μόνο από τρίχες.

Για να ολοκληρώσει το «λιτό» και «διακριτικό» της σύνολο, η διάσημη pop τραγουδίστρια φόρεσε δικτυωτό καλσόν, κόκκινο κραγιόν, γυαλιά ηλίου, δερμάτινα γάντια μέχρι τους αγκώνες και ένα κραυγαλέο καπέλο που φαινόντουσαν τα γαλάζια extension της που έχει υιοθετήσει τον τελευταίο καιρό. Οι παρακάτω φωτογραφίες τα λένε όλα από μόνες τους.
https://lh6.googleusercontent.com/-nilb7plq7l8/To_EwfRJM9I/AAAAAAAAKhY/wVLfG5pq6XM/s576/gagaa.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/--mQVv8MWXOQ/To_Ewiz_mDI/AAAAAAAAKhc/636RrOJULhQ/s576/gagaaa.jpg

Το καινούργιο …φτωχικό της Μαριέττας Χρουσαλά

Η αξία του σπιτιού υπολογίζεται στα 10.000.000 ευρώ


http://img.protothema.gr/CBCC2F30F5BBDB3C3A674137DA350695.jpg

http://www.gossip-tv.gr/sites/default/files/imagecache/large_20_normal/2011_10/Desktop424ss.jpg
Και ενώ περνάμε δύσκολους καιρόυς και η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει για τα καλά την πόρτα μας, έτοιμοι για μετακόμιση είναι ο Λεό Πατίτσας και η Μαριέττα Χρουσαλά οι οποίοι σύντομα θα ζουν στο νέο τους παλάτι στο Ελληνικό που διαθέτει μέχρι και κλειστό γήπεδο μπάσκετ!

Η συνολική αξία του σπιτιού υπολογίζεται στα 10.000.000 ευρώ και είναι χτισμένο σε έκταση τεσσάρων στρεμμάτων. Διαθέτει όλες τις ανέσεις, όπως πισίνα, γυμναστήριο, Spa, ξεχωριστό κτίριο με ξενώνες και γήπεδο μπάσκετ στο υπόγειο. Το σπίτι έχει 16 δωμάτια, κουζίνα 100 τετραγωνικών μέτρων και διαθέτει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Η Μαριέττα είναι κατενθουσιασμένη που ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του και τώρα κάνει έρευνα αγοράς για να διακοσμήσει κατάλληλα και με πολύ κομψό τρόπο όλους τους χώρους του.


Πηγή: Espresso

Nina Senicar: Καλλονή σερβικής προέλευσης!

Πλούσια προσόντα…


http://img.protothema.gr/44C8A6E32DA6F7F4F24EC1D4D5AAF180.jpg
Είναι από τη Σερβία και είναι καλλονή. Δεν είναι γνωστή στο ευρύ κοινό αλλά κάνει καριέρα στην Ιταλία. Ο λόγος για το μοντέλο με το απίστευτο σώμα Nina Senicar. Η 26χρονη Nina σε μια σέξι φωτογράφηση πόζαρε στο φακό με μαγιό της εταιρίας Beachwear.

Η Nina έχει απασχολήσει τα ιταλικά σκανδαλοθηρικά μέσα πριν από χρόνια όταν φλέρταρε με τον Eros Ramazzotti. Επίσης έχει ασχοληθεί και με τον χώρο της τηλεόρασης παρουσιάζοντας διάφορα σόου.

Το μοντέλο αν και έχει σπουδάσει οικονομικά και διοίκηση επιχειρήσεων σε πανεπιστήμιο της Ιταλίας αποφάσισε να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ γιατί όπως λέει η ίδια αυτό την ολοκληρώνει.

Το 2001 εμέρος στα καλλιστεία της χώρας και βγήκε Μις Γιουγκοσλαβία। Όνειρό της να λάβει μέρος σε μεγάλα fashion shows και να γίνει το βασικό πρόσωπο σε καμπάνιες εταιρειών. Πάντως έχει τα προσόντα…
https://lh4.googleusercontent.com/-yG48aZ3pY80/TpA2mZniEsI/AAAAAAAAKjw/h8-hDEv8pEU/s576/collezione2.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-eIWhcW3p2W0/TpA2jzC2gBI/AAAAAAAAKjY/qDve62UrSq4/s576/collezione6.jpg

Η γυμνή αλήθεια της Ηλιάνας

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/97362.jpgΗ Ηλιάνα real.grΠαπαγεωργίου μπορεί να γύρισε από τη Βραζιλία, όπου και πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός ομορφιάς Μις Υφήλιος, με άδεια χέρια όμως είναι βέβαιο ότι ήρθε για να μείνει στην ελληνική σόουμπιζ।

Όπως η ίδια αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό STATUS..."ξυπνάει κάθε μέρα το πρωί στις 6 το πρωί. Στις 8 έχει ήδη ξεκινήσει δουλειά. Οπότε όταν γυρνάει στο σπίτι της, το μόνο που την νοιάζει είναι να πετάξει τα ρούχα της και να πέσει στο κρεβάτι για ύπνο".



Η Ηλιάνα δεν είναι το κλασικό μοντέλο που ενδιαφέρεται αποκλειστικά και μόνο για την εξωτερική της εμφάνιση. "Δεν μου καίγεται καρφί να φαίνομαι ωραία. Δεν έχω τέτοια "θεματάκια" με την πάρτη μου" αποκαλύπτει η 23χρονη καλλονή και συνεχίζει "Τις περισσότερες φορές βγαίνω έξω με φόρμες και αθλητικά σχεδόν σαν λέτσος. Πώς να με φλερτάρουν έτσι οι άντρες; Οι άντρες δεν γυρίζουν καν να με κοιτάξουν."



Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά από την "περιπέτεια" του διαγωνισμού "Μις Υφήλιος" ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Μιλάνο και να συνεχίσει την καριέρα της συμμετέχοντας σε επιδείξεις των μεγαλύτερων οίκων του εξωτερικού.


Σωστή κυρία… ο Andrej Pejic!

Στο εξώφυλλο του περιοδικού Schon


http://img.protothema.gr/9164AD853A3126C3DD21BDF6B53EB1CB.jpg

Το εξώφυλλο του περιοδικού Schon κοσμεί το ανδρόγυνο μοντέλο Andrej Pejic.

Με ένα τσιγάρο στο χέρι, κόκκινα νύχια και τα ανέμελα, μακριά ξανθά μαλλιά του, ο Andrej μοιάζει με την απόλυτη… femme fatale ή μάλλον… homme fatale!.

H καριέρα του μοντέλου πάει από το καλό στο καλύτερο και πολλοί διάσημοι μόδιστροι τον θέλουν απεγνωσμένα στην πασαρέλα τους. Βρίσκεται μάλιστα στη λίστα με τους είκοσι καλύτερους άνδρες μοντέλα!

Ο Pejic έχει μάλιστα εμφανιστεί στο εξώφυλλο του Vogue, του New York magazine και του L'Officiel, ενώ έχει δουλέψει και με τον Jean Paul Gaultier.

Ο ίδιος απολαμβάνει τη επιτυχία του και δηλώνει ότι μερικές φορές νιώθει πιο πολύ σαν γυναίκα και άλλες… πιο πολύ σαν άντρας!





Η Miranda Kerr ποζάρει ολόγυμνη με ψηλοτάκουνες, κόκκινες γόβες!

«Ανάβει φωτιές» στην Αυστραλία


http://img.protothema.gr/7D1602CE1BE60E51C0041CC76BDF8958.jpg
Γυμνή για λογαριασμό του Αυστραλιανού “Harper’s Bazaar” πόζαρε η πανέμορφη Miranda Kerr.

Ο άγγελος της Victoria Secret, έβγαλε τα ρούχα, ξάπλωσε σε ένα διπλό κρεβάτι και διάβασε μια αθλητική εφημερίδα αποκαλύπτοντάς μας… τα κρυφά της χαρίσματα!

Από τις φωτογραφίες πάντως είναι πολύ δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι αυτή η γυναίκα γέννησε πριν από εννέα μήνες.

Και μπορεί το σώμα της να μην «αποκαλύπτει» ότι η Miranda έγινε πρόσφατα μητέρα, η ίδια πάντως δηλώνει πως η μητρότητα και η καριέρα την έχουν καταβάλλει σωματικά το τελευταίο διάστημα.

«Ακόμα θηλάζω τον γιο μου», είπε η Kerr, ενώ αποκάλυψε επίσης ότι ο μικρός της βγάζει τώρα δοντάκια και συνέχεια κλαίει και την ζητάει

«Είναι πολύ δύσκολο να δουλεύω και να πρέπει να φροντίσω και τον γιο μου», είπε.

Όπως αποκάλυψε στο περιοδικό πάντως, ούτε εκείνη ούτε ο διάσημος σύζυγός της, Orlando Bloom, σχεδιάζουν να κάνουν ένα δεύτερο παιδί στο άμεσο μέλλον.

«Ο Orlando λατρεύει να αλλάζει πάνες। Αλήθεια, δεν θα μπορούσα να ζητήσω ένα καλύτερο πατέρα για το παιδί μου», είπε το μοντέλο.
https://lh3.googleusercontent.com/-hmqkZCudqWo/To857QfiOFI/AAAAAAAAKg0/_5fsxno65cE/s576/hposep%25252B%252525285%25252529.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-c8t_eOXKncA/To8569ZCgoI/AAAAAAAAKgs/883PJP8lj3w/s576/hposep%25252B%252525284%25252529.jpg